amarantos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Διαλυτικά βάζεις πατώντας ταυτόχρονα το shift και το πλήκτρο του τόνου.Πως βαζουμε διαλιτικα?????![]()
Οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών θα βρεις εδώ.Θα ηθελα οδηγιες για το ανεβασμα φοτο στην αγγελια που ετοιμαζω, αν το χω πετυχει μου λεει οτι ειναι μεγαλου μεγεθους τι κανω?? ακομα πωσ μπορω να σιγουρευτω για το φυλο τους ???μια περιγραφη....
Θέμα για το πώς ξεχωρίζουμε το φύλο στα γατάκια, εδώ.
(Εδώ θα βρεις τη σελίδα της Αναζήτησης, είναι πάρα πολύ χρήσιμη όταν ψάχνεις κάτι, μια και τα περισσότερα θέματα όλο και κάπου έχουν συζητηθεί στο φόρουμ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

stella/boureka
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

εγω δεν καταλαβαινω γιατι κλειδωνετε τα θεματα..αν θελει να πει κατι καποιος σε ενα θεμα τι θα κανει??πφφφ..γκρρρρ![]()
Τα θέματα κλειδώνονται είτε επειδή υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα(θα γεμίζαμε με πολλά θέματα του ίδιου περιεχομένου που δεν είναι και τόσο καλό

Επίσης μία ακόμα περίπτωση είναι να γίνεται ΧΑΜΟΣ στο θέμα οπότε δεν υπάρχει εναλλακτική

Guest 292010
Επισκέπτης

Ναύτης.
Νεοφερμένο μέλος

domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί να τρώμε αθετήσεις για ειρωνία?Εγώ είμαι ειρωνική εκ γεννετής.Να αρνηθώ την φύση μου?Δηλαδή τι θέλετε?Να κλονιστεί η ψυχική μου υγεία?
Έντελώς τυχαία έχω ακριβώς την ίδια απορία.
Και οι είρωνες έχουν ψυχή!

Alessandra
Διάσημο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

popup = το παραθυρακι στο οποιο βγαινει η συνομιλια
browser = το προγραμμα με το οποιο μπαινεις στο internet (π.χ. Firefox, Internet Explorer κ.α.)
αα οκ ευχαριστω..κ τι πρεπει να κανω?
SweetyCat
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε κάποιους χρήστες αμφανίζει από δίπλα και το msn τους.Εγώ έχω msn hotmail δηλαδή widowslive εκτός από το gmail.Όταν πάω να το γράψω μου λέει αβέιμπλ.Μπορείτε να μου πείτε που θα το γράψω;
Πίνακας ελέγχου -> Επεξεργασία προφίλ -> Προαιρετικές πληροφορίες.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Πίνακας ελέγχου -> Επεξεργασία προφίλ -> Προαιρετικές πληροφορίες.
Χίλια Thanks!!!!
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή έχω μια αλλά θέλω και άλλη.
Πώς θα έχω δηλαδή 2-3 συλλογές?
Scandal
Διαχειριστής

Guest 292010
Επισκέπτης

Guest 292010
Επισκέπτης

Όπως το πάρει ο καθένας:fss::fss::fss::fss:Αρχικό μήνυμα από Crookshanks:
Όταν η ειρωνεία είναι κακεντρεχής και προσβλητική, δεν κάνει.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Α καλά....
Μιλάμε είμαι γκαβή...!
Πω ρε τύφλα!
Ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.