_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Νομίζω το Laser.ποια μεθοδος ειναι πιο ακριβη??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Όσες σκέφτεστε να κάνετε λέιζερ, διαλέξατε μάλλον ακατάλληλη εποχή. Μόλις αρχίσετε τα μπάνια και μαυρίσετε, ξεχάστε το. Δεν θα σας το κάνουν και οι δερματολόγοι. Η καλύτερη εποχή είναι φθινόπωρο και χειμώνας, όχι μόνο για να μην πάθετε κανένα έγκαυμα, αλλά και για να μπορούν να βάλουν μεγαλύτερη ισχύ στο μηχάνημα, χωρίς να φοβούνται μήπως γίνετε φλαμπέ.
Ισχύει αυτό. Χώρια ότι τώρα λόγω καλοκαιριού, θα την κάνεις την κουτσουκέλα και δεν θα μπορείς να περιμένεις να μακραίνει η τρίχα για να πας να την βγάλεις με το laser και άρα θα ξυριστείς. Γενικά, καλό είναι να ξεκινάς laser Οκτώβριο και με λίγη υπομονή, θα φτάσεις το επόμενο καλοκαίρι με αποτελέσματα και μεγάλη διαφορά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά ναι, το καλοκαίρι δεν είναι η ιδανικότερη εποχή για αποτρίχωση με laser, γιατί όταν είσαι μαυρισμένη, το laser θα χτυπήσει την επιφάνεια του δέρματός σου κι όχι τη ρίζα της τρίχας, όπως θα έπρεπε. Δε γίνεται δουλειά έτσι.

φρι
Διάσημο μέλος

αν και εχω ακουσει για καρκινους,και τετοια :/
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

λεηζερ σε ολο το σωμα ποσο κανει περιπου;
αν και εχω ακουσει για καρκινους,και τετοια :/
500αρικο κι ανω- μπορεί να λέω λιγα. Οσο για το δεύτερο, δε σχολιάζω γιατί βαριέμαι τα ίδια. Πάντως καλό θα ήταν αν δε νιώθετε ασφαλείς ορισμένες, μην το κάνετε
φρι
Διάσημο μέλος

500αρικο κι ανω- μπορεί να λέω λιγα. Οσο για το δεύτερο, δε σχολιάζω γιατί βαριέμαι τα ίδια. Πάντως καλό θα ήταν αν δε νιώθετε ασφαλείς ορισμένες, μην το κάνετε
και αν γινει μετα θα πρεπει ν πηγαινεις συστηματικα να σου βαζουν κρεμες και τετοια;;
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Δεν παίζει μόνο.
50 κάνει το μπικίνι (αν θες και τη γραμμή της κοιλιάς +10), 20 μουστάκι, 20/30 μασχάλες, και δεν μιλάω καν για πόδια. Υπολόγισε 8 συνεδρίες για να είσαι στη μέση. Στην καλύτερη των περιπτώσεων 680. Υπολόγισε και για τα πόδια +500ευρώ πάνω κάτω.
artemaki
Διάσημο μέλος

30 μπικινι
15 κοιλια
15+15 μασχαλες
15 μουστακι
ΝΟΜΙΖΩ 180 ποδια (δεν ειμαι σιγουρη)
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

φρι
Διάσημο μέλος

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Ε ναι μωρε, καλοκαιριάτικα δεν κάνειΓιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις με κερί στα χέρια;
Κερί κάνω και στα ενδιάμεσα βάζω ξανθυντικό για να μη φαίνονται.
φρι
Διάσημο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ με κερί στα χέρια δεν είχα πονέσει καθόλου.εχω κανει με κερι στα χερια..νταξ,πονος μιλαμε! αλλα μετα το συνηθισα..ειναι η πρωτη φορα![]()
Στα πόδια με κερί πονάω και ας έχω κάνει πολλές φορές

