Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

25-08-24

13:29
Εσυ γεννάς κομπλεξικούς με τη μια αμα πέσεις σε κανα άβγαλτο και του πεις τέτοιες απόψεις.Καθόλου, αυτά είναι τ' απόνερα της αγαμίας της αγυμνασιάς και γενικότερα της φλωροποίησης των αντρών, άρα και της πτώσης της τεστοστερόνης στον οργανισμό τους κ.ο.κ.
Τώρα στα του θέματος, όσοι έχετε αραίωση και σας πηγαίνει το κεφάλι γλόμπος πάρτε το απόφαση, πάρτε ένα ξυράφι και πάρτε τα κόντρα (και φροντίστε να μην παχύνετε), όσοι είστε για τ' ανάθεμα καραφλοί πάρτε το απόφαση και βάλτε μαλλιά όσο είναι νωρίς (ενώ παράλληλα βάλτε στην καθημερινότητά σας και προϊόντα που ενισχύουν το μαλλί στο κεφάλι)...προς Θεού, φτάνει με τα κεφάλια που μοιάζουν με φωλιές πουλιών ή λες και κάποιος έψηνε μπιφτέκια πάνω τους και φτάνει με τις περούκες που είναι λες και κάποιο μικρό ζώο ψόφησε πάνω στο κεφάλι ή τα χτενίσματα τύπου Bobby Charlton!
6 Signs You May be Suffering From Low Testosterone: Arlington Family Practice: Family Practice (arlingtonfamilypracticepc.com)
Ποιός σου έχει πει βρε ντολμά ότι η καράφλα είναι αγαμία αγυμνασιά και φλωροποίηση;
Προδιάθεση και άγχος πιθανότατα ειναι.
Άμα σου έλεγε ο Παράγοντας, οι μισοι που πάνε σε ταβέρνες έχουν μπυροκοίλι, ναι εκει να το δεχτω οτι έχουν πτώση τεστοστερόνης, σπλαχνικό λίπος γαρ κλπ. καθώς όλα αυτά ειναι αλληλένδετα.
Και ναι, για να μην είσαι τελείως καταθλιπτικός και χάνεις μυες και τεστο, οφειλεις να γυμνάζεσαι τακτικά, να βγαινεις στον ήλιο και να καταναλώνεις κόκκινο κρέας, στρείδια, κλπ φαγητά που ενισχύουν νιτρώδη που βοηθάνε τεστο και στύση και όλα.
H αλωπεκία ειδικά αν υπάρχει προδιάθεση, ίσα ίσα ενισχύεται από την διυδροτεστοστερόνη (DHT) κάτι σαν πρόδρομος της τεστοστερόνης, η οποία πάει και κάνει δεσμό στις ρίζες και τις ρίχνει πιο εύκολα αν είναι σε υψηλά επίπεδα. Όχι σε χαμηλά.
Ναι ειναι άσχημα μερικά κεφάλια, ναι ειναι ασχημο πράγμα η αραίωση, αλλά μη γίνεσαι μαλάκας απέναντι σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα για να το παίξεις μάγκας και άντρας.
Εσυ έχεις ξανθοφλοκάτη και καλα κάνεις και μπράβο σου και να τη χαίρεσαι. Πήγαινε λοιπόν στο ταπητοκαθαριστήριο να στην περάσουν ενα στεγνό καθάρισμα την κεφάλα μπας και αλλάξεις μυαλά, μετα πήγαινε να στην κανουν περμανάντ και να σου βάψουν και το νύχι ροζ με κανελλί βούλες να ηρεμήσεις.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

25-08-24

13:32
εγω πιο πολυ για πλακα το ειπα αλλα οντως πανω κατω ισχυειΆμα σου έλεγε ο Παράγοντας, οι μισοι που πάνε σε ταβέρνες έχουν μπυροκοίλι, ναι εκει να το δεχτω οτι έχουν πτώση τεστοστερόνης, σπλαχνικό λίπος γαρ κλπ. καθώς όλα αυτά ειναι αλληλένδετα.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

