LoL
που να ελεγε ο ανθρωπος δώστε μου τοοτοριαλς :
Αν και βλέπω οτι δεν ξαναμπήκε.
Εγώ παλι εχω φτιάξει 3 games στην ζωή μου.
Pure Delphi + ASM για ομαλή κίνηση.
Οποιος παει καζίνο θα τα ξέρει ειναι ο PIANOMAN σε 3 παραλλαγές.
Δεν χρειάζεσε directX δεν χρειάζεσε opengl ειναι ολο με Pascal και asm.
Θα σου ελεγα να αρχίσεις απο πιο χαμηλά μιας και μου πήρε κανενα μηνα να το τελειώσω. Παντος μπορώ να σου δώσω μερικές συμβουλές.
1. Το πρώτο πρώτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι .
Detect την ανάλυση οτυ χρήστη.Σώσιμο σε stream τα positions των εικονιδίων του user στο desktop του και αλλαγή της ανάλυσης απο Userwidth x UserHeight σε 640χ480 mode.
2. Κάνουμε HIDE To bar στα windows και δεν μιλάω για AUTO HIDE αλλα για HIDE.
3. Ακολουθεί το game source ...........................
....................................................................
.............................................................
3.Τώρα πρέπει οταν κλείνεις το πρόγραμμα να επαναφέρετε η αρχική οθόνη δηλαδή η θέση των εικονιδίων και τα settings του χρήστη που είχε το Desktop.Και να κάνεις την μπαρα (taskbar) visible ξανα.
Αν καταφέρεις να κάνεις αυτα τα 4 πραγματακια τότε συνέχισε και ο κωδίκας του game Μπορει να ειναι κατι μα κάτι πολύ απλο. στην αρχή και μετα βλέπεις.
Αν θες extra βοήθεια PM.
Τώρα θα ηθελα με την σειρά μου να ρωτήσω τα παιδιά που εχουν φτιάξει games αν αυτα τα εχουν συμπεριλάβει στις λειτουργίες τους.Αν ναι θα μπορούσανε να μου πούνε πως το εκαναν αυτο???? δηλαδη αλήθεια προσπαθώ να σκεφτώ πως με flash η με VB η με DirectX θα μπορέσεις να κάνεις κατι τετοιο.
Υ.Γ
melisa δεν ξέρω αν στο εχει πει κιαλλος αλλα κάθε φορα που βλεπω το ποστς σου βλεπω ενα μυγάκι να κουνιέτε στην οθόνη μου.
Αυτο βέβαια δεν είναι σπαστικό αλλα οταν βγώ apo to ε-στεκι.γρ και πάω σε αλλο σαϊτ χωρίς να κλεισω το session μου τότε εχουμε πρόβλημα γιατι ο κώδικας σου μεταφέρετα και στα αλλα Sites.Για κοίτα λίγο αυτο το Bug και αν μπορεις διορθωσέ το γιατι δεν ειναι και πολυ respected αν το μηχάνημα σου το εχεις για σοβαρές εργασίες :0