Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.122 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Ο Scandal έγραψε: #1.921 03-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από who: Άντε, σου επιτρέπω να ρωτάς Όταν ένας χρήστης είναι αποκλεισμένος, δε μπορεί να κάνει login και συνεπώς, να γράψει. Να ρωτήσω εγώ κάτι τώρα. Χτες, σε μια απάντηση μου σε ένα τόπικ, αφού πόσταρα, πάνω ακριβώς από την απάντησή μου-εκεί που γράφει "Απάντηση: (...)"-, μου έβγαλε ένα θαυμαστικό "!"-στη θέση αυτού το μηνύματος. Τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Που έγινε αυτό; :what: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η wolfe4ever: #1.922 04-12-08 09:30 θελω να αλλαξω την υπογραφη μου αλλα εμφανιζετε αυτο: Your signature cannot be longer than 1000 characters including BB code markup. τι πρεπει να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.122 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:35 Ο Scandal έγραψε: #1.923 04-12-08 09:35 Να μην εισάγεις πάνω από 1000 χαρακτήρες. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η wolfe4ever: #1.924 04-12-08 09:36 οκ ευχαριστω! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Ο who έγραψε: #1.925 04-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Που έγινε αυτό; :what: -petros Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.122 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο Scandal έγραψε: #1.926 04-12-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από who: Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Click για ανάπτυξη... Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο who έγραψε: #1.927 05-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Click για ανάπτυξη... Λες να την έκανα την @@? Τώρα μόλις παρατήρησα ότι μπορείς να το αλλάξεις αυτό το μήνυμα. Οπότε, συγγνώμη, μάλλον λάθος συναγερμός. Μάλλον θα το έκανα από τη βιασύνη μου και δε θα το κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντως:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η millerovia: #1.928 05-12-08 14:20 Λοιπόν,έχω 2 ερωτήσεις...Πρώτον,πότε μπορώ να βάλω δικόμου avantar και δεύτερον,πότε μπορώ να κάνω δημοσκόπηση;;Thanks προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο who έγραψε: #1.929 05-12-08 14:23 Για άβαταρ πρέπει να έχεις πάνω από 150 δημοσιεύσεις. Απ' ότι είδα έχεις. Για δημοσκόπηση δεν ξέρω αλλά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Ο chris_90 έγραψε: #1.930 05-12-08 16:15 Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από who: Άντε, σου επιτρέπω να ρωτάς Όταν ένας χρήστης είναι αποκλεισμένος, δε μπορεί να κάνει login και συνεπώς, να γράψει. Να ρωτήσω εγώ κάτι τώρα. Χτες, σε μια απάντηση μου σε ένα τόπικ, αφού πόσταρα, πάνω ακριβώς από την απάντησή μου-εκεί που γράφει "Απάντηση: (...)"-, μου έβγαλε ένα θαυμαστικό "!"-στη θέση αυτού το μηνύματος. Τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Που έγινε αυτό; :what: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η wolfe4ever: #1.922 04-12-08 09:30 θελω να αλλαξω την υπογραφη μου αλλα εμφανιζετε αυτο: Your signature cannot be longer than 1000 characters including BB code markup. τι πρεπει να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.122 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:35 Ο Scandal έγραψε: #1.923 04-12-08 09:35 Να μην εισάγεις πάνω από 1000 χαρακτήρες. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η wolfe4ever: #1.924 04-12-08 09:36 οκ ευχαριστω! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Ο who έγραψε: #1.925 04-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Που έγινε αυτό; :what: -petros Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.122 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο Scandal έγραψε: #1.926 04-12-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από who: Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Click για ανάπτυξη... Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο who έγραψε: #1.927 05-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Click για ανάπτυξη... Λες να την έκανα την @@? Τώρα μόλις παρατήρησα ότι μπορείς να το αλλάξεις αυτό το μήνυμα. Οπότε, συγγνώμη, μάλλον λάθος συναγερμός. Μάλλον θα το έκανα από τη βιασύνη μου και δε θα το κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντως:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η millerovia: #1.928 05-12-08 14:20 Λοιπόν,έχω 2 ερωτήσεις...