Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέρω που πάμε.Αλλά πως βάζουμε δικό μας avatar;Εγώ βλέπω μόνο αυτό που έχω βάλει και τα avatar του site από κάτω.Δεν υπάρχει κάποια φόρμα;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Μάλλον συμπλήρωσες πριν λίγο το 150ο μήνυμα. Περίμενε να ενημερωθεί το σύστημα.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρέπει να έχεις συμπληρώσει 31 μέρες παραμονής στο site και 150 μηνύματα. Εσύ όμως τα έχεις κάνει και τα δύο απ' ό,τι βλέπω.
Μάλλον συμπλήρωσες πριν λίγο το 150ο μήνυμα. Περίμενε να ενημερωθεί το σύστημα.
Οκ.Περιμένω........

paganini666
Δραστήριο μέλος

Αν οχι τοτε θελω ενα μονιμο μπαν.

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Όπως και να 'χει όμως, διαγραφή δε γίνεται.
2. Από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή, κανένα μέλος δεν μπορεί να διαγραφεί ή να ζητήσει διαγραφή των μηνυμάτων του.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

paganini εγω εσκασα στα γελια,μπορεις να γελοιοποιηθεις και αλλο αν σου αρεσει..
Shadowfax
Διάσημο μέλος

γιατι θα ζητανε ολοι
Χμμ, όχι ακριβώς. Βασικά δε ξέρω ποιος θα ζητούσε μόνιμο ban.

Απλά γιατί δε δίνονται έτσι οι αποκλεισμοί. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει, ακόμα τουλάχιστον, λόγος για να δοθεί.

ξερω ατομα που ηθελαν μονιμο..:xixi:
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν θα σε ωφελήσει σε κάτι ρε paganiniΔιαγραφές δεν γίνονται και με το μόνιμο το μόνο που θα μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις τι γράφουν οι άλλοι χωρίς να μπορείς να αντιδράς λέγοντας τη γνώμη σου.
Τι ακριβώς περιορισμούς έχει το μπαν?
-----------------------------------------
Όταν θέλουμε -σε ένα μήνυμά μας- να κρύψουμε κάτι και να μην το έχουμε σε κοινή θέα βάζουμε τον εξής κωδικό σε αυτό που θέλουμε να κρύψουμε.
Π.χ:
Τι είναι το σπόιλερ;
Τι είναι το σπόιλερ και πως το βάζουμε?

στην τελευταια παρεθενση/αγκυλη δεν αφηνεις κενο..
13diagoras
Δραστήριο μέλος

2.οταν στην αρχικη σελιδα διπλα απο τα ονοματα εχει + τι σημαινει
και τι δημαινει οταν το εχει σε ενα θεμα συζητησης ??(οτι γραφει μια απαντηση??)
αυτα
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέρω που πάμε.Αλλά πως βάζουμε δικό μας avatar;Εγώ βλέπω μόνο αυτό που έχω βάλει και τα avatar του site από κάτω.Δεν υπάρχει κάποια φόρμα;;;![]()

Πάτησε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση και περισσότερες πληροφορίες. Μάλλον θα σε βοηθήσει.

1. ναι1.δηλαδη θα γινεται να βαλουμε δικο μας avatar στα 150 μηνυματα και επιτα απο 31 μερες παραμονης μας στο σιτε????
2.οταν στην αρχικη σελιδα διπλα απο τα ονοματα εχει + τι σημαινει
και τι δημαινει οταν το εχει σε ενα θεμα συζητησης ??(οτι γραφει μια απαντηση??)
αυτα
2.το + σημαινει πως αυτα τα ατομα ειναι φιλοι σου,βρισκονται δηλ στη λιστα των φιλων σου..
το αλλο δεν καταλαβα τι εννοεις..
εντιτ..μαλλον εννοεις τα μελη που βλεπουν εκεινη την ωρα το ιδιο θεμα μαζι σου και εχουν+
αν ναι το ιδιο σημαινει οχι οτι απαντουν στο θεμα
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν μπορεις εσυ..στειλε μηνυμα στο διαχειρηστηπως μπορω να αλλαξω το γιουζερνειμ μου?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.