Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάει δύο ώρες πίσω από τη πραγματική. (Μήπως γράφω από άλλο πλανήτη?)
Πάνω πάνω στη σελίδα, εκεί που βλέπεις "Καλωσόρισες ΛΑΡΑ", πατάς πάνω στο όνομά σου και μετά πηγαίνεις στο "Επεξεργασία Επιλογών". Στη σελίδα που εμφανίζεται, στη "Ζώνη Ώρας" επιλέγεις (GMT +2:00)Kaliningrad, South Africa, Athens, μετά πατάς αποθήκευση και... επιστρέφεις στην Ελλάδα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειδοποίησα τη Michelle να το κοιτάξει.
aramis
Νεοφερμένος
tsitsini
Νεοφερμένος
Zbeebz
Νεοφερμένος
Και σε άλλα σάιτ δεν έχω κανένα πρόβλημα.
ESTELLE
Νεοφερμένος
moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ria23
Νεοφερμένος
Παιδιά, έχει τώρα 2 μέρες που όποτε μπαίνω στο mycat ο Υ/Η σέρνεται... μα πάρα πολύ....έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα φταίει ο δικός μου Υ/Η?
Υ.Γ Το κάνει μόνο σε αυτή τη σελίδα, στις άλλες η ταχύτητα είναι ΟΚ
Νικολέτα το ιδιο προβλημα εχω και γω ...στις αλλες σελιδες μπαινει αμεσως!!!
ria23
Νεοφερμένος
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
dafni.ps
Νεοφερμένος
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Aυτο το πραγμα που σου βγαζει οταν γραφεις καποια "μη πρεπουσα" λεξη(που δεν αφηνει αυτο που εγραψες να ποσταριστει).Νταξει ρε παιδια καποιες φορες οπως στο θεμα που επικρατει θες να τα πεις λιγο χυμα,δεν χρειαζεται παντα να μιλαμε με το σις και με το σας..
Εξαλλου υπαρχουν κι οι mods
Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ.
Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη.
Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο..
dafni.ps
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εγω το εχω παθει αυτο 2-3 φορες και μαλιστα δεν ειχα γραψει καμια βρισια. Καποιες αλλες λεξεις επαιρνε το συστημα ως βρισιες (νομιζω το ημ0υνα μια φορα ειχε παρει ως βρισια--> βασικα και τωρα το πηρε σαν βρισια και το αλλαξα ). Και με καποιες αλλες καθημερινες λεξεις (δεν ηταν βρισιες, ουτε greeklish, στο λογο μου ) το ειχε κανει αυτο παλιοτερα, αλλα δεν τις θυμαμαι...Α, αυτο το εγραψα και στο αλλο θρεντ.
Ειχα κανει ενα σχετικα μεγαλο ποστ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου εβγαζε οτι ειχα κανει χρηση υβριστικης φρασης ή ειχα γραψει με Greeklish. Μετα απο 50 αλλαγες, και αφου ειχα χωσει αναμεσα στις και καλα προσβλητικες φρασεις αγγλικους χαρακτηρες ή νουμερα, ανακαλυψα οτι αυτο που εφταιγε ηταν μια μονο λεξη.
Ε νταξει, χαλαρωστε λιγο αυτο το πραγμα, εφαγα 5 λεπτα να αλλαζω το κειμενο..
tzoutzou
Νεοφερμένος
Zbeebz
Νεοφερμένος
Αγιούτο καλέ, αγιούτοοοοο!
Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω τα καλά νέα του Αρνόγατου!
Ελένη Άνση
Νεοφερμένος
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- Reader
- Memetchi
- Libertus
- nearos
- American Economist
- Paragontas7000
- chester20080
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Fernando_A
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- jj!
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.