25-08-24

13:35
Επιστημονικά μιλώντας η αύξηση τεστοστερόνης οδηγεί σε αλωπεκία.πτώσης της τεστοστερόνης στον οργανισμό τους κ.ο.κ.
Είναι από τα πιο σπαστικα συμπτώματα σε γυναίκες με συνδρομο πολυκυστικών ωοθηκων, η παθολογική αύξηση τεστοστερόνης, τους προκαλεί τριχοφυΐα ανδρικού επιπέδου στο πρόσωπο, και αλωπεκία στο κεφάλι.
Για την φαλακρα δεν μπορείς να κάνεις πολλά ως άνδρας. Είναι δυστυχώς κατά κύριο λόγο γονιδιακό. Αν έχεις θείο παππού από την μεριά της μαμάς φαλακρό, θα γίνεις και εσύ φαλακρός.
Απλά το αποδέχεσαι και είτε το ξυρίζεις ή πας Τουρκία.
Σταματήστε να ντροπιαζετε τους υπόλοιπους άνδρες για κάτι που δεν μπορούν να ελέγξουν με ανακρίβειες.
Χειρότερα και από τις χαζοινφλουενσερς που λένε μλκς στις έφηβες κάνεις.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

25-08-24

13:35
Ένα σωρό έρευνες υπάρχουν που συνδέουν την έλλειψη τεστοστερόνης με την καράφλα και η έλλειψη τεστοστερόνης οφείλεται (μεταξύ άλλων) σ' αυτά που ανέφερα!Εσυ γεννάς κομπλεξικούς με τη μια αμα πέσεις σε κανα άβγαλτο και του πεις τέτοιες απόψεις.
Ποιός σου έχει πει βρε ντολμά ότι η καράφλα είναι αγαμία αγυμνασιά και φλωροποίηση;
Προδιάθεση και άγχος πιθανότατα ειναι.
Άμα σου έλεγε ο Παράγοντας, οι μισοι που πάνε σε ταβέρνες έχουν μπυροκοίλι, ναι εκει να το δεχτω οτι έχουν πτώση τεστοστερόνης, σπλαχνικό λίπος γαρ κλπ. καθώς όλα αυτά ειναι αλληλένδετα.
Και ναι, για να μην είσαι τελείως καταθλιπτικός και χάνεις μυες και τεστο, οφειλεις να γυμνάζεσαι τακτικά, να βγαινεις στον ήλιο και να καταναλώνεις κόκκινο κρέας, στρείδια, κλπ φαγητά που ενισχύουν νιτρώδη που βοηθάνε τεστο και στύση και όλα.
H αλωπεκία ειδικά αν υπάρχει προδιάθεση, ίσα ίσα ενισχύεται από την διυδροτεστοστερόνη (DHT) κάτι σαν πρόδρομος της τεστοστερόνης, η οποία πάει και κάνει δεσμό στις ρίζες και τις ρίχνει πιο εύκολα αν είναι σε υψηλά επίπεδα. Όχι σε χαμηλά.
Ναι ειναι άσχημα μερικά κεφάλια, ναι ειναι ασχημο πράγμα η αραίωση, αλλά μη γίνεσαι μαλάκας απέναντι σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα για να το παίξεις μάγκας και άντρας.
Εσυ έχεις ξανθοφλοκάτη και καλα κάνεις και μπράβο σου και να τη χαίρεσαι. Πήγαινε λοιπόν στο ταπητοκαθαριστήριο να στην περάσουν ενα στεγνό καθάρισμα την κεφάλα μπας και αλλάξεις μυαλά, μετα πήγαινε να στην κανουν περμανάντ και να σου βάψουν και το νύχι ροζ με κανελλί βούλες να ηρεμήσεις.
Γι' αυτό π.χ. το 1980 ή το 1990 έβλεπες φαλακρό στο δρόμο μια στο τόσο και τώρα κάθε τρεις ή τέσσερις άντρες και μια φαλάκρα, γιατί η ζωή έχει γίνει πιο καθιστική, οι άντρες δεν πηδάνε όσο πηδούσαν κάποτε κ.ο.κ.
Εσύ που με λες «ντολμά» γιατί σου «χτύπησα φλέβα» τη δική σου τεστοστερόνη την έχεις μετρήσει ποτέ να δεις σε τι επίπεδα βρίσκεται;
Η τεστοστερόνη έχει ένα «άνω» κι ένα «κάτω» φυσιολογικό όριο, προφανώς κι αν το ξεπεράσεις θα 'χεις άλλα προβλήματα...Επιστημονικά μιλώντας η αύξηση τεστοστερόνης οδηγεί σε αλωπεκία.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

