jj!
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης, αρκετά μέλη θέλουν να "πέφτει χιόνι" στο forum

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Βγάλτε επιτέλους το χιόνι κρυώνω
Noisette
Περιβόητο μέλος

Ακολουθώ κανονικά την διαδικασία αλλά δεν βγαίνει σωστό... Τι κάνω λάθος;
Δείτε πως βγαίνει...

Noisette
Περιβόητο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Sorry Μάρω που σε μπέρδεψα.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιατί όταν έγιναν merge οι λογαριασμοί, όσοι είχαν σε 2 sites, υπερίσχυσε αυτός του e-steki. Αν θέλεις να κρατήσεις το username που είχες στο ischool, στείλε πμ σε μένα ή τον Johnny Cash.αν έχω έναν λογαριασμό στο e-steki μπορώ να μπω στο i-school?? και αν ναι γιατι δεν μπορώ να μπω με τον λογαριασμό μου sto i school στο e-steki?
Γιατί του e-steki το είχαμε από προηγούμενες χρονιέςΓιατί άλλαξε μόνο το λογότυπο του e-steki, και όχι των ischool και mycat;;
Επίσης, αρκετά μέλη θέλουν να "πέφτει χιόνι" στο forumΕίχα κάνει και μια σχετική αναφορά ιδέας πριν μερικές εβδομάδες
![]()

Να πέφτει χιόνι αποκλείεται. Πέρα από ενοχλητικό για το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών, είναι και αρκετά CPU-intensive και κάνει ορισμένα pc χαμηλότερων δυνατοτήτων να σέρνονται.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

ΜάλισταΓιατί του e-steki το είχαμε από προηγούμενες χρονιέςΘα προσπαθήσω να βάλω αντίστοιχα για ischool & mycat, εν καιρώ.
Να πέφτει χιόνι αποκλείεται. Πέρα από ενοχλητικό για το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών, είναι και αρκετά CPU-intensive και κάνει ορισμένα pc χαμηλότερων δυνατοτήτων να σέρνονται.

Περιμένουμε τα νέα λογότυπα των ischool και mycat

Hunter
Περιβόητο μέλος

Μπορώ μέσω της διαχείρισης συνημμένων μηνυμάτων να ξανά βάλω σε post ένα αρχείο που είχα ανεβάσει σε κάποια φάση; Δηλαδή να μη χρειαστεί να το ξανά ανεβάσω. Αν ναι, πώς γίνεται;
Στον πίνακα ελέγχου,στο

Αυτήν τη μέθοδο ξέρω εγώ

Για κείμενα όμως, px .doc;
Δεν ξέρω,δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ... :/

nafs
Διάσημο μέλος

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, αλλά θα πρέπει να την ανεβάσεις πρώτα κάπου αλλού.Μπορώ να ανεβάσω φωτο από τον υπολογιστή μου αλλά χωρίς να έχουν τη μορφή συννημένων?
Ανεβάζεις την pic σε media hosting σελίδα (του στυλ imageshack, tinypic κλπ...) και στη συνέχεια αντιγράφεις το link της pic στο μήνυμά σου ανάμεσα στο διάστημα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.