aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 08:23 Η aretha έγραψε: #4.681 06-10-09 08:23 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: πώς γίνεται η αναζήτηση θεμάτων, να δεις ποιο θέμα έχει δημοσιευτεί; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς την Εξελιγμένη Αναζήτηση. Δώσε το κείμενο που θέλεις να αναζητήσεις δοκιμάζοντας πολλές διαφορετικές επιλογές, αν π.χ. ψάχνεις ένα θέμα για το χτένισμα μπορείς να δοκιμάσεις λέξεις-κλειδιά όπως: τρίχα, τρίχες, τρίχωμα, χτένα, χτένισμα, βούρτσα, βούρτσισμα κ.ο.κ. Δυστυχώς, παρά τις παρακλήσεις μας για το αντίθετο, οι τίτλοι των θεμάτων δεν είναι πάντα ενδεικτικοί για το περιεχόμενό τους, οπότε χρειάζεται και λίγη φαντασία. Τα αποτελέσματα που θα σου δώσει η αναζήτηση θα μειωθούν πολύ αν επιλέξεις "Τίτλους μόνο" (η επιλογή βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πλαίσιο κειμένου για τις λέξεις-κλειδιά). Για ακόμα πιο στοχευμένη αναζήτηση, μπορείς να προσδιορίσεις σε ποια συγκεκριμένη κατηγορία του φόρουμ θέλεις να γίνει η αναζήτηση, ή σε ποια χρονική περίοδο. Γενικά, όπως με όλα τα πράγματα, όσο πιο πολύ ασχοληθείς με κάτι τόσο πιο πολύ εξοικειώνεσαι. Δοκίμασε να κάνεις διάφορες αναζητήσεις αλλάζοντας παραμέτρους και θα καταλάβεις πώς λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #4.682 06-10-09 12:11 Αν εννοείς τα πρόσφατα θέματα κανονικά άμα πας στα εισερχόμενα στα e-mail σου θα πρέπει να τα δείχνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 14:38 Ο teol20 έγραψε: #4.683 06-10-09 14:38 Δεν ξέρω αλλα παντως κατι παιζει με τα δικαιωματα που δινει το Ιschool στα μελη για να βλέπουν τόπικς. Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:33 Ο Iliaso έγραψε: #4.684 06-10-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ξέρω αλλα παντως κατι παιζει με τα δικαιωματα που δινει το Ιschool στα μελη για να βλέπουν τόπικς. Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει. Click για ανάπτυξη... H Μόνη διαφορά είναι μεταξύ διαχειρηστών/συντονιστών και όλων των υπολοίπων να βλέπουν κρυφά θέματα.Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει για τα τιμώμενα μέλη αυτό.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:43 Ο teol20 έγραψε: #4.685 06-10-09 17:43 Nαι ομως το θεμα που δεν μπορουμε να δουμε εμεις,τσεκαρε μερικα ποστ παραπανω,μπορει να το δει ο Nickname... ----------------------------------------- Αααα τωρα το θυμηθηκα! Εκτος αν αυτο το θεμα ειναι διεγραμμενο και μπορουν να το δουν μονο οι Συντονιστες/Διαχειριστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Shadowfax: #4.686 06-10-09 19:19 Ψυχραιμία. Απλά δε μπορούν να το δουν όλοι (μέλη). That's all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Ο teol20 έγραψε: #4.687 06-10-09 20:12 Και γω αυτό λέω ρε Shadow... Μπας και ειναι κανα διεγραμμενο νημα και αδικα ψαχνόμαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:31 Η Χριστιάννα ^^: #4.688 06-10-09 20:31 Για να μην κάνω μόνο βλακώδεις ερωτήσεις και σχόλια/παρατηρήσεις και τα ρέστα, ας πω ένα 'φχαριστώ που αυξήθηκαν τα πμς. =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Ο babisgr έγραψε: #4.689 06-10-09 22:07 Εγώ πάντος μέχρι να δούμε τί συμβαίνει εδώ, το βρήκα από άλλο site. Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο Eukleidis: #4.690 06-10-09 22:13 Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: πώς γίνεται η αναζήτηση θεμάτων, να δεις ποιο θέμα έχει δημοσιευτεί; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς την Εξελιγμένη Αναζήτηση. Δώσε το κείμενο που θέλεις να αναζητήσεις δοκιμάζοντας πολλές διαφορετικές επιλογές, αν π.