Charalabos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο Ηρακλειο εχω 4 απο OTE
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνδέομαι στα 12-13 λόγω τεράστιου attenuation. Καλά είναι...
DSL Upstream Rate: 1021 Kbps
DSL Downstream Rate: 12584 Kbps
Down up
DSL Noise Margin: 3.1 dB 9.9 dB
DSL Attenuation: 34.0 dB 17.7 dB
DSL Transmit Power: 19.2 dBm 12.4 dBm
Anarki
Διάσημο μέλος

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 27,5 / 49,0
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 6.094
Στην Αθήνα αυτό, επειδή είμαι πολύ μακριά απο το κέντρο. Στα Χανιά χτυπάω κάπου 17.000kbps με 19dB attenuation νομίζω, δε θυμάμαι ακριβώς.
01011001
Δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη μου μιλάς για attenuation, σε έχω:
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 27,5 / 49,0
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 6.094
Στην Αθήνα αυτό, επειδή είμαι πολύ μακριά απο το κέντρο. Στα Χανιά χτυπάω κάπου 17.000kbps με 19dB attenuation νομίζω, δε θυμάμαι ακριβώς.
Ω ρε φίλε! ! ! Μαγκιά? Από disconnects πως τα πας?
artemaki
Διάσημο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Κανένα πρόβλημα, μια χαρά είναι γενικώς, απλά συγχρονίζει λίγο χαμηλάΩ ρε φίλε! ! ! Μαγκιά? Από disconnects πως τα πας?

Είναι λίγο συντηρητικό το router (ή η Forthnet) και εκεί που κλειδώνει είναι αρκετά ψηλό το SNR (9.5dB).
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος

μετρησεις που εχω κανει με το speedtest.net δειχνουν οτι θεωρητικα τουλαχιστον εχω αυτα
download-5.23mbits δηλαδη 600kb/s
upload-0.72mbits δηλαδη 80kb/s
ping-33ms
τωρα πρακτικα δεν συμβαινει ακριβως αυτο εξαιτιας καποιων παραγοντων.
πρακτικα τουλαχιστον εχω 100-150kb/s download και 30kb/s upload.
θα ηθελα κατι παραπανω αλλα καλα ειναι και αυτα

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Και κάνει 1.5+ ώρες να κατεβάσω μια ταινίας 700 mb ανάλογα με πόσα κατεβάζει.
Στην καλυτερη περίπτωση να φτάσει τα 213kb/s.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

56άρα και όταν πιάνω 6kb/s στο KaZaA κάνω πάρτυ!
Υπάρχουν ακόμα 56αρες?!...
πραγματικα ολα αυτα τα γραφει καπου??:what:![]()
Παιδιά μας διαφωτίζετε κι εμάς λιγάκι;![]()
Τα στατιστικά της γραμμής σας μπορείτε να τα δείτε από το router σας.
192.168.1.1 ή 192.168.1.2 ή 192.168.1.254 τα συνήθη defaults. Αλλιώς ipconfig /all και δείτε την προεπιλεγμένη πύλη.
Attenuation είναι η εξασθένηση. Θέλεις μικρό νούμερο. Το (χειρότερο) οριακό που δουλεύει (σχετικά) απροβλημάτιστα είναι το 60.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω εχω φορθνετ και ενω πληρωνουμε για 24(χρονια τωωωρα)εχω γυρω στα 3-6mbps
Δεν πληρώνεις για 24, πληρώνεις για "up to 24". Αν ήσουν δίπλα απ τα dslams θα είχες πολύ κοντά στο 24άρι.
Αν θες πες μας και τα στατιστικά της γραμμής σου.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε ναι αυτο εννοουσα.Δεν πληρώνεις για 24, πληρώνεις για "up to 24". Αν ήσουν δίπλα απ τα dslams θα είχες πολύ κοντά στο 24άρι.
Αν θες πες μας και τα στατιστικά της γραμμής σου.
Στατιστικα; Δηλαδη;
who
Πολύ δραστήριο μέλος

ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.