qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Φιλοξενούμενος 0 - 49ποιοί είναι οι βαθμοί των χρηστών και με πόσες δημοσιεύσεις?
Καινούριος 50 - 249
Τακτικός Θαμώνας 250 - 599
Καθημερινός Θαμώνας 600 - 999
Μόνιμος Θαμώνας 1000 - 2499
Εθισμένος στο e-steki 2500 - 6499
Σοβαρά εθισμένος 6500 - ...
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

@qwertyuiopποιοί είναι οι βαθμοί των χρηστών και με πόσες δημοσιεύσεις?
Φιλική Συμβουλή:
Καλό είναι όταν είσαι σε ένα forum να μην σκέφτεσαι τον post counter, επειδή πολύ απλά ο άνθρωπος όταν δει ότι μπορεί κάτι με πολύ εύκολο τρόπο μπορεί να το εξελίξει παθιάζεται και μπαίνει σε έναν μαραθώνιο και σε μια κατάσταση που έχει μόνο ένα στόχο. Αυτό θα σε οδηγήσει σε μια κατάσταση να γράφεις χωρίς να σκέφτεσαι. Αρά,αργά η γρήγορα, θα παραβιάσεις τους όρους χρήσης. Φαντάζομαι ότι προτιμάς μια αρμονική συμμετοχή στο e-steki

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το τι εκτιμάει ο καθένας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, έχει να κάνει με το είδος του φόρουμ, το μέγεθός του κτλ.
Άσε που τρολλ από τρολλ έχει μεγάλη διαφορά
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το τι εκτιμάει ο καθένας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, έχει να κάνει με το είδος του φόρουμ, το μέγεθός του κτλ.
Άσε που τρολλ από τρολλ έχει μεγάλη διαφορά
Πάντως στο εν λόγω ποστ εξέταζα αποκλειστικά δύο μεταβλητές: Πλήθος δημοσιεύσεων και Ποιότητα δημοσιεύσεων. Αν εσύ θεωρείς σημαντικότερη την πρώτη απο τη δεύτερη όσον αφορά το πόσο θα εκτιμήσεις κάποιον, τι να πω, πάσο.

Ενα ειναι βεβαιο. Η ποιοτητα ειναι πιο σημαντικη απο την ποσοτητα,και συνηθως αντιστροφως αναλογα μεταξυ τους

Isiliel
Επιφανές μέλος

(όποιος είδε Λαζόπουλο, κατάλαβε!

Ε να μην κάνω κι εγώ ένα off-topic!!!!

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης, οι άνθρωποι στα fora περισσότερο εκτιμούν ένα μέλος με 100 δημοσιεύσεις ουσίας παρά 10.000 ανούσιες troll δημοσιεύσεις. Όποιος διαφωνεί ας με διορθώσει![]()
Καλα κι εγω ψιλοδιαφωνω...Καταρχας, δυσκολο καποιος να κανει 10000 και να μην εχει ενα μεγαλο ποσοστο ανουσιων posts. Εκτος και αν μιλαμε για Mod/ admin ή για ατομο που εχει 4-5+ χρονια σε καποιο φορουμ. Δεν λεω φυσικα οτι ειναι trolling, αλλα αν απαντας μονο σε "σοβαρα" θεματα, ή/ και για να βοηθησεις τους συμφοριτες, δυσκολο να το πιασεις συντομα το νουμερο.
Κατα δευτερον, συνηθως τα πιο δημοφιλη μελη ενος φορουμ (οντας προφανως και πιο ευκολο να αναγνωριστουν) ειναι αυτοι με πολλα posts. Πχ, στο e-steki, στο top-10 (

Και για να εκφρασω την δικη μου αποψη, (εκτος δηλαδη απο το να διαφωνω!) θεωρω οτι σε καθε φορουμ υπαρχουν καποια ατομα τα οποια εχουν μικρο αριθμο Posts, και τα οποια παραλληλα εκτιμαει ενας μικρος σχετικα αριθμος ατομων, αλλα ο κυριος ογκος των μελων εκτιμαει (ή αντιπαθει αντιστοιχα ετσι; ) τα μελη με μεγαλο αριθμο posts.

Υ.Γ: Παντως προφανως και ισχυει αυτο που ειπε ο exp. Αν εχεις ως μονο στοχο σου να ανεβασεις τον αριθμο των μηνυματων σου γρηγορα, στανταρ δεν θα εχεις καθολου ποιοτητα σε αυτα.
EDIT: Τωρα διαβασα τις απαντησεις. Μεταξυ αριθμου posts και ποιοτητας τους, ειναι βεβαιο ποιο απο τα δυο εκτιμουν τα μελη. Αλλα μονο αν υπαρχει τοσο διακριτη επιλογη μεταξυ τους...
Isiliel ντροπη! Εγω "μεγάλα, μακριά και βαθυστόχαστα" ονειρα ξερω! Για Posts δεν μπορω να καταλαβω πως σου κολλησε!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μη μου κλαι, σου σιάξω εγώ φανκλαμπ 500αρηδων πόστερςαλλα ο κυριος ογκος των μελων εκτιμαει (ή αντιπαθει αντιστοιχα ετσι; ) τα μελη με μεγαλο αριθμο posts.![]()

@λορυ: τι είναι το ποστ whoring?

