akikos
Επιφανές μέλος

Μετά από όλα αυτά η κυβέρνηση βγάζει ανακοίωνση για γέλια και για κλάματα.
https://www.iefimerida.gr/news/29209...ta-himika-stoys-syntaxioyhoys-tha-stamatisoyn«Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων»
Πηγή: Τόσκας: Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για τα χημικά στους συνταξιούχους -Θα σταματήσουν | iefimerida.gr https://www.iefimerida.gr/news/29209...s-syntaxioyhoys-tha-stamatisoyn#ixzz4M3kj16VV
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

Ως πότε τα κανάλια και οι τηλεοράσεις θα γλύφουν τα λαικά στρώματα. Κάποιοι πήγαν να καταστρέφουν μια κλούβα και η αστυνομία πολύ σωστά έριξε δακρυγόνα.
Μετά από όλα αυτά η κυβέρνηση βγάζει ανακοίωνση για γέλια και για κλάματα.
https://www.iefimerida.gr/news/29209...ta-himika-stoys-syntaxioyhoys-tha-stamatisoyn
Πολλή σωστή η αντίδραση των ματατζήδων απο εκεί και πέρα καλό έίναι να αλλάξει ο τρόπος καταστολής διαδηλώσεων με εναν διαφορετικό τρόπο π.χ αντλίες νερού
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

Οι αντίες νερού μου φαίνεται πιο σκληρό μέσο καταστολής με μεγαλύτερη πιθανότητα για τραυματισμούς.Πολλή σωστή η αντίδραση των ματατζήδων απο εκεί και πέρα καλό έίναι να αλλάξει ο τρόπος καταστολής διαδηλώσεων με εναν διαφορετικό τρόπο π.χ αντλίες νερού
Πήγαν να καταστρέψουν μια κλούβα και έπεσαν δακρυγόνα. Περάσαν τα όρια. Διατάχθηκε και ΕΔΕ για το περιστατικό. Ντροπή.Ρε παιδιά μεγάλοι άνθρωποι είναι, αυτά τα χημικά ειναι επικίνδυνα. Και τέλος πάντων τι τόσο κακό μπορεί να σου κάνει ένας συνταξιούχος για να πρέπει να του ρίξεις δακρυγόνο; Ντροπή και μόνο.
xristaras9
Διάσημο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Τα χημικά έίναι επικίνδυνα έχουν προκαλέσει και θανάτους γι αυτό και σε πιο σύγχρονα κράτη έχουν πάψει να χρησιμοποιούνται και έχουν εναλλακτικά όπως σπρέι πιπεριού,αντλίες νερού,έφιππους αστυνομικούς,πλαστιές σφαίρες.Εμείς εδώ εχουμε μείνει με τα δακρυγόνα και τα ασφυξιογόνα πολλά απο αυτά έχουν προμηθευτεί δεκαετίες πριν και χρησιμοποιούνται ακόμα
Δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά παρά πολιτική βούληση. Αυτοί που κουνούσαν τη κλούβα φαίνονται ολοκάθαρα στην κάμερα. Μπορεί να τους αφήνανε να καταστρέψουν την κλούβα και να τους κόβανε ανάλογο πρόστιμο. Επειδή όμως είναι του ΚΚΕ τους γλύφουν από τα κανάλια μέχρι και η κυβέρνηση.
juste un instant
Επιφανές μέλος

xristaras9
Διάσημο μέλος

ενώ δηλαδή το σπρέυ πιπειρού, οι πλαστικές σφαίρες και οι αντλίες νερού ( οι οποίες χρησιμοποιούνται κι εδώ btw ) δεν μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά ή και θάνατο ε;
Τι πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει δηλαδή η αντλία νερού να πνιγεί ο διαδηλωτής?
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Τι πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει δηλαδή η αντλία νερού να πνιγεί ο διαδηλωτής?
ξέρεις με τι πίεση σκάει το νερό από αυτές τις αντλίες σε τσακίζει
xristaras9
Διάσημο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Κοιτάξτε πόσο γλύφουν οι δημοσιογράφοι το ΚΚΕ. Εν τω μεταξύ η κυρία Μανιταρά εντάχθηκε στο ΔΣΕ όταν οι Γερμανοί είχαν φύγει... και λένε για σύμβολο της αντίστασης κ.λπ.
Guest 209912
Επισκέπτης

