Επίσης, οι άνθρωποι στα fora περισσότερο εκτιμούν ένα μέλος με 100 δημοσιεύσεις ουσίας παρά 10.000 ανούσιες troll δημοσιεύσεις. Όποιος διαφωνεί ας με διορθώσει
Καλα κι εγω
ψιλοδιαφωνω...Καταρχας, δυσκολο καποιος να κανει 10000 και να μην εχει ενα μεγαλο ποσοστο ανουσιων posts. Εκτος και αν μιλαμε για Mod/ admin ή για ατομο που εχει 4-5+ χρονια σε καποιο φορουμ. Δεν λεω φυσικα οτι ειναι trolling, αλλα αν απαντας μονο σε "σοβαρα" θεματα, ή/ και για να βοηθησεις τους συμφοριτες, δυσκολο να το πιασεις συντομα το νουμερο.
Κατα δευτερον,
συνηθως τα πιο δημοφιλη μελη ενος φορουμ (οντας προφανως και πιο ευκολο να αναγνωριστουν) ειναι αυτοι με πολλα posts. Πχ, στο e-steki, στο top-10 (

) των πιο αγαπητων μελων, μονο δυο εχουν σχετικα λιγα Posts. (Φυσικα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα, ουτε σημαινει οτι υπαρχουν πιο αξιολογα ατομα, απλα ως παραδειγμα το αναφερω)
Και για να εκφρασω την δικη μου αποψη, (εκτος δηλαδη απο το να διαφωνω!) θεωρω οτι σε
καθε φορουμ υπαρχουν καποια ατομα τα οποια εχουν μικρο αριθμο Posts, και τα οποια παραλληλα εκτιμαει ενας μικρος σχετικα αριθμος ατομων, αλλα ο κυριος ογκος των μελων εκτιμαει (ή αντιπαθει αντιστοιχα ετσι; ) τα μελη με μεγαλο αριθμο posts.
Υ.Γ: Παντως προφανως και ισχυει αυτο που ειπε ο exp. Αν εχεις ως μονο στοχο σου να ανεβασεις τον αριθμο των μηνυματων σου γρηγορα, στανταρ δεν θα εχεις καθολου ποιοτητα σε αυτα.
EDIT: Τωρα διαβασα τις απαντησεις. Μεταξυ αριθμου posts και ποιοτητας τους, ειναι βεβαιο ποιο απο τα δυο εκτιμουν τα μελη. Αλλα μονο αν υπαρχει τοσο διακριτη επιλογη μεταξυ τους...
Isiliel ντροπη! Εγω "μεγάλα, μακριά και βαθυστόχαστα" ονειρα ξερω! Για Posts δεν μπορω να καταλαβω πως σου κολλησε!