aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς την Εξελιγμένη Αναζήτηση.πώς γίνεται η αναζήτηση θεμάτων, να δεις ποιο θέμα έχει δημοσιευτεί;
Δώσε το κείμενο που θέλεις να αναζητήσεις δοκιμάζοντας πολλές διαφορετικές επιλογές, αν π.χ. ψάχνεις ένα θέμα για το χτένισμα μπορείς να δοκιμάσεις λέξεις-κλειδιά όπως: τρίχα, τρίχες, τρίχωμα, χτένα, χτένισμα, βούρτσα, βούρτσισμα κ.ο.κ.
Δυστυχώς, παρά τις παρακλήσεις μας για το αντίθετο, οι τίτλοι των θεμάτων δεν είναι πάντα ενδεικτικοί για το περιεχόμενό τους, οπότε χρειάζεται και λίγη φαντασία.
Τα αποτελέσματα που θα σου δώσει η αναζήτηση θα μειωθούν πολύ αν επιλέξεις "Τίτλους μόνο" (η επιλογή βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πλαίσιο κειμένου για τις λέξεις-κλειδιά). Για ακόμα πιο στοχευμένη αναζήτηση, μπορείς να προσδιορίσεις σε ποια συγκεκριμένη κατηγορία του φόρουμ θέλεις να γίνει η αναζήτηση, ή σε ποια χρονική περίοδο.
Γενικά, όπως με όλα τα πράγματα, όσο πιο πολύ ασχοληθείς με κάτι τόσο πιο πολύ εξοικειώνεσαι. Δοκίμασε να κάνεις διάφορες αναζητήσεις αλλάζοντας παραμέτρους και θα καταλάβεις πώς λειτουργούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω αλλα παντως κατι παιζει με τα δικαιωματα που δινει το Ιschool στα μελη για να βλέπουν τόπικς.
Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει.
H Μόνη διαφορά είναι μεταξύ διαχειρηστών/συντονιστών και όλων των υπολοίπων να βλέπουν κρυφά θέματα.Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει για τα τιμώμενα μέλη αυτό.:no1:

-----------------------------------------
Αααα τωρα το θυμηθηκα!
Εκτος αν αυτο το θεμα ειναι διεγραμμενο και μπορουν να το δουν μονο οι Συντονιστες/Διαχειριστες!
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Μπας και ειναι κανα διεγραμμενο νημα και αδικα ψαχνόμαστε?

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?)
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Heidi
Νεοφερμένο μέλος

Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω
τον τίτλο και το περιεχόμενο του.
https://mycat.e-steki.gr/showthread.php?p=1101156
Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος
να το κάνω μόνη μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Desdemona
Νεοφερμένο μέλος

Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι modsΈχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized.
Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω
τον τίτλο και το περιεχόμενο του.
https://mycat.e-steki.gr/showthread.php?p=1101156
Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος
να το κάνω μόνη μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Heidi
Νεοφερμένο μέλος

Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα;
Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική

Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male.
Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για
κάτι πιο οικονομικό

Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή.
Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care.
Heidi
Νεοφερμένο μέλος

Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου.
Ευχαριστώ και πάλι.

Desdemona
Νεοφερμένο μέλος

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.