christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Διατηρώ μια επιφύλαξη ότι μπορεί να μην το έκανα σωστά αλλά για να λες κι εσύ τα ίδια μάλλον η μέθοδος δεν είναι και τόσο αποτελεσματική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seniorita.Irene
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είναι διπλάσια ταλαιπωρία από το κερί και στην ουσία είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Μερικές τρίχες σίγουρα θα κόπηκαν αντί να βγουν γιατι και με το κερί γίνεται αυτό, δεν μπορεί να βγουν όλες τέλεια.
Διατηρώ μια επιφύλαξη ότι μπορεί να μην το έκανα σωστά αλλά για να λες κι εσύ τα ίδια μάλλον η μέθοδος δεν είναι και τόσο αποτελεσματική.
Για τις τρίχες που κόβονται, μια αιγύπτια αισθητικός μου είχε πει ότι δεν κάνει να κάνεις χαλάουα όταν έχεις περίοδο, γιατί τότε δεν βγαίνουν καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels
Δραστήριο μέλος

Έχετε ακούσει για το νέο roll-on από το veet? Το είδα μια μέρα τυχαία σε διαφήμιση και από μια πρώτη ματιά, φαίνεται καλό. Εσείς το έχετε δοκιμάσει? Προσωπικά πάω σε αισθητικό για αποτρίχωση και η αλήθεια είναι ότι μοιάζει αρκετά με το ''μηχάνημα'' που έχει εκείνη.
Ποια είναι η γνώμη σας? Πόσο αποτελεσματικό είναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellouk
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

όντως και εμενα με ενδιαφερει ..για πειτε..καλυτερη αυτη η συσκεη ή καλύτερο το κερι που το ζεσταινεις μονησ ου και το βαζεις με την ειδικη σπατουλα????Τώρα δεν είμαι σίγουρη ότι ταιριάζει σε αυτήν τη κατηγορία, αλλά τι να κάνουμε.
Έχετε ακούσει για το νέο roll-on από το veet? Το είδα μια μέρα τυχαία σε διαφήμιση και από μια πρώτη ματιά, φαίνεται καλό. Εσείς το έχετε δοκιμάσει? Προσωπικά πάω σε αισθητικό για αποτρίχωση και η αλήθεια είναι ότι μοιάζει αρκετά με το ''μηχάνημα'' που έχει εκείνη.
Ποια είναι η γνώμη σας? Πόσο αποτελεσματικό είναι?
![]()
mindcircus
Περιβόητο μέλος

να ρωτήσω κάτι από τι ηλικία πρέπει να κάνει μια κοπέλα αποτρίχωση ή ξύρισμα;;;
Ε ενταξει σχετικό ειναι αυτό. Συνήθως γύρω στα 13 στο γυμνάσιο δηλ. τα κορίτσια ξυρίζουν μασχάλες και πόδια μετά τα 15. Μη βιάζεσαι πάντως αν είσαι μικρότερη να μπεις στα βάσανα
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω που εχω αντιστοιχο μηχανημα ειμαι ευχαριστημενη (αν και παλι κοβονται μερικες τριχες)όντως και εμενα με ενδιαφερει ..για πειτε..καλυτερη αυτη η συσκεη ή καλύτερο το κερι που το ζεσταινεις μονησ ου και το βαζεις με την ειδικη σπατουλα????
αυτο που συνιστω ειναι να ΜΗΝ κανετε με σιλκ επιλ! σου γυριζει τις τριχες μεσα και μετα αντε να τις βγαλεις

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω δεν εχω τετοιο προβλημα με την σιλκ επιλεγω που εχω αντιστοιχο μηχανημα ειμαι ευχαριστημενη (αν και παλι κοβονται μερικες τριχες)
αυτο που συνιστω ειναι να ΜΗΝ κανετε με σιλκ επιλ! σου γυριζει τις τριχες μεσα και μετα αντε να τις βγαλεις![]()
![]()

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

εισαι τυχερη!εγω δεν εχω τετοιο προβλημα με την σιλκ επιλ![]()

stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

πως ακριβως το ξεπερασες; γιατι εγω ακομα το αντιμετωπιζω...εγω εκανα σιλκ επιλ και το αντιμετωπισα αυτο το πρόβλημα γι αυτο διεκοψα τη χρηση του...και εκανα με το κερι σε βαζακι σε σπατουλα και εννοειται οως καποιες κοβονται αλλα θα παρω και το μηχανημα γιατι και μια φίλη μου μου ειπε όυ ειναι πιο εξυπηρετικο!
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Το δέρμα μου δεν ήταν ΛΕΙΟ.
Και από τη 2η μέρα ήταν σαν 2η μέρα ξυραφιού... :/
Μου είπαν επειδή ήταν η 1η φορά κτλ κτλ, αλλά κερί είχα χρησιμοποιήσει και σπίτι μου, μόνη, που και πάλι δεν έβγαινε τελείως λείο αλλά έλεγα ότι απλά κάνω κάτι λάθος.

Και μετά επειδή άρχισαν να βγαίνουν αρκετά νωρίς και τσίμπαγαν έντονα, δεν ήμουν άνετη και είχα ξενερώσει.

Και λυπήθηκα και τα 40 ευρώ.

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

δε το ξεπερασα...επειδη παρουσιαστηκε και σε εμενα αυτο το προβλημα σταματησα να κανω σιλκ επιλ..that's allπως ακριβως το ξεπερασες; γιατι εγω ακομα το αντιμετωπιζω...

