Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η Obscura έγραψε: #1.941 09-12-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Click για ανάπτυξη... Πάνω πάνω στη σελίδα, εκεί που βλέπεις "Καλωσόρισες ΛΑΡΑ", πατάς πάνω στο όνομά σου και μετά πηγαίνεις στο "Επεξεργασία Επιλογών". Στη σελίδα που εμφανίζεται, στη "Ζώνη Ώρας" επιλέγεις (GMT +2:00)Kaliningrad, South Africa, Athens, μετά πατάς αποθήκευση και... επιστρέφεις στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:43 Ο Panteras έγραψε: #1.942 11-12-08 02:43 Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Raisa έγραψε: #1.943 11-12-08 13:33 Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #1.944 11-12-08 14:07 Νικολέτα, το έχω κι εγώ το πρόβλημα. Ειδοποίησα τη Michelle να το κοιτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η aramis έγραψε: #1.945 11-12-08 14:23 Και εγω εχω το προβλημα συν ενα μεγαλυτερο .Προχθες ηθελα να απαντησω μεσω το μελμποξ μου σε ενα μυνημα mycat οταν παταω το κουμπι υποβολη μυνημ., κολλαει το κλεινω απο το κεντρικο και προσπαθοντας την επομενη μερα το πρωι, τιιιιιποτα, μια οθονη χωρις εικωνιδιο. Το πηγα σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες και μου εβαλε καινοθργια προστασια διοτι ειχε κολλησει ιους μεσω μελ...Καποιο εξυπνακι παιζει με τα νευρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini Νεοφερμένο μέλος Η tsitsini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η tsitsini έγραψε: #1.946 11-12-08 14:35 και εγώ μια από τα ίδια! ιδίως σήμερα μπαίνω και μέχρι να μου ανοίξει η σελίδα που θέλω περνάνε τουλάχιστον 5 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #1.947 11-12-08 16:38 Raisa, Aretha, Aramis, Tsitsini, κι εγώ μία από τα ίδια... Μέχρι να μπω να γράψω αυτό το μήνυμα, τα είδα όλα... Και σε άλλα σάιτ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.948 11-12-08 17:36 Παιδιά και μένα το ίδιο!Οχι απλά σέρνεται..ήταν που ήταν αργό τώρα τα έχει παίξει τελείως..Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #1.949 11-12-08 19:26 Ε ε εφτιαξε!Τι ηταν τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ria23 έγραψε: #1.950 11-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΡΑ: Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?) Click για ανάπτυξη... Πάνω πάνω στη σελίδα, εκεί που βλέπεις "Καλωσόρισες ΛΑΡΑ", πατάς πάνω στο όνομά σου και μετά πηγαίνεις στο "Επεξεργασία Επιλογών". Στη σελίδα που εμφανίζεται, στη "Ζώνη Ώρας" επιλέγεις (GMT +2:00)Kaliningrad, South Africa, Athens, μετά πατάς αποθήκευση και... επιστρέφεις στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:43 Ο Panteras έγραψε: #1.942 11-12-08 02:43 Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Raisa έγραψε: #1.943 11-12-08 13:33 Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #1.944 11-12-08 14:07 Νικολέτα, το έχω κι εγώ το πρόβλημα. Ειδοποίησα τη Michelle να το κοιτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η aramis έγραψε: #1.945 11-12-08 14:23 Και εγω εχω το προβλημα συν ενα μεγαλυτερο .Προχθες ηθελα να απαντησω μεσω το μελμποξ μου σε ενα μυνημα mycat οταν παταω το κουμπι υποβολη μυνημ., κολλαει το κλεινω απο το κεντρικο και προσπαθοντας την επομενη μερα το πρωι, τιιιιιποτα, μια οθονη χωρις εικωνιδιο. Το πηγα σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες και μου εβαλε καινοθργια προστασια διοτι ειχε κολλησει ιους μεσω μελ...Καποιο εξυπνακι παιζει με τα νευρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini Νεοφερμένο μέλος Η tsitsini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η tsitsini έγραψε: #1.946 11-12-08 14:35 και εγώ μια από τα ίδια! ιδίως σήμερα μπαίνω και μέχρι να μου ανοίξει η σελίδα που θέλω περνάνε τουλάχιστον 5 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #1.947 11-12-08 16:38 Raisa, Aretha, Aramis, Tsitsini, κι εγώ μία από τα ίδια... Μέχρι να μπω να γράψω αυτό το μήνυμα, τα είδα όλα... Και σε άλλα σάιτ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.948 11-12-08 17:36 Παιδιά και μένα το ίδιο!Οχι απλά σέρνεται..ήταν που ήταν αργό τώρα τα έχει παίξει τελείως..Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #1.949 11-12-08 19:26 Ε ε εφτιαξε!Τι ηταν τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ria23 έγραψε: #1.950 11-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Raisa έγραψε: #1.943 11-12-08 13:33 Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #1.944 11-12-08 14:07 Νικολέτα, το έχω κι εγώ το πρόβλημα. Ειδοποίησα τη Michelle να το κοιτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η aramis έγραψε: #1.945 11-12-08 14:23 Και εγω εχω το προβλημα συν ενα μεγαλυτερο .Προχθες ηθελα να απαντησω μεσω το μελμποξ μου σε ενα μυνημα mycat οταν παταω το κουμπι υποβολη μυνημ., κολλαει το κλεινω απο το κεντρικο και προσπαθοντας την επομενη μερα το πρωι, τιιιιιποτα, μια οθονη χωρις εικωνιδιο. Το πηγα σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες και μου εβαλε καινοθργια προστασια διοτι ειχε κολλησει ιους μεσω μελ...