Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

14-06-24

22:43
Δεν θα βρούμε τελειο σύντροφο, δεν υπάρχει ούτε κ είμαστε εμείς τέλειοι. το θέμα είναι να επιλέξουμε έναν άνθρωπο που να μας κάνει στα βασικά και σημαντικά και να το κάνουμε να δουλέψει.Φίλε... αν μια γυναίκα είναι απο τη φύση της παλιοχαρακτήρας και δεν έχει μεγαλώσει καλά όπως και ένας άντρας ολα αυτα που συζητάμε ειναι λεπτομέρειες και δεν έχουν και σημασία. Οτι και να κάνεις δεν προκειται να αλλαξεις τον τροπο που σκέφτεται η άλλη και τελικά αντιδράει.
Οπως έγραψα και το μεσημέρι.... εσυ δείξε τον αληθινό σου εαυτό. Θες να κάνεις το ενα θες να κάνεις το άλλα κάνε τα. Δειξε και εμπιστοσυνη δωσε και πράγματα και αμα δείς οτι δεν... απλά σηκώνεσαι και φευγεις.
Ειτε εσύ είτε αυτή... στο τέλος και μερικά απο μερικά χρόνια όλοι καταλαβαινουν και ξέρουν τι πραγματικά έγινε και οταν θα αρχισουν οι συγκρίσεις και κάποια ή κάποιος πουν ξέρεις... τοτε δεν έπρεπε να το κάνω έτσι.
Θα ειναι ήδη πολύ αργά.
Και πάλι ομως ανα πάσα στιγμή ο καθενας μπορεί να φτιάξει τη ζωή του απλά με άλλον άνθρωπο και αποφεύγοντας να κάνει τα ίδια λάθη.
Εγραψα και τις προάλλες εχω γνωστή που λέει "πωπω εκεινο το παιδί που ειχα γνωρίσει ηταν τελικά ο καλύτερος απο ολους" ετών 36.... και "ποτε θα κανω οικογενεια" και εχει αρχίσει και άγχεται κακώς βεβαια.
Αλλα οπως λεω οι επιλογές δεν ειναι απεριόριστες.
Και αν σκοπεύεις να κάνεις κάτι κάποια στιγμή... τα χρόνια περνάνε.... μία αντε δύο... στη τριτη ευκαιρία δεν υπάρχει δικαιολογία μετά εσυ εισαι ο περίεργος ή το χεις ταλέντο να πέφτεις στα σκατά μονίμως.
Και οι δυο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

14-06-24

22:47
Εντωμεταξυ η όλη συζητηση ειναι σε φάση, "ποια κουσουράκια ανέχεται ο εγωισμούλης μας". Για μενα, για τους άλλους, για όλους μας.
Ξέρετε κάτι; Κάντε το 1 λεπτό μια εικόνα αυτό που θα σας πω.
Να ειστε μες τα χέρια της αγκαλιά, κουταλάκι στο πλάι, να σας προστατεύει, να σας ηρεμεί, τη γιγαντοσύνη κι αγριάδα να σας την καλμάρει, να ειναι το λιμάνι σας κι η απαραίτητη σιωπή που γαληνευει το μυαλό σας.
Μετά να δουμε, σκέφτεται κανεις μας το "τι μου βρωμαει στην καλή μου"; (η στον καλο μου αντιστοιχα).
Ναι, κατι θα βρουμε, λογικά μιλώντας, όλοι έχουμε στραβα.
Αλλά καντε αυτο μια εικόνα πιο πανω. Δεν ειναι υπέροχο να βρειτε αγάπη;
Ξέρετε κάτι; Κάντε το 1 λεπτό μια εικόνα αυτό που θα σας πω.
Να ειστε μες τα χέρια της αγκαλιά, κουταλάκι στο πλάι, να σας προστατεύει, να σας ηρεμεί, τη γιγαντοσύνη κι αγριάδα να σας την καλμάρει, να ειναι το λιμάνι σας κι η απαραίτητη σιωπή που γαληνευει το μυαλό σας.
Μετά να δουμε, σκέφτεται κανεις μας το "τι μου βρωμαει στην καλή μου"; (η στον καλο μου αντιστοιχα).
Ναι, κατι θα βρουμε, λογικά μιλώντας, όλοι έχουμε στραβα.
Αλλά καντε αυτο μια εικόνα πιο πανω. Δεν ειναι υπέροχο να βρειτε αγάπη;
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

14-06-24

22:58
Θα βρουμε μας στελνω σε ολα τα μπακουρια θετικη ενέργεια
, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ατέλης , ασφαλή ουσιαστικη αγάπη. Μόνο ανθίζει κάνεις εκεί.
, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ατέλης , ασφαλή ουσιαστικη αγάπη. Μόνο ανθίζει κάνεις εκεί.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