25-08-24

13:40
Ρε μλκ ειλικρινά, ο κάθε Έλληνας θείος της δεκαετίας εκείνης έχε φαλάκρα στο κεφάλι. Που ζούσες άραγε;Γι' αυτό π.χ. το 1980 ή το 1990 έβλεπες φαλακρό στο δρόμο

Μη λες άλλο ανακρίβειες πλιζ.
Η έλλειψη τεστο δημιουργεί άλλα προβλήματα στους άνδρες και είναι σοβαρό ορμονολογικο θέμα.Ένα σωρό έρευνες υπάρχουν που συνδέουν την έλλειψη τεστοστερόνης με την καράφλα
Δεν έχει να κάνει μόνο με την έλλειψη πηδηματος και την αγυμνασια.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

25-08-24

13:42
Δηλαδη το 70% του αντρικου πληθυσμου εχει χαμηλη τεστοστερονη και ειναι χλεχλεχες και αγυμναστοι
Σε ολους τιυς ανθρωπους που γνωριζω ανω των 60 εχω δει γυρω στους 5 που εχουν ακομα πολυ μαλλι. Τι λεει αυτο?

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

25-08-24

13:43
Φέρτες.Ένα σωρό έρευνες υπάρχουν που συνδέουν την έλλειψη τεστοστερόνης με την καράφλα και η έλλειψη τεστοστερόνης οφείλεται (μεταξύ άλλων) σ' αυτά που ανέφερα!
Τι λες μωρέ. Κάθε θείτσος και μπιφτέκα είχε.Γι' αυτό π.χ. το 1980 ή το 1990 έβλεπες φαλακρό στο δρόμο μια στο τόσο και τώρα κάθε τέσσερις άντρες και μια φαλάκρα, γιατί η ζωή έχει γίνει πιο καθιστική, οι άντρες δεν πηδάνε όσο πηδούσαν κάποτε κ.ο.κ.
Ναι ντολμαδάκι μου. Κατέβα να τα πουμε απο κοντά να σου δειξω το χαρτί προ μηνών.Εσύ που με λες «ντολμά» γιατί σου «χτύπησα φλέβα» τη δική σου τεστοστερόνη την έχεις μετρήσει ποτέ να δεις σε τι επίπεδα βρίσκεται;
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

25-08-24

13:46
Για κάτι σαμπουάν που αποδεδειγμένα ενισχύουν την τριχοφυΐα στο κεφάλι έχεις ακουστά;Για την φαλακρα δεν μπορείς να κάνεις πολλά ως άνδρας.
Σταματήστε να ντροπιαζετε τους υπόλοιπους άνδρες για κάτι που δεν μπορούν να ελέγξουν με ανακρίβειες.
Για εμφυτεύσεις μαλλιών μήπως;
Λύσεις υπάρχουν, όποιος θέλει πληρώνει το ανάλογο τίμημα και τις ακολουθεί, όποιος όχι αφήνεται τα φορτώνει όλα στην «τύχη» και μετά από χρόνια που 'χει μείνει με δυο τούφες στο κεφάλι κάνει σα γεροντοκόρη και του φταίνε όλοι κι όλα!
Ρε μλκ ειλικρινά, ο κάθε Έλληνας θείος της δεκαετίας εκείνης έχε φαλάκρα στο κεφάλι.
Μη λες άλλο ανακρίβειες πλιζ.
Δηλαδη το 70% του αντρικου πληθυσμου εχει χαμηλη τεστοστερονη και ειναι χλεχλεχες και αγυμναστοι
Σε ολους τιυς ανθρωπους που γνωριζω ανω των 60 εχω δει γυρω στους 5 που εχουν ακομα πολυ μαλλι. Τι λεει αυτο?![]()
Δε μιλάμε για «θείους» και «μπαρμπάδες», μιλάμε για νέους ανθρώπους 18-40+ ετών, συγκεντρωθείτε...Τι λες μωρέ. Κάθε θείτσος και μπιφτέκα είχε.
Έγραψα αυτό:Η έλλειψη τεστο δημιουργεί άλλα προβλήματα στους άνδρες και είναι σοβαρό ορμονολογικο θέμα.
Δεν έχει να κάνει μόνο με την έλλειψη πηδηματος και την αγυμνασια.
Μάθε να διαβάζεις!Ένα σωρό έρευνες υπάρχουν που συνδέουν την έλλειψη τεστοστερόνης με την καράφλα και η έλλειψη τεστοστερόνης οφείλεται (μεταξύ άλλων) σ' αυτά που ανέφερα!
Μπράβο σου...πάμε στοίχημα ότι αν π.χ. όσοι γράφουν σ' αυτό το thread κι έχουν αραίωση πάνε και κάνουν αυτές τις εξετάσεις οι μισοί θα βγουν κάτω απ' το φυσιολογικό;Ναι ντολμαδάκι μου. Κατέβα να τα πουμε απο κοντά να σου δειξω το χαρτί προ μηνών.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