Καποιο εξυπνακι παιζει με τα νευρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini Νεοφερμένο μέλος Η tsitsini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η tsitsini έγραψε: #1.946 11-12-08 14:35 και εγώ μια από τα ίδια! ιδίως σήμερα μπαίνω και μέχρι να μου ανοίξει η σελίδα που θέλω περνάνε τουλάχιστον 5 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #1.947 11-12-08 16:38 Raisa, Aretha, Aramis, Tsitsini, κι εγώ μία από τα ίδια... Μέχρι να μπω να γράψω αυτό το μήνυμα, τα είδα όλα... Και σε άλλα σάιτ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.948 11-12-08 17:36 Παιδιά και μένα το ίδιο!Οχι απλά σέρνεται..ήταν που ήταν αργό τώρα τα έχει παίξει τελείως..Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #1.949 11-12-08 19:26 Ε ε εφτιαξε!Τι ηταν τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ria23 έγραψε: #1.950 11-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #1.944 11-12-08 14:07 Νικολέτα, το έχω κι εγώ το πρόβλημα. Ειδοποίησα τη Michelle να το κοιτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η aramis έγραψε: #1.945 11-12-08 14:23 Και εγω εχω το προβλημα συν ενα μεγαλυτερο .Προχθες ηθελα να απαντησω μεσω το μελμποξ μου σε ενα μυνημα mycat οταν παταω το κουμπι υποβολη μυνημ., κολλαει το κλεινω απο το κεντρικο και προσπαθοντας την επομενη μερα το πρωι, τιιιιιποτα, μια οθονη χωρις εικωνιδιο. Το πηγα σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες και μου εβαλε καινοθργια προστασια διοτι ειχε κολλησει ιους μεσω μελ...Καποιο εξυπνακι παιζει με τα νευρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini Νεοφερμένο μέλος Η tsitsini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η tsitsini έγραψε: #1.946 11-12-08 14:35 και εγώ μια από τα ίδια! ιδίως σήμερα μπαίνω και μέχρι να μου ανοίξει η σελίδα που θέλω περνάνε τουλάχιστον 5 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #1.947 11-12-08 16:38 Raisa, Aretha, Aramis, Tsitsini, κι εγώ μία από τα ίδια... Μέχρι να μπω να γράψω αυτό το μήνυμα, τα είδα όλα... Και σε άλλα σάιτ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.948 11-12-08 17:36 Παιδιά και μένα το ίδιο!Οχι απλά σέρνεται..ήταν που ήταν αργό τώρα τα έχει παίξει τελείως..Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #1.949 11-12-08 19:26 Ε ε εφτιαξε!Τι ηταν τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ria23 έγραψε: #1.950 11-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολέτα, το έχω κι εγώ το πρόβλημα. Ειδοποίησα τη Michelle να το κοιτάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η aramis έγραψε: #1.945 11-12-08 14:23 Και εγω εχω το προβλημα συν ενα μεγαλυτερο .Προχθες ηθελα να απαντησω μεσω το μελμποξ μου σε ενα μυνημα mycat οταν παταω το κουμπι υποβολη μυνημ., κολλαει το κλεινω απο το κεντρικο και προσπαθοντας την επομενη μερα το πρωι, τιιιιιποτα, μια οθονη χωρις εικωνιδιο. Το πηγα σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες και μου εβαλε καινοθργια προστασια διοτι ειχε κολλησει ιους μεσω μελ...Καποιο εξυπνακι παιζει με τα νευρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini Νεοφερμένο μέλος Η tsitsini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η tsitsini έγραψε: #1.946 11-12-08 14:35 και εγώ μια από τα ίδια! ιδίως σήμερα μπαίνω και μέχρι να μου ανοίξει η σελίδα που θέλω περνάνε τουλάχιστον 5 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #1.947 11-12-08 16:38 Raisa, Aretha, Aramis, Tsitsini, κι εγώ μία από τα ίδια... Μέχρι να μπω να γράψω αυτό το μήνυμα, τα είδα όλα... Και σε άλλα σάιτ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.948 11-12-08 17:36 Παιδιά και μένα το ίδιο!Οχι απλά σέρνεται..ήταν που ήταν αργό τώρα τα έχει παίξει τελείως..Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #1.949 11-12-08 19:26 Ε ε εφτιαξε!Τι ηταν τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ria23 έγραψε: #1.950 11-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω εχω το προβλημα συν ενα μεγαλυτερο .Προχθες ηθελα να απαντησω μεσω το μελμποξ μου σε ενα μυνημα mycat οταν παταω το κουμπι υποβολη μυνημ., κολλαει το κλεινω απο το κεντρικο και προσπαθοντας την επομενη μερα το πρωι, τιιιιιποτα, μια οθονη χωρις εικωνιδιο. Το πηγα σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες και μου εβαλε καινοθργια προστασια διοτι ειχε κολλησει ιους μεσω μελ...