Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γένια 2-3 ημερών =must στον άνδρα!!!!!!!!
2-3 ημερών!!! Σουπερ σεχε![]()
σε μερικούς άντρες είναι ωραίο το αξύριστο των 2-3 ημερών
αχ αυτό πολύπολύ και κάτι παραπάνω από πολύ![]()
Το οποίο λουκ συνοδεύεται συνήθως από "γκρίνια" ότι τσιμπάει. Άμα σας αρέσει, μην είστε παραπονιαρόγατες μετά όμως, ναι;

Πάντως μπορώ να σας επιβεβαιώσω. Συνήθως κι εγώ αυτό το πράγμα ακούω "άσε τα 2-3 μέρες", αλλά παράλληλα αυτό συνοδεύεται συνήθως από κοκκινίλες στο λαιμό της εκάστοτε κοπέλας -- και με συνεπακόλουθα σχόλια για το πώς θα βγουν μετά έξω.

It's official, άκρη δεν βγάζω με σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Το οποίο λουκ συνοδεύεται συνήθως από "γκρίνια" ότι τσιμπάει. Άμα σας αρέσει, μην είστε παραπονιαρόγατες μετά όμως, ναι;
Πάντως μπορώ να σας επιβεβαιώσω. Συνήθως κι εγώ αυτό το πράγμα ακούω "άσε τα 2-3 μέρες", αλλά παράλληλα αυτό συνοδεύεται συνήθως από κοκκινίλες στο λαιμό της εκάστοτε κοπέλας -- και με συνεπακόλουθα σχόλια για το πώς θα βγουν μετά έξω.
It's official, άκρη δεν βγάζω με σας.![]()
Ζωρζ!!!! Shame on you!!! Τί απροκάλυπτο τσουβάλιασμα είν' αυτό????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

It's official, άκρη δεν βγάζω με σας.![]()
Βασικά αυτός καλά λέει, εμείς το έχουμε το γενικότερο πρόβλημα στον εγκέφαλο (να το θέσω έτσι ωμά).Ζωρζ!!!! Shame on you!!! Τί απροκάλυπτο τσουβάλιασμα είν' αυτό????![]()
![]()
Κύριε Γιώργο μας, αν τον ήθελα τον άλλον για μόστρα να καμαρώνω τα γένια του και το σεξαπίλ που αυτά του δίνουν θα τον είχα σε φωτογραφία. Προφανώς κάποιες μας ξετρελαίνει ως αίσθηση και το να έχουμε 5-6 κοκκινίλες από κάτι τέτοιο προσωπικά μόνο γλυκό θα το έβλεπα. Και αν οι κοκκινίλες ήταν και τόσο έντονες λογικά η όλη κατάσταση δεν θα σε έκανε να θες να βγεις αλλά να μείνεις για την συνέχεια.
λέωεγώτώρα
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Προφανέστατα. Αυτό ήθελα να πω.Προφανώς κάποιες μας ξετρελαίνει ως αίσθηση και το να έχουμε 5-6 κοκκινίλες από κάτι τέτοιο προσωπικά μόνο γλυκό θα το έβλεπα. Και αν οι κοκκινίλες ήταν και τόσο έντονες λογικά η όλη κατάσταση δεν θα σε έκανε να θες να βγεις αλλά να μείνεις για την συνέχεια.
λέωεγώτώρα

Και συνήθως εκεί καταλήγει...

Rosstrobon
Εκκολαπτόμενο μέλος

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Την αλλη μιση κατι υπολοιπα

Αρ'έσουν στις γυναίκες τα γένια;
Οχι.
Κοκκινιζουν τα μαγουλακια μετα απο πολλα φιλακια

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Οχι.
Κοκκινιζουν τα μαγουλακια μετα απο πολλα φιλακια![]()
True αλλά σιγάαα μωρέ

Το φρεσκοξυρισμένο δεν μ'αρέσει. Το ωραίο είναι όταν περνάνε τόσες μέρες ώστε να υπάρχουν λίγα αλλά να μην τσιμπάνε και τόσο

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι.
Κοκκινιζουν τα μαγουλακια μετα απο πολλα φιλακια![]()
Έχεις δίκιο ως προς αυτό. Δεν διαφωνώ. Πολύ σωστή παρατήρηση! Ωστόσο, έχω να πω ότι λίγο γενάκι προσδίδει αρρενοπώτητα στον άνδρα. Όχι, βέβαια, να είναι και σαν γορίλας, γιατί τότε αποτελεί φοβικό και όχι ερωτικό ερέθισμα. Anyway! Όπως πολλάκις έχω διακηρύξει, η ψυχή είναι που μετράει κι όχι το φαίνεσθαι.
Φιλικά,
Λυσιστράτη
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα γένια 2-3 ημερών τσιμπάνε αρκετά μπορώ να πω. Γι' αυτό προτιμάμε από βδομάδα και πάνω!!![]()
Θες κάτι σε Τζιμάρα, δηλαδή;

adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θες κάτι σε Τζιμάρα, δηλαδή;![]()
Δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο. Τα κοντά όμως τσιμπάνε και αυτό πονάει, εμένα τουλάχιστον. Θέλω να μην τσιμπάνε, κι αυτό νομίζω, γύρω στις 5-6 μέρες γίνεται. Μιας βδομάδας λοιπόν!

Εμένα πάντως μου αρέσουν τα γένια σε άντρα, δίνουν άλλο αέρα ρε παιδί μου![]()
καπως ετσι

προσεξε πως σε κοιταζει, εχει αρχισει να μισοκλεινει καιι το αριστερο ματι

Βρήκες άτομο να βάλεις πάντως :S

γένια είπα ρε, όχι νεκρομούστακο![]()
Βρήκες άτομο να βάλεις πάντως :S
μπαααααααααααα δεν καταλαβα, ρατσιστρια ρατσιστρια

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

τωρα δεσαμε, λειπει ο μαρτης απο την σαρακοστη, δεν λειπειεσύ Ντάφι έχεις μοντελική φάτσα και αγαλματένιο κορμί να φανταστώ μουχαχα

οπως και να ειμαι τριντεντ, εισαι το τελευταιο ατομο που θα επρεπε να σε απασχολει, πιστεψε με

βολεψου με τιποτα.....ρεμπεσκεδες και αλλους αυτης της κατηγοριας και ηλικιας

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

μάλλον το... "κοφτερό" μυαλό σου

ποτέ δε μ'άρεσε αυτό το καρτούν

οντοπικ: ΓΕΝΙΑ

με κανεις αφανταστα ευτυχισμενο που το ομολογεις, εστω και μετα το.....φτυσιμο!εμένα προσωπικά δε θα με απασχολούσε ποτέ ένα άτομο του δικού σου επιπέδου.
και βεβαια εσενα προσωπικα δεν......
η ηλεκτρονικη περσονα σου αναρωτηθηκε

αντε περαστικα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- John2025
- dreamer!!
- Jim175
- Wanda
- Nameless Ghoul
- ghоul
- Ωρορα
- Luludaki
- Wonderkid
- fourkaki
- Kate1914
- Memetchi
- Jack of Spades
- Joji
- Paladin
- Scandal
- charmander
- Μήτσος10
- rafaela11
- American Economist
- giannhs2001
- teacher_40
- chester20080
- Innocent
- Requiem
- GeorgePap2003
- MarcoReus
- Red
- ggl
- Satan Claus
- den antexw allh apotyxia
- Danaoula2020
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.