xrhstoszzn
Νεοφερμένο μέλος

θηλυπρεπεις αντρες

vs
αρρενωπους αντρες

τελικα τι προτιματε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου αρέσει να τον "φοβάμαι" τον άντρα. Κάτι που οι αρρενωποι συνήθως το πετυχαίνουν. Εκεί να σου χώσει μια σφαλιαρα να το ευχαριστηθεις ρε παιδί μου. Πω, το ιδανικό θα ήταν ένας φαινομενικά θηλυπρεπης με αρρενωπο εσωτερικό κόσμο

Edit: αυτός ο δεύτερος μόνο για αρρενωπος δεν μου κάνει, lol
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα πάντως μου κάνει...
katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι αν σου χωσει δυο τρεις ακομα καλυτερα εκει να δεις αρενωποτητα ....... ελπιζω για το καλο σου να μην σοβαρολογειςΜου αρέσουν οι κάποιοι θηλυπρεπεις, το στυλάκι, αυτή η γλυκητητα που βγάζουν κτλ. αλλα δεν μπορώ να τους φανταστώ στο κρεβάτι πχ
Μου αρέσει να τον "φοβάμαι" τον άντρα. Κάτι που οι αρρενωποι συνήθως το πετυχαίνουν. Εκεί να σου χώσει μια σφαλιαρα να το ευχαριστηθεις ρε παιδί μου. Πω, το ιδανικό θα ήταν ένας φαινομενικά θηλυπρεπης με αρρενωπο εσωτερικό κόσμο
Edit: αυτός ο δεύτερος μόνο για αρρενωπος δεν μου κάνει, lol
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εσυ πρεπει να με γνωρισεις..Μου αρέσει να τον "φοβάμαι" τον άντρα. Κάτι που οι αρρενωποι συνήθως το πετυχαίνουν.

συνηθως οι νεαρες γυναικες ως πιο ανωριμες και επιθετικες σεξουλικα προτιμουν θηλυπρεπεις,,πασχαλης ,Βοσκοπουλος,μαρτακης κλπ μαλακά προσωπα -για να τους σκιζουν τα ρουχα κλπ.
. τα ανωριμα ατελη θηλυκα προτιμουν ατελη ανωριμα αρσενικα και τουμπαλιν.
και φοβουνται σχετικα τους πιο αγριους φαινομενικα..
ενω οσο ωριμαζει η γυναικα δεν φοβαται αλλα γοητευεται απο τους πιο αγριους ανδρες,,πιο βαρβαρους εμφανισιακα τουλαχιστον..γιατι κατα βαθος αυτοι ειναι πραγματικα παιδια μεσα τους..
ενω βλεπει πιο αδιαφορα τους μαλακους θηλυπρεπεις..
προσωπικα τουλαχιστον αυτο εχω δει..στη μικρη μεχρι τωρα ζωη μου..
αλλο να χωσει σφαλιαρα-που το κανουν πιο συχνα θηλυπρεπεις σαν κακοποιηση πιστευω..-Κι αν σου χωσει δυο τρεις ακομα καλυτερα εκει να δεις αρενωποτητα ....... ελπιζω για το καλο σου να μην σοβαρολογεις
και αλλο η δυνατοτητα φοβος..
σαν κατι ανδρες ντουλαπες θηρια που φοβασαι απο μακρια,,και απο κοντα ουτε μυγα δεν πειραζουν...-εκτος και αν τους ξεφυγει κανα χερι καταλαθος χωρις προθεση..

και γω ειμαι ευσωμος και εχω βαρυ χερι και θα μπορουσα να ριξω αγριες σφαλιαρες πχ,,αλλα ποναω μονο στη σκεψη να χτυπησω γυναικα..