χ. ψάχνεις ένα θέμα για το χτένισμα μπορείς να δοκιμάσεις λέξεις-κλειδιά όπως: τρίχα, τρίχες, τρίχωμα, χτένα, χτένισμα, βούρτσα, βούρτσισμα κ.ο.κ. Δυστυχώς, παρά τις παρακλήσεις μας για το αντίθετο, οι τίτλοι των θεμάτων δεν είναι πάντα ενδεικτικοί για το περιεχόμενό τους, οπότε χρειάζεται και λίγη φαντασία. Τα αποτελέσματα που θα σου δώσει η αναζήτηση θα μειωθούν πολύ αν επιλέξεις "Τίτλους μόνο" (η επιλογή βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πλαίσιο κειμένου για τις λέξεις-κλειδιά). Για ακόμα πιο στοχευμένη αναζήτηση, μπορείς να προσδιορίσεις σε ποια συγκεκριμένη κατηγορία του φόρουμ θέλεις να γίνει η αναζήτηση, ή σε ποια χρονική περίοδο. Γενικά, όπως με όλα τα πράγματα, όσο πιο πολύ ασχοληθείς με κάτι τόσο πιο πολύ εξοικειώνεσαι. Δοκίμασε να κάνεις διάφορες αναζητήσεις αλλάζοντας παραμέτρους και θα καταλάβεις πώς λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #4.682 06-10-09 12:11 Αν εννοείς τα πρόσφατα θέματα κανονικά άμα πας στα εισερχόμενα στα e-mail σου θα πρέπει να τα δείχνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 14:38 Ο teol20 έγραψε: #4.683 06-10-09 14:38 Δεν ξέρω αλλα παντως κατι παιζει με τα δικαιωματα που δινει το Ιschool στα μελη για να βλέπουν τόπικς. Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:33 Ο Iliaso έγραψε: #4.684 06-10-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ξέρω αλλα παντως κατι παιζει με τα δικαιωματα που δινει το Ιschool στα μελη για να βλέπουν τόπικς. Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει. Click για ανάπτυξη... H Μόνη διαφορά είναι μεταξύ διαχειρηστών/συντονιστών και όλων των υπολοίπων να βλέπουν κρυφά θέματα.Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει για τα τιμώμενα μέλη αυτό.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:43 Ο teol20 έγραψε: #4.685 06-10-09 17:43 Nαι ομως το θεμα που δεν μπορουμε να δουμε εμεις,τσεκαρε μερικα ποστ παραπανω,μπορει να το δει ο Nickname... ----------------------------------------- Αααα τωρα το θυμηθηκα! Εκτος αν αυτο το θεμα ειναι διεγραμμενο και μπορουν να το δουν μονο οι Συντονιστες/Διαχειριστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Shadowfax: #4.686 06-10-09 19:19 Ψυχραιμία. Απλά δε μπορούν να το δουν όλοι (μέλη). That's all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Ο teol20 έγραψε: #4.687 06-10-09 20:12 Και γω αυτό λέω ρε Shadow... Μπας και ειναι κανα διεγραμμενο νημα και αδικα ψαχνόμαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:31 Η Χριστιάννα ^^: #4.688 06-10-09 20:31 Για να μην κάνω μόνο βλακώδεις ερωτήσεις και σχόλια/παρατηρήσεις και τα ρέστα, ας πω ένα 'φχαριστώ που αυξήθηκαν τα πμς. =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Ο babisgr έγραψε: #4.689 06-10-09 22:07 Εγώ πάντος μέχρι να δούμε τί συμβαίνει εδώ, το βρήκα από άλλο site. Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο Eukleidis: #4.690 06-10-09 22:13 Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν εννοείς τα πρόσφατα θέματα κανονικά άμα πας στα εισερχόμενα στα e-mail σου θα πρέπει να τα δείχνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 14:38 Ο teol20 έγραψε: #4.683 06-10-09 14:38 Δεν ξέρω αλλα παντως κατι παιζει με τα δικαιωματα που δινει το Ιschool στα μελη για να βλέπουν τόπικς. Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:33 Ο Iliaso έγραψε: #4.684 06-10-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ξέρω αλλα παντως κατι παιζει με τα δικαιωματα που δινει το Ιschool στα μελη για να βλέπουν τόπικς. Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει. Click για ανάπτυξη... H Μόνη διαφορά είναι μεταξύ διαχειρηστών/συντονιστών και όλων των υπολοίπων να βλέπουν κρυφά θέματα.Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει για τα τιμώμενα μέλη αυτό.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:43 Ο teol20 έγραψε: #4.685 06-10-09 17:43 Nαι ομως το θεμα που δεν μπορουμε να δουμε εμεις,τσεκαρε μερικα ποστ παραπανω,μπορει να το δει ο Nickname... ----------------------------------------- Αααα τωρα το θυμηθηκα! Εκτος αν αυτο το θεμα ειναι διεγραμμενο και μπορουν να το δουν μονο οι Συντονιστες/Διαχειριστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Shadowfax: #4.686 06-10-09 19:19 Ψυχραιμία. Απλά δε μπορούν να το δουν όλοι (μέλη). That's all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Ο teol20 έγραψε: #4.687 06-10-09 20:12 Και γω αυτό λέω ρε Shadow... Μπας και ειναι κανα διεγραμμενο νημα και αδικα ψαχνόμαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:31 Η Χριστιάννα ^^: #4.688 06-10-09 20:31 Για να μην κάνω μόνο βλακώδεις ερωτήσεις και σχόλια/παρατηρήσεις και τα ρέστα, ας πω ένα 'φχαριστώ που αυξήθηκαν τα πμς. =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Ο babisgr έγραψε: #4.689 06-10-09 22:07 Εγώ πάντος μέχρι να δούμε τί συμβαίνει εδώ, το βρήκα από άλλο site. Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο Eukleidis: #4.690 06-10-09 22:13 Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αλλα παντως κατι παιζει με τα δικαιωματα που δινει το Ιschool στα μελη για να βλέπουν τόπικς. Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:33 Ο Iliaso έγραψε: #4.684 06-10-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ξέρω αλλα παντως κατι παιζει με τα δικαιωματα που δινει το Ιschool στα μελη για να βλέπουν τόπικς. Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει. Click για ανάπτυξη... H Μόνη διαφορά είναι μεταξύ διαχειρηστών/συντονιστών και όλων των υπολοίπων να βλέπουν κρυφά θέματα.Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει για τα τιμώμενα μέλη αυτό.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:43 Ο teol20 έγραψε: #4.685 06-10-09 17:43 Nαι ομως το θεμα που δεν μπορουμε να δουμε εμεις,τσεκαρε μερικα ποστ παραπανω,μπορει να το δει ο Nickname... ----------------------------------------- Αααα τωρα το θυμηθηκα! Εκτος αν αυτο το θεμα ειναι διεγραμμενο και μπορουν να το δουν μονο οι Συντονιστες/Διαχειριστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Shadowfax: #4.686 06-10-09 19:19 Ψυχραιμία. Απλά δε μπορούν να το δουν όλοι (μέλη). That's all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Ο teol20 έγραψε: #4.687 06-10-09 20:12 Και γω αυτό λέω ρε Shadow... Μπας και ειναι κανα διεγραμμενο νημα και αδικα ψαχνόμαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:31 Η Χριστιάννα ^^: #4.688 06-10-09 20:31 Για να μην κάνω μόνο βλακώδεις ερωτήσεις και σχόλια/παρατηρήσεις και τα ρέστα, ας πω ένα 'φχαριστώ που αυξήθηκαν τα πμς. =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Ο babisgr έγραψε: #4.689 06-10-09 22:07 Εγώ πάντος μέχρι να δούμε τί συμβαίνει εδώ, το βρήκα από άλλο site. Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο Eukleidis: #4.690 06-10-09 22:13 Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ξέρω αλλα παντως κατι παιζει με τα δικαιωματα που δινει το Ιschool στα μελη για να βλέπουν τόπικς. Αλλα αφου οι συντονιστες μπορουν να τα δουν αλλα τα τοπικς που δεν βλεπουμε εμείς ίσως κατι τετοιο να παιζει. Click για ανάπτυξη... H Μόνη διαφορά είναι μεταξύ διαχειρηστών/συντονιστών και όλων των υπολοίπων να βλέπουν κρυφά θέματα.Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει για τα τιμώμενα μέλη αυτό.