Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #221 18-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από alis: Μόνο εγώ δεν ξέρω τι είναι η κλωστή; Click για ανάπτυξη... Κάνεις αποτρίχωση με κλωστή. Δηλαδή τραβάς τις τρίχες με την κλωστή. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 23:47 Η N.F έγραψε: #222 18-06-14 23:47 Οι αισθητικός που έχω μου λέει πως στο πρόσωπο πρέπει να αποφεύγεις το κερί γιατί χαλάει την επιδερμίδα και αυτό θα φανεί μετά τα τριάντα. Για αυτό και μου κάνει κλωστή. Πρόσφατα όμως πήγα σε άλλη αισθητικό και πίασαμε το μπιρι μπιρι. Αυτή μου είπε πως μονο κερί στο πρόσωπο γιατί η κλωστή αγριεύει την τρίχα και είναι μου λέει παλία μέθοδος ακόμα με αυτή θα κάνουμε δουλεία. Γνωρίζει κανείς ποία είναι η αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 23:50 Η prinCess.: #223 18-06-14 23:50 Το ζεστό κερί στο πρόσωπο δε κάνει καλό, επειδή κάνει ρυτίδες και χαλαρώνει το δέρμα. Το κρύο κερί είναι οκ και θα έλεγα ίδιο με τη κλωστή, απλά επιλέγεις όποιο σε βολεύει. Εγώ θα προτιμούσα κλωστή, αλλά δε μπορώ να το κάνω μόνη μου, οπότε κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 23:57 Η N.F έγραψε: #224 18-06-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ κάνω κερί και είμαι ευχαριστημένη. Όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν πιο αργά δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα κτλ. Έχω την εντύπωση πως και η κλωστή έχει τα ίδια αποτελέσματα τώρα το θέμα είναι με ποια μέθοδο πονάς λιγότερο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 23:46 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #225 19-06-14 23:46 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Αν ξεχειλώνει η επιδερμίδα με το κερί την κάτσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν ξεχειλώνει όπως το εννοούμε κανονικά, αλλά σίγουρα επηρεάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 01:00 Η Gate4 έγραψε: #226 20-06-14 01:00 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι με το κερί δεν πονάω ιδιαίτερα και o ερεθισμός κρατάει λίγα λεπτά. Γενικά εμένα με βολεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 12:18 Η N.F έγραψε: #227 20-06-14 12:18 Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η sparkling: #228 20-06-14 14:38 θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:52 Η *Serena* έγραψε: #229 20-06-14 14:52 Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Η Loreley έγραψε: #230 20-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alis: Μόνο εγώ δεν ξέρω τι είναι η κλωστή; Click για ανάπτυξη... Κάνεις αποτρίχωση με κλωστή. Δηλαδή τραβάς τις τρίχες με την κλωστή. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 23:47 Η N.F έγραψε: #222 18-06-14 23:47 Οι αισθητικός που έχω μου λέει πως στο πρόσωπο πρέπει να αποφεύγεις το κερί γιατί χαλάει την επιδερμίδα και αυτό θα φανεί μετά τα τριάντα. Για αυτό και μου κάνει κλωστή. Πρόσφατα όμως πήγα σε άλλη αισθητικό και πίασαμε το μπιρι μπιρι. Αυτή μου είπε πως μονο κερί στο πρόσωπο γιατί η κλωστή αγριεύει την τρίχα και είναι μου λέει παλία μέθοδος ακόμα με αυτή θα κάνουμε δουλεία. Γνωρίζει κανείς ποία είναι η αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 23:50 Η prinCess.: #223 18-06-14 23:50 Το ζεστό κερί στο πρόσωπο δε κάνει καλό, επειδή κάνει ρυτίδες και χαλαρώνει το δέρμα. Το κρύο κερί είναι οκ και θα έλεγα ίδιο με τη κλωστή, απλά επιλέγεις όποιο σε βολεύει. Εγώ θα προτιμούσα κλωστή, αλλά δε μπορώ να το κάνω μόνη μου, οπότε κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 23:57 Η N.F έγραψε: #224 18-06-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ κάνω κερί και είμαι ευχαριστημένη. Όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν πιο αργά δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα κτλ. Έχω την εντύπωση πως και η κλωστή έχει τα ίδια αποτελέσματα τώρα το θέμα είναι με ποια μέθοδο πονάς λιγότερο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 23:46 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #225 19-06-14 23:46 