stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγω τα ιδια χαλια εχω.. στο λειζερ θα καταληξω και εγω!εμενα το δέρμα μου με τα κερια και τις μηχανες εφτασε σε αθλια επιπεδα. με σπυρακια γυρισμενες τριχες κλπ.
τοτε απηυδησα και ξεκίνησα λειζερ στους μοιρούς που ως πιο ευαίσθητη περιοχή είχε τραβήξει το μεγαλύτερο ζόρι. τελευταία ξεκίνησα και τις γαμπες.
οι μηροί τωρα έχουν βελτιωθεί και ηρεμήσει πάρα πολύ, σχεδόν όπως ήταν πριν ξεκινήσει η όλη ιστορία. για να δουμε και τις γαμπες...
προς αποφυγη στρεβλώσεων το κερί δεν είναι τόσο απαίσιο άμα το ξέρεις να το χρησιμοποιείς. οι μηχανες όμως που τραβανε τις τρίχες είναι απαίσιες και κανουν ζημιά στο δέρμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danai_clio
Νεοφερμένο μέλος

Η καθε κοπελα εχει διαφορετικες αναγκες!!
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε κοριτσια τωρα καλοκαιριατικα που το θυμηθηκα δε μπορω να κανω λειζερ , σωστα?
αρα χαλαουα ειναι η λυση...ποσο παει το μαλλι κατα προσεγγιση?
θελω να καανω τα παντα!!! οταν λεμε τα παντα εννοουμε τα παντα!
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Το χειμώνα αρκούμαι στο ξυραφάκι...έχω βρει ένα με σαπούνι στην κεφαλή για να γλιστράει και να μην κόβομαι...μόνο που ανεβαίνει ελαφρώς πιο πάνω από τα κοινά ξυραφάκια στην τιμή. Πιστεύω τ'αξίζει τα λεφτά του ωστόσο
Maria Bluemind
Νεοφερμένο μέλος

Ετσι εχω κανει μια μιξη και εχω δει διαφορα αποτελεσματα στα ποδια μου.. xD
Περυσι εκανα και σιλκ επιλ και γυρνουσαν οι τριχες προς τα μεσα αλλα δεν με ενοχλουσε, γιατι εβγαιναν πολυ ευκολα και τα ποδια μου εχουν οπως και να 'χει μερικα σημαδια απο τους πορους οποτε whatever..
Φετος ομως ειδα κατι πολυ περιεργο... Μια-δυο τριχες, ειχαν μεγαλωσει κανονικα, ομως κατω απο την επιδερμιδα.. τις εβλεπες αλλα δεν μπορουσες να τις πιασεις.. τελος παντων δοκιμασα να τις βγαλω με το μαχαιρι και διαφορα και τελικα τις εβγαλα με καρφιτσα.. δεν ξερω αμα θα ξαναβγουν τετοιες αλλα με φοβισαν αρκετα :/
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

κι εμενα τοκερι μου αρεσει καλυτερα αλλα και στο μπικινι ρε κοριτσια? εγω επειδη ψιλοποναω εκει δε τη τραβω καλα τη ταινια καιμου μενουν κοκκινιλες!
το τραγικο: μια φιλη μου κανει silk epil σε μασχαλες...ΟΥΤΕ ΚΑΝ!
rakels
Δραστήριο μέλος

Είστε ικανοποιημένες από τις αποτριχωτικές συσκευές?
Προσωπικά, είχα αρχίσει λέιζερ στις μασχάλες γιατί έχω σιχαθεί πια το ξυραφάκι κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά πρέπει να περιμένω αρκετές μέρες ώστε να ξαναβγούν και να κάνω λέιζερ, κι έτσι, λόγω και του καλοκαιριού, επέστρεψα στο ξυραφάκι!
Όσον αφορά τα πόδια, έκανα αποτρίχωση με ταινίες σε αισθητικό και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό, αλλά δε γίνεται να δίνω 30άρι κάθε 15 μέρες.
Για πείτε...

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Κορίτσια, ποια μέθοδο αποτρίχωσης χρησιμοποιείτε?
Είστε ικανοποιημένες από τις αποτριχωτικές συσκευές?
Προσωπικά, είχα αρχίσει λέιζερ στις μασχάλες γιατί έχω σιχαθεί πια το ξυραφάκι κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά πρέπει να περιμένω αρκετές μέρες ώστε να ξαναβγούν και να κάνω λέιζερ, κι έτσι, λόγω και του καλοκαιριού, επέστρεψα στο ξυραφάκι!
Όσον αφορά τα πόδια, έκανα αποτρίχωση με ταινίες σε αισθητικό και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό, αλλά δε γίνεται να δίνω 30άρι κάθε 15 μέρες.
Για πείτε...![]()
Και εγώ ψάχνομαι. Τόσο καιρό είχα αγοράσει ένα μηχάνημα που ζεσταίνει το κερί και κάναμε με τη μαμά μου η μία στην άλλη

Βέβαια μπορώ να πω ότι δεν με βολεύει πολύ γιατί συνέχεια οι τρίχες γυρίζουν προς τα μέσα και το κερί δεν βοηθάει.
Το ξυραφάκι επίσης δεν με βολεύει γιατί κάνω τα πόδια το βράδυ και το πρωί έχουν βγει πάλι

Λέιζερ φοβάμαι

Λέω να δοκιμάσω τη χαλάουα φέτος, έχει εμπειρία καμία;
penni_k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Maria Bluemind
Νεοφερμένο μέλος

μια ερωτηση... υπαρχει περιπτωση να καηκε το δερμα μου στο καλαμι απο το κερι;; δεν εχει και εγκαυμα, αλλα ειναι μονιμως ξερο...
penni_k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποτε το παρατηρησες? μετα την αποτριχωση? Εγω παντως το παθαινα συνεχεια οταν εκανα με κερι και γι'αυτο το σταματησα..μια ερωτηση... υπαρχει περιπτωση να καηκε το δερμα μου στο καλαμι απο το κερι;; δεν εχει και εγκαυμα, αλλα ειναι μονιμως ξερο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 193 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Εριφύλη
- iew
- charmander
- iiTzArismaltor_
- marww
- Joji
- Natsuko
- taketrance
- camil
- rafaela11
- Antonia Alexandra
- AggelikiGr
- Athens2002
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Scandal
- Unboxholics
- fourkaki
- thenutritionist
- giapar
- chester20080
- Fernando_A
- Στεφανος56
- touvlo
- jj!
- nemii_nemo
- dikigorina
- Ariana2018
- Mexicanos
- Stelios725
- louminis
- tslef8
- ZoeNyx
- epan
- Wonderkid
- Μαυρίκιος
- Meow
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- Appolon
- Viedo
- constansn
- maroulaki
- sofoula2430
- Mt73
- snowy
- fockos
- Jocaste
- VasoGrimes
- gwgw_5
- giannhs2001
- barkos
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- orchidea
- Nickx
- Johnman97
- Tzav
- desna
- Slytherin
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Νηματολάγνος
- KaterinaL
- me lene
- panagiotis econ
- kauphy
- Αλκης Κ.
- Rene2004
- Unseen skygge
- semi
- Danaoula2020
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- fmarulezkd
- Glykoula
- mina_18
- npc.69
- hirasawayui
- don_vito
- Libertus
- Konstantinos_m
- mar82
- JohnGreek
- grtt
- Forgetit
- whitelioness
- Εβανζελί
- harry akritas
- naihou
- Maraki4you
- Panos_02
- Μαριλένα__
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.