Ευτυχως ειμαι καλος στα μαθηματικα και δεν εχω μπερδευτει ακομα, αλλα πρεπει να βγει μια αποφαση στο τοπικ, εχουν ειπωθει ολα και συμπερασμα δε βγηκε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Ανεβασε 3 φωτο σου, μια με γενια, μια χωρις και μια με 2-3 ημερων, κοτσαρε ενα poll και τα υπολοιπα αστα σε εμας!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θεμα δεν ειναι για αν πανε σε μενα, αλλα γενικά ποια προτιμηση υπερισχυει για σας. (συζητουσα το θεμα μπηκα να δω τι εχει ειπωθει εδω, αλλα ειναι λιγο μπουρδουκλωμενα, γιαυτο προτεινω πολ

πχ
1. Φρεσκοξυρισμενο προσωπο.
2. 2-3 ημερων
3. Εβδομαδας
4. παμε για μουσι
5. Τσακ Νορις
6. Καποτε ειχα ξυραφακι...
7. Τζιμης Πανουσης

Neraida
Επιφανές μέλος

Ναι λιγο. Οι μισες μου ζητανε ξυρισμα, οι αλλες μισες μακρυ, και οι αλλες μισες 2-3 ημερων.
Αre you asking for my photo ?![]()
Το θεμα δεν ειναι για αν πανε σε μενα, αλλα γενικά ποια προτιμηση υπερισχυει για σας. (συζητουσα το θεμα μπηκα να δω τι εχει ειπωθει εδω, αλλα ειναι λιγο μπουρδουκλωμενα, γιαυτο προτεινω πολ).
Μη φας!!

Εγω καταλαβα οτι ενδιαφερεσαι για σενα....εσυ το εγραψες!

Βαλτε καλε ενα πολλ να ξεμπερδευτει το παιδι!! Δεν κανει να αγχωνεται στην ηλικια του!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Edit: Done, φυσικά με μερικές αλλαγές

Τουλαχισον, για τις γυναικες οι αντρες ειναι κατ'εξαιρεση επικινδυνο σπορ, ενω για μας ειστε κατα κανονα

Ελα που σε χαλασε το πολ κιολας.

θενκς kaj
Niyia
Διάσημο μέλος

ΥΣ.: για τον Lorien ανοίχτηκε το Poll?

ΥΣ.: για τον Lorien ανοίχτηκε το Poll?![]()

Νεραϊδα αμα σε πιασω...

Παντως ηδη 7 γυναικες ψηφισαν, καλα παμε. Η επιλογη "ειμαι αντρας" το ρολο παιζει ;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Για να ψηφισουμε εμεις η αντρες και να βλεπουμε αμεσα τα αποτελεσματα.Η επιλογη "ειμαι αντρας" το ρολο παιζει ;![]()
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιχαίνομαι να είμαι ξυρισμένος

helena
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα μ' αρέσει το γένι. 2 - 3 ημερών -και 4 μη σου πω..

Αλλά είναι και πως τη βρίσκει ο καθένας.
Από αισθητικής άποψης, είναι και τι ταιριάζει στις γωνίες του προσώπου του
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εδώ και πολλά χρόνια πλέον δεν ξυρίζομαι ποτέ.
Απλά τα κόβω πάντα στο επιθυμητό μήκος.
helena
Νεοφερμένο μέλος

Πολλά τα κάνουμε βάσει του τι αρέσει στο αντίθετο φύλο

Βεβαια, στο τελειως τρελο και υποθετικο σεναριο φαντασιας, που θα ερωτευτεις τρελα μια γυναικα , αν σου πει οτι προτιμαει (εστω περιστασιακα) ξυρισμενο, νομιζω θα το κανεις

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περα την πλακα, αμα ο αλλος εχει ομορφο προσωπο,με γενια ή χωρις κουκλος θα ειναι!!!

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου αρέσουν τα γένια της 2ης και 3ης ημέρας και ειδικά αν του πανε ....κόλαση. Θα συμφωνήσω με την ΜΑΙΡΗ αν ο άλλος έχει ομορφια οτι και αν κάνει κούκλος θα είναι .
θα συμφωνήσω αλλά ... μου αρέσουν μέχρι κάνα δεκάμερο...
νομίζω κάνει τον άντρα πιο βαρβάτο το μούσι... βέβαια η γνώμη μου είναι αυτή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- John2025
- dreamer!!
- Jim175
- Wanda
- Nameless Ghoul
- ghоul
- Ωρορα
- Luludaki
- Wonderkid
- fourkaki
- Kate1914
- Memetchi
- Jack of Spades
- Joji
- Paladin
- Scandal
- charmander
- Μήτσος10
- rafaela11
- American Economist
- giannhs2001
- teacher_40
- chester20080
- Innocent
- Requiem
- GeorgePap2003
- MarcoReus
- Red
- ggl
- Satan Claus
- den antexw allh apotyxia
- Danaoula2020
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.