Αλλα ακομα και αν πρεπει να τους δειξουμε εναν αλλο, καλυτερο τροπο ζωης που ειναι η δικη μας κουλτουρα, δεν βοηθαει παρα πολυ οταν παραλληλα επιχορηγεις της παρακμιακη δικη τους μειωνωντας την διαφορα και τα κινητρα για αλλαγη. Και εγω ξερεις ξεχωριζα στην Ελλαδα απο τα 100 μετρα οτι δεν ειμαι απο εδω, και εγω εχω ακουσει διαφορα πραγματα, αλλα ειτε γουσταρεις ειτε οχι η Ελλαδα, και γενικα ο δυτικος κοσμος, εχει απειρως λιγοτερο προβλημα με τον ρατσισμο και discrimination απ'οσο νομιζεις. Το προβλημα μεγαλωνει ή και δημιουργειται οταν δεν μπορει να χωρεσει στο μυαλο μας οτι μπορει να φταιει κατι αλλο περα απο τις διακρισεις προς τα minorities, οπως οι λογικες μιας κουλτουρας, ή οτι η ενσωματωση δεν ειναι ευθυνη μονο μιας πλευρας ή το ποιες ειναι οι συνεπειες καποιων πολιτικων στην ενσωματωση. Τα οποια προβληματα γινονται πολυ χειροτερα οταν παραλληλα στηριζεις φανατικα μετρα που καταστρεφουν την οικονομια και το social mobility ή φορολογεις τη μια πλευρα υπερ της αλλης. Παντως εχεις δικιο οταν λες οτι εμεις φταιμε, μονο που το εμεις δεν περιλαμβανει τους παντες, αλλα το ατομα με αυτες τις λογικες. Ανεξαρτητως του τι πιστευεις ή αισθανεσαι, δεν βοηθας καμια πλευρα, πιο σκατα τα κανεις για τους παντες, αλλα ολα αυτα ειναι χρησιμα πολιτικα