Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

17-06-24

20:05
Προσπαθεί να το παίξει ότι έχει ψυχολογικά για να έχει μικρότερη ποινή. Κλασσική πουστια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είχε και σπασμένη μύτη, ντροπηΠόσο ξύλο της έριξε το σίχαμα, έλεγε η γυναίκα ότι κατάπινε τα αίματα της..
Και βγαίνει τώρα το ζώον και μιλάει με δικηγορίστικες πουστιές για να την γλιτώσει. Άντε ψόφα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

18-06-24

11:46
Εεεε τί θα πει ; Ότι είμαι άντρας και ρίχνω και καμία ; Γιατί ο συγκεκριμένος ούτε ψυχολογικά έχει και μια χαρά ελέγχει τον εαυτό του...Το κάθε κατακάθι της κοινωνίας δηλώνει πως έχει ψυχολογικά πλέον.
Έχει και "τα πλυντήρια", στα κανάλια, που τον ξεπλένουν. Μια χαρά θα πάει κι αυτό...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

18-06-24

11:48
Πόσο εμετική είναι η Κουτσελίνη; Την πήρε ο πόνος που θα καταστραφεί η καριέρα του...Έχει και "τα πλυντήρια", στα κανάλια, που τον ξεπλένουν. Μια χαρά θα πάει κι αυτό...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-06-24

12:02
Είδα κάτι, πριν λίγο, αλλά μπερδεύτηκα με δαύτη. Στην αρχή τον υποστήριξε και ύστερα το γύρισε...Πόσο εμετική είναι η Κουτσελίνη; Την πήρε ο πόνος που θα καταστραφεί η καριέρα του...

Θα το δω πιο αναλυτικά, μην το αδικήσω "το τσόκαρο" (σε αυτή αναφέρομαι)...
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.

18-06-24

12:05
Τώρα αυτήν είχα και εγώ κατά νου. Αηδιαστική απλά. Δηλαδή πήγε να το παρουσιάσει ως κάτι εντελώς φυσιολογικό ρε φίλε. Και ανέβασε και τους τόνους όταν οι υπόλοιποι της είπαν ότι είπε κάτι ουσιαστικά βλακώδες.Πόσο εμετική είναι η Κουτσελίνη; Την πήρε ο πόνος που θα καταστραφεί η καριέρα του...
Δες αυτό:Είδα κάτι, πριν λίγο, αλλά μπερδεύτηκα με δαύτη. Στην αρχή τον υποστήριξε και ύστερα το γύρισε...
Θα το δω πιο αναλυτικά, μην το αδικήσω "το τσόκαρο" (σε αυτή αναφέρομαι)...
Σάλος με δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη -Είπε πως «πλήττεται η καριέρα του Λύτρα», χαμός στο πάνελ και στα social - iefimerida.gr
Αντιδράσεις προκάλεσε δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία, αναφερόμενη στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, είπε ότι καταστρέφεται η καριέρα του.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-06-24

12:08
Μάλιστα...Τώρα αυτήν είχα και εγώ κατά νου. Αηδιαστική απλά. Δηλαδή πήγε να το παρουσιάσει ως κάτι εντελώς φυσιολογικό ρε φίλε. Και ανέβασε και τους τόνους όταν οι υπόλοιποι της είπαν ότι είπε κάτι ουσιαστικά βλακώδες.
Δες αυτό:
Το βίντεο δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη, εγώ πάντως έτυχε και το είδα και είπε ακριβώς αυτά, και μάλιστα με εκνευρισμό από ένα σημείο και μετά.![]()
Σάλος με δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη -Είπε πως «πλήττεται η καριέρα του Λύτρα», χαμός στο πάνελ και στα social - iefimerida.gr
Αντιδράσεις προκάλεσε δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία, αναφερόμενη στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, είπε ότι καταστρέφεται η καριέρα του.www.iefimerida.gr
Δεν υπάρχουν λόγια, για τη συμπεριφορά της. Ελεεινή.-
Υ.Γ. Το είδα. Ευχαριστώ...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

18-06-24

12:21
Αυτή η Ζήνα είναι μια μαλακισμένη από όλες τις απόψεις..
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-06-24