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:43 Ο teol20 έγραψε: #4.685 06-10-09 17:43 Nαι ομως το θεμα που δεν μπορουμε να δουμε εμεις,τσεκαρε μερικα ποστ παραπανω,μπορει να το δει ο Nickname... ----------------------------------------- Αααα τωρα το θυμηθηκα! Εκτος αν αυτο το θεμα ειναι διεγραμμενο και μπορουν να το δουν μονο οι Συντονιστες/Διαχειριστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Shadowfax: #4.686 06-10-09 19:19 Ψυχραιμία. Απλά δε μπορούν να το δουν όλοι (μέλη). That's all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Ο teol20 έγραψε: #4.687 06-10-09 20:12 Και γω αυτό λέω ρε Shadow... Μπας και ειναι κανα διεγραμμενο νημα και αδικα ψαχνόμαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:31 Η Χριστιάννα ^^: #4.688 06-10-09 20:31 Για να μην κάνω μόνο βλακώδεις ερωτήσεις και σχόλια/παρατηρήσεις και τα ρέστα, ας πω ένα 'φχαριστώ που αυξήθηκαν τα πμς. =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Ο babisgr έγραψε: #4.689 06-10-09 22:07 Εγώ πάντος μέχρι να δούμε τί συμβαίνει εδώ, το βρήκα από άλλο site. Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο Eukleidis: #4.690 06-10-09 22:13 Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι ομως το θεμα που δεν μπορουμε να δουμε εμεις,τσεκαρε μερικα ποστ παραπανω,μπορει να το δει ο Nickname... ----------------------------------------- Αααα τωρα το θυμηθηκα! Εκτος αν αυτο το θεμα ειναι διεγραμμενο και μπορουν να το δουν μονο οι Συντονιστες/Διαχειριστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Shadowfax: #4.686 06-10-09 19:19 Ψυχραιμία. Απλά δε μπορούν να το δουν όλοι (μέλη). That's all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Ο teol20 έγραψε: #4.687 06-10-09 20:12 Και γω αυτό λέω ρε Shadow... Μπας και ειναι κανα διεγραμμενο νημα και αδικα ψαχνόμαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:31 Η Χριστιάννα ^^: #4.688 06-10-09 20:31 Για να μην κάνω μόνο βλακώδεις ερωτήσεις και σχόλια/παρατηρήσεις και τα ρέστα, ας πω ένα 'φχαριστώ που αυξήθηκαν τα πμς. =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Ο babisgr έγραψε: #4.689 06-10-09 22:07 Εγώ πάντος μέχρι να δούμε τί συμβαίνει εδώ, το βρήκα από άλλο site. Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο Eukleidis: #4.690 06-10-09 22:13 Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψυχραιμία. Απλά δε μπορούν να το δουν όλοι (μέλη). That's all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Ο teol20 έγραψε: #4.687 06-10-09 20:12 Και γω αυτό λέω ρε Shadow... Μπας και ειναι κανα διεγραμμενο νημα και αδικα ψαχνόμαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:31 Η Χριστιάννα ^^: #4.688 06-10-09 20:31 Για να μην κάνω μόνο βλακώδεις ερωτήσεις και σχόλια/παρατηρήσεις και τα ρέστα, ας πω ένα 'φχαριστώ που αυξήθηκαν τα πμς. =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Ο babisgr έγραψε: #4.689 06-10-09 22:07 Εγώ πάντος μέχρι να δούμε τί συμβαίνει εδώ, το βρήκα από άλλο site. Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο Eukleidis: #4.690 06-10-09 22:13 Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και γω αυτό λέω ρε Shadow... Μπας και ειναι κανα διεγραμμενο νημα και αδικα ψαχνόμαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 20:31 Η Χριστιάννα ^^: #4.688 06-10-09 20:31 Για να μην κάνω μόνο βλακώδεις ερωτήσεις και σχόλια/παρατηρήσεις και τα ρέστα, ας πω ένα 'φχαριστώ που αυξήθηκαν τα πμς. =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Ο babisgr έγραψε: #4.689 06-10-09 22:07 Εγώ πάντος μέχρι να δούμε τί συμβαίνει εδώ, το βρήκα από άλλο site. Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο Eukleidis: #4.690 06-10-09 22:13 Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να μην κάνω μόνο βλακώδεις ερωτήσεις και σχόλια/παρατηρήσεις και τα ρέστα, ας πω ένα 'φχαριστώ που αυξήθηκαν τα πμς. =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Ο babisgr έγραψε: #4.689 06-10-09 22:07 Εγώ πάντος μέχρι να δούμε τί συμβαίνει εδώ, το βρήκα από άλλο site. Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο Eukleidis: #4.690 06-10-09 22:13 Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντος μέχρι να δούμε τί συμβαίνει εδώ, το βρήκα από άλλο site. Πάντως γιατί να το βλέπουν μόνο μερικοί, πρόγραμμα είναι γιατί να μην το βλέπουν όλοι?(αδικία δεν μοίζει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο Eukleidis: #4.690 06-10-09 22:13 Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να λυθεί το θέμα ιδού : https://www.ischool.gr/downloads.php?do=file&id=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:01 Ο babisgr έγραψε: #4.691 07-10-09 19:01 Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτος εισαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Ο Eukleidis: #4.692 07-10-09 19:02 Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε φυσικά κανουμε και καμια ερευνα στη βιβλιοθήκη :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο babisgr έγραψε: #4.693 07-10-09 19:10 Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ήξερε κανείς να πει ότι είναι στην βιβλιοθήκη, τόσο καιρό ψαχνόμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η Heidi έγραψε: #4.694 08-10-09 14:59 Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:01 Η Desdemona: #4.695 08-10-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Έχω κάνει λάθος επιλογής τροφής (Purina Tonus Urinary). Αντί για Purina Tonus Sterilized. Το πρόβλημα μου είναι, ότι έκανα πόστ (εχθές) με την λάθος τροφή και θέλω να διορθώσω τον τίτλο και το περιεχόμενο του. https://mypetz.gr/showthread.php?p=1101156 Να κάνω καινούργιο και να διαγράψουν οι moderators το παλιό; Ή μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνη μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε. Τους τίτλους των θεμάτων μπορούν να τους επεξεργαστούν μόνο οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η Heidi έγραψε: #4.696 08-10-09 15:17 Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ Πολύ Να αλλάξουμε και τα περιεχόμενα; Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική . Κατάλληλη για στειρωμένα. Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male. Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό . Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή ν’ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή. Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η Heidi έγραψε: #4.697 08-10-09 15:27 Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το περιεχόμενο μπορώ να το αλλάξω και μόνη μου; Αν γίνεται, πείτε μου πως και θα το κάνω το βράδυ, γιατί τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η Desdemona: #4.698 08-10-09 15:31 Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το περιεχόμενο μπορείς να το επεξεργαστείς μέσα σε 24 ώρες από την αρχική δημοσίευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:03 Ο Eukleidis: #4.699 08-10-09 17:03 H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
H Θυρίδα μηνυμάτων μου περιορίστηκε σε αποθήκευση μόνο 500 μηνυμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Ο teol20 έγραψε: #4.700 09-10-09 14:29 Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα σου ανοιξει απο μονη της στα 5000 μυνηματα μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.