1.)Δεν κατάλαβες τι σου λέω.Ας το πάμε αλλιώς λοιπόν,με παραδείγματα.Στη σύγχρονη εποχή,η λεγόμενη "τρομοκρατία" έχει χρησιμοποιηθεί κυρίαρχα,από τρεις διαφορετικούς πόλους:
α)Η (ακρο)αριστερή τρομοκρατία (που αναφέρεις),π.χ. 17Ν,ΕΛΑ,RAF,Brigade Rosse,Action Directe κλπ
β)Η εθνικιστική/εθνικοαπελευθερωτική τρομοκρατία,π.χ. ETA κλπ
γ)Η θρησκευτική τρομοκρατία,π.χ. Al Qaeda,Hesbollah,Hamas κλπ
Ενίοτε,μπορεί να ισχύουν παραπάνω από ένας λόγοι,π.χ. το PKK συνδυάζει α) και β),ο IRA συνδυάζει β) και γ) κοκ.
Στην Ελλάδα,η κυρίαρχη τάση ήταν η (ακρο)αριστερή τρομοκρατία,η οποία έσβησε το 2002,με την εξάρθρωση της 17Ν,και σήμερα εμφανίζεται ένα νέο κύμα τρομοκρατίας,το οποίο αποτελεί έναν τέταρτο πόλο,που όμως δεν είναι ανεπτυγμένος στον υπόλοιπο κόσμο,την αναρχομηδενιστική τρομοκρατία.
2.)Believe me when I say that,όταν μιλάμε γι'αυτά τα θέματα,δεν χρειάζεται να μου φέρνεις ως παραπομπή τη wiki.Ειδικά τους ΣΠΦ,είχα την...ατυχία να γνωρίσω κάποτε ένα απ'τα μέλη της (δεν νομίζω ότι κανείς απ'τους δύο μας έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις-more like με αρκετές μελανιές και οι δυό μας,θα έλεγα).Πάντως,ακόμα και η wiki,ευθαρσώς λέει αυτό που σου είπα και εγώ:δεν είναι αριστεροί.Αναρχική οργάνωση είναι,ξεκάθαρα το γράφει.Αν εσύ συγχέεις αναρχία και αριστερά,δεν σου φταίω εγώ.Αναρχικοί μηδενιστές είναι οι άνθρωποι.