Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:02 Η Κακή Επιρροή: #21 08-09-06 16:02 λογω μικρής καθυστερισης του Pc στη δουλεια με προλαβε η XRZ.... αφου θα πατήσεις που θα πατήσεις κάπου για να μπεις στο θέμα... γιατί δεν πατας κατευθειαν πανω στο κουμπι ωστε να σε παει στο τελευταιο αδιάβαστο από σενα.... εκτός κι αν λες (και δεν εχουμε καταλαβει) να δείχνει τα πιο προσφατα μηνύματα στις αρχικες σελίδες κι οχι στις τελευταιες... αυτο ομως αλλάζει απ τις ρυθμίσεις σου.... το έχω κάνει κι εγω αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:08 Η Subject to change: #22 08-09-06 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: O tsus μαλλον ενοει να σε πηγενει κατευθειαν στην τελευτεα σελιδα οταν μπεις σε ενα θεμα ακομα και αν πατισεις στον τιτλο του. Αμα πχ θες να μπεις σε ενα θεμα αποτα 10 τελευτεα ενεργα θα σε βγαλει στην πρωτη σελιδα και μετα θα πρεπει να πας στην τελευεα, δεν εχεις την επιλογη απο τον πινακα να πας στην τελευτεα οποτε θα βολευε να παει κατευθειαν στην τελευτεα σελιδα Click για ανάπτυξη... Μα το κουμπί υπάρχει και σε αυτόν τον πίνακα... Επίσης, αν γίνει έτσι όπως τα λές τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να πάει κάποιος στο πρώτο! Και ένας νέος χρήστης λογικά δεν θα θέλει να πάει στο τελευταίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:12 Ο Dark_kronos: #23 08-09-06 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα το κουμπί υπάρχει και σε αυτόν τον πίνακα... Επίσης, αν γίνει έτσι όπως τα λές τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να πάει κάποιος στο πρώτο! Και ένας νέος χρήστης λογικά δεν θα θέλει να πάει στο τελευταίο! Click για ανάπτυξη... Που ειναι και δεν το βλεπω; Τυφλωθικα; Δεν λεω οτι θα πρεπει να γινει, τι λεει ο tsus προσπαθω να καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:15 Η Subject to change: #24 08-09-06 16:15 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mhnlesxaza.gif 13 KB · Εμφανίσεις: 429 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:33 Ο Dark_kronos: #25 08-09-06 16:33 Συνεχιζω να μην το βλεπω.... μηπος να επισκευτο οφθαλμιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #26 08-09-06 16:34 Περίεργα πράματα... Οι υπόλοιποι το βλέπετε; Dark με ΙΕ το βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:36 Ο weak and powerless: #27 08-09-06 16:36 πάντως έχω ακούσει κι άλλο τέτοιο περίεργο κρούσμα... να μη βγάζει το shortcut για το τελευταίο μη διαβασμένο ποστ νομίζω. μυστήρια πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:38 Ο Dark_kronos: #28 08-09-06 16:38 Οχι με FF ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Resident Evil: #29 08-09-06 16:44 εγω πάντως με ff το βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:29 Ο MonaXoS έγραψε: #30 08-09-06 18:29 Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λογω μικρής καθυστερισης του Pc στη δουλεια με προλαβε η XRZ.... αφου θα πατήσεις που θα πατήσεις κάπου για να μπεις στο θέμα... γιατί δεν πατας κατευθειαν πανω στο κουμπι ωστε να σε παει στο τελευταιο αδιάβαστο από σενα.... εκτός κι αν λες (και δεν εχουμε καταλαβει) να δείχνει τα πιο προσφατα μηνύματα στις αρχικες σελίδες κι οχι στις τελευταιες... αυτο ομως αλλάζει απ τις ρυθμίσεις σου.... το έχω κάνει κι εγω αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:08 Η Subject to change: #22 08-09-06 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: O tsus μαλλον ενοει να σε πηγενει κατευθειαν στην τελευτεα σελιδα οταν μπεις σε ενα θεμα ακομα και αν πατισεις στον τιτλο του. Αμα πχ θες να μπεις σε ενα θεμα αποτα 10 τελευτεα ενεργα θα σε βγαλει στην πρωτη σελιδα και μετα θα πρεπει να πας στην τελευεα, δεν εχεις την επιλογη απο τον πινακα να πας στην τελευτεα οποτε θα βολευε να παει κατευθειαν στην τελευτεα σελιδα Click για ανάπτυξη... Μα το κουμπί υπάρχει και σε αυτόν τον πίνακα... Επίσης, αν γίνει έτσι όπως τα λές τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να πάει κάποιος στο πρώτο! Και ένας νέος χρήστης λογικά δεν θα θέλει να πάει στο τελευταίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:12 Ο Dark_kronos: #23 08-09-06 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα το κουμπί υπάρχει και σε αυτόν τον πίνακα... Επίσης, αν γίνει έτσι όπως τα λές τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να πάει κάποιος στο πρώτο! Και ένας νέος χρήστης λογικά δεν θα θέλει να πάει στο τελευταίο! Click για ανάπτυξη... Που ειναι και δεν το βλεπω; Τυφλωθικα; Δεν λεω οτι θα πρεπει να γινει, τι λεει ο tsus προσπαθω να καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:15 Η Subject to change: #24 08-09-06 16:15 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mhnlesxaza.gif 13 KB · Εμφανίσεις: 429 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:33 Ο Dark_kronos: #25 08-09-06 16:33 Συνεχιζω να μην το βλεπω.... μηπος να επισκευτο οφθαλμιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #26 08-09-06 16:34 