Μαλιστα στο σωμα ειναι ελαχιστοτατες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Που σημαίνει ότι το πρώτο δώρο που τους κάνεις είναι μια ξυριστική μηχανή με σκάλες για να μπορούν να το συντηρούν. Αλλιώς τουλάχιστον για 2 μέρες μετά το ξύρισμα με ξυραφάκι δεν θα υπάρχουν γένια...![]()
Εμένα το έχουν ήδη αυτό

Ξέρουν ότι τους πάει και το συντηρούν αναγκαστικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Φυσικά και ο καθένας έχει διαφορετικό δέρμα και οι τρίχες του μεγαλώνουν με διαφορετικό ρυθμό. Παίζει ρόλο και αν ξυρίζεσαι κόντρα φυσικά. Για το ψαλίδι που λες, θα συμφωνήσω μόνο για περιπτώσεις όπως τα δικά σου μούσια, που απλά τα "κουρεύεις". Η εδαδ νομίζω λέει για αξύριστο look 3 ημερών δλδ περίπου 2-3mm τρίχας, οπότε είναι αδύνατο να πετύχεις ομοιομορφία με ψαλίδι.2 μέρες μετά το ξύρισμα;... Εγώ αρχίζω να βγάζω μετά από 2-3 ώρες... και την επόμενη μέρα έχω αρκετό πράγμα, και στην δεύτερη μέρα θέλω ξύρισμα πάλι...
Και άλλωστε δεν είναι αναγκαία η ξυριστική... υπάρχουν και ψαλιδιά

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Πες τα χρυσόστομη!Εμένα μου αρέσουν πολύ, τόσο πολύ που επιβάλω στρατιωτικό νόμο αξυρισιάς όταν είμαι με κάποιον.
Το χειρότερο μ είναι οι άντρες άτριχοι, με παιδικό δερματάκι,
Ω θεοί, ώ ξενέρα!

(βέβαια μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες, αλλά άμα δεν έχει τρεις τρίχες στο στέρνο να μπλέκεις τα δάχτυλα σου πριν κοιμηθείς.. ε, άσε παίρνω και το δελφινάκι μου το λούτρινο αγκαλιά και κοιμάμαι!

Eλάχιστες διαφορες υπαρχουν στο ρυθμο που μεγαλωνουν τα γενια στους ανθρωπους, δε θα λεγα οτι ειναι αξιοσημειωτες. Και το κόντρα επισης δεν επηρεαζει το ρυθμο αυξησης των τριχων (ή την σκληροτητα τους). Ουτε η συχνοτητα ξυρισματος. Ειναι λαθος αντιληψεις μας αυτες.Φυσικά και ο καθένας έχει διαφορετικό δέρμα και οι τρίχες του μεγαλώνουν με διαφορετικό ρυθμό. Παίζει ρόλο και αν ξυρίζεσαι κόντρα φυσικά.
Τελικα στις πιο πολλες αρεσει του κατάδικου (2 ημερων πχ) ή του Τσακ Νόρις ; (μεγαλωμενο φουλ μουσι ; )
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Πρώτον κάνεις λάθος γιατί σε κάποιους υπάρχει όντως τεράστια διαφορά στο ρυθμό ανάπτυξης των τριχών και αυτό φάνηκε στον στρατό.Eλάχιστες διαφορες υπαρχουν στο ρυθμο που μεγαλωνουν τα γενια στους ανθρωπους, δε θα λεγα οτι ειναι αξιοσημειωτες. Και το κόντρα επισης δεν επηρεαζει το ρυθμο αυξησης των τριχων (ή την σκληροτητα τους). Ουτε η συχνοτητα ξυρισματος. Ειναι λαθος αντιληψεις μας αυτες.
Τελικα στις πιο πολλες αρεσει του κατάδικου (2 ημερων πχ) ή του Τσακ Νόρις ; (μεγαλωμενο φουλ μουσι ; )
Για το κόντρα δεν εννοούσα ότι αλλάζει τον ρυθμό ανάπτυξης, αλλά τις ημέρες που θα χρειαστούν για να έχεις γένια 2 χιλιοστών. Αλλιώς είναι να ξεκινάς από την γραμμή της εκκίνησης και αλλιώς 10 μέτρα μπροστά...
Neraida
Επιφανές μέλος

Πρώτον κάνεις λάθος γιατί σε κάποιους υπάρχει όντως τεράστια διαφορά στο ρυθμό ανάπτυξης των τριχών και αυτό φάνηκε στον στρατό.
Για το κόντρα δεν εννοούσα ότι αλλάζει τον ρυθμό ανάπτυξης, αλλά τις ημέρες που θα χρειαστούν για να έχεις γένια 2 χιλιοστών. Αλλιώς είναι να ξεκινάς από την γραμμή της εκκίνησης και αλλιώς 10 μέτρα μπροστά...
ελα μην αγχωνεσαι...ο λορυ ειναι και καποιας ηλικιας

το ιδιο ξερετε συμβαινει και με τα ποδαρακια των γυναικων....

οσο πιο συχνα...τοσο ποιο γρηγορα...!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Για το ψαλίδι που λες, θα συμφωνήσω μόνο για περιπτώσεις όπως τα δικά σου μούσια, που απλά τα "κουρεύεις". Η εδαδ νομίζω λέει για αξύριστο look 3 ημερών δλδ περίπου 2-3mm τρίχας, οπότε είναι αδύνατο να πετύχεις ομοιομορφία με ψαλίδι.![]()
(τα δικα μου μουσια αυτον τον καιρο ειναι ολα στην 3ησκαλα τις ξυριστικης μου...

