Απορίες στη Java

teo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα.
Code:
package hello;

import java.applet.Applet;
import java.util.*;
import java.io.*;

class Hello
{
  public static void main(String[] args )  
  {
    System.out.print("Hello!");  
  }
}
Εχω το λογισμικο NetBeans 6.0.1 και κανω compile και δεν μου εμφανιζει κανενα error οταν ομως προσπαθω να κανω Run μου εμφανιζει αυτο που εχω σε συννημενο αρχειο :(

Γιατι δεν μου εμφανιζει στην εξοδο το "hello!"? :(:worry::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εχω το λογισμικο NetBeans 6.0.1 και κανω compile και δεν μου εμφανιζει κανενα error οταν ομως προσπαθω να κανω Run μου εμφανιζει αυτο που εχω σε συννημενο αρχειο :(

Γιατι δεν μου εμφανιζει στην εξοδο το "hello!"? :(:worry::hmm:

Αν προσέξεις τα κόκκινα γράμματα κατά τη διάρκεια του build θα δεις οτι υπαρχει error.Το error δεν προκύπτει μονο κατα το compile.

Kαι επιπλέον προσπαθεις να το κανεις σε applet ή σε application;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θελω να κανω applet application θελω μπορεις να μου πεις γιατι μου εμφανιζει αυτο το λαθος κατα την εκτελεση του προγραμματος? :)

Αυτό που προκύπτει από το run σου λέει οτι δεν βρέθηκε καποιο class definition.(δεν είναι error αφού κανει build το προγραμμα)

Γενικά:
Aφού κανεις application το import java.applet.Applet; δεν χρειάζεται.
Καλό είναι να δηλώνεις constructor σε κάθε κλάση σου κι ας μην κανει τίποτα.Επομένως προσθέτεις τη γραμμή Hello() {}

Τώρα γιατί δεν τρέχει ρίξε μια ματιά εδώ.Eίναι βήμα προς βήμα η διαδικασία για το netBeans μήπως δεν έχεις κανει σωστά κάτι ,όπως στα ονόματα των αρχείων.

ok Θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ ρε :)

καλησπερα παιδια... μπορει καποιοσ να μου πει αν ξερει πωσ δηλωνουμε το κενο στην java?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι;

Ποιό κενό; Τι εννοείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανοίγεις ένα string και πατάς οσα διαστήματα θέλεις, στη συμβολοσειρά αναγνωρίζονται ένα προς ένα όσα κι αν πατήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back