Άγγελος
Επιφανές μέλος

γραβιερα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μοιαζω με Αλγερινο τρομοκρατη!!!
α,,λευκος εισαι εσυ
εγω ειμαι σαν κουρδος του PKK!

Dalian
Περιβόητο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Το καλύτερο είναι 3-5 ημερών ή και περισσότερο σε όσους ταιριάζει..
prinCess.
Επιφανές μέλος

Δεν έχω γένια, υποθετικά μιλάω.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ε υποθέτω όταν κάποιος αφήνει γένια, δε τα ξυρίζει με ξυράφι από τη ρίζα, αλλά με μηχανή, οπότε η τρίχα δεν είναι τόσο σκληρή.
Δεν έχω γένια, υποθετικά μιλάω.![]()
Πιό αναποτελεσματικό πράγμα από τη μηχανή δεν έχω ξαναδεί. Σαν τη δουλειά του ξυραφιού τίποτα. Δέρμα βούτυρο. Ούτε ριζούλες, ούτε νεκρά κύτταρα ούτε τίποτα...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

το βουτυρο ειναι ανθυγιεινό..Σαν τη δουλειά του ξυραφιού τίποτα. Δέρμα βούτυρο.

εγω βασικα ποναω πολυ οταν πηγα να τα ξυρισω κανονικα
δεν μουλιαζουν με τιποτα με αφρο κλπ,,οποτε τα παρατησα,,και εβαλα τη μηχανη..
δεν ξερω τι φταιει,,εχω πολυ μαλακο δερμα ή πολυ σκληρα γενια?

Valder
Τιμώμενο Μέλος

το βουτυρο ειναι ανθυγιεινό..![]()
Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι τα καλυτερα πράγματα σ' αυτό τον κόσμο είναι ή παράνομα, ή ανήθικα, ή παχαίνουν;
δεν ξερω τι φταιει,,εχω πολυ μαλακο δερμα ή πολυ σκληρα γενια?![]()
Δοκίμασες να βάλεις πριν τον αφρό, πολύ ζεστό νερό; (πχ. αμέσως μετά από μπάνιο)
Άγγελος
Επιφανές μέλος

πχ. αμέσως μετά από μπάνιο)
τοτε δεν θα ξυριζομαι ποτέ..

βασικα ειναι πολυ μπελας,πετσετες καφτα νερα, κλπ οποτε απλα αφηνω τα γενια κανα μηνα το πολυ,,γινομαι παπας,,και οταν αρχιζουν να με τρωνε και γινω σαν κουρδος

τα ξουριζω σε 2 λεπτα με ην κουρευτικη remington και τελειωσε η υποθεση

Mercury
Επιφανές μέλος

Και εγω Αγγελε στην ιδια φαση με εσενα.Οποτε ξυριζομουν,λες και με δολοφονουσαν.Παντου αιματα.
Βεβαια εκανα το λαθος να ξυριζομαι σε ακυρες στιγμες,μονο με λιγο βρεξιμο με ζεστο νερο και αφρο.
Ωσπου μια μερα δοκιμασα να ξυριστω την ωρα που εκανα μπανιο.Και ως δια μαγειας,ουτε ενα κοψιμο.
Το ζεστο νερο σε συνδιασμο με τους ατμους κανουν θαυματα.Δοκιμασε το.
Aν και πλεον βαριεμαι να ξυριζομαι και τα παιρνω με μηχανη.Fast and quick!!!
Οσο για την ψηφοφορια....Ειμαι αντρας

Ερις
Περιβόητο μέλος

βασικα ειναι πολυ μπελας,πετσετες καφτα νερα
Οποτε ξυριζομουν,λες και με δολοφονουσαν.Παντου αιματα.
Πω πω τι τραβάτε κι εσείς για ένα ξυρισματάκι, καημένα...
Και μετά παραπονιόμαστε ότι εμείς οι γυναίκες τα τραβάμε όλα!!

IreneGr
Δραστήριο μέλος

Πω πω τι τραβάτε κι εσείς για ένα ξυρισματάκι, καημένα...
Και μετά παραπονιόμαστε ότι εμείς οι γυναίκες τα τραβάμε όλα!!
![]()
Υπερβολές.Ούτε αποτρίχωση με κερί να έκαναν! Ένα πρόσωπο δεν ισούται με ολική αποτρίχωση που απαιτεί ξόδεμα χρόνου που συνοδεύεται με ατελείωτες κραυγές πόνου

Για να μην βγω τελείως οφφ, σε μερικούς άντρες είναι ωραίο το αξύριστο των 2-3 ημερών και σε άλλους το μαγουλάκι μωρού

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εε,εκει κατεληξα και εγω..Aν και πλεον βαριεμαι να ξυριζομαι και τα παιρνω με μηχανη.Fast and quick!!!

εχουν τα ποδια σας τις τριχες που εχουν τα γενια?Ένα πρόσωπο δεν ισούται με ολική αποτρίχωση που απαιτεί ξόδεμα χρόνου που συνοδεύεται με ατελείωτες κραυγές πόνου![]()
ουτε καν
πεντε τριχες εχετε,,πιο ασθενεις,,και τις βγαζεται..
εμεις εχουμε γουνα..
οποτε ασε..

IreneGr
Δραστήριο μέλος

εχουν τα ποδια σας τις τριχες που εχουν τα γενια?
ουτε καν
πεντε τριχες εχετε,,πιο ασθενεις,,και τις βγαζεται..
εμεις εχουμε γουνα..
οποτε ασε..![]()
Το ολική δεν περιλαμβάνει μόνο το πόδια

Έχεις προσπαθήσει να τα βγάλεις με κερί; Αν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις, κάντο όταν θα σαι μόνος γιατί θα ουρλιάζεις

Όλο αυτό για ένα μουστάκι...για αλλού,δεν θες να μάθεις

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

αχ αυτό πολύπολύ και κάτι παραπάνω από πολύσε μερικούς άντρες είναι ωραίο το αξύριστο των 2-3 ημερών

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- John2025
- dreamer!!
- Jim175
- Wanda
- Nameless Ghoul
- ghоul
- Ωρορα
- Luludaki
- Wonderkid
- fourkaki
- Kate1914
- Memetchi
- Jack of Spades
- Joji
- Paladin
- Scandal
- charmander
- Μήτσος10
- rafaela11
- American Economist
- giannhs2001
- teacher_40
- chester20080
- Innocent
- Requiem
- GeorgePap2003
- MarcoReus
- Red
- ggl
- Satan Claus
- den antexw allh apotyxia
- Danaoula2020
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.