Η Ελλάδα ειναι ένα κομμάτι γης και άρα που ανήκει ; Σε κάθε ζωντανό οργανισμό της ΓΗΣ ! Οι ρυθμοί που παράγεις πολιτισμό τα τελευταία 100 χρόνια ειναι πιο αργοί και απο το περπάτημα της χελώνας φίλε " έλληνα " . Αυτοί που στηρίζεις ειναι αυτοί που το 40' έτρεφαν τις στρατιές του χιτλερ , άνθρωπο τον οποίο τώρα υμνούν και έχουν σε κάδρο στο σπίτι τους . Αυτοί ειναι οι έλληνες που ενώ και καλα υμνούν τον Σωκράτη και τον Περικλή στην χούντα ήταν πρωτοπαλίκαρα . Αυτοί οι σωστοί και τίμιοι άνθρωποι ειναι που τα βραδιά δουλεύουν πόρτα στα κλαμπς και φυλάνε με προσωπικές φρουρές τους ιδιοκτήτες . Ξέρεις τι ειναι οι ιδιοκτήτες ρε νούμερο ; Καπιταλιστικές κεφαλές ! Αυτοί που σπίτια τους βρέθηκαν 43.000€ , όπλα παράνομα και δεκάδες ναζιστικα σύμβολα και αντικείμενα . Όλη ναζί σκότωσαν απογόνους σου ρε , έλληνες ! Γαμα τα ΜΜΕ και το σύστημα . Γαμα αυτά που λένε . Εσυ ματιά δεν έχεις ; Τόσο εύκολα γίνεσαι θύμα μιας ιδέας ; Θα έρθω και εγω να σου δώσω ένα πιάτο σούπα , να με ψηφίσεις και να αφάνισω κάθε μετανάστη , γκει , αριστερό , επιληπτικο και άμα μου τη σπάνε και οι κοτσίδες θα σκοτώσω και τους μακριμαλλιδες . Ξέρεις τι λέω εγω ; Φρόντισε την παιδεία σου , καλλιέργησε την ανθρωπιστική σου ταυτότητα και προσπάθησε για την ζωή σου σεβόμενος την ανθρώπινη ζωή και την ηθική σου . Έλληνες σε έφτασαν ως εδώ , όχι μετανάστες ούτε κομμουνιστές !
Υ.γ. : για το " νούμερο " δεν μπορείς να μου κανείς αναφορά ! Ξέρεις την λόγο !