Πρώτον,πότε μπορώ να βάλω δικόμου avantar και δεύτερον,πότε μπορώ να κάνω δημοσκόπηση;;Thanks προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο who έγραψε: #1.929 05-12-08 14:23 Για άβαταρ πρέπει να έχεις πάνω από 150 δημοσιεύσεις. Απ' ότι είδα έχεις. Για δημοσκόπηση δεν ξέρω αλλά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Ο chris_90 έγραψε: #1.930 05-12-08 16:15 Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θελω να αλλαξω την υπογραφη μου αλλα εμφανιζετε αυτο: Your signature cannot be longer than 1000 characters including BB code markup. τι πρεπει να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.122 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:35 Ο Scandal έγραψε: #1.923 04-12-08 09:35 Να μην εισάγεις πάνω από 1000 χαρακτήρες. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η wolfe4ever: #1.924 04-12-08 09:36 οκ ευχαριστω! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Ο who έγραψε: #1.925 04-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Που έγινε αυτό; :what: -petros Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.122 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο Scandal έγραψε: #1.926 04-12-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από who: Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Click για ανάπτυξη... Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο who έγραψε: #1.927 05-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Click για ανάπτυξη... Λες να την έκανα την @@? Τώρα μόλις παρατήρησα ότι μπορείς να το αλλάξεις αυτό το μήνυμα. Οπότε, συγγνώμη, μάλλον λάθος συναγερμός. Μάλλον θα το έκανα από τη βιασύνη μου και δε θα το κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντως:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η millerovia: #1.928 05-12-08 14:20 Λοιπόν,έχω 2 ερωτήσεις...Πρώτον,πότε μπορώ να βάλω δικόμου avantar και δεύτερον,πότε μπορώ να κάνω δημοσκόπηση;;Thanks προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο who έγραψε: #1.929 05-12-08 14:23 Για άβαταρ πρέπει να έχεις πάνω από 150 δημοσιεύσεις. Απ' ότι είδα έχεις. Για δημοσκόπηση δεν ξέρω αλλά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Ο chris_90 έγραψε: #1.930 05-12-08 16:15 Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μην εισάγεις πάνω από 1000 χαρακτήρες. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η wolfe4ever: #1.924 04-12-08 09:36 οκ ευχαριστω! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Ο who έγραψε: #1.925 04-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Που έγινε αυτό; :what: -petros Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.122 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο Scandal έγραψε: #1.926 04-12-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από who: Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Click για ανάπτυξη... Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο who έγραψε: #1.927 05-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Click για ανάπτυξη... Λες να την έκανα την @@? Τώρα μόλις παρατήρησα ότι μπορείς να το αλλάξεις αυτό το μήνυμα. Οπότε, συγγνώμη, μάλλον λάθος συναγερμός. Μάλλον θα το έκανα από τη βιασύνη μου και δε θα το κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντως:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η millerovia: #1.928 05-12-08 14:20 Λοιπόν,έχω 2 ερωτήσεις...Πρώτον,πότε μπορώ να βάλω δικόμου avantar και δεύτερον,πότε μπορώ να κάνω δημοσκόπηση;;Thanks προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο who έγραψε: #1.929 05-12-08 14:23 Για άβαταρ πρέπει να έχεις πάνω από 150 δημοσιεύσεις. Απ' ότι είδα έχεις. Για δημοσκόπηση δεν ξέρω αλλά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Ο chris_90 έγραψε: #1.930 05-12-08 16:15 Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ ευχαριστω! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Ο who έγραψε: #1.925 04-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Που έγινε αυτό; :what: -petros Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.122 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο Scandal έγραψε: #1.926 04-12-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από who: Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Click για ανάπτυξη... Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο who έγραψε: #1.927 05-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Click για ανάπτυξη... Λες να την έκανα την @@? Τώρα μόλις παρατήρησα ότι μπορείς να το αλλάξεις αυτό το μήνυμα. Οπότε, συγγνώμη, μάλλον λάθος συναγερμός. Μάλλον θα το έκανα από τη βιασύνη μου και δε θα το κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντως:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η millerovia: #1.928 05-12-08 14:20 Λοιπόν,έχω 2 ερωτήσεις...Πρώτον,πότε μπορώ να βάλω δικόμου avantar και δεύτερον,πότε μπορώ να κάνω δημοσκόπηση;;Thanks προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο who έγραψε: #1.929 05-12-08 14:23 Για άβαταρ πρέπει να έχεις πάνω από 150 δημοσιεύσεις. Απ' ότι είδα έχεις. Για δημοσκόπηση δεν ξέρω αλλά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Ο chris_90 έγραψε: #1.930 05-12-08 16:15 Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Petros: Που έγινε αυτό; :what: -petros Click για ανάπτυξη... Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.122 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο Scandal έγραψε: #1.926 04-12-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από who: Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Click για ανάπτυξη... Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο who έγραψε: #1.927 05-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Click για ανάπτυξη... Λες να την έκανα την @@? Τώρα μόλις παρατήρησα ότι μπορείς να το αλλάξεις αυτό το μήνυμα. Οπότε, συγγνώμη, μάλλον λάθος συναγερμός. Μάλλον θα το έκανα από τη βιασύνη μου και δε θα το κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντως:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η millerovia: #1.928 05-12-08 14:20 Λοιπόν,έχω 2 ερωτήσεις...Πρώτον,πότε μπορώ να βάλω δικόμου avantar και δεύτερον,πότε μπορώ να κάνω δημοσκόπηση;;Thanks προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο who έγραψε: #1.929 05-12-08 14:23 Για άβαταρ πρέπει να έχεις πάνω από 150 δημοσιεύσεις. Απ' ότι είδα έχεις. Για δημοσκόπηση δεν ξέρω αλλά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Ο chris_90 έγραψε: #1.930 05-12-08 16:15 Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από who: Για παράδειγμα, στο παρόν (όπως και σε όλα τ' άλλα τόπικς), πάνω από κάθε δημοσίευση, εμφανίζεται το μήνυμα: "Απάντηση: Απορίες που αφορούν το site και τις λειτουργίες του". Χτες, που έκανα μια δημοσίευση στο θέμα "Ελληνικό πρωτάθλημα", αντί να γράφει το μήνυμα "Απάντηση: Ελληνικό πρωτάθλημα" πάνω από το ποστ μου, εμφάνιζε αυτό: "!". Σημαίνει κάτι; Click για ανάπτυξη... Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο who έγραψε: #1.927 05-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Click για ανάπτυξη... Λες να την έκανα την @@? Τώρα μόλις παρατήρησα ότι μπορείς να το αλλάξεις αυτό το μήνυμα. Οπότε, συγγνώμη, μάλλον λάθος συναγερμός. Μάλλον θα το έκανα από τη βιασύνη μου και δε θα το κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντως:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η millerovia: #1.928 05-12-08 14:20 Λοιπόν,έχω 2 ερωτήσεις...Πρώτον,πότε μπορώ να βάλω δικόμου avantar και δεύτερον,πότε μπορώ να κάνω δημοσκόπηση;;Thanks προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο who έγραψε: #1.929 05-12-08 14:23 Για άβαταρ πρέπει να έχεις πάνω από 150 δημοσιεύσεις. Απ' ότι είδα έχεις. Για δημοσκόπηση δεν ξέρω αλλά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Ο chris_90 έγραψε: #1.930 05-12-08 16:15 Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Petros: Περίεργο αν δε το έγραψες εσύ :what: Αν το ξανά πετύχεις, πες μου. :iagree: -petros Click για ανάπτυξη... Λες να την έκανα την @@? Τώρα μόλις παρατήρησα ότι μπορείς να το αλλάξεις αυτό το μήνυμα. Οπότε, συγγνώμη, μάλλον λάθος συναγερμός. Μάλλον θα το έκανα από τη βιασύνη μου και δε θα το κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντως:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η millerovia: #1.928 05-12-08 14:20 Λοιπόν,έχω 2 ερωτήσεις...