12:45
Εμετός η Κουτσελίνη
Το παρακάτω μου το πέταξε το youtube, φαίνεται, εκτός από τις γυναίκες του, να έχει επιτεθεί και σε υπάλληλο του :
Το παρακάτω μου το πέταξε το youtube, φαίνεται, εκτός από τις γυναίκες του, να έχει επιτεθεί και σε υπάλληλο του :
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

18-06-24

12:50
Εμετός η Κουτσελίνη
Αυτα ειναι στοιχεία που θα έπρεπε να έχουν ανακριτης και εισαγγελέας για την προφυλάκιση γιατι βγαινουν οι δικηγοροι και μας λένε εμας τους υπόλοιπους άσχετους και οτι ορθως αποφασίστηκε η μη προφυλάκιση.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

18-06-24

13:12
Ίσα ίσα θα έπρεπε οι διάσημοι να κρατούνται για παραδείγματισμο..δεν είναι ότι έφαγε κλήση για οδήγησηΑπόστολος Λύτρας: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου γιατί αφέθηκε ελεύθερος μετά τον ξυλοδαρμό - Διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα (protothema.gr)
Αυτο το σκέφτηκα πριν ακόμη βγει η απόφαση να αφεθει ελεύθερος και η μετέπειτα απόφαση για πειθαρχική έρευνα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν υπηρχε καμια πιθανότητα να τον αφηνα επειδη ειναι 'επωνυμος'.
Ας ειχε ο ανακριτής άλλη αποψη δεν υπάρχει προβλημα. Θα πηγαινε μετά στο Συμβουλιο... οταν ειναι 1-1 και υπάρχει διαφωνια ανακριτη και εισαγγελέα παραπέμπεται σε συμβούλιο για να αποφασισθει αν θα προφυλακιστεί ή οχι. Απο μενα θα ήταν προφυλάκιση ας έλεγαν και οι άλλοι τις απόψεις τους.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.

18-06-24

13:45
Διάσημος ή μη, πρέπει να τιμωρηθεί όπως του αρμόζει. Δεν ξέρω αν θα υπήρχε όντως παραδειγματισμός, αλλά το δίκαιο αυτό είναι κανονικά.Ίσα ίσα θα έπρεπε οι διάσημοι να κρατούνται για παραδείγματισμο..δεν είναι ότι έφαγε κλήση για οδήγηση
Αλλά εντάξει, το να μιλάς για δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι απλώς άλλο ένα ανέκδοτο από τα πολλά σε αυτή τη γελοιότητα που θέλει να ονομάζεται κράτος.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

18-06-24

14:40
Ψυχολογικά έχει για να ξυλοδέρνει την γυναίκα του στα καλά καθούμενα και μετά να δηλώνει οτι την υπεραγαπάει. Δεν χρειάζεται να έχεις σοβαρές ψυχιατρικές διαταρραχές για να έχεις ψυχολογικά.Ψυχολογικά προβλήματα δεν έχει με τπτ.
Αλλά δεν σημαίνει οτι δεν έχει πλήρη αντίληψη, έλεγχο και επομένως ευθύνη των πράξεων του. Δεν θα έπρεπε να είναι ελεύθερος, αλλά ξέρουμε σε τι κράτος διαφθοράς ζούμε. Όλοι οι Έλληνες το γνωρίζουν πλέον, και όσοι δεν το παραδέχονται είναι μέρος του συστήματος που συντηρεί την κατάσταση.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

18-06-24

14:44
Κάποιος που στην δουλειά μια χαρά ξερει να συγκρατεί τα νεύρα του και στο σπίτι σηκώνει χέρι μια χαρά κ μπορεί να συγκρατηθεί...Ψυχολογικά έχει για να ξυλοδέρνει την γυναίκα του στα καλά καθούμενα και μετά να δηλώνει οτι την υπεραγαπάει. Δεν χρειάζεται να έχεις σοβαρές ψυχιατρικές διαταρραχές για να έχεις ψυχολογικά.
Αλλά δεν σημαίνει οτι δεν έχει πλήρη αντίληψη, έλεγχο και επομένως ευθύνη των πράξεων του. Δεν θα έπρεπε να είναι ελεύθερος, αλλά ξέρουμε σε τι κράτος διαφθοράς ζούμε. Όλοι οι Έλληνες το γνωρίζουν πλέον, και όσοι δεν το παραδέχονται είναι μέρος του συστήματος που συντηρεί την κατάσταση.
Ναρκισισσιστικες αρωστημενες συμπεριφορές είναι αυτές.. επιλογές.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