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ απορώ με το πώς αντέχετε.Εγώ με κερί στα χέρια δεν είχα πονέσει καθόλου.
Στα πόδια με κερί πονάω και ας έχω κάνει πολλές φορές![]()
Μία φορά πήγα να κάνω στη γάμπα,και το έργο έμεινε ημιτελές.
Υπάρχει κερί που πονάει παραπάνω και άλλο λιγότερο;
Εννοώ,το κρύο πονάει παραπάνω ή λιγότερο από το ζεστό;
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Εγώ απορώ με το πώς αντέχετε.
E λογικά θα 'σαι ευαισθητούλι

Εγώ απορώ με το πώς αντέχετε.
Νομίζω πως είναι καθαρά θέμα ατόμου. Έχω ακούσει ξανά κοπέλες να μην αντέχουν στη γάμπα ή πάνω από το γόνατο.... Και να κάνουν μισό πόδι με κερί και μισό με ξυράφι πχ. Πάντως για εμένα καλύτερο από το laser δεν υπάρχει. Κι αν πονούσα με το κερί με το laser... βόγκηξα! Αλλά μόνο τις πρώτες φορές. Αυτό που ακούω από κάποιες κοπέλες πως τους φάνηκε ανώδυνο εντελώς το laser εγώ δεν το έζησα... Μάλιστα σε ευσαίσθητες περιοχές, πχ μασχάλες, έβαζα emla για να μουδιάσει. Τώρα πια δε νιώθω τίποτα όμως!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι είμαι μυγιάγγιχτό.E λογικά θα 'σαι ευαισθητούλιΕγώ νομίζω το κρύο πονάει πολύ περισσότερο απ'το ζεστό κερί πάντως

Εγώ νόμιζα πως το κρύο πονάει λιγότερο.

Ααα,τόσο καλά.Νομίζω πως είναι καθαρά θέμα ατόμου. Έχω ακούσει ξανά κοπέλες να μην αντέχουν στη γάμπα ή πάνω από το γόνατο.... Και να κάνουν μισό πόδι με κερί και μισό με ξυράφι πχ. Πάντως για εμένα καλύτερο από το laser δεν υπάρχει. Κι αν πονούσα με το κερί με το laser... βόγκηξα! Αλλά μόνο τις πρώτες φορές. Αυτό που ακούω από κάποιες κοπέλες πως τους φάνηκε ανώδυνο εντελώς το laser εγώ δεν το έζησα... Μάλιστα σε ευσαίσθητες περιοχές, πχ μασχάλες, έβαζα emla για να μουδιάσει. Τώρα πια δε νιώθω τίποτα όμως!![]()

DrHouse
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 193 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Εριφύλη
- iew
- charmander
- iiTzArismaltor_
- marww
- Joji
- Natsuko
- taketrance
- camil
- rafaela11
- Antonia Alexandra
- AggelikiGr
- Athens2002
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Scandal
- Unboxholics
- fourkaki
- thenutritionist
- giapar
- chester20080
- Fernando_A
- Στεφανος56
- touvlo
- jj!
- nemii_nemo
- dikigorina
- Ariana2018
- Mexicanos
- Stelios725
- louminis
- tslef8
- ZoeNyx
- epan
- Wonderkid
- Μαυρίκιος
- Meow
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- Appolon
- Viedo
- constansn
- maroulaki
- sofoula2430
- Mt73
- snowy
- fockos
- Jocaste
- VasoGrimes
- gwgw_5
- giannhs2001
- barkos
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- orchidea
- Nickx
- Johnman97
- Tzav
- desna
- Slytherin
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Νηματολάγνος
- KaterinaL
- me lene
- panagiotis econ
- kauphy
- Αλκης Κ.
- Rene2004
- Unseen skygge
- semi
- Danaoula2020
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- fmarulezkd
- Glykoula
- mina_18
- npc.69
- hirasawayui
- don_vito
- Libertus
- Konstantinos_m
- mar82
- JohnGreek
- grtt
- Forgetit
- whitelioness
- Εβανζελί
- harry akritas
- naihou
- Maraki4you
- Panos_02
- Μαριλένα__
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.