Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:17 Η Kakerlak έγραψε: #561 22-08-07 16:17 ναι παιδια το ηξερα οτι δεν θα της βλεπω αλλα αφου δεν ειχα πολυ χωρο ποια τι να εκανα? αλλα ηταν σε παλοια θεματα κ λεω ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:17 Η Giovanna έγραψε: #562 22-08-07 16:17 ναι αλλα εγω δυο φωτο εχω πχ ανεβασει και εχει φυγει το ενα τριτο του χωρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:21 Ο Γιώργος έγραψε: #563 22-08-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ναι αλλα εγω δυο φωτο εχω πχ ανεβασει και εχει φυγει το ενα τριτο του χωρου. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί βλέπω ότι έχεις χρησιμοποιήσει ελάχιστα την Gallery? Μόλις 36,2 KB (μία εικόνα μόλις!!!!) από τα 50MB που δικαιούσαι (αν θυμάμαι καλά). Με απλά μαθηματικά μόλις το 0,07% της Gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:23 Η Giovanna έγραψε: #564 22-08-07 16:23 οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:27 Ο Γιώργος έγραψε: #565 22-08-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... Για αυτό ακριβώς υπάρχει η Gallery, για να ανεβάζεις φωτογραφίες. Κι ο χώρος που σου δίνεται (50MB) είναι πολύ καλός για ανεβάζεις εικόνες. Προσωπικά το βρίσκω ανώφελο να διαμαρτύρεσαι για ελλιπή χώρο από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείς 50MB που σου διατίθενται γιατί δεν σου αρέσει η υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:33 Ο iJohnnyCash: #566 22-08-07 16:33 Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:34 Η Giovanna έγραψε: #567 22-08-07 16:34 μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Κακή Επιρροή: #568 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #569 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Click για ανάπτυξη... ναι!!! καντο μου, και δειξε μου και τον τροπο να το κανω και εγω... εχω ξαναπροσπαθησει, και αλλοι εχουν προσπαθησει να μου μαθουν αλλα δε το καταφερνω... μπορω να το κανω στο φωτοσοπ ας πουμε, αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και γενικα δε το πολυχρησιμοποιω... πολυ καλο αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:36 Ο iJohnnyCash: #570 22-08-07 16:36 Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι παιδια το ηξερα οτι δεν θα της βλεπω αλλα αφου δεν ειχα πολυ χωρο ποια τι να εκανα? αλλα ηταν σε παλοια θεματα κ λεω ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:17 Η Giovanna έγραψε: #562 22-08-07 16:17 ναι αλλα εγω δυο φωτο εχω πχ ανεβασει και εχει φυγει το ενα τριτο του χωρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:21 Ο Γιώργος έγραψε: #563 22-08-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ναι αλλα εγω δυο φωτο εχω πχ ανεβασει και εχει φυγει το ενα τριτο του χωρου. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί βλέπω ότι έχεις χρησιμοποιήσει ελάχιστα την Gallery? Μόλις 36,2 KB (μία εικόνα μόλις!!!!) από τα 50MB που δικαιούσαι (αν θυμάμαι καλά). Με απλά μαθηματικά μόλις το 0,07% της Gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:23 Η Giovanna έγραψε: #564 22-08-07 16:23 οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:27 Ο Γιώργος έγραψε: #565 22-08-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... Για αυτό ακριβώς υπάρχει η Gallery, για να ανεβάζεις φωτογραφίες. Κι ο χώρος που σου δίνεται (50MB) είναι πολύ καλός για ανεβάζεις εικόνες. Προσωπικά το βρίσκω ανώφελο να διαμαρτύρεσαι για ελλιπή χώρο από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείς 50MB που σου διατίθενται γιατί δεν σου αρέσει η υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:33 Ο iJohnnyCash: #566 22-08-07 16:33 Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:34 Η Giovanna έγραψε: #567 22-08-07 16:34 μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Κακή Επιρροή: #568 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #569 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Click για ανάπτυξη... ναι!!! καντο μου, και δειξε μου και τον τροπο να το κανω και εγω... εχω ξαναπροσπαθησει, και αλλοι εχουν προσπαθησει να μου μαθουν αλλα δε το καταφερνω... μπορω να το κανω στο φωτοσοπ ας πουμε, αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και γενικα δε το πολυχρησιμοποιω... πολυ καλο αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:36 Ο iJohnnyCash: #570 22-08-07 16:36 Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αλλα εγω δυο φωτο εχω πχ ανεβασει και εχει φυγει το ενα τριτο του χωρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:21 Ο Γιώργος έγραψε: #563 22-08-07 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ναι αλλα εγω δυο φωτο εχω πχ ανεβασει και εχει φυγει το ενα τριτο του χωρου. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί βλέπω ότι έχεις χρησιμοποιήσει ελάχιστα την Gallery? Μόλις 36,2 KB (μία εικόνα μόλις!!!!) από τα 50MB που δικαιούσαι (αν θυμάμαι καλά). Με απλά μαθηματικά μόλις το 0,07% της Gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:23 Η Giovanna έγραψε: #564 22-08-07 16:23 οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:27 Ο Γιώργος έγραψε: #565 22-08-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... Για αυτό ακριβώς υπάρχει η Gallery, για να ανεβάζεις φωτογραφίες. Κι ο χώρος που σου δίνεται (50MB) είναι πολύ καλός για ανεβάζεις εικόνες. Προσωπικά το βρίσκω ανώφελο να διαμαρτύρεσαι για ελλιπή χώρο από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείς 50MB που σου διατίθενται γιατί δεν σου αρέσει η υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:33 Ο iJohnnyCash: #566 22-08-07 16:33 Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:34 Η Giovanna έγραψε: #567 22-08-07 16:34 μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Κακή Επιρροή: #568 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #569 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Click για ανάπτυξη... ναι!!! καντο μου, και δειξε μου και τον τροπο να το κανω και εγω... εχω ξαναπροσπαθησει, και αλλοι εχουν προσπαθησει να μου μαθουν αλλα δε το καταφερνω... μπορω να το κανω στο φωτοσοπ ας πουμε, αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και γενικα δε το πολυχρησιμοποιω... πολυ καλο αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:36 Ο iJohnnyCash: #570 22-08-07 16:36 Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ναι αλλα εγω δυο φωτο εχω πχ ανεβασει και εχει φυγει το ενα τριτο του χωρου. Click για ανάπτυξη... Εγώ γιατί βλέπω ότι έχεις χρησιμοποιήσει ελάχιστα την Gallery? Μόλις 36,2 KB (μία εικόνα μόλις!!!!) από τα 50MB που δικαιούσαι (αν θυμάμαι καλά). Με απλά μαθηματικά μόλις το 0,07% της Gallery. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:23 Η Giovanna έγραψε: #564 22-08-07 16:23 οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:27 Ο Γιώργος έγραψε: #565 22-08-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... Για αυτό ακριβώς υπάρχει η Gallery, για να ανεβάζεις φωτογραφίες. Κι ο χώρος που σου δίνεται (50MB) είναι πολύ καλός για ανεβάζεις εικόνες. Προσωπικά το βρίσκω ανώφελο να διαμαρτύρεσαι για ελλιπή χώρο από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείς 50MB που σου διατίθενται γιατί δεν σου αρέσει η υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:33 Ο iJohnnyCash: #566 22-08-07 16:33 Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:34 Η Giovanna έγραψε: #567 22-08-07 16:34 μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Κακή Επιρροή: #568 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #569 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Click για ανάπτυξη... ναι!!! καντο μου, και δειξε μου και τον τροπο να το κανω και εγω... εχω ξαναπροσπαθησει, και αλλοι εχουν προσπαθησει να μου μαθουν αλλα δε το καταφερνω... μπορω να το κανω στο φωτοσοπ ας πουμε, αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και γενικα δε το πολυχρησιμοποιω... πολυ καλο αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:36 Ο iJohnnyCash: #570 22-08-07 16:36 Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:27 Ο Γιώργος έγραψε: #565 22-08-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... Για αυτό ακριβώς υπάρχει η Gallery, για να ανεβάζεις φωτογραφίες. Κι ο χώρος που σου δίνεται (50MB) είναι πολύ καλός για ανεβάζεις εικόνες. Προσωπικά το βρίσκω ανώφελο να διαμαρτύρεσαι για ελλιπή χώρο από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείς 50MB που σου διατίθενται γιατί δεν σου αρέσει η υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:33 Ο iJohnnyCash: #566 22-08-07 16:33 Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:34 Η Giovanna έγραψε: #567 22-08-07 16:34 μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Κακή Επιρροή: #568 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #569 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Click για ανάπτυξη... ναι!!! καντο μου, και δειξε μου και τον τροπο να το κανω και