14-06-24

23:05
Θα βρουμε μας στελνω σε ολα τα μπακουρια θετικη ενέργεια
Καλα εγω δεν νιώθω μπακούρι σιγά. Απλά τα συζητάμε εδω μέσα. Κοιτα και μονος μια χαρά περνάς. Απλα οχι για συνέχεια.
Εχει και τα καλά του να είσαι εργένης... ηρεμεις. Δεν εχεις να σκεφτεις και άλλο άτομο να πάρεις αποφαση. Εγω τωρα αμα θελω φευγω σε νησί. Εισαι ανεξάρτητος οπως και να το κάνουμε.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

14-06-24

23:05
Δεν θα με πειράζε αν ήθελε να με αγγιζει οπότε περνάει από δίπλα μου ,πάντα κ για πάντα
Δεν θα με πειράζε αν δεν μπορούσε να κοιμηθεί τσακωμενος
Δεν θα με πειράζε αν μίλαγε αργά
Δεν θα με πειράζε αν καθόταν στον καναπέ κ διάβαζε εφημερίδες η βιβλία
Δεν θα με πειραζε αν προτιμούσε να ξαπλώνει στην παραλία αντί να κολυμπαει μαζί μου
Πως κάποιος δεν δένεται έστω κ λίγο ?
Δεν θα με πειράζε αν δεν μπορούσε να κοιμηθεί τσακωμενος
Δεν θα με πειράζε αν μίλαγε αργά
Δεν θα με πειράζε αν καθόταν στον καναπέ κ διάβαζε εφημερίδες η βιβλία
Δεν θα με πειραζε αν προτιμούσε να ξαπλώνει στην παραλία αντί να κολυμπαει μαζί μου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μου φαίνεται τόσο παραξενο που δεν δένεσαι με τα "κοριτσια" ..ξέρεις είναι άγγιγμα χάδι φιλί..σεξ δίνεις το κορμί σουΚαλα εγω δεν νιώθω μπακούρι σιγά. Απλά τα συζητάμε εδω μέσα. Κοιτα και μονος μια χαρά περνάς. Απλα οχι για συνέχεια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

14-06-24

23:07
Δεν έχεις θέματα με τους γονείς... γιατι εντάξει ενα άλλο άτομο που βάζουμε στη ζωη μας αν δεν ειναι και δεκτικό θα αρχισει να στραβώνει. Ποτε πηγες στη μανα σου
μηπως εισαι μαμάκιας
μηπως εισαι μπαμπάκιας
γιατι σε πηρε παλι τηλεφωνο η μανα σου
γιατι ο πατερας σου
δεν μου προτειναν να πάμε για φαγητο μηπως δεν με θέλουν
ασε δράματα... άλλο δραμα απο εκει
μηπως εισαι μαμάκιας
μηπως εισαι μπαμπάκιας
γιατι σε πηρε παλι τηλεφωνο η μανα σου
γιατι ο πατερας σου
δεν μου προτειναν να πάμε για φαγητο μηπως δεν με θέλουν
ασε δράματα... άλλο δραμα απο εκει

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

14-06-24

23:08
TrueΚαλα εγω δεν νιώθω μπακούρι σιγά. Απλά τα συζητάμε εδω μέσα. Κοιτα και μονος μια χαρά περνάς. Απλα οχι για συνέχεια.
Εχει και τα καλά του να είσαι εργένης... ηρεμεις. Δεν εχεις να σκεφτεις και άλλο άτομο να πάρεις αποφαση. Εγω τωρα αμα θελω φευγω σε νησί. Εισαι ανεξάρτητος οπως και να το κάνουμε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-06-24

23:10
Μου φαίνεται τόσο παραξενο που δεν δένεσαι με τα "κοριτσια" ..ξέρεις είναι άγγιγμα χάδι φιλί..σεξ δίνεις το κορμί σου
Ας πούμε οτι η ψυχοσύνθεση μας έχει πολλές δυαδικότητες.
Υπάρχουν κάποιοι άντρες που όταν πάνε στα κορίτσια της χαράς

πέρνουν αυτο που ειναι να πάρουν , ξεσκάνε και δεν έχουν κάποια αλλη αρνητική επίδραση στη ψυχολογία τους.
Φυσικά μιλάμε για κυριλέ καταστασεις και οχι για μπουρδέλα της φυλής. Πχ μπορεί να βρείς κάποια που ειναι φοιτητρια ή και μεγαλύτερη που το κάνει αυτο επειδη γουστάρει να βγάζει και κανα δώρο και σ λέει ελα απο το σπίτι μου για μασάζ.
Λές εσυ ας πάω. Αλλα δινεις και ένα δωράκι... περνάτε καλά... περνάτε ευχάριστα και αυτο ειναι όλο.
Κοιτα απο το να ψάχνεις ξεπέτες στο Τίντερ το προτιμώ να σ πω την αλήθεια. Και ειναι και μια βιολογική ανάγκη. Για να κρατάς και τη ψυχική σου υγεία σε ισορροπία. Δεν μπορεί επειδη δεν έχεις σχέση να εισαι καταδικασμένος στην αγαμία.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

14-06-24

23:15
Και κάπως έτσι, γυρισε η συζητηση σε μπουρδέλα της Φυλής.
Πετρετζίκη να του βαζες να φτιάχνει mac and cheese, πάλι στη μπούτσα θα γύρναγε η κουβέντα.
Πετρετζίκη να του βαζες να φτιάχνει mac and cheese, πάλι στη μπούτσα θα γύρναγε η κουβέντα.

