Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

25-08-24

16:51
Επίπεδα 10ng/mL έχει όποιος γαμάει τα θρεντς. Όταν το ανω αποδεκτό ειναι 7.5Den ειναι αυτο υψηλή τεστοστερόνη να γαμάς τις συζητήσεις κάθε λίγο και τα θρέντς ;;;![]()
Σα να χεις πάρει κοκτέηλ Faedogia Agrestis και Tongkat Ali μαζί, στο σεηκερ με καρύδια και ζωμό ζωντανού στρειδιού.
Η τριχα η μαυρη η ταμ ταμ ταμ, θα βγαινει κι απο το βολβό του ματιού.
Varus
Νεοφερμένο μέλος
Ο Varus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

29-03-25

23:03
Καλησπέρα ομάδα, θα ήθελα να ρωτήσω γενικά τι γνώμη έχετε για την εμφύτευση μαλλιών. Μετά αν υπάρχει κάποιος με προσωπική εμπειρία αν μπορεί να μου πει πού πήγε (Ελλάδα ή εξωτερικό), αν πέτυχε, πόσο μεγάλο ήταν το θέμα του κ.α.. Γενικά έχω μαλλί αραιό βέβαια το βλέπουν μόνο οι φίλοι μου που το λένε για χαβαλε. Γενικά επηρεάζει λίγο την αυτοπεποίθηση μου. Αυτή την στιγμή σκέφτομαι να κάνω μια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια τώρα που το προβλήμα είναι ακόμα μικρό. Γνώμες;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

30-03-25

15:26
@Scandal για πες , καραφλιασες τελικα?Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει μια αισθητή αραίωση των μαλλιών μου στο μπροστά μέρος της κόμης μου.![]()
Για να σας δώσω να καταλάβετε:
![]()
Μάλιστα δύο θείοι μου (αδέλφια της μάνας μου) τυχαίνει και αυτοί να έχουν αραιά μαλλιά από σχετικά μικρή ηλικία (ειδικά ο ένας καράφλιασε πριν τα 25).
Τα μαλλιά μου είναι ίσιου τύπου και καστανόξανθα (περισσότερο προς το ξανθό).
Γνωρίζετε τίποτα επί του θέματος; Το γεγονός ότι η αραίωση μαλλιών είναι σε εκείνο το σημείο και όχι σε κάποιο άλλο (πχ κορυφή μαλλιών ή μπροστά- εκατέρωθεν της συμμετρικής γραμμής του κεφαλιού), σημαίνει κάτι; (ότι πχ είναι κάτι προσωρινό; )
Σκοπεύω να επισκεφτώ το συντομότερο έναν δερματολόγο (πόσα παίρνουν συνήθως αυτοί;).
Αύριο που θα πάω για κούρεμα θα ρωτήσω και τον κομμωτή.
Και το κακό είναι ότι η καράφλα - τοπική αραίωση είναι κάτι που δεν μου πάει καθόλου.
-petros
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τουρκια πας χωρις δευτερη σκεψηΚαλησπέρα ομάδα, θα ήθελα να ρωτήσω γενικά τι γνώμη έχετε για την εμφύτευση μαλλιών. Μετά αν υπάρχει κάποιος με προσωπική εμπειρία αν μπορεί να μου πει πού πήγε (Ελλάδα ή εξωτερικό), αν πέτυχε, πόσο μεγάλο ήταν το θέμα του κ.α.. Γενικά έχω μαλλί αραιό βέβαια το βλέπουν μόνο οι φίλοι μου που το λένε για χαβαλε. Γενικά επηρεάζει λίγο την αυτοπεποίθηση μου. Αυτή την στιγμή σκέφτομαι να κάνω μια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια τώρα που το προβλήμα είναι ακόμα μικρό. Γνώμες;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

30-03-25

15:32
hahahaha ναι!!@Scandal για πες , καραφλιασες τελικα?
Δεν έχει μείνει πολύ μαλλί, οπότε ξυρίζω με τη ψηλή τα γύρω γύρω μπόμπα.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

30-03-25

15:33
Ό,τι πρέπει γι' αυτό το thread!

