KATS
Νεοφερμένο μέλος

Αν είναι όταν λέω οχι στην εισβολη της τουρκικης προπαγανδας στο σπιτι μου , οταν δεν θέλω το ξεπούλημα της πατρίδας μου, όταν στενοχωριέμαι για την κατάντια της , Αν ο πατριωτισμος και η αγνη ανιδιοτελης αγαπη προς την πατριδα είναι φασισμός για το 2% των ακροαριστερων προδοτων, τότε ναι ρε οπαδε του μεγαλυτερου σφαγεα( ο λενιν εσφαξε υπερδιπλάσιους από τον Χίτλερ, όποιος δεν ηταν κουμουνιστης.... ξέρετε ... δημοκρατικα...+ bonus: ο κουμουνισμος διελυσε την Ρωσία) είμαι φασιστας!
Συμφωνώ,αν αυτό το εννοείται φασισμό ναι ρε και εγώ είμαι φασίστας!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolySol
Δραστήριο μέλος

Ελπίζω να είσαι έτοιμος γιατί μετά από αυτή σου τη δήλωση σίγουρα θα δεχτείς επίθεση!Αν είναι όταν λέω οχι στην εισβολη της τουρκικης προπαγανδας στο σπιτι μου , οταν δεν θέλω το ξεπούλημα της πατρίδας μου, όταν στενοχωριέμαι για την κατάντια της , Αν ο πατριωτισμος και η αγνη ανιδιοτελης αγαπη προς την πατριδα είναι φασισμός για το 2% των ακροαριστερων προδοτων, τότε ναι ρε οπαδε του μεγαλυτερου σφαγεα( ο λενιν εσφαξε υπερδιπλάσιους από τον Χίτλερ, όποιος δεν ηταν κουμουνιστης.... ξέρετε ... δημοκρατικα...+ bonus: ο κουμουνισμος διελυσε την Ρωσία) είμαι φασιστας!

Αυτό είναι το πρόβλημα με τα τούρκικα...και μη μου πεις ότι αυτό ανήκει στο παρελθόν και ότι τώρα είναι φίλοι μας,γιατί...όσο για το τελευταίο για την αδιαφορία και την άγνοια θα συμφωνήσω!Θα μας πεις ποιο ακριβώς το πρόβλημα με τα τούρκικα σε μας τους αδαείς;
Από την άγνοια και την αδιαφορία ξεκινά η κάθε είδους εκμετάλλευση ξέρεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος

Ας δεχτω, εχω συνηθισει

PolySol
Δραστήριο μέλος

Καλά τα λες,αλλά την επίθεση δε τη γλιτώνεις...Ας δεχτω, εχω συνηθισειΤωρα με τους ανιστορητους.... Εισβολή στην Β. Κύπρο.. Μπα, φίλοι οι Τούρκοι. Μικρασιατική καταστροφή, αδέλφια οι Τούρκοι... Εγω σου λέω ότι οι αριστερόμαγκες φιλότουρκοι αγνοούν μια μεγάλη ιστορικη πορεια των 2 λαων , πόσες σφαγες, πολιτικες επεκτατικες βλέψεις, αερομαχιες στο Αιγαίο που δίνονται από γενναιους Έλληνες πιλότους κτλ κτλ... Αυτοι τουλαχιστον δεν ειναι φασιστες
ειναι σωστοι ανθρωποι
![]()

ενώ όταν ένας λαθρομετανάστης σκοτώνει,κλέβει,βιάζει ή όλα μαζί(και βλέπουμε πολλά τέτοια περιστατικά καθημερινά πχ η Μυρτώ στην Πάρο που κακοποιήθηκε από Πακιστανό,ο άνθρωπος που πήγαινε στο μαιευτήριο επειδή γεννούσε η γυναίκα του και κάτι Αφγανοί τον σκότωσαν για μια κάμερα,οι γριούλες που ληστεύονται/σκοτώνονται από αλλοδαπούς κυρίως Αλβανούς)δεν ακούγεται κιχ...η απόλυτη σιωπή...γιατί αυτή η διάκριση?Όλες οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν την ίδια αξία?Ή μήπως οι Έλληνες είναι λιγότερο σημαντικοί?
christosxanthi
Δραστήριο μέλος