Πρώτον,πότε μπορώ να βάλω δικόμου avantar και δεύτερον,πότε μπορώ να κάνω δημοσκόπηση;;Thanks προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο who έγραψε: #1.929 05-12-08 14:23 Για άβαταρ πρέπει να έχεις πάνω από 150 δημοσιεύσεις. Απ' ότι είδα έχεις. Για δημοσκόπηση δεν ξέρω αλλά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Ο chris_90 έγραψε: #1.930 05-12-08 16:15 Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν,έχω 2 ερωτήσεις...Πρώτον,πότε μπορώ να βάλω δικόμου avantar και δεύτερον,πότε μπορώ να κάνω δημοσκόπηση;;Thanks προκαταβολικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο who έγραψε: #1.929 05-12-08 14:23 Για άβαταρ πρέπει να έχεις πάνω από 150 δημοσιεύσεις. Απ' ότι είδα έχεις. Για δημοσκόπηση δεν ξέρω αλλά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Ο chris_90 έγραψε: #1.930 05-12-08 16:15 Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για άβαταρ πρέπει να έχεις πάνω από 150 δημοσιεύσεις. Απ' ότι είδα έχεις. Για δημοσκόπηση δεν ξέρω αλλά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Ο chris_90 έγραψε: #1.930 05-12-08 16:15 Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η Angelique.: #1.931 05-12-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εχω μια χαζη απορια αλλα θα την πω, δεν αντεχω! Γιατι στους αποκλεισμενους χρηστες δεν φαινεται το avatar; Click για ανάπτυξη... κι εγω την ειχα παντα αυτη την απορια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.932 09-12-08 20:50 Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο iJohnnyCash: #1.933 09-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Είμαι καινούργια στο ιντερνετ και θα χρειαστώ βοήθεια...ενώ είμαι στο steki μου βγάζει Ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν σφάλματα στη σελίδα. Click για ανάπτυξη... Το λάθος έχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί αύριο Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Και κάτι άλλο, έλαβα ένα e-mail με σύμβολα και αριθμούς...που το διέγραψα αμέσως. Εχω πρόγραμμα για ιούς, το eset, και τα windows είναι vista. Click για ανάπτυξη... Τι e-mail χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.934 09-12-08 21:23 Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το ήξερα αυτό...το e-mail που χρησιμοποιώ ειναι hotmail.com. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο iJohnnyCash: #1.935 09-12-08 21:56 Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δοκίμασε view -> encoding -> iso 8859-7 (Greek) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.936 09-12-08 22:06 Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ, αλλά τι είναι αυτό? Συγνώμη πολύ ασχετη. Το είχα λάβει παλιά αυτό το e-mail, τρείς φορές περίπου, και τωρα έχει σταματήσει.Αλλά αν ξανάρθει, να κάνω αυτά που μου έγραψες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Obscura έγραψε: #1.937 09-12-08 22:17 Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, δηλαδή αν σου έρθει ένα email ή δεις μία σελίδα με ακατανόητους χαρακτήρες επιλέγεις ελληνική κωδικοποίηση μπας και μπορέσεις να τους διαβάσεις. Το πιθανότερο είναι πως το email που σου ήρθε είναι spam, δηλαδή ψεύτικο με συνδέσμους σε σάιτ που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο υλικό (ιούς δηλαδή και άλλα χαρούμενα δαιμόνια που σου προκαλούν προβλήματα), οπότε αν δεν αναγνωρίζεις τον αποστολέα ή γενικώς κάτι σου φαίνεται ύποπτο καλό είναι να τα διαγράφεις (όπως σοφά έχεις πράξει ήδη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.938 09-12-08 22:43 Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Δεκεμβρίου 2008 Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Αλλο πρόβλημα η ώρα που στέλνω το μήνυμα δεν είναι ίδια με τη πραγματική. Εκανα κάτι λάθος στην εγγραφή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Obscura έγραψε: #1.939 09-12-08 22:51 Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χμμ... Εξαρτάται. Τι ώρα ακριβώς σου γράφει, δηλαδή; Ευχαριστώ, τα κατάλαβα..σήμερα γράφτηκα στο στεκι, και πληρώνει τις απορίες μου... Click για ανάπτυξη... Μη σ'απασχολεί καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΡΑ7427 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΛΑΡΑ7427 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η ΛΑΡΑ7427 έγραψε: #1.940 09-12-08 23:03 Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.