18-06-24

14:55
Ξεκάθαρα. Και σίγουρα έχουν γίνει και άλλα, γιατί κανένας δεν ξυπνάει μια μέρα και απο εκεί που δεν πείραζε κουνούπι κάνει μαύρο στο ξύλο τον άλλο. Ακόμα και άγχος να είχε όπως λένε, δεν πλακώνεις όποιον βρεις μπροστά σου. Όλα αυτά είναι δικαιολογίες του κώλου γενικά που επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειάζεται πολύ νοημοσύνη για να σκεφτεί κανείς πόσες χάρες έχει κάνει σε πιο ψηλά κεφάλια. Όχι οτι τους υπόλοιπους παιδόφιλους, βιαστές και κακοποιητές ψήνονται να τους χώσουν φυλακή, αλλά φανταστείτε πόσο περισσότερο δεν ψήνονται όταν ο άλλος τους είναι και χρήσιμος.Κάποιος που στην δουλειά μια χαρά ξερει να συγκρατεί τα νεύρα του και στο σπίτι σηκώνει χέρι μια χαρά κ μπορεί να συγκρατηθεί...
Ναρκισισσιστικες αρωστημενες συμπεριφορές είναι αυτές.. επιλογές.
Όπως και να έχει, κατάπτυστο και εξαιρετικά σιχαμερό. Στην Ελλάδα υπάρχουν γυναίκες που δέχονται σωματική βία(και ψυχολογική) απο κάποιον που υποτίθεται οτι πρέπει να τις προστατεύει, και αντί να δεχθούν υποστήριξη και προστασία, βρίσκουν απέναντι τους και την πολιτεία.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

18-06-24

16:32
και με παθος κιολας , ειχε βραχνιάσειΠόσο εμετική είναι η Κουτσελίνη; Την πήρε ο πόνος που θα καταστραφεί η καριέρα του...
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

18-06-24

19:37
Καλά από Δευτέρα, μη μου βιάζεσαι.

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

18-06-24

20:10
Μελετημένο ότι κάνει. Αναγνώρισε την πράξη του, μεταμέλεια και θα ξεκινήσει ενέργειες για να τη διορθώσει. Όλα αυτά θα γίνουν ελαφρυντικά. Αν ισχύει αυτό που λέει ο Κούγιας (ότι νομικά δεν πρόκειται για βαριά σωματική βλάβη) θα γίνει πλημμέλημα και η ποινή θα είναι με αναστολή.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