Καποιο εξυπνακι παιζει με τα νευρα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini Νεοφερμένο μέλος Η tsitsini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:35 Η tsitsini έγραψε: #1.946 11-12-08 14:35 και εγώ μια από τα ίδια! ιδίως σήμερα μπαίνω και μέχρι να μου ανοίξει η σελίδα που θέλω περνάνε τουλάχιστον 5 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #1.947 11-12-08 16:38 Raisa, Aretha, Aramis, Tsitsini, κι εγώ μία από τα ίδια... Μέχρι να μπω να γράψω αυτό το μήνυμα, τα είδα όλα... Και σε άλλα σάιτ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.948 11-12-08 17:36 Παιδιά και μένα το ίδιο!Οχι απλά σέρνεται..ήταν που ήταν αργό τώρα τα έχει παίξει τελείως..Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #1.949 11-12-08 19:26 Ε ε εφτιαξε!Τι ηταν τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ria23 έγραψε: #1.950 11-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ μια από τα ίδια! ιδίως σήμερα μπαίνω και μέχρι να μου ανοίξει η σελίδα που θέλω περνάνε τουλάχιστον 5 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #1.947 11-12-08 16:38 Raisa, Aretha, Aramis, Tsitsini, κι εγώ μία από τα ίδια... Μέχρι να μπω να γράψω αυτό το μήνυμα, τα είδα όλα... Και σε άλλα σάιτ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.948 11-12-08 17:36 Παιδιά και μένα το ίδιο!Οχι απλά σέρνεται..ήταν που ήταν αργό τώρα τα έχει παίξει τελείως..Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #1.949 11-12-08 19:26 Ε ε εφτιαξε!Τι ηταν τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ria23 έγραψε: #1.950 11-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Raisa, Aretha, Aramis, Tsitsini, κι εγώ μία από τα ίδια... Μέχρι να μπω να γράψω αυτό το μήνυμα, τα είδα όλα... Και σε άλλα σάιτ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.948 11-12-08 17:36 Παιδιά και μένα το ίδιο!Οχι απλά σέρνεται..ήταν που ήταν αργό τώρα τα έχει παίξει τελείως..Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #1.949 11-12-08 19:26 Ε ε εφτιαξε!Τι ηταν τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ria23 έγραψε: #1.950 11-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά και μένα το ίδιο!Οχι απλά σέρνεται..ήταν που ήταν αργό τώρα τα έχει παίξει τελείως..Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #1.949 11-12-08 19:26 Ε ε εφτιαξε!Τι ηταν τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ria23 έγραψε: #1.950 11-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ε εφτιαξε!Τι ηταν τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ria23 έγραψε: #1.950 11-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η? Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η ria23 έγραψε: #1.951 11-12-08 19:31 μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μολις τωρα εφτιαξε ευτυχως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #1.952 11-12-08 20:00 Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναιιιι, έφτιαξε επιτέλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η dafni.ps έγραψε: #1.953 11-12-08 20:28 Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και σε μενα το ιδιο κανει,ακομα ομως σερνεται(μονο σ αυτο το φορουμ)μπορει να ειναι επειδη γιναμε πολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η aretha έγραψε: #1.954 11-12-08 21:09 Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Rania. έγραψε: #1.955 11-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας.. Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods Click για ανάπτυξη... Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:50 Η dafni.ps έγραψε: #1.956 11-12-08 22:50 Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι σας ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Ο chris_90 έγραψε: #1.957 11-12-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ. Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη. Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο.. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 12-12-08 22:10 Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε εμενα παντως δεν εφτιαξε!!!Σερνεται μονο αυτη η σελιδα,οι αλλες ειναι ΟΚ...Συμβαινει κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Zbeebz έγραψε: #1.959 12-12-08 22:15 Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κι εγώ αναφέρω επιστροφή του προβλήματος. Το σάιτ ξανάγινε απελπιστικά αργό απόψε... Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο! Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:42 Η Ελένη Άνση: #1.960 13-12-08 09:42 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ συνδέθηκα με το my cat, κάθε ενέργεια διεκπεραιωνόταν με εξοργιστικά αργό ρυθμό. Μπήκα και από το φορητό, τα ίδια!!!Χθες το βράδυ τα ίδια, και αυτή τη στιγμή, που έχει λίγους χρήστες, θα βγω, γιατί έχει τρeλλά αργούς ρυθμούς ανταπόκρισης. Έστειλα ΠΜ στην τεχνική υποστήριξη, δεν μου απάντησαν. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπ'όψιν, σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες μπαίνω ωραιότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο εδώ γίνεται αυτό το κακό. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.