11-01-23

16:39
Εγώ ΔΕΝ πιστεύω στο θείο και στις θρησκείες ως απαραίτητο σημείο αναφοράς. Και εκκίνησης. Συλλογισμών. Αν εσύ πιστεύεις λυπάμαι και ελπίζω να αναθεωρήσεις στο μέλλον γιατί θα σου βγει σε κακό.Εγώ πιστεύω στο θείο και στις θρησκείες ως απαραίτητο σημείο αναφοράς. Και εκκίνησης. Συλλογισμών. Αν εσύ δεν πιστεύεις λυπάμαι και ελπίζω να αναθεωρήσεις στο μέλλον γιατί θα σου βγει σε κακό.
Είμαστε στο σημείο από όπου ξεκινήσαμε. Κανείς δεν έχει δίκιο οπότε καλό θα είναι ο καθένας να ασχολείται με τη δική του τη ζωή και όχι με των άλλων.
Αφού εσύ λες ότι το σημείο αναφοράς σου είναι η θρησκεία σου, τότε σε τί σου χρησιμεύει η ανταλλαγή απόψεων; Αφού η θρησκεία σου έχει απαντήσεις για όλα.Μέσω του διαλόγου, της ανταλλαγής απόψεων, με ανοιχτό μυαλό και σκεπτικισμό και επίμονη αναζήτηση της αλήθειας ο καθένας βελτιώνεται.
Τι πρώτον εστιν έργον του φιλοσοφούντος; αποβαλείν οίησιν· αμήχανον γαρ, ά τις ειδέναι οίεται ταύτα άρξασθαι μανθάνειν.
Η πρώτη δουλειά αυτού που θέλει να αποκτήσει σοφία; να αποβάλει την οίηση· γιατί δεν γίνεται να αρχίσεις να μαθαίνεις αυτά που νομίζεις ότι ξέρεις. Επίκτητος
Guest 207242
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-01-23

17:34
τοτε βγες απο το σπιτι![]()
Δε μπορώ να βγαίνω συχνά. Εχω πρόβλημα.. :/

11-01-23

21:36
Να το πάρουμε αλλιώς. Εσύ ξεκινάς τη σκέψη σου με γνώμονα τη θρησκεία σου και (θες να) κατευθύνεις και τους άλλους προς εκείνη την κατεύθυνση. Αν είχες γεννηθεί λίγα εκατοντάδες χιλιόμετρα πιο μακριά, θα ξεκινούσες τη σκέψη σου από μια άλλη θρησκεία, έχοντας άλλες εμπειρίες, όντας άλλος άνθρωπος. Το ίδιο αν είχες γεννηθεί 500 χρόνια πριν, αν ήσουν άλλη φυλή, αν είχες άλλο νοητικό επίπεδο κλπ. Ποιος μας λέει λοιπόν οτι οι σκέψεις οι δικές σου είναι θέσφατο και πρέπει να τις ακολουθήσουν και οι άλλοι; Και γιατί νιώθεις αυτή την ανάγκη να κάνεις και τους άλλους να έχουν τις δικές σου σκέψεις και τρόπο που βλέπουν τα πράγματα; Γιατί δε θες να ζήσεις τη δική σου ζωή, να κάνεις τις δικές σου επιλογές, και οι άλλοι τις δικές τους; Αν θες απαντάς σε αυτά για να προχωρήσει η συζήτηση.
Guest 207242
Επισκέπτης

11-01-23

21:55
Κανείς δε μπορεί να σου πει αν οι σκέψεις μου είναι καλής ποιότητας. Μόνο η κρίση σου.

11-01-23

22:04
Σωστά. Οπότε και οι εμφανίσιμες κοπέλες που εκπορνεύονται ή ψάχνουν χορηγούς ή οτιδήποτε ζουν τη ζωή τους σύμφωνα με την κρίση τους. Εξάλλου, it takes two to tango. Σε κάθε πόρνη υπάρχει ένας πελάτης..Κανείς δε μπορεί να σου πει αν οι σκέψεις μου είναι καλής ποιότητας. Μόνο η κρίση σου.
Nascentes morimur
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.

12-01-23

02:32
Αχα!! Τέτοια κάνεις ε?Εγώ βλέπω αυτές που εργάζονται στο χώρο της πορνογραφίας, βλέπω αυτές που έχουν οίκο ανοχής, τα call girls, αυτές που στο facebook προβάλλονται ημίγυμνες και έτσι χτίζουν μια μπίζνα και αυτές που στην ουσία κάνουν το ίδιο πράγμα αλλά λένε οτι έχουν σχέση. Τα ειλικρινή αισθήματα και προθέσεις κάπου πρέπει να έχουν κρυφτεί γιατί δεν τα βλέπω πουθενά.

Δεν σου έχουν πει πως η αναζήτηση του fb δουλεύει βάση με οτι ψάχνουμε η πατάμε λάικ?
Συμπέρασμα : Μάλλον εσύ βγαίνεις μπροστά στα κορίτσια και όχι αυτά σε σένα (τελεία).