25-08-24

13:49
Για την μινοδιξιλη λες.Για κάτι σαμπουάν που αποδεδειγμένα ενισχύουν την τριχοφυΐα στο κεφάλι έχεις ακουστά;
Αλλά δεν κάνει θαύματα. Και έχει και κάποιες παρενέργειες που ενδεχομένως να αποτρέψει τους άνδρες από το να το χρησιμοποιούν.
Βεβαίως και υπάρχουν χειρουργικές μεθόδους. Αλλά δεν εννοώ αυτό, εννοώ ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά να το αποφύγεις. "Θεραπείες" υπάρχουν.Για εμφυτεύσεις μαλλιών μήπως;
Λύσεις υπάρχουν, όποιος θέλει πληρώνει το ανάλογο τίμημα και τις ακολουθεί, όποιος όχι αφήνεται τα φορτώνει όλα στην «τύχη» και μετά από χρόνια που 'χει μείνει με δυο τούφες στο κεφάλι του φταίνε όλοι κι όλα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κάτσε γιατί είμαι και από χωριόμιλάμε για νέους ανθρώπους 18-40+ ετών, συγκεντρωθείτε..
40+ δεν είσαι νέος. Είσαι θείος. Τουλάχιστον στη δική μου γενιά οι θείοι ήταν 40+.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

25-08-24

13:51
40+ θειος εισαιμιλάμε για νέους ανθρώπους 18-40+ ετών

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

25-08-24

13:57
Δεν έχει σημασία, κάτι είναι κι αυτό...αν βγούμε έξω και ρωτήσουμε στην τύχη π.χ. 100 άντρες που έχουν αραίωση οι 80 δε θα έχουν ιδέα τι εστί μινοξιδίλη και λούζονται με σαμπουάν απ' τα Lidl!Για την μινοδιξιλη λες.
Αλλά δεν κάνει θαύματα. Και έχει και κάποιες παρενέργειες που ενδεχομένως να αποτρέψει τους άνδρες από το να το χρησιμοποιούν.
Βεβαίως και υπάρχουν χειρουργικές μεθόδους. Αλλά δεν εννοώ αυτό, εννοώ ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά να το αποφύγεις. "Θεραπείες" υπάρχουν.
Γι' αυτό να μην τα ρίχνουμε όλα στην «τύχη»...ναι φίλε άντρα οκ σε βρήκε η ατυχία να χάνεις μαλλιά, ώρα ν' αναλάβεις δράση κι ευχαριστώ να λες που υπάρχουν θεραπείες (γιατί άλλοι παθαίνουν χειρότερα που δεν έχουν γυρισμό)...
Με τα σημερινά δεδομένα ένας άντρας στα 40+ είναι νεότατος κι ακμαιότατος...Κάτσε γιατί είμαι και από χωριό
40+ δεν είσαι νέος. Είσαι θείος. Τουλάχιστον στη δική μου γενιά οι θείοι ήταν 40+.
Καλά ναι, φτάσε τα 40 και μετά (ειδικά αν έχεις και καλό γονίδιο) έλα να μου πεις πόσο «θείος» είσαι!40+ θειος εισαι![]()

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

25-08-24

13:58
Η τριχοπτωση οφειλεται κυριως σε γενετικη, μετα ερχεται το αγχος, κοινωνικοι παραγιντες και μετα ορμονικα προβληματα. Δεν υφισταται 70% των αντρων να φαλακραινουν γιατι δε γαμανε...
Ο πατερας μου ειχε μαυρο κατσαρο μακρυ μαλλι μεχρι τα 50 του, μια δεκαπενταετια μετα εχει ασπρο μαλλι και καραφλα. Σταματησε να πηδαει ξαφμικα μετα τη γεννηση μου?
Ο πατερας μου ειχε μαυρο κατσαρο μακρυ μαλλι μεχρι τα 50 του, μια δεκαπενταετια μετα εχει ασπρο μαλλι και καραφλα. Σταματησε να πηδαει ξαφμικα μετα τη γεννηση μου?
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

25-08-24

14:00
βρε θειους τους αποκαλουμε τους 40+. ετσι μιλαει ο λαος. εγω φταιω?Καλά ναι, φτάσε τα 40 και μετά (ειδικά αν έχεις και καλό γονίδιο) έλα να μου πεις πόσο «θείος» είσαι!
Με τα σημερινά δεδομένα ένας άντρας στα 40+ είναι νεότατος κι ακμαιότατος...

