τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 21:22 Η τρελή φιλόσοφος: #361 06-07-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αχχ, είτε αξύριστος, είτε ξυρισμένος, αν ο άλλος είναι μανάρι, ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΡΙ. Click για ανάπτυξη... όντως και όπως λέει μια παροιμία:τα μούσια δεν κάνουν τον παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Η danopfin95: #362 31-07-13 03:44 αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 06:31 Ο Dark_kronos: #363 31-07-13 06:31 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... 2 λεπτά είναι το ξύρισμα, από την εμπειρία μου οι κοπέλες καλλωπίζονται πιο πολύ από εμάς! Μάλιστα ο "ναυαγός" μπορεί να ασχολείτε πολύ περισσότερο από ότι κάποιος που ξυρίζεται καθημερινά. Λούσιμο, χτένισμα, λαδάκια, θέλουν όλα την ώρα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 08:14 Η Nina-nana: #364 31-07-13 08:14 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Ο vassilis498: #365 31-07-13 10:23 λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Η danopfin95: #366 31-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Click για ανάπτυξη... οταν οι αντρες λενε αβαφες εννοουν αβαφες χωρις μακιγιαζ και οχι το ατιμελητο λουκ που με βαψιμο προσπαθει απεγνωσμενα να φαινεται φυσικο....και πως γινεται αυτο το αβαφες που εννοουν οι αντρες και οχι το ατημελητο που εννοεις εσυ να παιρνει περισσοτερο χρονο απ το φτιασιδωμα που βγαζει ματι?? Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Click για ανάπτυξη... εχεις μουσια ετσι?? 1ον μπραβο σου και 2ον για πες μας τοσο περιποιηση θελει πια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Ιουλίου 2013 Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #367 31-07-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:16 Η danopfin95: #368 31-07-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Click για ανάπτυξη... αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Guest 781029: #369 31-07-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Click για ανάπτυξη... Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:28 Η danopfin95: #370 31-07-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αχχ, είτε αξύριστος, είτε ξυρισμένος, αν ο άλλος είναι μανάρι, ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΡΙ. Click για ανάπτυξη... όντως και όπως λέει μια παροιμία:τα μούσια δεν κάνουν τον παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Η danopfin95: #362 31-07-13 03:44 αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 06:31 Ο Dark_kronos: #363 31-07-13 06:31 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... 2 λεπτά είναι το ξύρισμα, από την εμπειρία μου οι κοπέλες καλλωπίζονται πιο πολύ από εμάς! Μάλιστα ο "ναυαγός" μπορεί να ασχολείτε πολύ περισσότερο από ότι κάποιος που ξυρίζεται καθημερινά. Λούσιμο, χτένισμα, λαδάκια, θέλουν όλα την ώρα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 08:14 Η Nina-nana: #364 31-07-13 08:14 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Ο vassilis498: #365 31-07-13 10:23 λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Η danopfin95: #366 31-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Click για ανάπτυξη... οταν οι αντρες λενε αβαφες εννοουν αβαφες χωρις μακιγιαζ και οχι το ατιμελητο λουκ που με βαψιμο προσπαθει απεγνωσμενα να φαινεται φυσικο....και πως γινεται αυτο το αβαφες που εννοουν οι αντρες και οχι το ατημελητο που εννοεις εσυ να παιρνει περισσοτερο χρονο απ το φτιασιδωμα που βγαζει ματι?? Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Click για ανάπτυξη... εχεις μουσια ετσι?? 1ον μπραβο σου και 2ον για πες μας τοσο περιποιηση θελει πια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Ιουλίου 2013 Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #367 31-07-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:16 Η danopfin95: #368 31-07-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Click για ανάπτυξη... αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Guest 781029: #369 31-07-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Click για ανάπτυξη... Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:28 Η danopfin95: #370 31-07-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 06:31 Ο Dark_kronos: #363 31-07-13 06:31 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... 