cacofonix
Δραστήριο μέλος

Είχα σχέση το 2005 (22 τότε εγώ) με μια μαθήτριά μου 29 ετών. Τι μου έλεγε συνέχεια; Αχ και να σουν 10 χρόνια μεγαλυτερος...Ε τι να κάνουμε, είμαι 22 και όχι 32...Ε δεν μπορώ...Αλλά τελικά μπορούσε...Αντε βγάλε άκρη...Και μετά παρεξηγιέστε στο "δεν ξέρετε τι θέλετε".![]()
Σάκης πχ;Δε θα χρησιμοποιούσα τον όρο θηλυπρεπείς, αλλά ότι απλώς κάποιοι άντρες έχουν περισσότερο ''γλυκά'' χαρακτηριστικά!
Μ' αρέσει πολύ, εάν υπάρχει γλυκό πρόσωπο, αλλά ''δυνατό'' ανάστημα.
Δε ξέρω, αν με καταλαβαίνετε.![]()
Μου αρέσουν γενικά οι αντιθέσεις.![]()
Michael Owen;Οι baby face εγώ κατάλαβα.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος

Θεωρώ πως η συμπεριφορά του άνδρα τον καθιστά αυτο που λέμε "άντρακλα".
Σε μικρότερη ηλικία προτιμούσα τους πιο ανοιχτόχρωμους άνδρες, ίσως να έφταιγε το πρότυπο του πατέρα μου, γι'αυτό με είλκυαν οι ξανθοί με τα ανοιχτόχρωμα μάτια.
Σήμερα, δεν θα πω πως έχω ένα συγκεκριμένο πρότυπο, αλλά θα πω πως θέλω δίπλα μου κάποιον αρχικά που να μπορεί να με κουμαντάρει, κάποιον που θα τον βλέπω και θα λέω, " έχω δίπλα μου έναν άνδρα".
Είναι σημαντικό για μια γυναίκα να νοιώθει ασφάλεια δίπλα σε κάποιον.
Γι'αυτό θα καταλήξω στους αρρενωπούς. Όσο για το ξύλο το οποίο αναφέρθηκε σε κάποια πόστ, δεν θεωρώ πως το να φοβάσαι τον άνδρα που έχεις δίπλα σου είναι ότι καλύτερο. Αυτο που για μένα πρέπει να υπάρχει είναι η σιγουριά, η προστασία, ο πόθος, το να ξέρεις πως όταν έχεις την ανάγκη να σε προστατέψει απο κάτι, θα είναι εκεί και θα μπορεί να το κάνει, δεν θα το βάλει στα πόδια. Πως δεν θα είσαι εσύ ο άνδρας της σχέσης.
Οπτικά και μόνο ίσως οι πιο αρρενωποί να εκπέμπουν κάτι τέτοιο περισσότερο απο τους θηλυπρεπείς.
Άνδρες που μου αρέσουν τρελά:

και τέλος αυτό το παλικάρι που αν και αρκετά μικρό για τα γούστα μου, το γνώρισα απο κοντά και ξετρελάθηκα!!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

και πάλι δεν νομίζω... ( να είναι )
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Όχι.Σάκης πχ;

Pasquale
Νεοφερμένο μέλος

Παραείναι αρρενωπός αυτός νομίζεις ότι θα σε δείρει αλα Machete.x0xa0x0ax0a0x0ax0a0x0 αν όλοι αυτοί είναι αρρενωποί αυτός εδώ δηλαδή τι είναι;
![]()
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Σααααααααααααααααααααακης μήπως;

Pasquale
Νεοφερμένο μέλος

Αυτός είναι ΧΑΛΙΑΣ ρε σεις!!!! Παίζει να είναι και πόσων χρόνων... Αλλά μάλλον όταν τον βλέπεις λες <<Ω ρε π**** μου, τώρα θα τις φάω!!!!>>x0xa0x0ax0a0x0ax0a0x0 αν όλοι αυτοί είναι αρρενωποί αυτός εδώ δηλαδή τι είναι;
![]()

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Παράδειγμα

Lena1993
Νεοφερμένο μέλος

Ρε παιδιά τη σφαλιαρα δεν την εννοω σαν κακοποιηση. Και όταν λέω "φοβάμαι"δεν θέλω να τον τρέμω κιόλας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω
Edit: ο "φόβος" που λέω, αποτελεί μέρος της γοητείας για μένα![]()
εγώ πάντως σε καταλαβαίνω και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ σε όλα

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι κατι σαν αυτο δηλαδη?Αντριλα στο φουλ! Τι να τον κανεις τον αλλον αμα κανετε μαζι νυχια και μαλλια?! Να ειναι δυνατος,να ειναι μελαχρινος, να εχει βλεμμα ελαφρως "φοβιστικο".. Ο γλυκουλης θα ηθελα να ειναι ο μελλοντικος γιος μου. :Ρ

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Στο θέμα μας τώρα. Γουστάρω γένια και βλέμμα που να τα κάνω πάνω μου.

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι κατι σαν αυτο δηλαδη?
![]()
Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει, αλλα ξερω καποιες που μετα απο τον Εζελ δεν θελουν κανεναν αλλον!

σαν τον Gerard Butler θα ελεγα εγω..
DoraXX
Πολύ δραστήριο μέλος

αρρενωποι..->

Εγω παντως προσωπικα δεν εχω προβλημα, εαν καποιος ειναι αρρενωπος ή θυλοπρεπης.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.