εμενα φιλε τωρα το τελευταιο χρονο ξεκιναει βαρβατη αραιωση στα 57 του. μεγαλωνουμε ολοι μαςΟ πατερας μου ειχε μαυρο κατσαρο μακρυ μαλλι μεχρι τα 50 του, μια δεκαπενταετια μετα εχει ασπρο μαλλι και καραφλα. Σταματησε να πηδαει ξαφμικα μετα τη γεννηση μου?

Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-08-24

14:11
Τι με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι; Με μένα μιλάς τώρα, κι όταν θα μιλάς με μένα θα μιλάς σοβαρά.Μπράβο σου...πάμε στοίχημα ότι αν π.χ. όσοι γράφουν σ' αυτό το thread κι έχουν αραίωση πάνε και κάνουν αυτές τις εξετάσεις οι μισοί θα βγουν εκτός;
Ρε Κώστα, άμα σου λεω οτι λες ανακρίβειες λες να μη το χω δει στο πετσί μου;
Όταν είχα τιγκα αραίωση, έκανα σεξ για δέκα ζωές, μη κοιτας που δεν το φωνάζω σαν άλλους. Είμαι πολύ πιο ζώον απ όσο μπορεις να συλλογιστείς.
Και ξες μετα απο ενα σημειο ειναι και η ηλικία, η καθιστικη ζωή, η έλλειψη βιταμίνης D, η κακή διατροφή, όλα αυτά παίζουν φοβερό ρόλο στο αν ο άλλος θα αποδυναμωθεί σαν οργανισμός γενικά.
ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ εαν χτυπήσεις γυμναστηριο και ξεφορτωθεις σπλαχνικά λίπη και μαλακίες, τραφείς σωστά κλπ, θα δεις θαυματάκια ακόμα και στα 40 σου.
Η καράφλα ομως, είναι άλλο ζωο τελείως.
Εμένα αυτό με ενόχλησε, ότι είπες ανακρίβειες, για ένα θέμα που εμφανώς ένα σωρό αντρες εχουμε μολις γράψει οτι μας ενοχλεί. Οχι για την τέστο,τα νούμερα τα ξέρω, δεν μπορείς να με θίξεις εκει.
Το πηγαιντε βάλτε μαλλιά είναι μια κουβέντα. Ειναι τρισιμισι με πεντε χιλιάρικα στην Αθηνα. Τόσο λάρτζ εισαι που τα χεις για περίπτερο και νομιζεις οτι ολοι καταρχάς τα έχουν; Ή οτι ειναι τοσο ματαιόδοξοι ώστε να ειναι η πρώτη προτεραιότητα;
Το καταλαβαινεις οτι ωρες ωρες κάνεις σαν ινσταγκραμογκόμενα ελιτίστρια που χαχανίζει με τα άτομα που δεν έχουν μαλλιά, που δεν έχουν σώμα, που δεν έχουν να φάνε, που δεν έχουν πτυχία κλπ;
Γενικά είσαι λίγο κοροϊδιάρης, σ αρέσει να κάνεις pick τους άλλους και να το παίζεις γαμάω και δέρνω, με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου.
Ανασφάλειες έχεις ρε μαλάκα και μιλάς έτσι; Ταπεινός καθόλου δεν είσαι. Δεν παραδέχεσαι τίποτα αρνητικό. Μόνο μεγαλοστομίες.
Εγω δεν χαρίζω του άγγελού μου νερό.
Μπορεί να στέκεσαι πίσω μου και να πυροβολήσω τον ίδιο μου τον ώμο για να σε βρει η σφαίρα χωρίς να το καταλάβεις. Θα σε κάνω τόσο pick που θα κλαίς σαν γυμνασιοπαρθένα μέχρι να πάρεις σύνταξη αμα ξαναπεις μαλακίες στο φόρουμ.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

