grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος

- Day 1 ... 1η Εξοδος Σαββατο Βραδυ :
- Iσιο μαλλι
- Εντονα σκουρο βαφιμο
- Σχισμενο Μαυρο Τζιν με αλυσιδες
- Μαυρη μπλουζα
- Μαυρα κατεστραμενα σταρακια
- Βραχιολια (κτλ) με καρφια

- Day 2...2η Εξοδος Κυριακη Βραδυ :
- Iσιο μαλλι
- Αρκετα ανοιχτοχρωμο make-up (που τεινει να γινει ασπρο)
- Μαυρο Κολλητο Τζιν
- Μαυρη/Κοκκινη μπλουζα
- Μαυρα σταρακια
- Κερατα στο κεφαλι

Αυτα για φετος !

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κωστας ντυθηκε Νότης Σφακιανακης. (ολοιδια φαβορίτα, μωβ κουστουμι,καναρινί πουκαμισο,χρυσα κολιε,ενα χρυσο τεραστιο δαχτυλίδι με κοκκινη πετρα,σκαρπίνι μυτερο....)
Εγω έβαλα ενα κοντο μαυρο φουστανάκι,ροζ πουπουλα, ροζ τσαντα, εντονο φουξ κραγιον....
Τι να σας λέω..... Ειμασταν πραγματικα καρναβάλια!!!!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Μιας που οι απόκριες πλησιάζουν και θα κάνουμε αποκριάτικο πάρτυ 3ης λυκείου, θέλουμε να ντυθούμε κάτι πρωτότυπο, σαν ομαδούλα.
Και να μη χρειαστεί να αγοράσουμε στολές!
Θα 'μαστε γύρω στα 9 κορίτσια παρέα. Εγώ πρότεινα να ντυθούμε πεθαμένες ή ζομπι, αλλά δε θέλουν. -.-
Καμιά ιδέα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν...
Μιας που οι απόκριες πλησιάζουν και θα κάνουμε αποκριάτικο πάρτυ 3ης λυκείου, θέλουμε να ντυθούμε κάτι πρωτότυπο, σαν ομαδούλα.
Θα 'μαστε γύρω στα 9 κορίτσια παρέα. Εγώ πρότεινα να ντυθούμε πεθαμένες ή ζομπι, αλλά δε θέλουν. -.-
Καμιά ιδέα;![]()
να ντυθεις εξυπνο \\\\\\\\

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

να ντυθεις εξυπνο \\\\\\\\![]()
![]()
Ήμουν σίγουρη για την απάντησή σου.

μμ μπορείς να πάρεις αλλά 2 κορίτσια και να γίνετε 11!Λοιπόν...
Καμιά ιδέα;![]()
Έπειτα θα ντύθειτε Ben 10.. Δηλαδή ο Ben (εσυ ραφαελα) και άλλες ten

Εμπρός γελαστε μυστήρια πλάσματα!!!!

prinCess.
Επιφανές μέλος

Λοιπόν...
Καμιά ιδέα;![]()
Θεοί του Ολύμπου.
Βέβαια είστε μόνο κορίτσια. Μπορείτε να ντυθείτε Θεές. Αφροδίτη, Αθηνά, Άρτεμις κτλ.
Πέρισυ το' χαν κάνει κάτι παιδιά στο σχολείο μου αγόρια/κορίτσια και ήταν του στυλ "Δίας-Ήρα" κτλ. (μπορείτε να πείτε και σε άλλα άτομα ώστε να' στε στο ίδιο κλίμα.
Δηλαδή Αρχαία Ελλάδα ρε παιδίμ. Ωραίοι ήταν.

(οι στολές για τα κορίτσια ήταν λευκά/μπεζ φορέματα ως το γόνατο, χρυσές κορδέλες στα μαλλιά και χρυσά αξεσουάρ/ λευκό φόρεμα τύπου χιτώνα κ για τα αγόρια και ο Δίας είχε πάρει και λευκό μούσι)
Μπορείτε να ντυθείτε και κάποια δεκάτια, πχ. του 80, του 60 κτλ. και να φοράτε ρούχα που φορούσαν τότε.
Πέρισυ τα' χαμε κάνει όλα αυτά η 3η λυκ.

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Θεοί του Ολύμπου.
Βέβαια είστε μόνο κορίτσια. Μπορείτε να ντυθείτε Θεές. Αφροδίτη, Αθηνά, Άρτεμις κτλ.
Πέρισυ το' χαν κάνει κάτι παιδιά στο σχολείο μου αγόρια/κορίτσια και ήταν του στυλ "Δίας-Ήρα" κτλ. (μπορείτε να πείτε και σε άλλα άτομα ώστε να' στε στο ίδιο κλίμα.
Δηλαδή Αρχαία Ελλάδα ρε παιδίμ. Ωραίοι ήταν.
(οι στολές για τα κορίτσια ήταν λευκά/μπεζ φορέματα ως το γόνατο, χρυσές κορδέλες στα μαλλιά και χρυσά αξεσουάρ/ λευκό φόρεμα τύπου χιτώνα κ για τα αγόρια και ο Δίας είχε πάρει και λευκό μούσι)
Μπορείτε να ντυθείτε και κάποια δεκάτια, πχ. του 80, του 60 κτλ. και να φοράτε ρούχα που φορούσαν τότε.
Πέρισυ τα' χαμε κάνει όλα αυτά η 3η λυκ.![]()
Aαα πολύ καλές ιδέες.

Θα τις προτείνω!
Ευχαριστώ

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

θα βαλω και ενα πουκαμισο καλο και την γραβατουλα μουκαι τα καλα μου τα σκαρπινια. επισης μια καμπαρντινα που εχω και θα ψαξω για καπελο σε στυλ καβουρακι, θα παρω και κανα πουρο και θα γινω μαφιοζος

edit: θα δωσω και κανα σχηματακι ωραιο στα γενια

alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος

DreamStealer
Δραστήριο μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πάντως προτιμώ να φτιάχνω μόνη μου τις στολές για 2 λόγους:
1. Οι περισσότερες στολές, αν όχι όλες, πιστεύω είναι ένα χάλι και μισό και είναι πολύ καλύτερο να τη φτιάξεις μόνη σου καθώς ξέρεις τι ακριβώς σου αρέσει και πως ακριβώς το έχεις σκεφτεί.
2. Είναι λίγο(ΠΟΛΥ) χαζό να ξοδεύεις λεφτά για μια στολή που θα βάλεις 1 άντε 2 φορές το πολύ. Άσε που κάνουν και μια περιουσία. No,thanks.
Αν το σκέφτεσαι πες μου να σου πω πως την είχα φτιάξει τη στολή μου(ή τη στολή της κολλητής μου). Δε μου κόστισε σχεδόν τίποτα πάντως.
Α,επίσης,πέρυσι ντύθηκα Εύα(αν έχεις και κάποιον φίλο να ντυθεί Αδάμ ακόμα καλύτερα

Και το best part: Μηλαράκι κατακόκκινο στο χέρι(το οποίο όπως το πήρα από το σπίτι μου, το γύρισα χοχοχο

ΥΓ. Αν θες κι άλλα πες γιατί έχω πολλά να σου προτείνω...
ΖανΠωλΣατραπ
Νεοφερμένο μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

DreamStealer
Δραστήριο μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα γδυνεστε..
ειστε πολυ ευκολες σε αυτο το θεμα
οτι και να φορεσετε στολη ειναι,,αλλη μια ευκαιρια να βγαλετε τα καλη σας για τα πεινασμενα ματια μας..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.