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

14-06-24

23:19
Δεν διαφωνώ απλως πχ εγω με τον έρωτα δενομαι .. θα μου πεις με την πρώτη? Όχι άλλα δεν μπορώ να αφήνω όποιον να ναι να με αγγιζει ποσο μαλλον να τον δεχτώ μέσα στο σώμα μου .Ας πούμε οτι η ψυχοσύνθεση μας έχει πολλές δυαδικότητες.
Υπάρχουν κάποιοι άντρες που όταν πάνε στα κορίτσια της χαράς
πέρνουν αυτο που ειναι να πάρουν , ξεσκάνε και δεν έχουν κάποια αλλη αρνητική επίδραση στη ψυχολογία τους.
Φυσικά μιλάμε για κυριλέ καταστασεις και οχι για μπουρδέλα της φυλής. Πχ μπορεί να βρείς κάποια που ειναι φοιτητρια ή και μεγαλύτερη που το κάνει αυτο επειδη γουστάρει να βγάζει και κανα δώρο και σ λέει ελα απο το σπίτι μου για μασάζ.
Λές εσυ ας πάω. Αλλα δινεις και ένα δωράκι... περνάτε καλά... περνάτε ευχάριστα και αυτο ειναι όλο.
Κοιτα απο το να ψάχνεις ξεπέτες στο Τίντερ το προτιμώ να σ πω την αλήθεια. Και ειναι και μια βιολογική ανάγκη. Για να κρατάς και τη ψυχική σου υγεία σε ισορροπία. Δεν μπορεί επειδη δεν έχεις σχέση να εισαι καταδικασμένος στην αγαμία.
Εγώ φταίω εγώ την πήγα,εκεί σορρρυυυυυυυΚαι κάπως έτσι, γυρισε η συζητηση σε μπουρδέλα της Φυλής.
Πετρετζίκη να του βαζες να φτιάχνει mac and cheese, πάλι στη μπούτσα θα γύρναγε η κουβέντα.![]()
Δεν θα,με πειραζε να ήθελε να κανουμε έρωτα κάθε μέρα (νομίζω) αχαχα. (Όχι στην ψυχρα (παντα )μα ύστερα από εγκεφαλικα προκαταρκτικα τςςςςςςς χαχαχα δηλαδή όλη την καθημερινή συμπεριφορά μας)
Να το ξαναφτιαξα ον τοπικ
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

14-06-24

23:23
Συνήθως είναι οι άλλοι/ες που χαλάνε ένα θέμα και όχι αυτός/η που "το άνοιξε"...Εγώ φταίω εγώ την πήγα,εκεί σορρρυυυυυυυ
Πρέπει να κρατάς τα μπόσικα. Θα μπατάρει η βάρκα...

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-06-24

23:25
Δεν διαφωνώ απλως πχ εγω με τον έρωτα δενομαι .. θα μου πεις με την πρώτη? Όχι άλλα δεν μπορώ να αφήνω όποιον να ναι να με αγγιζει ποσο μαλλον να τον δεχτώ μέσα στο σώμα μου .
Εγώ φταίω εγώ την πήγα,εκεί σορρρυυυυυυυ
Δεν θα,με πειραζε να ήθελε να κανουμε έρωτα κάθε μέρα (νομίζω) αχαχα. (Όχι στην ψυχρα μα .ύστερα από εγκεφαλικα προκαταρκτικα τςςςςςςς χαχαχα δηλαδή όλη την καθημερινή συμπεριφορά μας)
Να το ξαναφτιαξα ον τοπικ
Εχει γράψει τα αίσχη εν τω μεταξυ στα άλλα θρέντ ο Βάλτερ αλλα τον πείραξε η αναφορά σε ενα μασάζ

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

14-06-24

23:25
Μαθαινω ακόμη πως η οριοθετηση δεν είναι καταπίεση..μαθαινω 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-06-24

23:29
Α οχι, πιστευω εξ ολοκληρου στην ισότητα στα πάντα.Εχει γράψει τα αίσχη εν τω μεταξυ στα άλλα θρέντ ο Βάλτερ αλλα τον πείραξε η αναφορά σε ενα μασάζ![]()
Όλα τα αίσχη σου σε όλα τα θρεντ με πειράζουν εξίσου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.