Περίεργα πράματα... Οι υπόλοιποι το βλέπετε; Dark με ΙΕ το βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:36 Ο weak and powerless: #27 08-09-06 16:36 πάντως έχω ακούσει κι άλλο τέτοιο περίεργο κρούσμα... να μη βγάζει το shortcut για το τελευταίο μη διαβασμένο ποστ νομίζω. μυστήρια πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:38 Ο Dark_kronos: #28 08-09-06 16:38 Οχι με FF ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Resident Evil: #29 08-09-06 16:44 εγω πάντως με ff το βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:29 Ο MonaXoS έγραψε: #30 08-09-06 18:29 Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: O tsus μαλλον ενοει να σε πηγενει κατευθειαν στην τελευτεα σελιδα οταν μπεις σε ενα θεμα ακομα και αν πατισεις στον τιτλο του. Αμα πχ θες να μπεις σε ενα θεμα αποτα 10 τελευτεα ενεργα θα σε βγαλει στην πρωτη σελιδα και μετα θα πρεπει να πας στην τελευεα, δεν εχεις την επιλογη απο τον πινακα να πας στην τελευτεα οποτε θα βολευε να παει κατευθειαν στην τελευτεα σελιδα Click για ανάπτυξη... Μα το κουμπί υπάρχει και σε αυτόν τον πίνακα... Επίσης, αν γίνει έτσι όπως τα λές τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να πάει κάποιος στο πρώτο! Και ένας νέος χρήστης λογικά δεν θα θέλει να πάει στο τελευταίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:12 Ο Dark_kronos: #23 08-09-06 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα το κουμπί υπάρχει και σε αυτόν τον πίνακα... Επίσης, αν γίνει έτσι όπως τα λές τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να πάει κάποιος στο πρώτο! Και ένας νέος χρήστης λογικά δεν θα θέλει να πάει στο τελευταίο! Click για ανάπτυξη... Που ειναι και δεν το βλεπω; Τυφλωθικα; Δεν λεω οτι θα πρεπει να γινει, τι λεει ο tsus προσπαθω να καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:15 Η Subject to change: #24 08-09-06 16:15 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mhnlesxaza.gif 13 KB · Εμφανίσεις: 429 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:33 Ο Dark_kronos: #25 08-09-06 16:33 Συνεχιζω να μην το βλεπω.... μηπος να επισκευτο οφθαλμιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #26 08-09-06 16:34 Περίεργα πράματα... Οι υπόλοιποι το βλέπετε; Dark με ΙΕ το βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:36 Ο weak and powerless: #27 08-09-06 16:36 πάντως έχω ακούσει κι άλλο τέτοιο περίεργο κρούσμα... να μη βγάζει το shortcut για το τελευταίο μη διαβασμένο ποστ νομίζω. μυστήρια πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:38 Ο Dark_kronos: #28 08-09-06 16:38 Οχι με FF ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Resident Evil: #29 08-09-06 16:44 εγω πάντως με ff το βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:29 Ο MonaXoS έγραψε: #30 08-09-06 18:29 Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα το κουμπί υπάρχει και σε αυτόν τον πίνακα... Επίσης, αν γίνει έτσι όπως τα λές τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να πάει κάποιος στο πρώτο! Και ένας νέος χρήστης λογικά δεν θα θέλει να πάει στο τελευταίο! Click για ανάπτυξη... Που ειναι και δεν το βλεπω; Τυφλωθικα; Δεν λεω οτι θα πρεπει να γινει, τι λεει ο tsus προσπαθω να καταλαβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:15 Η Subject to change: #24 08-09-06 16:15 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mhnlesxaza.gif 13 KB · Εμφανίσεις: 429 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:33 Ο Dark_kronos: #25 08-09-06 16:33 Συνεχιζω να μην το βλεπω.... μηπος να επισκευτο οφθαλμιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #26 08-09-06 16:34 Περίεργα πράματα... Οι υπόλοιποι το βλέπετε; Dark με ΙΕ το βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:36 Ο weak and powerless: #27 08-09-06 16:36 πάντως έχω ακούσει κι άλλο τέτοιο περίεργο κρούσμα... να μη βγάζει το shortcut για το τελευταίο μη διαβασμένο ποστ νομίζω. μυστήρια πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:38 Ο Dark_kronos: #28 08-09-06 16:38 Οχι με FF ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Resident Evil: #29 08-09-06 16:44 εγω πάντως με ff το βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:29 Ο MonaXoS έγραψε: #30 08-09-06 18:29 Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:33 Ο Dark_kronos: #25 08-09-06 16:33 Συνεχιζω να μην το βλεπω.... μηπος να επισκευτο οφθαλμιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #26 08-09-06 16:34 Περίεργα πράματα... Οι υπόλοιποι το βλέπετε; Dark με ΙΕ το βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:36 Ο weak and powerless: #27 08-09-06 16:36 πάντως έχω ακούσει κι άλλο τέτοιο περίεργο κρούσμα... να μη βγάζει το shortcut για το τελευταίο μη διαβασμένο ποστ νομίζω. μυστήρια πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:38 Ο Dark_kronos: #28 08-09-06 16:38 Οχι με FF ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Resident Evil: #29 08-09-06 16:44 εγω πάντως με ff το βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:29 Ο MonaXoS έγραψε: #30 08-09-06 18:29 Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνεχιζω να μην το βλεπω.... μηπος να επισκευτο οφθαλμιατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #26 08-09-06 16:34 Περίεργα πράματα... Οι υπόλοιποι το βλέπετε; Dark με ΙΕ το βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:36 Ο weak and powerless: #27 08-09-06 16:36 πάντως έχω ακούσει κι άλλο τέτοιο περίεργο κρούσμα... να μη βγάζει το shortcut για το τελευταίο μη διαβασμένο ποστ νομίζω. μυστήρια πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:38 Ο Dark_kronos: #28 08-09-06 16:38 Οχι με FF ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Resident Evil: #29 08-09-06 16:44 εγω πάντως με ff το βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:29 Ο MonaXoS έγραψε: #30 08-09-06 18:29 Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περίεργα πράματα... Οι υπόλοιποι το βλέπετε; Dark με ΙΕ το βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:36 Ο weak and powerless: #27 08-09-06 16:36 πάντως έχω ακούσει κι άλλο τέτοιο περίεργο κρούσμα... να μη βγάζει το shortcut για το τελευταίο μη διαβασμένο ποστ νομίζω. μυστήρια πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:38 Ο Dark_kronos: #28 08-09-06 16:38 Οχι με FF ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Resident Evil: #29 08-09-06 16:44 εγω πάντως με ff το βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:29 Ο MonaXoS έγραψε: #30 08-09-06 18:29 Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάντως έχω ακούσει κι άλλο τέτοιο περίεργο κρούσμα... να μη βγάζει το shortcut για το τελευταίο μη διαβασμένο ποστ νομίζω. μυστήρια πράματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:38 Ο Dark_kronos: #28 08-09-06 16:38 Οχι με FF ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Resident Evil: #29 08-09-06 16:44 εγω πάντως με ff το βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:29 Ο MonaXoS έγραψε: #30 08-09-06 18:29 Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι με FF ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:44 Η Resident Evil: #29 08-09-06 16:44 εγω πάντως με ff το βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:29 Ο MonaXoS έγραψε: #30 08-09-06 18:29 Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω πάντως με ff το βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:29 Ο MonaXoS έγραψε: #30 08-09-06 18:29 Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα... Το κουμπάκι " " εμφανίζεται παντού. Και στην πρώτη σελίδα, και στο φόρουμ και γενικά οπουδήποτε θες να πατήσεις για να διαβάσεις ένα θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:36 Η misslittledevil: #31 08-09-06 18:36 Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsus: οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια! Click για ανάπτυξη... Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει? Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!). Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι? Το φορουμ απ' οσο ξερω δεν λειτουργει με τον αυτοματο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:29 Η Resident Evil: #32 29-10-06 09:29 απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απορία 1η: Συνδεδεμένοι χρήστες: XRZ+ , smart τι είναι το "+" δίπλα στο όνομα μου? απορία 2η: τα pm συνυπολογίζονται στον αριθμό μηνυμάτων? Η' μετράνε μόνο τα "δημόσια" μηνύματα? Τhx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 09:56 Ο nikolas17: #33 29-10-06 09:56 Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για το πρώτο δεν ξέρω, για το δεύτερο ξέρω ότι μόνο τα δημόσια μυνήματα μετράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 10:05 Η kleftra έγραψε: #34 29-10-06 10:05 Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα) Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 11:59 Η Resident Evil: #35 29-10-06 11:59 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε. Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου Click για ανάπτυξη... ναι ε? οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! ο mr. bean σας χαιρετά !!! Thx παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:17 Η kleftra έγραψε: #36 29-10-06 12:17 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!! Click για ανάπτυξη... Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:27 Η Resident Evil: #37 29-10-06 12:27 όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η Subject to change: #38 29-10-06 12:42 Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 14:54 Η kleftra έγραψε: #39 29-10-06 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου" Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα,χα. Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2006 στις 15:25 Ο The Djinn: #40 29-10-06 15:25 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!! Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.