miv
Επιφανές μέλος

Παρέβη δεύτερη φορά τον κανονισμό 4, αν σκέπτομαι σωστά και παρακαλώ να διερευνηθεί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

1. Ο November Rain δεν αποκλείστηκε για προσβλητικά μηνύματα αλλά για κατ' εξακολούθηση ανούσια.λοιπον το συζητησα και με την jenny και το ειπα και στο messenger οτι θεωρω αδικο τον αποκλεισμο του november rain γιατι εχω παρατηρησει και πολυ αισχροτερα και προσβλητικοτερα μηνυματα και δεν υπηρξε καμια απολυτως διαμαρτυρια, προειδοποιηση ή τιμωρια εστω...δεν το ξερω το συγκεκριμενο ατομο και δεν εχω λογο να τον υπερασπιστω...αλλα το θεωρω επιηκως απαραδεκτο αυτο που εκανε η "διοικηση" και "διαχειριση" του site...δεν υπηρχε λογος να αποκρουσετε ετσι τον ανθρωπο απο το site και μαλιστα δυο φορες....ελεος βρε παιδια....
φιλικη συμβουλη...δωστε ποινες εκει που αρμοζουν...
ευχαριστω για το χρονο σας...
γιωργος
in flames gn!
2. Προειδοποίηση σαφώς και υπήρξε.
3. Ο αποκλεισμός του ήταν 3ων ημερών.
Φιλική συμβουλή κι από μένα: μην βγάζετε αυθαίρετα και απόλυτα συμπεράσματα, ιδίως από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε. :iagree:
Thanks miv :no1:
Το θέμα θεωρείται λήξαν.

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

1. Ο November Rain δεν αποκλείστηκε για προσβλητικά μηνύματα αλλά για κατ' εξακολούθηση ανούσια.
2. Προειδοποίηση σαφώς και υπήρξε.
3. Ο αποκλεισμός του ήταν 3ων ημερών.
Φιλική συμβουλή κι από μένα: μην βγάζετε αυθαίρετα και απόλυτα συμπεράσματα, ιδίως από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε. :iagree:
Thanks miv :no1:
Το θέμα θεωρείται λήξαν.
-petros
1.απο οτι μου ειπε η jenny τα μηνυματα του περιειχαν και προσβλητικο περιεχομενο
2. καλως που υπηρξε προειδοποιηση...το θεωρω αυτονοητο σε τετοιες περπτωσεις...αν και δεν αναφερομουν στον november rain αλλα γενικα σε ατομα που ποσταρουν ανουσια και δεν υπαρχει καμια απολυτως προειδοποιηση...
3. κακως κατα τη γνωμη μου 3ημερος αποκλεισμος...
προσπαθησα να το ψαξω το θεμα και δεν εβγαλα κανενα αυθαιρετο συμπερασμα...συζητησα με καποια ατομα και ειδα τι γραφτηκε και ειπωθηκε και το θεωρω παραλογο τον αποκλεισμο....
φιλικα παντα...
γιωργος
in flames gn
Scandal
Διαχειριστής

-petros
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπως καταλαβαίνεις, χρειάζεται χρόνος γιατί όλοι μας έχουμε και άλλα πράγματα στη ζωή μας εκτός απ' το MyCat!

Υπομονή!!
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa, για να δημοσιευθούν τα άρθρα πρέπει πρώτα να τα διαβάσουν όλα τα μέλη της ΟΔ, να κάνουν τις παρατηρήσεις τους και να συμφωνήσουν ότι είναι οκ ώστε να δημοσιευθούν.
Όπως καταλαβαίνεις, χρειάζεται χρόνος γιατί όλοι μας έχουμε και άλλα πράγματα στη ζωή μας εκτός απ' το MyCat!
Υπομονή!!
Έχεις δίκιο, απλώς λόγω το ότι λέει σε 24 ώρες δημοσιεύεται γι΄αυτό και γω ρωτάω....

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό ισχύει υπό... ιδανικές συνθήκες μόνο, δυστυχώς!Έχεις δίκιο, απλώς λόγω το ότι λέει σε 24 ώρες δημοσιεύεται γι΄αυτό και γω ρωτάω....sorry anyway...
![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Voula
Νεοφερμένο μέλος

Φαντάζομαι ότι θα 'χεις ακούσει πολλές φορές συγχαρητήρια για αυτό το καταπληκτικό site που έχετε φτιάξει..
Θα ήθελα να μου πεις δυο πράγματα : α) προτιμώ να φαίνεται από το ονομά μου μόνο το Voula και όχι όπως φαίνεται τώρα και β) θέλω ν'αλλάξει η ηλεκτρονική μου δ/νση στην οποία παίρνω τις απαντήσεις.
Είχα βάλει το μειλ της δουλειάς μου αλλά επειδή συμβαίνουν και τα απρόοπτα καλύτερα να βάλω το προσωπικό μου.
Σ'ευχαριστω πολύ.
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την αλλαγή του username μπορεί να την κάνει μόνο ο admin (η Michelle δηλαδή). Καλύτερα να της στείλεις πμ ή email σχετικά για να το δει σίγουρα.Θα ήθελα να μου πεις δυο πράγματα : α) προτιμώ να φαίνεται από το ονομά μου μόνο το Voula και όχι όπως φαίνεται τώρα
Δες εδώ.Ερώτηση: Ενώ έχω διαβάσει όλα τα νέα ποστ μου βγάζει ότι υπάρχουν νέα μηνύματα...γιατί;
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa, αυτή είναι η απάντηση που μου είχε δώσει η Μισέλ παλιότερα, όταν της είχα κάνει την ίδια ερώτηση.

Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa, αυτή είναι η απάντηση που μου είχε δώσει η Μισέλ παλιότερα, όταν της είχα κάνει την ίδια ερώτηση.![]()
Αααααα...μάλιστααα

Subject to change
e-steki.gr Founder

Raisa προς τι η τόση έκπληξις;

Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βούλα σου απάντησα στο email που μου έστειλες.
Raisa προς τι η τόση έκπληξις;![]()
Αγαπητή Michelle ίσως εκφράστηκα λάθος , δεν ήθελα να δείξω έκπληξη αλλά διαφώτιση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.