Και με 2-3mm γινετε με ψαλιδι. Δεν ειναι απολυτα ομιομορφα αλλα δεν φαινεται διαφορα εκτος και αν τον ψειρισεις τον αλλον για να την βρεις...

Eλάχιστες διαφορες υπαρχουν στο ρυθμο που μεγαλωνουν τα γενια στους ανθρωπους, δε θα λεγα οτι ειναι αξιοσημειωτες. Και το κόντρα επισης δεν επηρεαζει το ρυθμο αυξησης των τριχων (ή την σκληροτητα τους). Ουτε η συχνοτητα ξυρισματος. Ειναι λαθος αντιληψεις μας αυτες.
Οχι-οχι... υπαρχει διαφορα.. Αφου βλεπω πως εγω στα 16 μου μεσα σε 2-3 μερες βγαζω την ιδια τριχα που φιλοι του πατερα μου βγαζουν σε 5-6 η και βδομαδα, ενω ο πατερας μου βγαζει λιγο πιο γρηγορα απο εμενα.
Για τα υπολιπα δεν ξερω... Εμενα παντα ο πατερας μου μου ελεγε να μην ξυριζομαι κοντρα γιατι μετα η τριχες γυρνανε προς τα μεσα (και αυτο ποναει) αλλα και αυτο δεν ξερω αν ισχιει η αν ειναι απλα ενας μυθος...
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Του κατάδικου εννοείται!
+1!!!
Εμένα μ' αρέσει το 3-4 ημερών. Είναι πολύ γοητευτικό.

Και πονάει

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Συμφωνώ. Από κει και μετά είναι όλα μια χαρά (αρκεί να μη φτάσει να θυμίζει παπάΤο απαίσιο είναι το μία μέρα ξυρισμένο, είναι να μένεις μακριά.
Και πονάει![]()

Πρώτον κάνεις λάθος γιατί σε κάποιους υπάρχει όντως τεράστια διαφορά στο ρυθμό ανάπτυξης των τριχών και αυτό φάνηκε στον στρατό.
Μιλατε για εξαιρεσεις, μιλαω για τον κανοναΟχι-οχι... υπαρχει διαφορα.. Αφου βλεπω πως εγω στα 16 μου μεσα σε 2-3 μερες βγαζω την ιδια τριχα που φιλοι του πατερα μου βγαζουν σε 5-6 η και βδομαδα, ενω ο πατερας μου βγαζει λιγο πιο γρηγορα απο εμενα.

Θα με πεισεις αν τις μετρησεις. Αλλά θα βαλουμε στοιχημα πριν !ελα μην αγχωνεσαι...ο λορυ ειναι και καποιας ηλικιας...απλα οσο περνανε τα χρονια και αναγκαζεσαι(συνηθως λογω δουλειας) να ξυριζεσαι συχνα..τοτε και τα γενια βγαινουν και πιο γρηγορα....το ιδιο ξερετε συμβαινει και με τα ποδαρακια των γυναικων....
οσο πιο συχνα...τοσο ποιο γρηγορα...!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και δε φανταζομαι να συγκρινεις 17αρηδες με ξανθη τριχα που δε φαινεται, με 23αρηδες μελαχροινους
Εγω παντος συγκρινω 16αρη με ξανθες τριχες που δεν φαινονται με 50αρηδες με μελαχρινη/ασπρη/ξανθη/καστανη τριχα που ειτε φαινετε ειτε οχι... οπως και να εχει κερδιζει ο 16αρης....

ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

πάντως,μιλάμε πάντα για άτομα τα οποία τους πάει...γιατί άν ο άλλος είναι σπανός και μου αφήνει γένια...ε δεν τον κολλακεύει κιόλας...ή τουλάχιστον εμένα δεν μ'αρέσει καθόλου...
το αξύριστο μ'αρέσει στους άντρες που χαρακτηρίζουμε ως "baby face" και μου αρέσει εξίσου σχεδόν με το τριών ημερών...ε,είναι ανάλογα στον άντρα...
όσο για το ζήτημα που τέθηκε στην αρχή-αρχή για τον επαγγελματισμό και την παρουσία σε μήτινγκ,ε η kajira έχει δίκιο.δεν τίθεται θέμα βρωμιάς.απλά κι εγώ θα θεωρούσα ότι δεν παίρνει στα σοβαρά τη δουλειά του ένας τέτοιος άντρας...

εσείς τι λέτε για όλα αυτά?

Εαν ο αλλος στην συνεντευξη παει αχτενιστος,απεριποιητος κτλ κτλ κι ειναι αξυριστος τοτε δεςν φταιει το τελευταιο...
Εαν ομως παει σαν "ανθρωπος" και με τροπο που να δειχνεςι οτι σεβεται και τον εαυτο του και τους αλλους που παει να συνεντευξιαστει μαζι τους (παιζει ρολο και σε τι δουλεια φυσικα παει) και ειναι στο στυλ του το "δεν ξουριζομαι κυρ λοχαγε", τοτε δεν νομιζω να του πουν και τιποτα.
BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η υποθεση....σηκωνει....poll....
[/υφος υπαστυνομου Μπέκα (Χαρυ Κλυνν) ]
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- John2025
- dreamer!!
- Jim175
- Wanda
- Nameless Ghoul
- ghоul
- Ωρορα
- Luludaki
- Wonderkid
- fourkaki
- Kate1914
- Memetchi
- Jack of Spades
- Joji
- Paladin
- Scandal
- charmander
- Μήτσος10
- rafaela11
- American Economist
- giannhs2001
- teacher_40
- chester20080
- Innocent
- Requiem
- GeorgePap2003
- MarcoReus
- Red
- ggl
- Satan Claus
- den antexw allh apotyxia
- Danaoula2020
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.