2 λεπτά είναι το ξύρισμα, από την εμπειρία μου οι κοπέλες καλλωπίζονται πιο πολύ από εμάς! Μάλιστα ο "ναυαγός" μπορεί να ασχολείτε πολύ περισσότερο από ότι κάποιος που ξυρίζεται καθημερινά. Λούσιμο, χτένισμα, λαδάκια, θέλουν όλα την ώρα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 08:14 Η Nina-nana: #364 31-07-13 08:14 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Ο vassilis498: #365 31-07-13 10:23 λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Η danopfin95: #366 31-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Click για ανάπτυξη... οταν οι αντρες λενε αβαφες εννοουν αβαφες χωρις μακιγιαζ και οχι το ατιμελητο λουκ που με βαψιμο προσπαθει απεγνωσμενα να φαινεται φυσικο....και πως γινεται αυτο το αβαφες που εννοουν οι αντρες και οχι το ατημελητο που εννοεις εσυ να παιρνει περισσοτερο χρονο απ το φτιασιδωμα που βγαζει ματι?? Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Click για ανάπτυξη... εχεις μουσια ετσι?? 1ον μπραβο σου και 2ον για πες μας τοσο περιποιηση θελει πια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Ιουλίου 2013 Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #367 31-07-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:16 Η danopfin95: #368 31-07-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Click για ανάπτυξη... αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Guest 781029: #369 31-07-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Click για ανάπτυξη... Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:28 Η danopfin95: #370 31-07-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... 2 λεπτά είναι το ξύρισμα, από την εμπειρία μου οι κοπέλες καλλωπίζονται πιο πολύ από εμάς! Μάλιστα ο "ναυαγός" μπορεί να ασχολείτε πολύ περισσότερο από ότι κάποιος που ξυρίζεται καθημερινά. Λούσιμο, χτένισμα, λαδάκια, θέλουν όλα την ώρα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 08:14 Η Nina-nana: #364 31-07-13 08:14 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Ο vassilis498: #365 31-07-13 10:23 λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Η danopfin95: #366 31-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Click για ανάπτυξη... οταν οι αντρες λενε αβαφες εννοουν αβαφες χωρις μακιγιαζ και οχι το ατιμελητο λουκ που με βαψιμο προσπαθει απεγνωσμενα να φαινεται φυσικο....και πως γινεται αυτο το αβαφες που εννοουν οι αντρες και οχι το ατημελητο που εννοεις εσυ να παιρνει περισσοτερο χρονο απ το φτιασιδωμα που βγαζει ματι?? Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Click για ανάπτυξη... εχεις μουσια ετσι?? 1ον μπραβο σου και 2ον για πες μας τοσο περιποιηση θελει πια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Ιουλίου 2013 Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #367 31-07-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:16 Η danopfin95: #368 31-07-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Click για ανάπτυξη... αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Guest 781029: #369 31-07-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Click για ανάπτυξη... Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:28 Η danopfin95: #370 31-07-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Ο vassilis498: #365 31-07-13 10:23 λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Η danopfin95: #366 31-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Click για ανάπτυξη... οταν οι αντρες λενε αβαφες εννοουν αβαφες χωρις μακιγιαζ και οχι το ατιμελητο λουκ που με βαψιμο προσπαθει απεγνωσμενα να φαινεται φυσικο....και πως γινεται αυτο το αβαφες που εννοουν οι αντρες και οχι το ατημελητο που εννοεις εσυ να παιρνει περισσοτερο χρονο απ το φτιασιδωμα που βγαζει ματι?? Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Click για ανάπτυξη... εχεις μουσια ετσι?? 1ον μπραβο σου και 2ον για πες μας τοσο περιποιηση θελει πια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Ιουλίου 2013 Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #367 31-07-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:16 Η danopfin95: #368 31-07-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Click για ανάπτυξη... αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Guest 781029: #369 31-07-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Click για ανάπτυξη... Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:28 Η danopfin95: #370 31-07-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Η danopfin95: #366 31-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Click για ανάπτυξη... οταν οι αντρες λενε αβαφες εννοουν αβαφες χωρις μακιγιαζ και οχι το ατιμελητο λουκ που με βαψιμο προσπαθει απεγνωσμενα να φαινεται φυσικο....και πως γινεται αυτο το αβαφες που εννοουν οι αντρες και οχι το ατημελητο που εννοεις εσυ να παιρνει περισσοτερο χρονο απ το φτιασιδωμα που βγαζει ματι?? Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Click για ανάπτυξη... εχεις μουσια ετσι?? 1ον μπραβο σου και 2ον για πες μας τοσο περιποιηση θελει πια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Ιουλίου 2013 Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #367 31-07-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:16 Η danopfin95: #368 31-07-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Click για ανάπτυξη... αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Guest 781029: #369 31-07-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Click για ανάπτυξη... Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:28 Η danopfin95: #370 31-07-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Αυτό μου θυμίζει τους άντρες που ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι το "άβαφο" λουκ παίρνει περισσότερο χρόνο από το φτιασίδωμα που βγάζει μάτι. Click για ανάπτυξη... οταν οι αντρες λενε αβαφες εννοουν αβαφες χωρις μακιγιαζ και οχι το ατιμελητο λουκ που με βαψιμο προσπαθει απεγνωσμενα να φαινεται φυσικο....και πως γινεται αυτο το αβαφες που εννοουν οι αντρες και οχι το ατημελητο που εννοεις εσυ να παιρνει περισσοτερο χρονο απ το φτιασιδωμα που βγαζει ματι?? Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: λαδάκια; σιγά μη βάζουμε και baby oil Click για ανάπτυξη... εχεις μουσια ετσι?? 1ον μπραβο σου και 2ον για πες μας τοσο περιποιηση θελει πια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:09 Η Nefeli Graf: #367 31-07-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:16 Η danopfin95: #368 31-07-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Click για ανάπτυξη... αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Guest 781029: #369 31-07-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Click για ανάπτυξη... Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:28 Η danopfin95: #370 31-07-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αξυριστος αξυριστος αξυριστος!!! ειναι αλλη φαση το πραγμα...βγαζει μια απιστευτη γοητεια...γενικα απεχθανομαι τους τυπους που καλλωπιζονται και ξυριζοναται πιο πολυ και απο εμας αρα λοιπον ψηφιζω ναυαγος κατασταση οπως ειπε και μια φιλη πιο πριν Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 19:16 Η danopfin95: #368 31-07-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Click για ανάπτυξη... αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Guest 781029: #369 31-07-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Click για ανάπτυξη... Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:28 Η danopfin95: #370 31-07-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Θα συμφωνήσω μαζί σου και νόμιζα ότι μόνο εμένα μου αρέσουν έτσι.Αυτή η γοητεία θα μας φάειαχχχχχχχχχ...χαχαχαχα Γενικά στους άντρες προτιμώ το μουσάκι και δεν τους θέλω ξυρισμένους.Ειδικά αν δω φρεσκοξυρισμένους τα νευράκια μου...χαχαχαχαχα Στον μπαμπά μου έχω πει να μην ξυρίζεται γιατί του πάει το μουσάκι και η μαμά επιμένει να ξυρίζεται τι να πεις.Γυναίκες Click για ανάπτυξη... αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Guest 781029: #369 31-07-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Click για ανάπτυξη... Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:28 Η danopfin95: #370 31-07-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: αχαχαχ..αστα να πανε... και μενα η μανα μου στα αδερφια μου λεει να ξυριζονται και με τρελαινει... Click για ανάπτυξη... Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danopfin95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:28 Η danopfin95: #370 31-07-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:32 Ο Guest 781029: #371 31-07-13 22:32 Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danopfin95: δε ξερω ρε συ ...