Edit: ο "φόβος" που λέω, αποτελεί μέρος της γοητείας για μένα

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ειναι σαν το δεος που νιωθεις μπροστα σε ενα θηριωδες σκυλι ακομα και αν ξερεις πως ειναι ενας ακακος μπουλης

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και μετά παρεξηγιέστε στο "δεν ξέρετε τι θέλετε".Πω, το ιδανικό θα ήταν ένας φαινομενικά θηλυπρεπης με αρρενωπο εσωτερικό κόσμο![]()

Αυτό, μπράβο. Δέος.εγω καταλαβαινω,,παντως..
ειναι σαν το δεος που νιωθεις μπροστα σε ενα θηριωδες σκυλι ακομα και αν ξερεις πως ειναι ενας ακακος μπουλης![]()
Σου εξήγησα για ποιο πράγμα δεν ξέρω τι θέλωΚαι μετά παρεξηγιέστε στο "δεν ξέρετε τι θέλετε".![]()

Αλλά εντάξει, μπορεί να ισχύει και γενικότερα.. :p
Myrtle
Διάσημο μέλος

εσυ πρεπει να με γνωρισεις..
συνηθως οι νεαρες γυναικες ως πιο ανωριμες και επιθετικες σεξουλικα προτιμουν θηλυπρεπεις,,πασχαλης ,Βοσκοπουλος,μαρτακης κλπ μαλακά προσωπα -για να τους σκιζουν τα ρουχα κλπ.
. τα ανωριμα ατελη θηλυκα προτιμουν ατελη ανωριμα αρσενικα και τουμπαλιν.
και φοβουνται σχετικα τους πιο αγριους φαινομενικα..
ενω οσο ωριμαζει η γυναικα δεν φοβαται αλλα γοητευεται απο τους πιο αγριους ανδρες,,πιο βαρβαρους εμφανισιακα τουλαχιστον..γιατι κατα βαθος αυτοι ειναι πραγματικα παιδια μεσα τους..
ενω βλεπει πιο αδιαφορα τους μαλακους θηλυπρεπεις..
προσωπικα τουλαχιστον αυτο εχω δει..στη μικρη μεχρι τωρα ζωη μου..
αλλο να χωσει σφαλιαρα-που το κανουν πιο συχνα θηλυπρεπεις σαν κακοποιηση πιστευω..-
και αλλο η δυνατοτητα φοβος..
σαν κατι ανδρες ντουλαπες θηρια που φοβασαι απο μακρια,,και απο κοντα ουτε μυγα δεν πειραζουν...-εκτος και αν τους ξεφυγει κανα χερι καταλαθος χωρις προθεση..
και γω ειμαι ευσωμος και εχω βαρυ χερι και θα μπορουσα να ριξω αγριες σφαλιαρες πχ,,αλλα ποναω μονο στη σκεψη να χτυπησω γυναικα..
Βρε Άγγελε, ειλικρινά, δεν έχεις κουράσει τον εαυτό σου ακόμα με όλες αυτές τις γενικεύσεις; Απορώ!
Οι θηλυπρεπείς άντρες είναι ανώριμα αρσενικά, είναι μαλακοί, δέρνουν, κακοποιούν και σκίζουν ρούχα. Οι αρρενωποί είναι ώριμα αρσενικά, πιο άγριοι, αλλά δεν δέρνουν, δεν κακοποιούν και δεν πειράζουν ούτε μύγα. Και όλα αυτά τα καταλάβαμε από την εξωτερική εμφάνιση και μόνο!
Οκ... το καταλάβαμε! Είσαι αρρενωπός! Congrats!