Πέρα απο την πλάκα λοιπόν..
Βιαζόμαστε να κρίνουμε, να μιλήσουμε, να κάνουμε sex, να πάρουμε προαγωγή, να χλευάσουμε, να αγαπήσουμε, λες και κάποια φωνή μέσα μας, έχει βαλθεί να τα ζήσουμε όλα μισά και με τον λάθος τρόπο.
Στην οδήγηση και στην ζωή, τέχνη είναι να επιλέγεις την σωστή ταχύτητα, στην εκάστοτε διαδρομή.
Ας μην κατηγορούμε λοιπόν τον διπλανό μας.
Ο κάθε ένας επιλέγει αυτό που αντέχει, μπορεί και του αξίζει.
Όλοι (όλα) θέλουν (την) αλλαγή σε αυτή την χώρα,
όμως κανείς δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του!
Αυτό θα είναι μια καλή αρχή για σένα για μένα για όλους μας.
Γιατί μην ξεχνάμε,ότι στην σημερινή εποχή, έξυπνος δεν είναι ο άνθρωπος με ανεπτυγμένο IQ, αλλά αυτός που καταφέρνει να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό του.Βέβαια αυτό επιτυγχάνεται μόνο με πολύ βαθιά ενδοσκόπηση - αυτοκριτική, μόχθο, πόνο, αφοσίωση.
Guest 207242
Επισκέπτης

12-01-23

05:18
Όλοι (όλα) θέλουν (την) αλλαγή σε αυτή την χώρα,
όμως κανείς δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του!
Αυτό θα είναι μια καλή αρχή για σένα για μένα για όλους μας.
Γιατί μην ξεχνάμε,ότι στην σημερινή εποχή, έξυπνος δεν είναι ο άνθρωπος με ανεπτυγμένο IQ, αλλά αυτός που καταφέρνει να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό του.Βέβαια αυτό επιτυγχάνεται μόνο με πολύ βαθιά ενδοσκόπηση - αυτοκριτική, μόχθο, πόνο, αφοσίωση.
People never wonder how the world goes round. Those who know must follow. Those who don't die bound.
parafernalia
Διάσημο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,733 μηνύματα.

12-01-23

09:05
Οι άνθρωποι σύρρονται πίσω από μια ανάγκη ("Η μεγαλύτερη δύναμη είναι η ανάγκη"). Οι πιο εκλεπτυσμένοι έχουν και πιο λεπτοφυείς ανάγκες. Οι πιο ακατέργαστοι, πιο σαρκικές. Όλα είναι θέμα σε πιο εξελικτικό επίπεδο βρίσκεσαι μέσα σε αυτό το χωροχρόνο. Ο χρόνος όμως είναι ψευδαίσθηση, οπότε σήμερα είμαι "Νίκος" αύριο "Μανώλης" και σε ένα παράλληλο σύμπαν μια Ταϋλανδέζα που μαγειρεύει pagpag.People never wonder how the world goes round. Those who know must follow. Those who don't die bound.

Όσοι το συνειδητοποιούν αυτό, έχουν κάποιες μικρές πιθανότητες να υπερβούν την ανάγκη. Τότε γίνονται άγιοι ή μύστες και συνομιλούν με το Θεό - Σύμπαν.

Guest 207242
Επισκέπτης

22-01-23

13:45
Σωστά. Οπότε και οι εμφανίσιμες κοπέλες που εκπορνεύονται ή ψάχνουν χορηγούς ή οτιδήποτε ζουν τη ζωή τους σύμφωνα με την κρίση τους. Εξάλλου, it takes two to tango. Σε κάθε πόρνη υπάρχει ένας πελάτης..
Εχεις αναλογιστεί ποτέ πως κυλάει η μέρα μιας ιερόδουλης; Μπορεί να παίρνει 10-20 πελάτες τη μέρα. Τα έλεγε σε ένα βίντεο που είχα δει μια πολύ επιτυχημένη πορνοσταρ, της εποχής μου βέβαια η Jasmine Saint Claire.
Guest 207242
Επισκέπτης

28-01-23

18:31
To άλλο απαράδεχτο που έχω ακούσει είναι οτι πουλάνε τις γυναίκες. Σαν να ήταν ζωντανά. Νομίζω γίνεται ακόμα και στην Ευρώπη. Η Αννα πόσο? 500 ευρώ. Η Σοφία πόσο? 700 ευρώ. Ασ' τα να πάνε. Κάπως λέγεται αυτό...
Paragontas7000
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 1,167 μηνύματα.

29-01-23

12:54
Βιζιτα?To άλλο απαράδεχτο που έχω ακούσει είναι οτι πουλάνε τις γυναίκες. Σαν να ήταν ζωντανά. Νομίζω γίνεται ακόμα και στην Ευρώπη. Η Αννα πόσο? 500 ευρώ. Η Σοφία πόσο? 700 ευρώ. Ασ' τα να πάνε. Κάπως λέγεται αυτό...
Guest 207242
Επισκέπτης

29-01-23

15:21
Σκλαβοπάζαρο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.