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Κορίτσια κάνετε αποτρίχωση με κρέμα?? Θέλω να βρω ένα τρόπο,έτσι ώστε να μη δημιουργεί σπυράκια μετά..![]()
Μπα, εγω αποφευγω τις κρεμες, ειναι χημικες και δε τις θελω. Εκανα κι εγω μια εποχη πριν πολλααα χρονια αλλα για λιγο και μετα το διεκοψα. Ασε που βρωμανε σαν οινοπνευμα, ασετον, σαν καμμενο.. κατι εντονο αηδια τελοσπαντων

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

τοτε απηυδησα και ξεκίνησα λειζερ στους μοιρούς που ως πιο ευαίσθητη περιοχή είχε τραβήξει το μεγαλύτερο ζόρι. τελευταία ξεκίνησα και τις γαμπες.
οι μηροί τωρα έχουν βελτιωθεί και ηρεμήσει πάρα πολύ, σχεδόν όπως ήταν πριν ξεκινήσει η όλη ιστορία. για να δουμε και τις γαμπες...
προς αποφυγη στρεβλώσεων το κερί δεν είναι τόσο απαίσιο άμα το ξέρεις να το χρησιμοποιείς. οι μηχανες όμως που τραβανε τις τρίχες είναι απαίσιες και κανουν ζημιά στο δέρμα.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

και γενικα ειναι καρκινογονο....
Καλά ας μην υπερβάλλουμε και τρομοκρατούμαστε οι κυριες του φορουμ...

εμενα το δέρμα μου με τα κερια και τις μηχανες εφτασε σε αθλια επιπεδα. με σπυρακια γυρισμενες τριχες κλπ.
τοτε απηυδησα και ξεκίνησα λειζερ στους μοιρούς που ως πιο ευαίσθητη περιοχή είχε τραβήξει το μεγαλύτερο ζόρι. τελευταία ξεκίνησα και τις γαμπες.
οι μηροί τωρα έχουν βελτιωθεί και ηρεμήσει πάρα πολύ, σχεδόν όπως ήταν πριν ξεκινήσει η όλη ιστορία. για να δουμε και τις γαμπες...
προς αποφυγη στρεβλώσεων το κερί δεν είναι τόσο απαίσιο άμα το ξέρεις να το χρησιμοποιείς. οι μηχανες όμως που τραβανε τις τρίχες είναι απαίσιες και κανουν ζημιά στο δέρμα.
Ειδες που τα λεγαμε για το λειζερ? Ειναι κορυφη. Τσιμπημενο εν συγκρισει με αλλες μεθοδους αλλα βλεπεις αποτελεσματα ρε παιδι μου και δεν εισαι ολη την ωρα με ενα ξυραφι στο χερι! Συμφωνω με οσα λες και για το κερι και για τις μηχανες -που εγω δεν τις αντεχω-
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά θέλω να βρω έναν τρόπο,έτσι ώστε να μη βγάζω σπυράκια γιατί ειδικά τώρα το καλοκαίρι με το μαγιό δε μου αρέσει..
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δηλαδή αν χρησιμοποιώ σπάνια την κρέμα,υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να δημιουργηθούν αντιδράσεις στο δέρμα??

Θα φροντιζεις να ενυδατωνεσαι πολυ και να παιρνει αερα το σημειο εκεινο. Δηλαδη οταν ξυριζεσαι δε θα φορας σφιχτα παντελονια ή εσωρουχα, μετα αμεσως την αποτριχωση θα βαζεις μπολικη κρεμουλα αντιερεθιστικη -bepanthol ας πουμε και δε θα ξυριζεσαι λιγο πριν βγεις στην παραλια, γιατι το αλατι ερεθιζει τους ανοιχτους πορους. Θα τα κανεις αυτα απο το βραδυ και οχι καθε μερα ξυρισμα γιατι κι αυτο ερεθιζει. Αν δλδ βαζεις ξυραφι, καθε 2-3 μερες, αν κανεις κερι καθε βδομαδα-δυο βδομαδες κλπ, θα δεις ποσο θα σου παιρνει. Κοιτα παντως, για να σου φυγει η απορια, δοκιμασε καμμια κρεμα και κρινε κι εσυ η ιδια. Αν δεν πειραματιστεις δε θα βρεις τι σε καλυπτει ο,τι κι αν λεμε, ε και θ'αποφασισεις!Βασικά θέλω να βρω έναν τρόπο,έτσι ώστε να μη βγάζω σπυράκια γιατί ειδικά τώρα το καλοκαίρι με το μαγιό δε μου αρέσει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 193 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Εριφύλη
- iew
- charmander
- iiTzArismaltor_
- marww
- Joji
- Natsuko
- taketrance
- camil
- rafaela11
- Antonia Alexandra
- AggelikiGr
- Athens2002
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Scandal
- Unboxholics
- fourkaki
- thenutritionist
- giapar
- chester20080
- Fernando_A
- Στεφανος56
- touvlo
- jj!
- nemii_nemo
- dikigorina
- Ariana2018
- Mexicanos
- Stelios725
- louminis
- tslef8
- ZoeNyx
- epan
- Wonderkid
- Μαυρίκιος
- Meow
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- Appolon
- Viedo
- constansn
- maroulaki
- sofoula2430
- Mt73
- snowy
- fockos
- Jocaste
- VasoGrimes
- gwgw_5
- giannhs2001
- barkos
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- orchidea
- Nickx
- Johnman97
- Tzav
- desna
- Slytherin
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Νηματολάγνος
- KaterinaL
- me lene
- panagiotis econ
- kauphy
- Αλκης Κ.
- Rene2004
- Unseen skygge
- semi
- Danaoula2020
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- fmarulezkd
- Glykoula
- mina_18
- npc.69
- hirasawayui
- don_vito
- Libertus
- Konstantinos_m
- mar82
- JohnGreek
- grtt
- Forgetit
- whitelioness
- Εβανζελί
- harry akritas
- naihou
- Maraki4you
- Panos_02
- Μαριλένα__
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.