phyllis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πόσο κρατάει και πόσο πονάει εξαρτάται βασικά από τις τρίχες σου. Εϊσαι μελαχρινή με κάμποση τριχοφυΐα; Είσαι ξανθιά με ελάχιστες τρίχες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phyllis
Δραστήριο μέλος

Εγώ κάνω πάντα μόνη μου σε πόδια και μπικίνι!
Το πόσο κρατάει και πόσο πονάει εξαρτάται βασικά από τις τρίχες σου. Εϊσαι μελαχρινή με κάμποση τριχοφυΐα; Είσαι ξανθιά με ελάχιστες τρίχες;
μελαχρινη με καμποση τριχοφυια!!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αααααααααααααυτάααα!
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Oι άντρες πρέπει να κάνουν αποτρίχωση σε κάποια σημεία ? τι λέτε ? Οι περισσότερες γυναίκες που έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι προτιμούν τα λεία αντρικά σώματα και ότι δεν τους αρέσουν οι τριχωτοί άντρες. Αληθεύει για σας αυτό ? Δεν έχω δει και πολλά μοντέλα άντρες τριχωτούς.
για μένα ΔΕΝ αληθεύει
θέλω την περιοχή με τα γεννητικά όργανα καθαρή και το υπόλοιπο σώμα, αν υπάρχει πολύ τριχοφυία να είναι ίσως κουρεμένο....
ξυρισμένο όμως με τίποτα
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

για μένα ΔΕΝ αληθεύει
θέλω την περιοχή με τα γεννητικά όργανα καθαρή και το υπόλοιπο σώμα, αν υπάρχει πολύ τριχοφυία να είναι ίσως κουρεμένο....
ξυρισμένο όμως με τίποτα
Σου αρέσει η τριχωτή πλάτη σε έναν άντρα ? Είναι αηδία, εγώ θεωρώ ότι μόνο η πλάτη είναι όμορφη πολύ καθαρή. Θέλει πολύ προσοχή το κερί σε άντρες και γυναίκες γιατί μπορεί να προκαλέσει θυλακήτιδα. Τα λέιζερ είναι έχουν επίσης πολύ προσωρινά αποτελέσματα και μην πολύπιστεύετε αυτά που σας λένε.

Σου αρέσει η τριχωτή πλάτη σε έναν άντρα ? Είναι αηδία, εγώ θεωρώ ότι μόνο η πλάτη είναι όμορφη πολύ καθαρή. Θέλει πολύ προσοχή το κερί σε άντρες και γυναίκες γιατί μπορεί να προκαλέσει θυλακήτιδα. Τα λέιζερ είναι έχουν επίσης πολύ προσωρινά αποτελέσματα και μην πολύπιστεύετε αυτά που σας λένε.
Δε συμφωνώ ότι είναι αηδία...
Οκ, μπορεί να είναι εξτρήμ, σε κάποιες περιπτώσεις, η τριχοφυΐα... αλλά έλα, αν είναι ήπια, επιβιώνουμε!!
Όσο για το λέιζερ, ΣΥΜΦΩΝΩ.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Δε συμφωνώ ότι είναι αηδία...
Οκ, μπορεί να είναι εξτρήμ, σε κάποιες περιπτώσεις, η τριχοφυΐα... αλλά έλα, αν είναι ήπια, επιβιώνουμε!!
Όσο για το λέιζερ, ΣΥΜΦΩΝΩ.
'Εχω το κληρονομικό χάρισμα...της τριχοφυίας. 'Οταν ήμουν μικρός με ενοχλούσε αφόρητα να είμαι το επίκεντρο της προσοχής στην παρέα με άλλα παιδιά που κανείς δεν είχε τρίχες στην εφηβεία. Μετά από χρόνια έχω παρατηρήσει ότι αραιώνουν ακόμα και οι τρίχες στο σώμα. Πω πω συζήτηση για ΤΡΙΧΕΣ. Στην πλάτη τις αφαιρώ όλες πανεύκολα και χωρίς πόνο. Υπάρχει μέθοδος αρκεί να πάρεις το κολάι