φασισμος από την αλλη πλευραΚαλά τα λες,αλλά την επίθεση δε τη γλιτώνεις......άντε αποφάσισα να σου κάνω παρέα!Λοιπόν επίσης εκείνο που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όταν σκοτώνεται ένας λαθρομετανάστης(εννοείται δε το επικροτώ)γίνεται ντόρος...πορείες,επεισόδια,πανό,ανακοινώσεις από αριστερά κυρίως κόμματα,
ενώ όταν ένας λαθρομετανάστης σκοτώνει,κλέβει,βιάζει ή όλα μαζί(και βλέπουμε πολλά τέτοια περιστατικά καθημερινά πχ η Μυρτώ στην Πάρο που κακοποιήθηκε από Πακιστανό,ο άνθρωπος που πήγαινε στο μαιευτήριο επειδή γεννούσε η γυναίκα του και κάτι Αφγανοί τον σκότωσαν για μια κάμερα,οι γριούλες που ληστεύονται/σκοτώνονται από αλλοδαπούς κυρίως Αλβανούς)δεν ακούγεται κιχ...η απόλυτη σιωπή...γιατί αυτή η διάκριση?Όλες οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν την ίδια αξία?Ή μήπως οι Έλληνες είναι λιγότερο σημαντικοί?

challenger
Επιφανές μέλος

Το ότι η ΕΟΚΑ Β' (Προσοχή! να μην συγχέεται με την ΕΟΚΑ) έκανε επιθέσεις σε Τουρκοκυπριακά χωριά σφάζοντας έγκυες γυναίκες και παιδιά και η έπειτα η ΤΜΤ (Τουρκοκυπριακή - αντίστοιχης νοοτροπίας οργάνωση) ξεκίνησε να κάνει τα ίδια το γνωρίζεις να φανταστώ;Τωρα με τους ανιστορητους.... Εισβολή στην Β. Κύπρο.. Μπα, φίλοι οι Τούρκοι.
Τη στιγμή που κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία ο Ελληνικός στρατός προχώρησε μέχρι την Κιουτάχεια και το Αφιόν Καραχισάρ παραβιάζοντας μια διεθνή συνθήκη που παραχωρούσε την ζώνη της Σμύρνης στο Ελληνικό Κράτος (Συνθήκη Σεβρών) ήταν σίγουρο ότι τα Τουρκικά στρατεύματα δεν θα το άφηναν έτσι.Μικρασιατική καταστροφή, αδέλφια οι Τούρκοι...
Αφού έχεις τόσο καλή γνώση της την Ιστορίας, περιμένουμε να μας πεις τι ξέρεις για το ατμόπλοιο Κουρτουλούζ

Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας δεχτω, εχω συνηθισειΤωρα με τους ανιστορητους.... Εισβολή στην Β. Κύπρο.. Μπα, φίλοι οι Τούρκοι. Μικρασιατική καταστροφή, αδέλφια οι Τούρκοι... Εγω σου λέω ότι οι αριστερόμαγκες φιλότουρκοι αγνοούν μια μεγάλη ιστορικη πορεια των 2 λαων , πόσες σφαγες, πολιτικες επεκτατικες βλέψεις, αερομαχιες στο Αιγαίο που δίνονται από γενναιους Έλληνες πιλότους κτλ κτλ... Αυτοι τουλαχιστον δεν ειναι φασιστες
ειναι σωστοι ανθρωποι
![]()
Ανιστόρητος είναι ο άνθρωπος που δεν βλέπει τα συντρίμμια που αφήνει η ακροδεξιά σε όποιον λαό βρεθεί.
Όσο για τον Λένιν αμφιβάλλω αν ξέρεις για ποιο πρόσωπο μιλάς. Η ιστορία έχει κρίνει τον Λένιν και οποίος ξέρει ιτορία ξέρει αν ο Λένιν ήταν σφαγέας ή επαναστάτης.
Για τους τούρκους που λες θα αφήσω τον Καζαντζάκη να σου απαντήσει ο οποίος γράφει "αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ".
Guest 278211
Επισκέπτης