ον τοπικ: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ζήτημα! Αν μου αρέσει ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα, το στυλ αυτά είναι ψιλά γράμματα για μένα!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

απλα καποιες γενικες προσωπικες αποψεις παρατηρησεις ειναι,,γιατι κολλατε ολοι ταμπελα "γενικευση"?δεν ειπα οτι ισχυουν παντου,,αλλα εχουν κομματι αληθειας απο οτι εχω δει εγω φυσικα..Βρε Άγγελε, ειλικρινά, δεν έχεις κουράσει τον εαυτό σου ακόμα με όλες αυτές τις γενικεύσεις; Απορώ!
Οι θηλυπρεπείς άντρες είναι ανώριμα αρσενικά, είναι μαλακοί, δέρνουν, κακοποιούν και σκίζουν ρούχα. Οι αρρενωποί είναι ώριμα αρσενικά, πιο άγριοι, αλλά δεν δέρνουν, δεν κακοποιούν και δεν πειράζουν ούτε μύγα. Και όλα αυτά τα καταλάβαμε από την εξωτερική εμφάνιση και μόνο!
αντι να ριχνεις σταμπα γενικευσεις,,μπορεις να απαντησεις επι της ουσιας σε τι διαφωνεις συμφωνεις κλπ?
μια μανια να μου απορριπτετε ολα οσα λεω με μια μεγααλη ταμπελαα..
γενικευσεις ή στερεοτυπα..
ειναι ψεμα πχ που συνηθως τα μεγαλα ειδωλα των κοριτσιων ηταν υπερβολικα θηλυπρεπη?μονο φατσες δειτε,,εναν εναν,,απο το 60 μεχρι σημερα..που οι κοπελιες τους εσκιζαν τα ρουχα τσιριζοντας..
τα αγουρα θηλυκα θελουν αγουρα αρσενικα..
ποσους τοπ σταρ των κοριτσιων εχεις δει με μουσια και αγρια εμφανιση?και οχι μπεμπε προσωπο..?
εγω δεν εχω κουραστει με τις "γενικευσεις" ,,,εσενα αφου ειναι τοσο λαθος και ανυπαρκτες γιατι σε ενοχλουν?
ασε με να γραφω βλακειες βρε παιδι μου,,τσαμπα ειναι..
εμφανισιακα νομιζω ναι...παραμεσα ουτε ο θεος δεν ξερει..Οκ... το καταλάβαμε! Είσαι αρρενωπός! Congrats!![]()
αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,,απαντα επι της ουσιας..
love_angel
Επιφανές μέλος

Βασικά απο θέμα εμφάνισης και μόνο ο αρρενωπός ο άντρας, σου βγάζει πιο βίαια ένστικτα (φαντάζομαι στο κρεβάτι θα αναφερόταν με τη σφαλιάρα η κοπέλα πιο πάνω που πέσατε να τη φάτε -.-΄), όπως και να το κάνουμε άλλο να βλέπεις αυτόν:

και άλλο αυτόν:

Μπορεί ο δεύτερος να έχει αντικειμενικά πιο όμορφα χαρακτηριστικά... αλλά... τον πρώτο προτιμάς στο κρεβάτι σου.
Αυτά.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

παντως στο χωρο του θεαματος και καμερας προτιμουνται καθαρα οι θηλυπρεπεις..διεθνως μιλαμεΜπορεί ο δεύτερος να έχει αντικειμενικά πιο όμορφα χαρακτηριστικά... αλλά... τον πρώτο προτιμάς στο κρεβάτι σου.
η γυναικεια ομορφια συνηθως..
ενω οι πιο αγριες φατσες δυσκολευονται πολυ να προχωρησουν..
prinCess.
Επιφανές μέλος

Τώρα που μας φάγαν τα γεράματα (λέμε τώρα) προτιμώ πιο "άργια" πράγματα, πιο άντρες, πιο πολλά γένια, πιο μελαχρινούς if you know what i mean.

Βλέπε

Αλλά δε χαλάει και κάτι τέτοιο ας πούμε που ναι πιο γλυκιά φάση.

Αλλά το "θηλυπρεπείς" σαν λέξη δε μου αρέσει.

Scandal
Διαχειριστής

Μάλλον εννοείτε άντρες με "πιο παιδικά χαρακτηριστικά", όχι πιο θηλυκά.
-petros
prinCess.
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.