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

30-03-25

15:38
Classic πληροφορικοςhahahaha ναι!!
Δεν έχει μείνει πολύ μαλλί, οπότε ξυρίζω με τη ψηλή τα γύρω γύρω μπόμπα.

paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.

30-03-25

15:39
Καλησπέρα ομάδα, θα ήθελα να ρωτήσω γενικά τι γνώμη έχετε για την εμφύτευση μαλλιών. Μετά αν υπάρχει κάποιος με προσωπική εμπειρία αν μπορεί να μου πει πού πήγε (Ελλάδα ή εξωτερικό), αν πέτυχε, πόσο μεγάλο ήταν το θέμα του κ.α.. Γενικά έχω μαλλί αραιό βέβαια το βλέπουν μόνο οι φίλοι μου που το λένε για χαβαλε. Γενικά επηρεάζει λίγο την αυτοπεποίθηση μου. Αυτή την στιγμή σκέφτομαι να κάνω μια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια τώρα που το προβλήμα είναι ακόμα μικρό. Γνώμες;
Η εμφύτευση μαλλιών αποτελεί την τελική ( και καλύτερη) λύση στο πρόβλημα αυτό.
Εξαρτάται βέβαια, και για το πόσες τρίχες έχεις και που τις έχεις. Υπάρχουν άνθρωποι που φαλακριαζουν γρήγορα και μαζικά σ όλη την κεφαλή. Εκεί βέβαια μια εμφύτευση είναι αδύνατη ή αν γίνει νωρίς, δεν θα επιφέρει καλό μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Συνήθως, ένας έμπειρος δερματολόγος στον τομέα αυτό, μπορεί να διακρίνει καλά πότε οφελεί και σε ποια σημεία οφελεί μια εμφύτευση μαλλιών. Επίσης μπορεί να πει πόσο μαλλί θα απαιτηθεί ολικά και πότε περίπου θα ολοκληρωθεί η απώλεια τριχών.
Σε περιπτώσεις μέτριας ή μικρού βαθμού απώλειας τριχών, έχει νόημα η μεταμόσχευση. Είτε την κάνεις νωρίς- όταν έχεις χάσει μια ποσότητα μαλλιών- είτε αργότερα, όταν έχει ολοκληρωθεί η απώλεια, λίγη σημασία έχει- βέβαια, στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστούνε 2 επεμβάσεις για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
Μακριά πάντως από Τουρκίες. Οι τύποι εκεί (συνήθως) απλα κόβουν χρήμα και το έχουν για μπιζνα . Εχω δει ασθενεις που κυριολεκτικά πάνε για μαλλί και έρχονται κουρεμενοι( καλά όχι τελείως κουρεμένοι, αλλά πετάνε τούφες από δω, τούφες από εκεί) προερχόμενοι πίσω από την Ισταανμπουλ.
Καλύτερα να πληρώσεις κάτι παραπάνω και στην χώρα σου όπου μπορείς να συνεννοηθείς, παρά να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα ή να πάθεις στο τέλος και ζημιά.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

04-04-25

17:09
Ή περουκινι
Ή απλά τα ξυριζεις όλα και ησυχαζεις
Έχει άλλη γοητεία μια ομοιόμορφη λεία φαλακρα παρα τριχοφωλια με ελάχιστη τριχοχλωριδα σα να παν να τη βοσκησουν στον ένα ποντο
Μεταμόσχευση ναι γίνεται αλλά προσωπικά εμένα δεν με εψησε, με προτιμώ έτσι χωρίς
Αν το αντισταθμισεις με μια καλή γενειάδα θα είσαι μπομπα
Ή απλά τα ξυριζεις όλα και ησυχαζεις
Έχει άλλη γοητεία μια ομοιόμορφη λεία φαλακρα παρα τριχοφωλια με ελάχιστη τριχοχλωριδα σα να παν να τη βοσκησουν στον ένα ποντο
Μεταμόσχευση ναι γίνεται αλλά προσωπικά εμένα δεν με εψησε, με προτιμώ έτσι χωρίς
Αν το αντισταθμισεις με μια καλή γενειάδα θα είσαι μπομπα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- taketrance
- Paragontas7000
- Joji
- chester20080
- Jack of Spades
- charmander
- Varus
- johnsala
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- louminis