Johnny15
Επιφανές μέλος

Όχι
καιρός να κάνει
Νομίζω πως ο τρόπος σκέψης σου είναι εσφαλμένος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Τόσο ήταν το ενδιαφέρον μου για το νέο..που αξιοποίησα κάπως πιο όμορφα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Δεν γνωρίζω αν είναι όντως διασταυρωμένες αυτές οι πληροφορίες αλλά αν αληθεύουν πρόκειται για μεγάλο αληταρά.
nPb
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Επικίνδυνος άνθρωπος.
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Περίεργα πράγματα...
christosxanthi
Δραστήριο μέλος

Έχει γεννηθει... Ο ΤσίπραςΜεγαλύτερος κωλοτούμπας απο τον Άδωνι δεν έχει γεννηθεί.

challenger
Επιφανές μέλος

Έχει γεννηθει... Ο Τσίπρας![]()
Όλα κι όλα!
Ο Τσίπρας είναι κεφτές, οι κεφτέδες δεν μπορούν να κάνουν κωλοτούμπα

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει ακόμα. Βάσει ποιων κριτηρίων επιλέγουν Υπουργούς; Με τι γνώσεις / ικανότητες μπαίνει ο Άδωνις Υπουργός Υγείας και όχι μόνο αυτός;
Περίεργα πράγματα...
Πες τα και εγω την ιδια απορια εχω

nPb
Επιφανές μέλος

Στην φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρο πόσο νέος αέρας αλλαγής..πνέει στην νέα κυβέρνηση. Γέρασαν όλοι τους..
Υ.Γ. Η Αγγλία έχει πάψει να ασχολείται με τα Ελληνικά θέματα μετά τον εμφύλιο (που τον "κατασκεύασε" για δικούς της πολιτικούς λόγους) και μας..παρέδωσε σαν ασθενή στην αδελφή της δύναμη: τις ΗΠΑ.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Πες τα και εγω την ιδια απορια εχωβαζουν αυτους που θα ειναι καλα προβατα
![]()
Χωρις παρεξηγηση αλλα δεν ειναι καθολου προβατο. Παιζει μια χαρα το παιχνιδι που θελει και τον συμφερει να παιξει, οπως και ολοι εκει μεσα.
Ποιος ειναι προβατο φαινεται εδω και πολυ καιρο τριγυρω μας...Μαλλον εμεις ειμαστε!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

δεν θα διαφωνησω. Αλλα ρε συ βαζουν αυτους που ειναι ικανοι να παιξουν το παιχνιδι τους. Εκεινους που σιγουρα θα πανε με τα νερα τους αυτους που δεν αντιδρασουν.Χωρις παρεξηγηση αλλα δεν ειναι καθολου προβατο. Παιζουν μια χαρα το παιχνιδι που θελουν και τους συμφερει να παιξουν.
Μεγαλυτερα προβατα ειμαστε εμεις απο οτι φαινεται...
αααα ια!!! Ηθελα να σας δειξω και αυτο εγω το ειδα λαιβ
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Έγινε ανασχηματισμός, ε και μετά τι; Και πάλι ανίκανοι πήραν υπουργικές θέσεις. (όχι ότι περίμενα το αντίθετο)
Ξέρουν να παίζουν οι σωτήρες μας.
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Αυτο ακριβως.Εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει ακόμα. Βάσει ποιων κριτηρίων επιλέγουν Υπουργούς; Με τι γνώσεις / ικανότητες μπαίνει ο Άδωνις Υπουργός Υγείας και όχι μόνο αυτός;
Περίεργα πράγματα...
Για παραδειγμα ο Παπακωνσταντινου ηταν υπουργοσ οικονομικων και μετα εγινε υπουργος περιβαλλοντως.
Ο Βενιζελος ηταν υπουργος οικονομικων και μετα υπουργος αμυνας.
Και πολλες αλλες περιπτωσεις.
Οτι να ναι σε αυτην την βουλη.Οι υπουργοι δεν μπαινουν γιατι το αξιζουν αλλα γιατι ειναι φιλοι με τον αρχηγο του κομματος.
Ελληνικες πατεντες...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Πρεπει να μπουν ατομα που να αγαπαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την Ελλαδα, να νοιαζονται πραγματικα για το μελλον της. Πρεπει να μπουν νεοι εκει μεσα. Πρεπει να φυγουν τα παλια.. Πρεπει να μπει η νεα γενια. Αλλα πουυυυυ
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος

σορρυ αλλα ετσι οπως τ θετεις και ο τσιπρας νεος ειναι...σιγα! ενα νεο πασοκ ειναι και αυτος.. δεν εχει να κανει με την ηλικια και ουτε με το ποιος αγαπαει πραγματικα την ελλαδα...δεν ειναι περι αγαπης το ζητημα...το ζητημα ειναι ποιων τα συμφεροντα εξυπηρετει το καθε κομμα..Αν μπορουσα θα τους ειχα πεταξει ολους απο εκει μεσα
Πρεπει να μπουν ατομα που να αγαπαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την Ελλαδα, να νοιαζονται πραγματικα για το μελλον της. Πρεπει να μπουν νεοι εκει μεσα. Πρεπει να φυγουν τα παλια.. Πρεπει να μπει η νεα γενια. Αλλα πουυυυυ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.