εγω... εχω ξαναπροσπαθησει, και αλλοι εχουν προσπαθησει να μου μαθουν αλλα δε το καταφερνω... μπορω να το κανω στο φωτοσοπ ας πουμε, αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και γενικα δε το πολυχρησιμοποιω... πολυ καλο αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:36 Ο iJohnnyCash: #570 22-08-07 16:36 Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... Για αυτό ακριβώς υπάρχει η Gallery, για να ανεβάζεις φωτογραφίες. Κι ο χώρος που σου δίνεται (50MB) είναι πολύ καλός για ανεβάζεις εικόνες. Προσωπικά το βρίσκω ανώφελο να διαμαρτύρεσαι για ελλιπή χώρο από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείς 50MB που σου διατίθενται γιατί δεν σου αρέσει η υπηρεσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:33 Ο iJohnnyCash: #566 22-08-07 16:33 Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:34 Η Giovanna έγραψε: #567 22-08-07 16:34 μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Κακή Επιρροή: #568 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #569 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Click για ανάπτυξη... ναι!!! καντο μου, και δειξε μου και τον τροπο να το κανω και εγω... εχω ξαναπροσπαθησει, και αλλοι εχουν προσπαθησει να μου μαθουν αλλα δε το καταφερνω... μπορω να το κανω στο φωτοσοπ ας πουμε, αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και γενικα δε το πολυχρησιμοποιω... πολυ καλο αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:36 Ο iJohnnyCash: #570 22-08-07 16:36 Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:34 Η Giovanna έγραψε: #567 22-08-07 16:34 μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Κακή Επιρροή: #568 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #569 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Click για ανάπτυξη... ναι!!! καντο μου, και δειξε μου και τον τροπο να το κανω και εγω... εχω ξαναπροσπαθησει, και αλλοι εχουν προσπαθησει να μου μαθουν αλλα δε το καταφερνω... μπορω να το κανω στο φωτοσοπ ας πουμε, αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και γενικα δε το πολυχρησιμοποιω... πολυ καλο αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:36 Ο iJohnnyCash: #570 22-08-07 16:36 Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Κακή Επιρροή: #568 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #569 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Click για ανάπτυξη... ναι!!! καντο μου, και δειξε μου και τον τροπο να το κανω και εγω... εχω ξαναπροσπαθησει, και αλλοι εχουν προσπαθησει να μου μαθουν αλλα δε το καταφερνω... μπορω να το κανω στο φωτοσοπ ας πουμε, αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και γενικα δε το πολυχρησιμοποιω... πολυ καλο αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:36 Ο iJohnnyCash: #570 22-08-07 16:36 Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οχι γκαλερι καλε! εγω λεω για το αλλο, γιατι ανεβαζω φωτο στο φωτορεπορταζ! η γκαλερι δεν μου αρεσει σαν λειτουργια του στεκιου κι ετσι δεν την πολυχρησιμοποιω... Click για ανάπτυξη... πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #569 22-08-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Click για ανάπτυξη... ναι!!! καντο μου, και δειξε μου και τον τροπο να το κανω και εγω... εχω ξαναπροσπαθησει, και αλλοι εχουν προσπαθησει να μου μαθουν αλλα δε το καταφερνω... μπορω να το κανω στο φωτοσοπ ας πουμε, αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και γενικα δε το πολυχρησιμοποιω... πολυ καλο αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:36 Ο iJohnnyCash: #570 22-08-07 16:36 Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Giovanna ανεβάζεις φωτογραφίες με αναλύσεις και μέγεθος που είναι μεγάλες για το web. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς τα αρχεία jpg καλύτερα. Μπορώ να σου μικρύνω τουλάχιστον κατά 200kb την κάθε φωτογραφία χωρίς να αλλάξει καθόλου η ποιότητα Click για ανάπτυξη... ναι!!! καντο μου, και δειξε μου και τον τροπο να το κανω και εγω... εχω ξαναπροσπαθησει, και αλλοι εχουν προσπαθησει να μου μαθουν αλλα δε το καταφερνω... μπορω να το κανω στο φωτοσοπ ας πουμε, αλλα ειναι αρκετα χρονοβορο και γενικα δε το πολυχρησιμοποιω... πολυ καλο αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:36 Ο iJohnnyCash: #570 22-08-07 16:36 Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Η Giovanna έγραψε: #571 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πάντως θα μπορούσες πολύ εύκολα στο φωτορεπορτάζ να βάζεις το Link της φωτό απ τη gallery Με τον κώδικα του img μπροστά ώστε να φαίνεται σαν φωτογραφία κι όχι σαν λίνκ στο ποστ σου και να έχεις και τον free χώρο σου. Κοινώς να χρησιμοποιείς την gallery σαν αποθηκευτικό χώρο Click για ανάπτυξη... δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #572 22-08-07 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... εγω δε θελω να εκθεσω φωτο... θελω απλα να κανω ποστ σε ενα θρεντ! απλα, το ποστ θα ειναι μια φωτογραφια! αν σε αυτο μπορει να βοηθησει η γκαλερι και δεν το ξερω, απλα πες το!!! Click για ανάπτυξη... Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Προσθέστε την σε post: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:38 Η Giovanna έγραψε: #573 22-08-07 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μα τα συνημμένα αρχεία υποτίθεται ότι είναι βοηθητικά του post και όχι ένας διαφορετικός τρόπος γραφής ενός post Click για ανάπτυξη... εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:40 Η Giovanna έγραψε: #574 22-08-07 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σε κάθε εικόνα υπάρχει κάτω-κάτω ένα πεδίο που λέει: Δεν είναι κώδικας PHP, αλλά εύκολο, απλό και κατανοητό για να βοηθάμε τα μέλη. Κατά την άποψή μου έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει μία φορά τουλάχιστον την Gallery - κι άρα το έχεις δει. Click για ανάπτυξη... 1. οχι, μη τα θεωρεις ολα δεδομενα πια! 2.δες ποτε τη χρησιμοποιησα τελευταια φορα στην τελικη. ουτε θυμαμαι ποσος καιρος παει. ακομα και να το ειχα δει, το χο ξεχασeι, τι να κανουμε! αν και στο πα, δεν το εχω δει! 3.γιατι νιωθω σαν να μιλαω με τον exp τωρα? και μαλιστα σε συζητηση επιπεδου 5 μηνων πισω? για να κουλαρουμε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:47 Η Κακή Επιρροή: #575 22-08-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: δλδ να εμφανιζεται κατι σαν thumbnail? ε αυτο ρωταγα τοση ωρα αλλα κι αυτο που λεει ο exp δεν ειναι κακο, στανταρ θα χρειαστει! Click για ανάπτυξη... easy ακολουθείς τα εξής απλούστατα βήματα κάνεις upload τη φωτό στη gallery στο προσωπικό σου άλμπουμ αφού μπει στο άλμπουμ, πατας πάνω της ώστε να "ανοίξει" κάνεις επάνω στη φωτό δεξί κλικ και επιλέγεις προβολή εικόνας (η εικόνα πλέον ανοίγει μόνη της στο παράθυρο χωρίς να φαίνεται τίποτα απ το στέκι στην μπάρα πάνω πλέον υπάρχει το link της φωτό (πχ δικό μου παράδειγμα απ το δικό μου άλμπουμ https://www.e-steki.com/gallery/files/3/0/7/monkeys.JPG) το κάνεις ένα copy πας στο ποστ σου και γράφεις το λινκ αυτό έχοντας βάλει μπροστά τον κώδικα και τελικά έχεις το εξής αποτέλεσμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:49 Ο iJohnnyCash: #576 22-08-07 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο thread δεν έχει και πολύ νόημα στο e-steki επειδή υπάρχει η gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:53 Η Giovanna έγραψε: #577 22-08-07 16:53 κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κουε παω να το κανω!!!!! exp δε συμφωνω καθολου! εντιτ...η γκαλερι μου λεει Σύντομα κοντά σας, οποτε το αφηνω για αλλη φορα κουε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 16:59 Ο Γιώργος έγραψε: #578 22-08-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: exp δε συμφωνω καθολου! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: εκτος αν το θρεντ λεει να βαλουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς και οχι λογια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μα καλο μου, η γκαλερι ειναι για να εκθετεις φωτο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η Giovanna έγραψε: #579 22-08-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... μιας και δε το καταλαβες, θα το εξηγησω διαφορετικα. αυτο που εννοω ειναι οτι στη γκαλερι μπορουμε να εκθετουμε φωτος, οποιες θελουμε, γενικα.ΓΕΝΙΚΑ. δικες, μας, της γατας μας, του φιλου μας αμα θελει κι αυτος, της καινουριας μπλουζας που πηραμε. στο θρεντ βαζουμε μονο φωτογραφιες απο συγκεκριμενους προορισμους που πηγαμε για διακοπες/αναψυχη. αν και παλι δεν καταλαβες, κανε ενα τσεκαρισμα και σε αλλα θρεντ, τυπου "οφθαλμολουτρα" και θα καταλαβεις ελπιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2007 στις 17:10 Ο iJohnnyCash: #580 22-08-07 17:10 Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2007
Γιατί giovanna δεν μας έχεις προτείνει να δημιουργήσουμε κατηγορία στην gallery από διακοπές κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.