icesnowman
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Σιγά τη Ζιζελ.
Μεγάλη νίκη.
Πήγαν κατευθείαν από το γλέντι του Σαββάτου να ψηφίσουν και μπέρδεψαν τα ψηφοδέλτια.
Πού πάμε ωρέ.
Ξεφτίλα.
Όλοι όρθιοι λένε.
Ουστ. Ένδειξη σεβασμού λέει.
Ξανα ουστ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

Συγχαρητήρια σε όσους ψήφισαν ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ , ΔΗΜΑΡ, ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Η σαπίλα προέρχεται απο τους ΝΔ ΠΑΣΟΚ. Αυτοί είναι η διαφθορά ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ. και πιστέψτε με ο εχθρός του εχθρού μας είναι ο δικός μας σύμμαχος. Και η ΧΑ είναι Ξεκάθαρα εχθρός του δικομματισμού.
Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με τις ακραίες απόψεις της όμως ο πλουραλισμος επιφέρει
Πάντοτε μια καλύτερη πιο σφαιρική βουλή
Ο αλιγάτορας είναι εχθρός μου, και η ανακόντα είναι εχθρός μου, αλλα αφου η ανακόντα σκοτωνει τον αλιγάτορα ειναι συμμαχός μου...

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Xrysa Auga totally looks like
![]()
![]()
Μη λες τέτοια ρε μαλάκα και μ'αρέσουν οι Motorhead

challenger
Επιφανές μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

"Χλωμό μοναχικό άστρο
Καθρεπτίζεσαι στα απύθμενα,
Σκοτεινά νερά
Εκεί όπου ξανά, δεν έλαμψε το φώς
Εσύ φωτίζεις τον πυθμένα του χάους"

Ήθελες αντίδραση; Πήγαινε ψηφα 'Δεν πληρωνω' πήγαινε ψηφα ότι άλλο θές αλλά αυτό βρήκες;
Είχα μια συζήτηση με τον πατερα μου και του ελεγα πες μου γιατί δεν πρέπει κάποιος να ψηφίσει Χ.Α. Και μου λέει.. Μόνο ένα σου λέω..αυτοι ήταν που πήγαιναν στα σπίτια σκότωναν τις γυναίκες μαζί με τα παιδιά τους.. Τους έκλεβαν το φαι και δεν είχαν να φάνε.. Πήγαινε ρωτά τους παππούδες σου τι περνούσαν από αυτούς και μετά έλα ξαναπες μου γιατί δεν πρέπει κάποιος να ψηφίσει Χ.Α
Ένιωθα τόσο βλακας γιατί προηγουμένως είχα μια συζήτηση και είχα υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου που ελεγα παμε να ψηφίσουμε Χ.Α ρε..
Τελικά είναι όλα θέμα ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ..
Ντρέπομαι για το ότι σκέφτηκα να ψηφίσω έστω και μια στιγμη Χ.Α..
Απλά σας το αναφέρω για να ξανασκεφτείτε τι ψηφίσατε κάποιοι από αντιδραση..
Είμαι και εγώ ζώο αλλά εσείς είστε ακομη περισσότερο που την ψηφίσατε..
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Παραλογικός
Νεοφερμένο μέλος

Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν είδα το "Σηκωθείτε όλοι όρθιοι !" νευρίασα με την εγωκεντρικότητα και την αλαζονεία μερικών μερικών...
Ο Μιχαλολιάκος είσαι αδερφέ... Δεν είσαι ο Μέγας Αλέξανδρος στον δρόμο της επιστροφής από τις ένδοξες μάχες... Που θα σηκωθούμε και όρθιοι... Έλεος δηλαδή...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Και αν το καλοσκεφτείτε, επειδή στην Ελλάδα δε συμβαίνει τίποτα τυχαία, ξαφνικά όοοολοι συμφωνούν ότι είναι απαράδεκτοι οι χα και πλήττεται η δημοκρατία. Μου θυμίζει την επίσης απότομη συμφωνία για το πρόσωπο του Παπαδήμου που όλως τυχαίως κρίθηκε από το πουθενά ο κατάλληλος για να μας σώσει.
Η γνώμη μου για τη ΧΑ είναι γνωστή απλώς αυτό μου κίνησε την περιέργεια.
rakels
Δραστήριο μέλος

Σίγουρα υπάρχει κάποιος που ψήφισε ΧΑ εδώ μέσα.
Ας μας πει τι τον οδήγησε να δώσει εκεί την ψήφο του.

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Ας μας πει τι τον οδήγησε να δώσει εκεί την ψήφο του.![]()
Ο κάλος στον εγκέφαλο.
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος

Ο κάλος στον εγκέφαλο.
είσαι τόσο απόλυτος ώρες ώρες που οι απόψεις σου αγγίζουν τα όρια του φασισμού..(φιλική προσβολή

για να πάρω θέση τώρα, συμφωνώ.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

είσαι τόσο απόλυτος ώρες ώρες που οι απόψεις σου αγγίζουν τα όρια του φασισμού..(φιλική προσβολή)
για να πάρω θέση τώρα, συμφωνώ.
Or maybe,είμαι απλά ένας παρεξηγημένος είρων (making fun of people που έχουν ξεχειλώσει την έννοια του φασισμού περισσότερο και από κιλοτάκι της Τζούλι Μασίνο).
Oh,snap...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.