what? Διαφωνείς για να διαφωνείς;

Δεν είπα ότι όλοι είναι μαρξιστές, δεξιοί ή οτιδήποτε. Απλά όταν το έγραφα είχα στο μυαλό μου φοιτήτρια που μου έλεγε ότι οι καθηγητές της (και άλλοι που η ίδια δεν γνωρίζει) προωθούν τους μαθητές τους να διαβάσουν το Κεφάλαιο του Μαρξ από την βιβλιοθήκη και να το συζητήσουν κτλ. Τους δίνουν μέχρι και δικό τους υλικό, από το σπίτι.
Τώρα θα μου πεις "ε καθηγητές είναι, προωθούν την γνώση. δεν σημαίνει ότι είνια μαρξιστες". ΟΚ, αν θέλεις να μην δεις την αλήθεια, τότε μπορείς να το καταφέρεις αυτό με 1000 τρόπους, να είσαι σίγουρος. Απλά σου λέω τι γίνεται πάνω-κάτω, ή τουλάχιστον τι βλέπω και τι μου λένε εμένα.
Όσο για τις χώρες του ανατολικού μπλοκ, δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι αντικομουνιστές. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Και τέλος, κάτι για τα memes. Τα σχολίασες και πριν κανά μήνα αλλά δεν είπα τίποτα. Τα memes δεν παίζει να τα σταματήσω σύντομα, καθώς χάρη στην αριστερά, έχω μπόλικο ύλικό για να ανεβάζω. Τα memes μπορείς να τα μειώνεις όσο θέλεις, εφόσον δεν έχεις καλύτερα αντεπιχειρήματα. Απλά σου λέω ότι μερικές φορές, μια εικόνα και μια λεζάντα μπορούν να μεταφέρουν πολύ μεγαλύτερα νοήματα από ένα κείμενο. Και είναι και πιο ευχάριστα. Οπότε συνεχίζω με τα memes, και βλέπουμε