Κι επειδή έχω πάει με απ' όλα, πιστεύω ότι τις προτιμάω τις τρίχες.
Ο πρώην μου, πχ, ήταν κανονικός μεσογειακός τριχωτός. Όχι αρκούδα, αλλά με τρίχες παντού, κανονικά. Μ' άρεσε...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εγώ δεν προτιμώ επ' ουδενί τον τελείως άτριχο.
Κι επειδή έχω πάει με απ' όλα, πιστεύω ότι τις προτιμάω τις τρίχες.
Ο πρώην μου, πχ, ήταν κανονικός μεσογειακός τριχωτός. Όχι αρκούδα, αλλά με τρίχες παντού, κανονικά. Μ' άρεσε...
Εγώ μια δυο φορές που επιχείρησα να τα αφαιρέσω όλα στο στήθος έτσι για πειραμα, επηρρεασμένος από τις κακές επιρροές, δεν μπορούσα να με αντέξω καθόλου. Μια αηδία, ένοιωθα σαν γυμνοσάλιαγκας, ένοιωθα ο μισός, μέχρι να ξαναβγούν. Το μόνο καλό που έχουν οι άτριχοι άντρες είναι ότι το σώμα τους δείχνει πιο φωτεινό και αν είναι πολύ γυμνασμένοι με κοιλιακούς, αναδεικνύονται οι γραμώσεις. Αλλά πρέπει να 'σαι πολύ γυμνασμένος και να έχεις πολύ όμορφο και δυνατό δέρμα για να αποτριχωθείς. Οι κοπέλες να προσέχουν πολύ γιατί ξέρω ότι οι ευαίσθητες και βελούδινες επιδερμίδες τους μπορεί να καταστραφούν από κακό λέιζερ ακόμα κι από κερί.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

λίγες τρίχες στην πλάτη δεν είναι κακές... ίσα ίσα είναι το αρκουδάκι μου για τον χειμώνα

όσο για το στήθος... ή μπουτια... ή γάμπες... που έχω δει το καλοκαίρι παραλία ξυρισμένα... χάλια... πολύ αντιαισθητικο για μένα.
Γιαυτό είπα... αν είναι πολλές, το καλοκαίρι με την μηχανή ένα κουρεματάκι να αραιώσει ο όγκος κι όλα μια χαρά!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

(Φωτο κατόπιν παραγγελίας! Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητος!)

Απο τοτε που εκανα στιβο και μπασκετ ξυριζα τις μασχαλες πουχου και εξακολουθω να το κανω.
(κι αναφερω συγκεκριμενα τις μασχαλες γιατι δεν ειχα και σε πολλα αλλα σημεια...

Στο υπολοιπο σωμα δεν εχω προβλημα μιας αν και ειμαι 26 δεν εχω πουθενα σχεδον εκτος παο ποδια και γεννητικα οργανα.Στα ποδια εχω χρονια να το κανω κι αυτο γιατι βαριεμαι...
Εαν μελλοντικα βγαλω τριχες και δω οτι πραγματικα με ενοχλει (στηθος-πλατη) θα τις αφαιρεσω με λεηζερ.&-
Nα επισημανω οτι ουτε απο "μοντερνισμους" εχω επιρρεαστει, ουτε απ' οτιδηποτε.

Ανεκαθεν δεν ειχα καλη σχεση μαζι τους...και αν και προσωπικα με "ενοχλουν" δεν με ενοζλει καθολου να βλεπω καποιον να ειναι ακομα και γεματος.Δεν θα πω ποτε δηλαδη "Πωωω...γεματος ειναι ο τυπος".
Και στις γυναικες προτιμω στην επιμαχη περιοχη οι τριχες να περιοριζονται αναμεσα στο " 0 και το ελαχιστο."

Μωρέ εγώ είχα ψιλοσοκαριστεί, που εδώ οι Ελβετοαυστριακοί δεν ξουράνε, ενώ οι Γερμανοί όχι μόνο αποτριχώνονται, αλλά και κάνουν πολλά: Από κοιλιά μέχρι πλάτη και μασχάλες και γεννητικά... Ποιοι- οι Γερμανοί!!
Κι εγω οποτε τους εβλεπα στην παραλια πουχου, νομιζα οτι απλως δεν βγαζουν τριχες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 193 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Εριφύλη
- iew
- charmander
- iiTzArismaltor_
- marww
- Joji
- Natsuko
- taketrance
- camil
- rafaela11
- Antonia Alexandra
- AggelikiGr
- Athens2002
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Scandal
- Unboxholics
- fourkaki
- thenutritionist
- giapar
- chester20080
- Fernando_A
- Στεφανος56
- touvlo
- jj!
- nemii_nemo
- dikigorina
- Ariana2018
- Mexicanos
- Stelios725
- louminis
- tslef8
- ZoeNyx
- epan
- Wonderkid
- Μαυρίκιος
- Meow
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- Appolon
- Viedo
- constansn
- maroulaki
- sofoula2430
- Mt73
- snowy
- fockos
- Jocaste
- VasoGrimes
- gwgw_5
- giannhs2001
- barkos
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- orchidea
- Nickx
- Johnman97
- Tzav
- desna
- Slytherin
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Νηματολάγνος
- KaterinaL
- me lene
- panagiotis econ
- kauphy
- Αλκης Κ.
- Rene2004
- Unseen skygge
- semi
- Danaoula2020
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- fmarulezkd
- Glykoula
- mina_18
- npc.69
- hirasawayui
- don_vito
- Libertus
- Konstantinos_m
- mar82
- JohnGreek
- grtt
- Forgetit
- whitelioness
- Εβανζελί
- harry akritas
- naihou
- Maraki4you
- Panos_02
- Μαριλένα__
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.