teo
Πολύ δραστήριο μέλος

package hello;
import java.applet.Applet;
import java.util.*;
import java.io.*;
class Hello
{
public static void main(String[] args )
{
System.out.print("Hello!");
}
}

Γιατι δεν μου εμφανιζει στην εξοδο το "hello!"?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα

Εχω το λογισμικο NetBeans 6.0.1 και κανω compile και δεν μου εμφανιζει κανενα error οταν ομως προσπαθω να κανω Run μου εμφανιζει αυτο που εχω σε συννημενο αρχειο
Γιατι δεν μου εμφανιζει στην εξοδο το "hello!"?![]()
Αν προσέξεις τα κόκκινα γράμματα κατά τη διάρκεια του build θα δεις οτι υπαρχει error.Το error δεν προκύπτει μονο κατα το compile.
Kαι επιπλέον προσπαθεις να το κανεις σε applet ή σε application;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά:
Aφού κανεις application το import java.applet.Applet; δεν χρειάζεται.
Καλό είναι να δηλώνεις constructor σε κάθε κλάση σου κι ας μην κανει τίποτα.Επομένως προσθέτεις τη γραμμή Hello() {}
Τώρα γιατί δεν τρέχει ρίξε μια ματιά εδώ.Eίναι βήμα προς βήμα η διαδικασία για το netBeans μήπως δεν έχεις κανει σωστά κάτι ,όπως στα ονόματα των αρχείων.
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Dimitris0mg
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιό κενό; Τι εννοείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...