Ας δεχτω, εχω συνηθισειΤωρα με τους ανιστορητους.... Εισβολή στην Β. Κύπρο.. Μπα, φίλοι οι Τούρκοι. Μικρασιατική καταστροφή, αδέλφια οι Τούρκοι... Εγω σου λέω ότι οι αριστερόμαγκες φιλότουρκοι αγνοούν μια μεγάλη ιστορικη πορεια των 2 λαων , πόσες σφαγες, πολιτικες επεκτατικες βλέψεις, αερομαχιες στο Αιγαίο που δίνονται από γενναιους Έλληνες πιλότους κτλ κτλ... Αυτοι τουλαχιστον δεν ειναι φασιστες
ειναι σωστοι ανθρωποι
![]()
Από πότε η πολιτική της εξουσίας μιας χώρας ταυτίζεται με τις απόψεις του λαού της;

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

PolySol
Δραστήριο μέλος

Καλά εννοείται ότι είναι άθλια και από τη φύση τους...Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα τούρκικα επειδή είναι κλισέ μελοδράματα και όχι επειδή είναι από μια άλλη χώρα?![]()

Markos T.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλά τα λες,αλλά την επίθεση δε τη γλιτώνεις......άντε αποφάσισα να σου κάνω παρέα!Λοιπόν επίσης εκείνο που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όταν σκοτώνεται ένας λαθρομετανάστης(εννοείται δε το επικροτώ)γίνεται ντόρος...πορείες,επεισόδια,πανό,ανακοινώσεις από αριστερά κυρίως κόμματα,
Όχι φίλε μου η ζωή των Ελλήνων δεν είναι λιγότερο σημαντική από αυτή των αλλοδαπών και το ξέρουν και οι ίδιοι που τα προβάλλου αυτά. Απλώς τα ΜΜΕ , υποκινούμενη σίγουρα από κάποια μέλη της κυβέρνησης και άλλους παράγοντες, θέλουν να νιώσουμε συμπόνοια για τους αλλοδαπούς και συγκεκριμένα τους λαθραίους αλλοδαπούς και να τους ανεχόμαστε επίσης εντός του ελληνικού εδάφους. Τώρα γιατί το θέλουν αυτό, είναι προφανές.....απο τη μία για να στρέψουν την προσοχή μας αλλού ώστε να μη βλέπουμε άλλα προβλήματα που η κυβέρνηση αδυνατεί να επιλύσει (βλέπε τα εγκλήματα που κάνουν πολλοί λαθρομετανάστες κτλ) και από την άλλη στο να εξοικοιωθούμε/ συνηθίσουμε την παρουσία τους εντός της Ελλάδας μιάς και δεν τολμάει (ή δεν μπορεί πλέον, Δουβλίνο 2) η ηγεσία να προχωρήσει σε καμιά μαζική απέλαση αλλοδαπών (εννοείται αυτών που δεν πληρούν τις προυποθέσεις να μείνουν).
challenger
Επιφανές μέλος

Εγώ αυτό που ξέρω πάντως, είναι πως αν ήταν μετριόφρων και έκανε ότι έκανε από ιδεολογία και όχι από ανάγκη γιαΌσο για τον Λένιν αμφιβάλλω αν ξέρεις για ποιο πρόσωπο μιλάς. Η ιστορία έχει κρίνει τον Λένιν και οποίος ξέρει ιτορία ξέρει αν ο Λένιν ήταν σφαγέας ή επαναστάτης.
αναγνώριση, ο Λένιν δεν θα είχε επιτρέψει να μπει το όνομά του στον εθνικό ύμνο της ΕΣΣΔ

τώρα, μετά από κει, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και να πει την γνώμη του
που να έλεγες και για Χικμέτ...Για τους τούρκους που λες θα αφήσω τον Καζαντζάκη να σου απαντήσει ο οποίος γράφει "αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ".

Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν οι μεσημεριανές κατινοεκπομπές επειδή είναι το μεγαλύτερο σκουπίδι που υπάρχει στην τηλεόραση;Μόνο σε εμένα δεν αρέσουν τα τούρκικα επειδή είναι κλισέ μελοδράματα και όχι επειδή είναι από μια άλλη χώρα?![]()

christosxanthi
Δραστήριο μέλος

Μιλάς για δράση μιας μικρης ομαδας, μιλαω για στρατιωτικη εισβολη με οργανωμενο σχεδιο. Ωραια συγκρισηΤο ότι η ΕΟΚΑ Β' (Προσοχή! να μην συγχέεται με την ΕΟΚΑ) έκανε επιθέσεις σε Τουρκοκυπριακά χωριά σφάζοντας έγκυες γυναίκες και παιδιά και η έπειτα η ΤΜΤ (Τουρκοκυπριακή - αντίστοιχης νοοτροπίας οργάνωση) ξεκίνησε να κάνει τα ίδια το γνωρίζεις να φανταστώ;

Αυτο δικαιολογεί και τις σφαγες- βιασμους κτλ αμαχων, ετσι;Τη στιγμή που κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία ο Ελληνικός στρατός προχώρησε μέχρι την Κιουτάχεια και το Αφιόν Καραχισάρ παραβιάζοντας μια διεθνή συνθήκη που παραχωρούσε την ζώνη της Σμύρνης στο Ελληνικό Κράτος (Συνθήκη Σεβρών) ήταν σίγουρο ότι τα Τουρκικά στρατεύματα δεν θα το άφηναν έτσι.
Η προσπάθεια χρηματοδοτήθηκε κατά κύριο λόγο από Έλληνες ομογενείς...Αφού έχεις τόσο καλή γνώση της την Ιστορίας, περιμένουμε να μας πεις τι ξέρεις για το ατμόπλοιο Κουρτουλούζ![]()
Ε ενταξει 40 εκατομυριακια ανθρωποι δεν ειναι τιποτα... Ο αγιος Λενιν σας ειναι η αριστερη εκδοση του Χίτλερ. Απλα δεν σκοτωνε μονο Εβραιους, σκοτωνε τους πάντες. Δες πρακτικες της ΕΣΣΔ και πες μου μετα για φασισμο!Ανιστόρητος είναι ο άνθρωπος που δεν βλέπει τα συντρίμμια που αφήνει η ακροδεξιά σε όποιον λαό βρεθεί.
Όσο για τον Λένιν αμφιβάλλω αν ξέρεις για ποιο πρόσωπο μιλάς. Η ιστορία έχει κρίνει τον Λένιν και οποίος ξέρει ιτορία ξέρει αν ο Λένιν ήταν σφαγέας ή επαναστάτης.
Για τους τούρκους που λες θα αφήσω τον Καζαντζάκη να σου απαντήσει ο οποίος γράφει "αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ".
Την εξουσια ποιος την διαλεγει; Επίσης, η Ιστορια εχει δειξει την αποψη αυτου του λαου για μας.Από πότε η πολιτική της εξουσίας μιας χώρας ταυτίζεται με τις απόψεις του λαού της;![]()
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

PolySol
Δραστήριο μέλος

Το τυπικό ορισμό θα το βρεις εδώ...αν θες όμως τη γνώμη μου είναι κάτι που νιώθεις μέσα σου...δυστυχώς όμως δε το νιώθουν όλοι...κρίμα!Ρε, παιδιά πείτε μου λίγο και εμένα, τι εστί πατρίδα;
challenger
Επιφανές μέλος

Δεν ξύπνησαν μια μέρα οι Τούρκοι και είπαν σχεδιάζουμε τον Αττίλα!Μιλάς για δράση μιας μικρης ομαδας, μιλαω για στρατιωτικη εισβολη με οργανωμενο σχεδιο. Ωραια συγκριση![]()
Είχαν προηγηθεί από πριν επεισόδια και κυρίως λόγω της Αγγλικής διοίκησης στο νησί!
Είχε υπογραφεί συνθήκη όπου η Ελλάδα, η Μεγαλη Βρετανία και η Τουρκία είναι εγγυήτριες δυνάμεις για την τήρηση της Ειρήνης στην Κύπρο και έτυχε να είναι Ελληνοκύπριοι αυτοί που την παραβίασαν
Μην τα τσουβαλιάζεις όλα!Αυτο δικαιολογεί και τις σφαγες- βιασμους κτλ αμαχων, ετσι;
Η Οθωμανική Αυτοκρατορία μόλις έχει διαλυθεί, τακτικός στρατός δεν υπήρχε και το κίνημα των Νεότουρκων προσπαθούσε να πάρει την εξουσία στα χέρια του.
Βλέπω όμως αυτά που γράφεις, και φοβάμαι πολύ πως κι εσύ τα ίδια θα έκανες

