Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αφου θα πατήσεις που θα πατήσεις κάπου για να μπεις στο θέμα... γιατί δεν πατας κατευθειαν πανω στο κουμπι ωστε να σε παει στο τελευταιο αδιάβαστο από σενα....
εκτός κι αν λες (και δεν εχουμε καταλαβει) να δείχνει τα πιο προσφατα μηνύματα στις αρχικες σελίδες κι οχι στις τελευταιες...
αυτο ομως αλλάζει απ τις ρυθμίσεις σου....
το έχω κάνει κι εγω αυτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

O tsus μαλλον ενοει να σε πηγενει κατευθειαν στην τελευτεα σελιδα οταν μπεις σε ενα θεμα ακομα και αν πατισεις στον τιτλο του. Αμα πχ θες να μπεις σε ενα θεμα αποτα 10 τελευτεα ενεργα θα σε βγαλει στην πρωτη σελιδα και μετα θα πρεπει να πας στην τελευεα, δεν εχεις την επιλογη απο τον πινακα να πας στην τελευτεα οποτε θα βολευε να παει κατευθειαν στην τελευτεα σελιδα
Μα το κουμπί υπάρχει και σε αυτόν τον πίνακα...
Επίσης, αν γίνει έτσι όπως τα λές τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να πάει κάποιος στο πρώτο! Και ένας νέος χρήστης λογικά δεν θα θέλει να πάει στο τελευταίο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μα το κουμπί υπάρχει και σε αυτόν τον πίνακα...
Επίσης, αν γίνει έτσι όπως τα λές τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να πάει κάποιος στο πρώτο! Και ένας νέος χρήστης λογικά δεν θα θέλει να πάει στο τελευταίο!
Που ειναι και δεν το βλεπω; Τυφλωθικα;
Δεν λεω οτι θα πρεπει να γινει, τι λεει ο tsus προσπαθω να καταλαβω
Subject to change
e-steki.gr Founder
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Dark με ΙΕ το βλέπεις;
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

οχι...δεν θελω να παταω το κουμπι,θελω να πηγαινει κατευθειαν στην τελευταια!
Ασχετα αν οσες εχουν προηγηθει δεν τις εχεις διαβασει?

Κι αυτο μπορεις να το κανεις, αφου υπαρχει επιλογη "τελευταια σελιδα" στο καθε μηνυμα (εφοσον υπαρχουν αρκετες σελιδες εννοειται!).

Εντιτ: Δεν θες να πατας κουμπι?

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου

Αντιθέτως το * σημαίνει πως εκείνη την στιγμή κάνεις σύνδεση ως αόρατη(πονηρούλα

Πάντως υπάρχουν επεξηγήσεις για όλα τα σύμβολα στο τέλος της σελιδας των συνδεδεμένων χρηστών

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Σωστά στα λέει ο Νικόλας μόνο τα δημόσια μετράνε.
Όσο αφορά το + σημαίνει πως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη λίστα φίλων σου![]()
ναι ε?

οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!!

ο mr. bean σας χαιρετά !!!

Thx παιδιά!
kleftra
Διάσημο μέλος

οκ, μόνο εγώ θα το κατάφερνα αυτό χωρίς να το πάρω χαμπάρι!!!![]()
Αν νομίζεις πως δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο ίσως και να σημαίνει κάτι άλλο που δεν ξερω να στο εξηγήσω

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Απλά δεν θυμόμουν να το είχα κάνει, το πιο πιθανό είναι να το έκανα κάποια στιγμή που ψαχνόμουν τι είναι τι και...ξέχασα να το βγάλω...

Subject to change
e-steki.gr Founder

kleftra
Διάσημο μέλος

Αυτό θα πει "τα χω καλά με τον εαυτό μου"![]()
Χα,χα,χα,χα.
Επικίνδυνο γίνεται όταν αρχίζεις να δηλώνεις είμαι η καλύτερη μου φίλη

όχι αυτό ήταν... πήγα στη λίστα των φίλων και indeed με είχα βάλει ως φίλη μου![]()
Δεν ειναι κακο...δεν ειναι κακο!!!

Το χειροτερο θα ηταν να βαλεις το εαυτο σου στην black list...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.