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

(Πάει, τα βιβλία της Νομικής μου κάνουν κακό!

mania
Επιφανές μέλος

ή θεωρεί κάποιος που έχει απο το 2005 1000 μυνήματα ότι εγώ αυξάνω τα μυνήματα απλά σαν στόχο; και όχι απλά γιατί έχω κάτι να πώ;
παραδειγμα λέω έτσι, πώς απο απλά στατιστηκα κρίνει ο άλλος άν π.χ. εγώ έχω ανουσια μυνήματα; πώς κρίνει μόνο απο στατιστικά;

Λέω εγώ τώρα

Ειναι το να κανει καποιος συνεχεια ποστς (ενω καποια δε θα τα εκανε, γιατι δεν εχει κατι να πει), για να ανεβασει το post count του.@λορυ: τι είναι το ποστ whoring?![]()
Οχι Kajira δεν εχει σχεση με το περιεχομενο των ποστ, μονο με τον αριθμο.
---------------
Μια ερώτηση πάνω στην συζήτηση, εγώ έχω 8500 πόστ σε 7 μήνες αλλα απαντάω, συνομηλώ, ανοίγω θέματα και κάποιες φορές απαντάω μονολεκτικά σε παιχνίδια, μπορώ να θεωριθώ στα πρόθυρα του τρόλ;
Υπαρχει συγχηση. Troll / trolling ξαναλεω, δεν αφορα τον αριθμο των ποστ, αλλα το οτι καποιος μπαινει σε ενα μερος με εμφανη σκοπο να αναβει φυτιλια και καυγαδες για την προσωπικη του διασκεδαση. Να προκαλει με τα ποστ του, αλλα ατομα στο να ερθουν σε τσακωμο μαζι του.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μια ερώτηση πάνω στην συζήτηση, εγώ έχω 8500 πόστ σε 7 μήνες αλλα απαντάω, συνομηλώ, ανοίγω θέματα και κάποιες φορές απαντάω μονολεκτικά σε παιχνίδια, μπορώ να θεωριθώ στα πρόθυρα του τρόλ;
ή θεωρεί κάποιος που έχει απο το 2005 1000 μυνήματα ότι εγώ αυξάνω τα μυνήματα απλά σαν στόχο; και όχι απλά γιατί έχω κάτι να πώ;
παραδειγμα λέω έτσι, πώς απο απλά στατιστηκα κρίνει ο άλλος άν π.χ. εγώ έχω ανουσια μυνήματα; πώς κρίνει μόνο απο στατιστικά;
Λέω εγώ τώρα![]()
Εσυ μανια μου (οπως και εγω, οπως και η Κουε οπως και πολλα ακομα μελη) εισαι απο τα μελη που γενιακ σημετεχουν στο φορουμ. Δεν κανεις ποστ μονο και μονο για να αυξησεις τον αριθμο τους αλλα συμετεχεις σε συζιτισεις (απο τις πιο σοβαρες του φορουμ μεχρι τις συζιτισεις στην κουβεντουλα) αλλοτε για να εκφρασεις μια αποψη, αλλωτε για να ρωτισεις κατι, αλλωτε κουβεντα να γινετε κλπ. Και επειδη φορουμ ειμαστε, καπια στιγμη θα παιξουμε και ενα παιχνιδακι.... Διαφερει παραπολυ απο το να κανεις ποστ μονο και μονο για τον αριθμο....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μάνια, εσύ (και κάμποσοι άλλοι) απλά έχεις πολλά ποστς επειδή συμμετέχεις αρκετά σε διάφορα παιχνίδια του Chat and Fun. Κάποια στιγμή στο μέλλον, δεν θα μετράνε αυτά τα ποστ, οπότε θα είσαι σε πιο νορμαλ επίπεδα.
mania
Επιφανές μέλος

@μισέλ τι ένοείς δεν θα μετράνε αυτά τα πόστ; και τι ενωούμε νορμάλ επίπεδα;, ποιά έιναι τα νορμάλ επίπεδα γραψήματος γοα κάποιον που είναι 8 -9 ώρες την ημέρα σε ένα φόρουμ;

Εννοειται αυτο, γιατι μου το λες ; Ειπα τετοιο πραμα ;Λοριεν, συνήθως τα πιο συμπαθή μέλη έχουν μεγάλο post count επειδή είναι πολύ καιρό στην κοινότητα και επειδή με τα πολλά ποστς δόθηκε η ευκαιρία σε κάποιους να αποκτήσουν πιο ολοκληρωμένη άποψη. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το να ποστάρει ένας καινούριος άπειρα ποστς μόνο και μόνο για να ανεβάσει το ποστ count. Είναι σαν να προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύμπτωμα, χωρίς να δημιουργήσει και την αιτία.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

. Κάποια στιγμή στο μέλλον, δεν θα μετράνε αυτά τα ποστ, οπότε θα είσαι σε πιο νορμαλ επίπεδα.
γιατι να μην μετρανε?
δεν ειναι ποστ του στεκιου κ αυτα?
στεκι ειναι μονο τα θεματα τα ''σοβαρα''?
υπαρχουν ατομα που δεν απαντανε ποτε σε αυτα π.χ. οξυντες δηλ θα εχει 0 μνμτα?
Subject to change
e-steki.gr Founder

To make it clearΕννοειται αυτο, γιατι μου το λες ; Ειπα τετοιο πραμα ;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.