25-08-24

14:12
Σίγουρα.Γι' αυτό να μην τα ρίχνουμε όλα στην «τύχη»...ναι φίλε άντρα οκ σε βρήκε η ατυχία να χάνεις μαλλιά, ώρα ν' αναλάβεις δράση κι ευχαριστώ να λες που υπάρχουν θεραπείες (γιατί άλλοι παθαίνουν χειρότερα που δεν έχουν γυρισμό)...
Αλλά υπάρχει η πιθανότητα της παρενέργειας της σεξουαλικής δυσλειτουργίας.
Πολλοί άνδρες δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα για κάτι τέτοιο.
Εκτός αν, όπως έλεγε και ο ζουκοβ, δεν έχουν καμία σύντροφο οπότε δεν τους καίει.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

25-08-24

14:13
Όχι, δε μιλάω «με σένα», μιλούσα γενικά, το ότι εσύ πετάχτηκες και μου τα 'χωσες γιατί το πήρες προσωπικά είναι δικό σου πρόβλημα...Τι με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι; Με μένα μιλάς τώρα, κι όταν θα μιλάς με μένα θα μιλάς σοβαρά.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

25-08-24

14:13
Και τότε ο 20ρης τι είναι;Με τα σημερινά δεδομένα ένας άντρας στα 40+ είναι νεότατος κι ακμαιότατος...
Αφήστε τα σημερινά παραμύθια.
Το σώμα γερνάει σιγά σιγά και στα δύο φύλα μετά τα 40 υπάρχουν αλλαγές.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

25-08-24

14:14
Εκεί κολλάς;Και τότε ο 20ρης τι είναι;
Αφήστε τα σημερινά παραμύθια.
Το σώμα γερνάει σιγά σιγά και στα δύο φύλα μετά τα 40 υπάρχουν αλλαγές.
Οκ, να το κάνουμε «έως τα 40»;Να το κάνουμε, κανένα πρόβλημα!

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

25-08-24

14:14
Κάτι τέτοια λένε και κάτι εμφανίσιμες κυρίες τέτοιας ηλικίας.Καλά ναι, φτάσε τα 40 και μετά (ειδικά αν έχεις και καλό γονίδιο) έλα να μου πεις πόσο «θείος» είσαι!![]()
Δεν μπορούν όμως να κοροϊδέψουν κανέναν ότι δεν είναι 40+
Εκτός αν είσαι Ασιάτης που αυτοί δείχνουν σενάρια γήρατος πολύ αργά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-08-24

14:15
Ναι το πήρα προσωπικά, κλαίω, δε θα φάω σήμερα από τη στενοχώρια μου.Όχι, δε μιλάω «με σένα», μιλούσα γενικά, το ότι εσύ πετάχτηκες και μου τα 'χωσες γιατί το πήρες προσωπικά είναι δικό σου πρόβλημα...
Εσένα όποιος σου τη λέει και σε πάει κόντρα, είναι crybaby που το παίρνει προσωπικά γιατι έχει θέμα. Οχι οτι ανοιγεις το στομα και δεν ξερεις τι λες.
Σορρυ φιλε αλλα οταν λες μαλακιες θα σου απανταει ο κόσμος.
Επίσης: Και ναι 40 χρονών όντως νεος εισαι ακόμα. Αλλά νεος για τι πράγμα; Αμα πεθανεις ναι θα πουν πέθανε νεότατος. Αλλά νεότατος να κανει οτι εκανε στα 20 οχι δεν είσαι. Δε με συμφέρει που το λεω αλλά έτσι είναι.
Η ηλικία δεν ειναι μονο για να κράζει ο κόσμος τις γυναίκες. Πιάνει και μας τους άντρες ξέρεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- taketrance
- Paragontas7000
- Joji
- chester20080
- Jack of Spades
- charmander
- Varus
- johnsala
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- louminis
- touvlo
- Natsuko
- GeorgePap2003
- rafaela11
- iew
- linuxman
- SlimShady
- Hecticism
- iiTzArismaltor_
- jj!
- thenutritionist
- fourkaki
- Μήτσος10
- User2350
- Mike_100
- Libertus
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- john29
- χημεια4λαιφ
- MarcoReus
- Satan Claus
- Idontknoww
- sunsetpp
- Αλκης Κ.
- Paralogikos
- ggl
- giannhs2001
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.