19-06-24

01:15
Ξεκάθαρα. Και σίγουρα έχουν γίνει και άλλα, γιατί κανένας δεν ξυπνάει μια μέρα και απο εκεί που δεν πείραζε κουνούπι κάνει μαύρο στο ξύλο τον άλλο. Ακόμα και άγχος να είχε όπως λένε, δεν πλακώνεις όποιον βρεις μπροστά σου. Όλα αυτά είναι δικαιολογίες του κώλου γενικά που επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειάζεται πολύ νοημοσύνη για να σκεφτεί κανείς πόσες χάρες έχει κάνει σε πιο ψηλά κεφάλια. Όχι οτι τους υπόλοιπους παιδόφιλους, βιαστές και κακοποιητές ψήνονται να τους χώσουν φυλακή, αλλά φανταστείτε πόσο περισσότερο δεν ψήνονται όταν ο άλλος τους είναι και χρήσιμος.
Όπως και να έχει, κατάπτυστο και εξαιρετικά σιχαμερό. Στην Ελλάδα υπάρχουν γυναίκες που δέχονται σωματική βία(και ψυχολογική) απο κάποιον που υποτίθεται οτι πρέπει να τις προστατεύει, και αντί να δεχθούν υποστήριξη και προστασία, βρίσκουν απέναντι τους και την πολιτεία.
Φίλε ο συγκεκριμένος φαίνεται ξεκάθαρα οτι είναι δυστυχισμένος καίτοι πλούσιος - με φήμη - κοινωνικη παράσταση μπλα μπλα μπλά.
Και όλα τα συναφή βεβαίως.
Και ειναι δυστυχισμένος γιατι ειναι ανασφαλής... ξεκίνησε και αυτος ανταγωνιστικά... να εχω ωραια γυναίκα (το 10αρι το καλό) να ειμαι έτσι να είμαι αλλιώς.
Παιδια τα χουμε ξαναπεί... μην βασιζετε την ευτυχια σας εξ ολοκληρου σε εναν άλλο ανθρωπο. Φυσικα και η αγάπη ειναι κάτι υπέροχο και μεγαλειώδες αλλά είτε περνάει και αναγκαστικά θα χωρίσεις είτε μπορει και να μην τη βρείς ποτέ. Πιο σπάνιο αυτο αλλα λέμε τωρα.
Εγω προσωπικά πιστεύω στην αγάπη που δεν περνάει αλλα δεν ειμαι μονος μου... ούτε μπορώ να ζαλίζω τις άλλες αν έχουν αλλα στο μυαλό τους.
Εκεινο που μπορώ να κάνω... ειναι να ειμαι ευτυχισμένος επειδη απολαμβάνω τις καθημερινές χαρές της ζωής.
Ο προσωπικος σου χρόνος να μη δουλευεις ολη μέρα σαν τον είλωτα για τα λεφτά κτλ κτλ. Γενικά το πάν ειναι να έχουμε μια καθημερινότητα διαμορφώσει η οποια μας γεμίζει και μας κάνει ευτυχισμένους.
δεν μπορείς ντε και καλά να βασίζεις όλη σου την ύπαρξη σε μια γυναίκα.
Λοιπον ο συγκεκριμένος ένιωθε οτι τη χάνει... ειναι μια ωραια γυναικα της την πέφτουν καθημερινά... ειναι 37 χρονων και τρελάθηκε αυτός απο ανασφάλεια και ζήλεια ενω έπρεπε να της πει... κοριτσι μου δεν θέλεις αλλο.
Κανενα θέμα μαζευω τα πραγματα μου και φευγω. Θα βρώ αλλη γυναίκα... ηδη το χω κανει στο παρελθόν.
Ηρεμα και καλά...
Ουτε φασαρίες , ουτε φωνές , ουτε υβρεις , ουτε ξύλο (ακομη χειροτερα) πακετάκι με τις υβρεις... ουτε απειλές. Ουτε άλλα τέτοια προβληματικά επακόλουθα.
Απλα μια ήρεμη και οριστική διακοπή των σχέσεων.
Η μεγαλύτερη ήττα ειναι η αγάπη να μετατραπεί σε μίσος καλυτερα να φύγεις πριν να συμβεί αυτό. Και καλυτερα βασικά αμα εχεις βρει και μια καθημερινότητα που σε γεμίζει να μη παντρευτεις και ποτέ δεν εγινε και κάτι. Αμα δεν βρεις εναν ανθρωπο να σε σεβεται και να τον σέβεσαι. Οχι. Καλυτερα κάτσε μονος σου.
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 409 μηνύματα.

19-06-24

01:25
Άρα ανεμένουμε τις επόμενες μέρες ο Κούγιας να αναλάβει την υπεράσπιση του Λύτρα;

19-06-24

06:36
Όχι και ωραία αυτή μωρέ! Τσιμπουκοπνίχτρα είναι η φάτσα της. Αν δεν μου λέγανε οτι είναι δικηγόρος, θα την περνούσα για τσατσά.να εχω ωραια γυναίκα (το 10αρι το καλό)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- back2967
- chester20080
- Scandal
- charmander
- bibliofagos
- giannhs2001
- Εριφύλη
- Libertus
- Paragontas7000
- korlef
- American Economist
- johnsala
- Joji
- Memetchi
- Wonderkid
- phleidhs
- camil
- thenutritionist
- fourkaki
- kost28
- Ilma
- NeosUser2023
- Viktor
- Hased Babis
- A350
- fmarulezkd
- kalhkardia
- teacher_40
- Alessandra Eliza
- Paladin
- pinkheart
- gegeorgiou90
- naturale
- eukleidhs1821
- ROM32
- Ellis
- Luludaki
- Fernando_A
- iew
- Jack of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.