Τότε εκεί στην ερυθρά ημισέληνο, πρέπει να είναι Έλληνες μουσουλμάνοι...Η προσπάθεια χρηματοδοτήθηκε κατά κύριο λόγο από Έλληνες ομογενείς...

Δεν εξηγείται αλλιώς...
Για εμένα, πατρίδα είναι εκεί που οι άλλοι σε κάνουν νιώθεις καλά. Να νιώθεις άνθρωπος σε κοινωνία ανθρώπων.Ρε, παιδιά πείτε μου λίγο και εμένα, τι εστί πατρίδα;
Guest 278211
Επισκέπτης

Ρε, παιδιά πείτε μου λίγο και εμένα, τι εστί πατρίδα;
ωωωω αρχίζουμε τις σπουδαίες ερωτήσεις!

Ας πω κι εγώ λοιπόν μία συμπληρωματική: γιατί υπάρχουν σύνορα;
challenger
Επιφανές μέλος

Γιατί υπάρχουν σύνορα;
Για να οριοθετήσουν μια χωρική περιοχή στην οποία ισχύουν κάποιοι κοινά αποδεκτοί κανόνες (Σύνταγμα και νομοθεσία)
Χωρίς να λέω ότι αυτό είναι σωστό ή λάθος...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Το τυπικό ορισμό θα το βρεις εδώ...αν θες όμως τη γνώμη μου είναι κάτι που νιώθεις μέσα σου...δυστυχώς όμως δε το νιώθουν όλοι...κρίμα!
Μάλιστα. Και τι διαφορά έχουν αυτά απο το κράτος και το έθνος;

christosxanthi
Δραστήριο μέλος

Το '' Αττιλας'' ηταν σχεδιασμενο αρκετο καιρο.. Τα χουμε ξαναπειΔεν ξύπνησαν μια μέρα οι Τούρκοι και είπαν σχεδιάζουμε τον Αττίλα!
Είχαν προηγηθεί από πριν επεισόδια και κυρίως λόγω της Αγγλικής διοίκησης στο νησί!
Είχε υπογραφεί συνθήκη όπου η Ελλάδα, η Μεγαλη Βρετανία και η Τουρκία είναι εγγυήτριες δυνάμεις για την τήρηση της Ειρήνης στην Κύπρο και έτυχε να είναι Ελληνοκύπριοι αυτοί που την παραβίασαν

ΟΚ, αυτο δικαιολογει τις σφαγες.. Ουτε από Γκριζο Λύκο δεν θα περιμενα τέτοιο αβάσιμο επιχείρημα!Μην τα τσουβαλιάζεις όλα!
Η Οθωμανική Αυτοκρατορία μόλις έχει διαλυθεί, τακτικός στρατός δεν υπήρχε και το κίνημα των Νεότουρκων προσπαθούσε να πάρει την εξουσία στα χέρια του.
Βλέπω όμως αυτά που γράφεις, και φοβάμαι πολύ πως κι εσύ τα ίδια θα έκανες![]()
Έλληνες χρηματοδοτησαν αυτην την προσπαθεια... Το ότι το πλοίο ήταν τουρκικο δειχνει οτι αυτοι πληρωθηκαν για αυτην την δουλεια. Από την αρχη το συμβαν αυτο δεν λεει και τιποτα και το παραπάνω σου σχόλιο ήταν.. απίστευτα σχετικοΤότε εκεί στην ερυθρά ημισέληνο, πρέπει να είναι Έλληνες μουσουλμάνοι...
Δεν εξηγείται αλλιώς...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.