Guest 209912
Επισκέπτης

Alejandro che 7 - Το νεοκομμουνιστικό προφίλ μου
lkjhgfdsa - Το παλαιοκομμουνιστικό προφίλ μου
vassilis498 - Το αριστερό προφίλ μου
Κλεάνθης - Το κεντροαριστερό προφίλ μου
xristaras12345 - Το κεντροδεξιό προφίλ μου
DarthFederer - To φιλελεύθερο προφίλ μου
PeterTheGreat - To αναρχοκαπιταλιστικό προφίλ μου
Σωτήρης13 - Το χρυσαυγήτικο προφίλ μου
Johnny15 - Το αναποφάσιστο προφίλ μου
https://www.e-steki.gr/member.php?u=49526https://www.e-steki.gr/member.php?u=49526
και φυσικά
Ξεχασμένος - Το προφίλ που κινεί όλα τα νήματα.
One profile to rule them all, one profile to find them,
one profile to bring them all and in the politics bind them.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτοί οι συνταξιούχοι που συγκρούστηκαν είναι και αυτοί που μάχονται και μάχονταν και σε όλη τους τη ζωή για να μην περικοπεί κανένας μισθός. Η καρκινοπαθής 84χρονη ,που ψέκασε με χημικά ο αμόρφωτος καγκουρόμπατσος, μάλιστα κάποτε πήρε και τα όπλα της για αυτό το σκοπό. Πέρασε στρατοδικία για το σκοπό αυτό, είδε φίλους αδέλφια γονεις να εκτελούνται για αυτό.Συνταξιούχοι εν δράση. Πήγανε να σπάσουν την κλούβα των ματ την οποία θα πληρώσουν τα παιδιά τους μέσω της φορολογίας και ο λόγος είναι πως δεν θέλουν περικοπές στις συντάξεις γιατί τους αρέσει να είναι τα παιδιά τους άνεργοι ή να καννιβαλίζουν τον μισθό όσων από αυτά έχουν ακόμη δουλειά. Χειρότερη γενιά από τους σημερινούς νεοσυνταξιούχους δεν έχει ξαναυπάρξει.
Guest 209912
Επισκέπτης

Αυτοί οι συνταξιούχοι που συγκρούστηκαν είναι και αυτοί που μάχονται και μάχονταν και σε όλη τους τη ζωή για να μην περικοπεί κανένας μισθός δημοσίου. Η καρκινοπαθής 84χρονη ,που ψέκασε με χημικά ο αμόρφωτος καγκουρόμπατσος, μάλιστα κάποτε πήρε και τα όπλα της για αυτό το σκοπό. Πέρασε στρατοδικία για το σκοπό αυτό, είδε φίλους αδέλφια γονεις να εκτελούνται για αυτό.
Fixed.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Παριστάνεις ότι δεν ξέρεις περιπτώσεις ταξικών συνδικαλιστών με 3-4-5 απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, που δε μπορούν να βρουν δουλειά γιατί είναι στιγματισμένοι παντού; Για σένα συνδικαλιστές ήταν μόνο οι διορισμένοι πασόκοι στις ΔΕΚΟ. Πάλιωσε το αστειάκι.Fixed.
Guest 209912
Επισκέπτης

Παριστάνεις ότι δεν ξέρεις περιπτώσεις ταξικών συνδικαλιστών με 3-4-5 απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, που δε μπορούν να βρουν δουλειά γιατί είναι στιγματισμένοι παντού; Για σένα συνδικαλιστές ήταν μόνο οι διορισμένοι πασόκοι στις ΔΕΚΟ. Πάλιωσε το αστειάκι.
Τα παλιά αστεία δεν σημαίνει πως είναι και άσχημα. Δες το ΚΚΕ, 100 χρόνια και ακόμα μας κάνει να γελάμε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Η πολιτική σήμερα είναι άφησέ τα και γ..... τα!Επειδή αποφάσισα να σταματήσω να τρολλάρω και να γίνω καλό παιδί, παραθέτω όλα τα πολλαπλά προφίλ που έχω φτιάξει για να παραπλανήσω την κοινή γνώμη του στεκιού γύρω από τα θέματα της πολιτικής καθημερινότητας.

Εμένα που με τοποθετείς, σύντροφε Ξεχασμένε;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.