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Αν ξεχειλώνει η επιδερμίδα με το κερί την κάτσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν ξεχειλώνει όπως το εννοούμε κανονικά, αλλά σίγουρα επηρεάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 01:00 Η Gate4 έγραψε: #226 20-06-14 01:00 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι με το κερί δεν πονάω ιδιαίτερα και o ερεθισμός κρατάει λίγα λεπτά. Γενικά εμένα με βολεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 12:18 Η N.F έγραψε: #227 20-06-14 12:18 Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η sparkling: #228 20-06-14 14:38 θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:52 Η *Serena* έγραψε: #229 20-06-14 14:52 Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Η Loreley έγραψε: #230 20-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι αισθητικός που έχω μου λέει πως στο πρόσωπο πρέπει να αποφεύγεις το κερί γιατί χαλάει την επιδερμίδα και αυτό θα φανεί μετά τα τριάντα. Για αυτό και μου κάνει κλωστή. Πρόσφατα όμως πήγα σε άλλη αισθητικό και πίασαμε το μπιρι μπιρι. Αυτή μου είπε πως μονο κερί στο πρόσωπο γιατί η κλωστή αγριεύει την τρίχα και είναι μου λέει παλία μέθοδος ακόμα με αυτή θα κάνουμε δουλεία. Γνωρίζει κανείς ποία είναι η αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 23:50 Η prinCess.: #223 18-06-14 23:50 Το ζεστό κερί στο πρόσωπο δε κάνει καλό, επειδή κάνει ρυτίδες και χαλαρώνει το δέρμα. Το κρύο κερί είναι οκ και θα έλεγα ίδιο με τη κλωστή, απλά επιλέγεις όποιο σε βολεύει. Εγώ θα προτιμούσα κλωστή, αλλά δε μπορώ να το κάνω μόνη μου, οπότε κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 23:57 Η N.F έγραψε: #224 18-06-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ κάνω κερί και είμαι ευχαριστημένη. Όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν πιο αργά δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα κτλ. Έχω την εντύπωση πως και η κλωστή έχει τα ίδια αποτελέσματα τώρα το θέμα είναι με ποια μέθοδο πονάς λιγότερο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 23:46 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #225 19-06-14 23:46 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Αν ξεχειλώνει η επιδερμίδα με το κερί την κάτσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν ξεχειλώνει όπως το εννοούμε κανονικά, αλλά σίγουρα επηρεάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 01:00 Η Gate4 έγραψε: #226 20-06-14 01:00 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι με το κερί δεν πονάω ιδιαίτερα και o ερεθισμός κρατάει λίγα λεπτά. Γενικά εμένα με βολεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 12:18 Η N.F έγραψε: #227 20-06-14 12:18 Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η sparkling: #228 20-06-14 14:38 θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:52 Η *Serena* έγραψε: #229 20-06-14 14:52 Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Η Loreley έγραψε: #230 20-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ζεστό κερί στο πρόσωπο δε κάνει καλό, επειδή κάνει ρυτίδες και χαλαρώνει το δέρμα. Το κρύο κερί είναι οκ και θα έλεγα ίδιο με τη κλωστή, απλά επιλέγεις όποιο σε βολεύει. Εγώ θα προτιμούσα κλωστή, αλλά δε μπορώ να το κάνω μόνη μου, οπότε κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 23:57 Η N.F έγραψε: #224 18-06-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ κάνω κερί και είμαι ευχαριστημένη. Όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν πιο αργά δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα κτλ. Έχω την εντύπωση πως και η κλωστή έχει τα ίδια αποτελέσματα τώρα το θέμα είναι με ποια μέθοδο πονάς λιγότερο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 23:46 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #225 19-06-14 23:46 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Αν ξεχειλώνει η επιδερμίδα με το κερί την κάτσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν ξεχειλώνει όπως το εννοούμε κανονικά, αλλά σίγουρα επηρεάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 01:00 Η Gate4 έγραψε: #226 20-06-14 01:00 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι με το κερί δεν πονάω ιδιαίτερα και o ερεθισμός κρατάει λίγα λεπτά. Γενικά εμένα με βολεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 12:18 Η N.F έγραψε: #227 20-06-14 12:18 Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η sparkling: #228 20-06-14 14:38 θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:52 Η *Serena* έγραψε: #229 20-06-14 14:52 Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Η Loreley έγραψε: #230 20-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ κάνω κερί και είμαι ευχαριστημένη. Όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν πιο αργά δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα κτλ. Έχω την εντύπωση πως και η κλωστή έχει τα ίδια αποτελέσματα τώρα το θέμα είναι με ποια μέθοδο πονάς λιγότερο νομίζω. Click για ανάπτυξη... Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 23:46 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #225 19-06-14 23:46 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Αν ξεχειλώνει η επιδερμίδα με το κερί την κάτσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν ξεχειλώνει όπως το εννοούμε κανονικά, αλλά σίγουρα επηρεάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 01:00 Η Gate4 έγραψε: #226 20-06-14 01:00 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι με το κερί δεν πονάω ιδιαίτερα και o ερεθισμός κρατάει λίγα λεπτά. Γενικά εμένα με βολεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 12:18 Η N.F έγραψε: #227 20-06-14 12:18 Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η sparkling: #228 20-06-14 14:38 θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:52 Η *Serena* έγραψε: #229 20-06-14 14:52 Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Η Loreley έγραψε: #230 20-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Αν ξεχειλώνει η επιδερμίδα με το κερί την κάτσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν ξεχειλώνει όπως το εννοούμε κανονικά, αλλά σίγουρα επηρεάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 01:00 Η Gate4 έγραψε: #226 20-06-14 01:00 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι με το κερί δεν πονάω ιδιαίτερα και o ερεθισμός κρατάει λίγα λεπτά. Γενικά εμένα με βολεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 12:18 Η N.F έγραψε: #227 20-06-14 12:18 Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η sparkling: #228 20-06-14 14:38 θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:52 Η *Serena* έγραψε: #229 20-06-14 14:52 Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Η Loreley έγραψε: #230 20-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από N.F: Η κλωστή πονάει ελάχιστα και ο ερεθισμός δεν κρατάει πάνω από 1-2 ώρες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι με το κερί δεν πονάω ιδιαίτερα και o ερεθισμός κρατάει λίγα λεπτά. Γενικά εμένα με βολεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 12:18 Η N.F έγραψε: #227 20-06-14 12:18 Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η sparkling: #228 20-06-14 14:38 θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:52 Η *Serena* έγραψε: #229 20-06-14 14:52 Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Η Loreley έγραψε: #230 20-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η sparkling: #228 20-06-14 14:38 θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:52 Η *Serena* έγραψε: #229 20-06-14 14:52 Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Η Loreley έγραψε: #230 20-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:52 Η *Serena* έγραψε: #229 20-06-14 14:52 Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Η Loreley έγραψε: #230 20-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Η Loreley έγραψε: #230 20-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω Silk Epil της Braun, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να κάνεις αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θες, εγώ κάνω στην μέση χαμηλά και στην κοιλιακή χώρα. Στην αρχή θα σε πονάει, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα σου, όμως με τον καιρό θα είναι καλύτερα. Μετά απλά θα βγάζεις κοκκινίλες και σπυράκια που φεύγουν την ίδια μέρα, ειδικά με μία ενυδατική. Νομίζω κάποια μοντέλα SIlk Epil έχουν κατάλληλη κεφαλή και για αποτρίχωση στο μουστάκι. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Παλιά την χρησιμοποιούσα για αποτρίχωση στα πόδια και στο μουστάκι, πλέον μόνο στο μουστάκι λόγω του ότι πονούσα υπερβολικά στα πόδια, γιατί είναι και ευαίσθητο το δέρμα μου. Είναι αρκετά καλό πάντως, απλά είναι λίγο βαρετό να κάνεις την διαδικασία ζεστάματος κεριού κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:52 Η alis έγραψε: #231 20-06-14 16:52 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sparkling: θα προτεινατε την αγορα αποτριχωτικης μηχανης και αν ναι ποιας εταιριας? μεχρι τωρα εκανα ξυραφακι στο σωμα με ξυραφακι ,σπανια με κερι.. εκτος απο τα ποδια ειναι ευχρηστη για αλλα σημεια? Click για ανάπτυξη... Eγώ θα σου έλεγα όχι. Είχα δοκιμάσει μία πριν κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι ποια) και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οι τρίχες δεν έφευγαν όλες, και πόναγε λίγο. Βέβαια μπορεί να ήταν αποτυχημένο το μοντέλο που χρησιμοποίησα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η _fairygirl_: #232 20-06-14 17:07 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Για την κεριέρα και τα κεριά σιμουν τι γνωμη έχετε? Μου γυάλισε επειδή είναι φυσικά κεριά αλλά δε θέλω να αγοράσω χωρίς να ΄΄εχω ακούσει κριτικές πρώτα Click για ανάπτυξη... Φυσικά κεριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:19 Η *Serena* έγραψε: #233 20-06-14 17:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Φυσικά κεριά; Click για ανάπτυξη... αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:38 Η _fairygirl_: #234 20-06-14 17:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: αι θινκ ειναι χαλαουα σε ρολέτα. έχει και γευσεις πχ κεράσι οπότε φεύγει με ξέπλημα και δεν μπορεί να σου κάψει το πόδι λογικά Click για ανάπτυξη... Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:45 Η *Serena* έγραψε: #235 20-06-14 17:45 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα τη χαλάουα μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου. Συγγνώμη τη χαλάουα αυτή που λες,τη ζεσταίνεις ή την εφαρμόζεις κατευθείαν; Γιατί αν δε θέλει ζέστεμα,δέχομαι! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Η _fairygirl_: #236 20-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: εγώ δεν ξέρω είναι ρολετα που τη βάζεις σε ενα φουξια μηχανηματακι και ζεσταινεται λιγο πρωτου απλώσεις στο ποδι βαριέμαι τώρα να ψάξω φωτο να σ δειξω Click για ανάπτυξη... Ξέρω από κεριέρες καλέ. Απλά,αν πχ θέλει 10 λεπτά τότε οκ. Γιατί δε διαθέτω κεριέρα και το κερί το ζεσταίνω στο μπρίκι οπότε κάνει κανά μισάωρο και μετά από λίγο θέλει ξανά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:00 Η *Serena* έγραψε: #237 20-06-14 18:00 κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:22 Η Loreley έγραψε: #238 20-06-14 18:22 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: κοίτα τα συγκεκριμένα που λεω εγώ δεν είναι χύμα να ζεσταίνεται στο μπρικι. δε νομίζω να μπορείς να τα χρησιμοποιησεις χωρις το μηχανημα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς την κεριέρα. Είναι κάπως έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:23 Η _fairygirl_: #239 20-06-14 18:23 Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ μια χαρά το ζεσταίνω το κερί έτσι. Απλώς είναι χρονοβόρο συγκριτικά με το κερί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:18 Η Gate4 έγραψε: #240 20-06-14 23:18 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από N.F: Ειναι αναλογα την επιδερμιδα. Για παραδειγμα εγώ με το κερί ποναω πολύ και ο ερεθισμος κραταει όλη μέρα . Click για ανάπτυξη... Ε σίγουρα η επιδερμίδα έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.