dooo
Διακεκριμένο μέλος

Γουάτ? Δεν ντύνεστε ποτέ???? Δε πειράζει, πείτε τι θα ντυνόσασταν, ενιγουέι

Που θα καρναβαλίσετε?

Τι περιμένετε από τις φετινές απόκριες?

ψου1. εχω κατι πάρτυ που πρέπει να πάω και θέλω ιδέες.
ψου2. βαριέμαι ασυστόλως σήμερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

λοιπόν....
από τις αγαπημένες μου "στολές" που είναι και πάρα πολύ οικονομική είναι το κοράκι (the crow)
αυτό που θέλει είναι μαύρα ρούχα (αν υπάρχει και μαύρη δερμάτινη καπαρντίνα είναι ακόμα καλύτερα), μπόλικο ζελέ και πολύ καλό μακιγιάζ

αυτό όμως που δεν κάνω ΠΟΤΕ τα τελευταία δέκα χρόνια είναι να βγω έξω για....τσικνοπέμπτη!!! έλεος!
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

1) Aν οι πηγές μου είναι σωστές, θα ετοιμάζω την παρουσίαση της διπλωματικής!

(Μα καλά πόσο κανίβαλος μπορεί να είναι κάποιος για να σκεφτεί να βάλει παρουσιάσεις διπλωματικών εργασιών αμέεσως μετά τις απόκριες????)

2) Αν είναι λάθος, μάλλον θα γιορτάζω το τέλος της διπλωματικής στην Πάτρα!!!

Όσο για το τι θα ντυθώ....(μόνο αν γίνει δεύτερο ενδεχόμενο φυσικά).... ανάλογα τη στιγμή... ό,τι μου βγει!!!
(όλα εξαρτώνται από το πόσο νηφάλιος θα είμαι!!!)

Πέρισυ πάντως ήμουν χαβανέζος/α....

dooo
Διακεκριμένο μέλος

εχω μαύρο δερμάτινο και λέω να ντυθώ ματριξ. Αλλά θα σκάσω μέσα σε σπίτι με το δερμάτινο γμτ.
Γκόου ον. Καλό αυτό με τις αυτοσχέδιες στολές. Εμπνευστείτε όλοι τώρα!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Πέρισυ πάντως ήμουν χαβανέζος/α....![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγω φετος δυστυχως δεν θα κατεβω Ελλαδα κι εδω δεν το κοβω να ντυνομαι κατι...
Αν ημουν κατω μπορει να ντυνομουν το -all time classic- γυναικα, γυφτος σε στυλ Ταματακου, χαρος,προφυλακτικο ( ειχε ντυθει ενας φιλος μου.Βρηκε και κοστουμι ε!), ή μεθυσμενος που ειχα ντυθει περσυ.......οχι ακυρο...αυτο ηταν γεγονος...

Η αλλιως και τιποτα να μην ντυνομουν δεν με πειραζε,αρκει που θα ημουν κατω...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Θα βαλω μαυρο παντελονι, μαυρο T-shirt με καπια νεκροκεφαλη η πενταλφα, μαυρο μπουφαν η δερματινο η κατι τετιο. θα βαλω κατι δερματακια με καρφια (αμα βρω) θα κανω ψευτικο τατου, θα βαψω μαυρα τα νυχια μου, μαυρα τα μαλια μου, ασπρη την μουρη μου με καπιο χεδιο γυρο απο τα ματια (με μαυρο παντα, ισως μια πενταλφα η κατι τετιο) Θα βαλω οσο το δυνατων περισοτερα δαχτιλιδια, μαλιστα θα δανειστω ενα απο τον ξαδερφο μου, γοτθικο με σκαλισματα που καλυβει ολο το δαχτυλο, απο καθαρο ασιμη και χοιροποιητο. Επισης θα βαλω οσο το δυνατων περισοτερα κολιε και θα βαλω και καμια ζωνη με καρφια
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Μαυροδάφνη ΟΕΟ!!!!
Vkey
Επιφανές μέλος

Χιχιχιχιχι...Θα' μαι Πάτρα και στο καρναβάλι των μικρών αλλά και των μεγάλων!Θα τα πάρω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ με τη σειρά! 8)
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

άντε να σε βλέπουμε λίγο κι εδώ
εγώ δεν ξέρω αν θα ντυθώ

weak and powerless
Διάσημο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:γυμνή θα πας;![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ τι θα ντυθείς παλτέ δε μας είπες...

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:πού εισαι ρε Βικάκι??
άντε να σε βλέπουμε λίγο κι εδώ
εγώ δεν ξέρω αν θα ντυθώ![]()
Πήρα άδεια και είμαι ΒΟΛΟ

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Μόνο όταν πας Βόλο μας θυμάσαι??

Vkey
Επιφανές μέλος

Ε...όταν είμαι στην Πάτρα ή κοιμάμαι ή δουλεύω ή βγαίνω έξω...που χρόνος για νετ...Άσε που έχω να μαγειρέψω, να πλύνω, να σιδερώσω...Έχω γίνει καλή νοικοκυρά 8)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.