Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 17:57 Η Υδροχόος έγραψε: #501 02-07-24 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Samael: This didn’t age well ... Click για ανάπτυξη... Ενώ το να παραθέτεις post τού 2018 είναι καλύτερο... Ερωτευμένος ή κουρασμένος ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.910 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 17:57 Η Joji έγραψε: #502 02-07-24 17:57 Εγώ πάντως που βγάζω γένια δεν έχω θέμα να έχει το αγόρι μου Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 17:58 Ο Samael έγραψε: #503 02-07-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ενώ το να παραθέτεις post τού 2018 είναι καλύτερο... Ερωτευμένος ή κουρασμένος ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υποθέτεις οτι δεν είδα του πότε είναι ; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 18:01 Η Υδροχόος έγραψε: #504 02-07-24 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Γιατί υποθέτεις οτι δεν είδα του πότε είναι ; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς... Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 18:03 Ο Samael έγραψε: #505 02-07-24 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι έχω απαντήσει σε μήνυμα ένα χρόνο μετά, και έχει τύχει να μου απαντήσουν μήνυμα μου 6 χρόνια μετά, οπότε ποτέ μην λες ποτέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: This didn’t age well ... Click για ανάπτυξη... Ενώ το να παραθέτεις post τού 2018 είναι καλύτερο... Ερωτευμένος ή κουρασμένος ;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.910 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 17:57 Η Joji έγραψε: #502 02-07-24 17:57 Εγώ πάντως που βγάζω γένια δεν έχω θέμα να έχει το αγόρι μου Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 17:58 Ο Samael έγραψε: #503 02-07-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ενώ το να παραθέτεις post τού 2018 είναι καλύτερο... Ερωτευμένος ή κουρασμένος ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υποθέτεις οτι δεν είδα του πότε είναι ; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 18:01 Η Υδροχόος έγραψε: #504 02-07-24 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Γιατί υποθέτεις οτι δεν είδα του πότε είναι ; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς... Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 18:03 Ο Samael έγραψε: #505 02-07-24 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι έχω απαντήσει σε μήνυμα ένα χρόνο μετά, και έχει τύχει να μου απαντήσουν μήνυμα μου 6 χρόνια μετά, οπότε ποτέ μην λες ποτέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 17:58 Ο Samael έγραψε: #503 02-07-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ενώ το να παραθέτεις post τού 2018 είναι καλύτερο... Ερωτευμένος ή κουρασμένος ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υποθέτεις οτι δεν είδα του πότε είναι ; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 18:01 Η Υδροχόος έγραψε: #504 02-07-24 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Γιατί υποθέτεις οτι δεν είδα του πότε είναι ; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς... Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 18:03 Ο Samael έγραψε: #505 02-07-24 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι έχω απαντήσει σε μήνυμα ένα χρόνο μετά, και έχει τύχει να μου απαντήσουν μήνυμα μου 6 χρόνια μετά, οπότε ποτέ μην λες ποτέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ενώ το να παραθέτεις post τού 2018 είναι καλύτερο... Ερωτευμένος ή κουρασμένος ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υποθέτεις οτι δεν είδα του πότε είναι ;
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 18:01 Η Υδροχόος έγραψε: #504 02-07-24 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Γιατί υποθέτεις οτι δεν είδα του πότε είναι ; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς... Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 18:03 Ο Samael έγραψε: #505 02-07-24 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι έχω απαντήσει σε μήνυμα ένα χρόνο μετά, και έχει τύχει να μου απαντήσουν μήνυμα μου 6 χρόνια μετά, οπότε ποτέ μην λες ποτέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Γιατί υποθέτεις οτι δεν είδα του πότε είναι ; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς...
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 18:03 Ο Samael έγραψε: #505 02-07-24 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι έχω απαντήσει σε μήνυμα ένα χρόνο μετά, και έχει τύχει να μου απαντήσουν μήνυμα μου 6 χρόνια μετά, οπότε ποτέ μην λες ποτέ .
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χμμμμ... Αυτό δεν το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι. Φαινόταν σαν να περίμενες απάντηση... Και σε κάθε περίπτωση, δε σ' έχω συνηθίσει έτσι. Εννοώ ότι είσαι από τους πολύ προσεκτικούς... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι έχω απαντήσει σε μήνυμα ένα χρόνο μετά, και έχει τύχει να μου απαντήσουν μήνυμα μου 6 χρόνια μετά, οπότε ποτέ μην λες ποτέ .