εγω ξερετε τι δεν εχω καταλαβει?γιατι πριν τις εκλογες δεν εμφανιστηκαν πουθενα?δεν ειδα πουθενα υποψηφιο χρυσαυγιτη...δεν το επετρεπαν τα καναλια ή δεν εβγαιναν οι ιδιοι?
Όπως λένε οι ίδιοι,είχαν προτάσεις από τα κανάλια,αλλά τις αρνήθηκαν.
Γενικότερα,πρέπει να καταλάβουμε από που προέρχεται ο φασισμός.Ο φασισμός,δεν προωθείται όπως τα συμβατικά κόμματα,γεννιέται στο δρόμο,γι'αυτό και δεν έχει ανάγκη να προβληθεί στην τηλεόραση.Εδώ και πολλά χρόνια,με την όξυνση του μεταναστευτικού και της οικονομικής κρίσης,οι φασίστες δρούσαν υπογείως,σε λαϊκές γειτονιές,εκμεταλλευόμενοι την εξαθλίωση και την έλλειψη προοπτικής,φορώντας το προσωπείο του "ευσυνείδητου πατριώτη",και έτσι έχτισαν τα ποσοστά τους.Προσωπικά,ζω στο κέντρο της Αθήνας,και έχω δει από πρώτο χέρι το πως απελπισμένοι,προβληματικοί έφηβοι οδηγούνται στα ξυρισμένα κεφάλια και τα στρατιωτικά ρούχα.
απλα μια μειξη Χ.Α-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στις αποψεις γενικα σε καθε κατευθυνση...
Πρέπει να υπάρχει τρελή "μείξη" εντός του σκαλπ σου,έτσι?
To μέλος με το όνομα
giosx βλέπω οτι έχει διαφορετικές απόψεις (απο τις αρνητικές ψήφους που βάζει) απο αυτές που έχω εγώ και κάποιοι άλλοι..Θα ήθελα να μας πει την δική του την γνώμη! Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τι έχει να μας πει..
Ε,μπορεί να μην ξέρει γραφή μωρέ.
Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Ο πατριωτισμός, η φιλοπατρία από που και ως που γίνονται πολιτικά και ιδεολογικά και κομματικά ερείσματα; Δεν είπα εθνικισμός, αλλά μπορώ να φανταστώ ότι για τη ΧΑ εθνικισμός και εθνισμός είναι το ίδιο και το αυτό. Δηλαδή δεν αποτελούν προυποθέσεις για κάθε κόμμα;
Μιας και τρομάρα μας υποτίθεται έχουμε ιδεολογικά και ταξικά κόμματα, αυτοί ακριβώς ποια τάξη εκπροσωπούν; Να πεις το ΚΚΕ απεθύνεται στα "λαικά στρώματα", η ΝΔ στα πιο "αστικά".
Όχι ακριβώς.Τα πάντα εντάσσονται σε ιδεολογικά πλαίσια εξ'ορισμού,τίποτα δεν είναι δεδομένο.Το ότι ένα κόμμα οφείλει να είναι πατριωτικό,είναι μια αντίληψη(εθνικό συμφέρον).Το ότι υπάρχουν κόμματα που απευθύνονται στον "λαό" και άλλα που απευθύνονται στους "αστούς",είναι μια άλλη αντίληψη (πάλη των τάξεων).Τίποτα απ'αυτά δεν είναι αντικειμενικό,είναι απλά αντιλήψεις.Μπορεί κάποιος να δέχεται την πρώτη,αλλά όχι την δεύτερη αντίληψη,μπορεί κάποιος να δέχεται τη δεύτερη,αλλά όχι την πρώτη αντίληψη,μπορεί κάποιος να δέχεται και τις δύο αντιλήψεις,μπορεί κάποιος να μην δέχεται καμία απ'τις δύο,αλλά κάτι άλλο.