λες ? εε σιγα λοιπον...οχι που μας λεει ο αλλος λαδακια και μ@λ@κιες... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ σιγά, οι περισσότεροι τα αφήνουμε μέχρι κανα 10ήμερο που δεν θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:47 Ο thomas l.: #372 31-07-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Έχει καμία συγγένεια με τη δικιά μου; Μια βδομάδα να περάσει με πρήζει Όσο για την περιποίηση που λέτε, εγώ έχω αφήσει γένια μέχρι 1,5 μήνα τα οποία ήταν πάρα πολλά και με ζεσταιναν αλλά από περιποίηση το μόνο που έκανα ήταν λίγο trimming για τις τρίχες που πετάνε και καθημερινό πλύσιμο. Click για ανάπτυξη... εγω τα ειχα αφησει 5 μηνες φωναζε η μανα μου ξυρισου τιποτα εγω τα αφηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Ο Guest 781029: #373 31-07-13 22:50 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο thomas l.: #374 31-07-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: 5 μήνες αξύριστος πείθεις άνετα για αρχιμανδρίτης Click για ανάπτυξη... αυτος ηταν ο λογος που ξυριστηκα ενα παιδακι με φωναξε παπα ετσι πηγα ξυριστηκα κ να φανταστεις δεν ηταν κ πολυ μεγαλα ναυαγος style ηταν απλα περιποιημενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 07:59 Ο Dark_kronos: #375 01-08-13 07:59 Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 09:43 Η mindcircus: #376 01-08-13 09:43 ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Αυγούστου 2013 georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕξΑρτΑται η μουρη του αλλου. Σε Αλλους πανε σε αλλους οχι! Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Οου! Ρε συ τοσο πολυ γενια;; Αμα ημανε μικρη ξες τι θα σου εκανα; Θα στα τραβαγα. Οταν ημανε πολυ μικρο οπου εβλεπα τυπο με γενια τον ηξερα η οχι πηγαινα και του τα τραβουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia mo Νεοφερμένο μέλος Η georgia mo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Η georgia mo: #377 01-08-13 13:47 το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το φρεσκοξυρισμένο είναι το πιο ωραίο...αλλά όταν είναι ''σχηματισμένα'' είναι..........άλλο πράγμαααα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 16:28 Ο Guest 781029: #378 01-08-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ParalyticPoison: Επείδη είχα παλαιότερα γενίαδα 2 χρόνων (2 χρόνια που δεν τα κούρεψα καν) ακούστε με που σας λέω. Στις 10 μέρες και στους 3-4 μήνες δεν προλαβένει να χρειαστεί κάποια περιποίηση, αργότερα όμως αρχίζει να ξηρένετε το δέρμα, να αδυνατεί η τρίχα και συγχρόνος να γίνετε πιο άσχημη η αίσθηση της. Όσο ξηρένετε το δέρμα, τόσο περισσότερο πονάει, όποτε αναγκαστικά πρέπει κάτι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις. Η λύση είναι στο ελαιόλαδο, στο jojoba oil και στην μπύρα(όχι ως πόσημη). Και όταν έχεις πραγματικά μακρία γενίαδα (και όχι αξύριστο μερικών εβδομάδων) και λούσιμο θέλει, και conditioner, και πιστολάκι (διαφορετικά ξηρένετε το δέρμα) και χτένισμα. Όπως έχει πεί και ο Jack Passion: "There is a lot more to it than just not shaving" Το αν κάποιος ασχολείτε περισσότερο από της γυναίκες δεν έχει να κάνει με το αν είναι ξυρισμένος ή όχι, με το ποία είναι η στάση του γενικότερα κρίνετε αυτο το πράγμα. Μετροσέξουαλ και ρετροσέξουαλ υπάρχουν και με γενιάδες και ξυρισμένοι και με μακρύα μαλλία και με ξυρισμένα κεφάλια. Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις έτσι; 2 χρόνια;;; Εδώ στον 1 μήνα είμαι σαν τον χοντρό από το hangover Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:07 Ο DarthFederer: #379 01-08-13 17:07 Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα γενια ειναι η μεγαλυτερη βλακεια, καθεσαι και ξυνεις το προσωπο σου ολη μερα σαν παπαρας. Και ποτε δν θα αφηνα γενια ακομα και να μου το ζηταγε κοπελα... Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το αξυριστο-ατημελητο λουκ. Σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κυριαρχει το ξυρισμενο λουκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:14 Η OoOkoβοldOoO: #380 01-08-13 17:14 Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε μερικούς σας πάνε-λίγα όμως, μην το παρακάνετε-σε άλλους πάλι καθόλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.