Wild_Boy
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θες να κάνεις πολιτική κουβέντα κάνεις πολιτική κουβέντα. Αν θες να σπάσεις πλάκα ανεβάζεις memes. Κι εγώ το έχω κάνει όταν θέλω να κοροϊδεύσω κάτι ή να αναδείξω κάτι αστείο. Μπορείς κι εσύ λοιπόν να ανεβάζεις ό,τι θες και να γελάμε κλπ αλλά μέχρι εκεί. Σοβαρά μπορεί εσύ να μη θες να το δεις γιατί είσαι πολιτικά προσκείμενος αλλά είναι γελοίο πόσο υπεραπλουστευμένα είναι τέτοιου είδους αστεία ακριβώς γιατί απευθύνονται εκεί που απευθύνονται και δεν έχουν σκοπό για κάτι σοβαρότερο. Αν θες να συζητήσουμε σοβαρά για κατι απ' ό,τι έχεις ανεβάσει πολύ ευχαρίστως (αν και τα περισσότερα αν όχι όλα τα έχουμε πιάσει με το dreamweaver) αλλά αν καθόμασταν να κάνουμε πολιτική συζήτηση πάνω σε memes... χαιρετίσματα.
Τελικά διαφωνείς για να διαφωνείς, οπότε δεν θα ασχοληθώ περισσότερο. Να πω μόνο πως όταν κάνω συζήτηση, συζητώ.
Οι περισσότερες εικόνες που έστειλα ήταν σε στιγμές που το θρεντ αυτό είχε μείνει ανανεργό για μέρες. Οπότε ανέβασα κάνα meme, που όπως είπες είναι για πλάκα. Δεν καταλαβαίνω που είδες την πολιτική συζήτηση. Ποτέ δεν ανέβασα meme ως απάντηση σε πολιτικό επιχείρημα

Όσον αφορά τα πανεπιστήμια δε καταλαβαίνω πού το πας. Τι σε παραξενεύει ακριβώς; πως υπάρχουν πολιτικοποιημένοι καθηγητές; μ' αρέσει που μου βρίσκεις και reference απο γνωστούς σου εσύ σε σχολή δεν είσαι δε τα βλέπεις από μονος σου; δε μπορώ να σε καταλάβω
Τι με παραξενεύει; Ρε φίλε, εγώ έγραψα ότι τα πανεπιστήμια (σύμφωνα με αυτά που βλέπω ΕΓΩ) είναι γεμάτα μαρξιστές. Έφερα ως παράδειγμα τις δικές μου εμπειρίες και εμπειρίες τρίτων. ΕΣΥ μετά ξεκίνησες συζήτηση.
Με άλλα λόγια: λέω κάτι, το σχολιάζεις και μετά είσαι σε φάση "Δεν ξέρω γιατί το συζητάμε άκομα αυτό". Ούτε και εγώ ξέρω γιατί το συζητάμε. Εσύ ξεκίνησες την συζήτηση. Εγώ απλά είπα την γνώμη μου

Τέλος πάντων. Έχεις καιρό να κάνεις debate και το ζητάει ο οργανισμός σου, μάλλον

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

https://el.wikipedia.org/wiki/Φινλανδικές_βουλευτικές_εκλογές_2015
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

διαφωνώ για να διαφωνώ; βλέπω φαντάσματα;;; καλά δεν ασχολούμαι άλλο![]()
Ναι, βλέπεις φαντάσματα πολιτικών συζητήσεων. Μου είπες πως όταν γίνεται πολιτική συζήτηση, τότε δεν χωρούν memes. Συμφώνησα. Πες μου, λοιπόν, που χρησιμοποίησα meme σε πολιτική συζήτηση ή ως πολιτικό επιχείρημα. Περιμένω να μου πεις...
Η αλήθεια είναι πως δεν χρησισμοποίησα ποτέ meme σε πολιτική συζήτηση. Ανέβασα meme μόνο όταν το θρεντ ήταν ανενεργό.
Και μετά έρχεσαι και μου λες "Τα memes δεν χωράνε σε πολιτική συζήτηση". Ε, χαιρετίσματα τότε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

γι΄αυτό και στοχοποιούν την αριστεία,την οποία θεωρούν ελιτισμό(κατάργηση εξετάσεων στα Πειραματικά,πρόθεση κατάργησης πανελληνίων,γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ κ.ο.κ)το εθνικό φρόνημα και την θρησκεία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνισμού(θέλησαν να αλλάξουν τα φώτα στα θρησκευτικά,δεν το κατάφεραν ολοκληρωτικά,ενώ όπως διαβάζω μειώσαν τις ώρες θρησκευτικών στο δημοτικό).Δεν έμειναν και πολλά για να απευθυνθούν στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους τους.Και πάλι ακόμα και έτσι τα περιθώρια των ελιγμών που διαθέτουν δεν είναι μεγάλα,καθώς κατανοούν πως πηγαίνουν κόντρα στην πλειοψηφία της κοινωνίας,σε μια δύσκολη εποχή μάλιστα(πολιτικά) για αυτούς.
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Σωτήρη αγόρι μου, δύσκολα σε καταλαβαίνω μερικές φορές, ειλικρινά.
Απλα το υπουργειο οικονομικών ειπε οτι μπορούμε να βγάζουμε περισσοτερα απο τα ΑΤΜ απο 1 Σεπτεβριου
Κανε 420*52 και 1800*12 και δες που ειναι περισσοτερα
harry akritas
Διάσημο μέλος

Εντάξει, μην νομίζουμε όμως και ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι και οικολογικά. Ο ηλεκτρισμός παράγεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από άνθρακα. Οπότε βασικά είναι το ίδιο πράγμα. Μεγαλύτερες ανάγκες για ηλεκτρισμό=μεγαλύτερες ανάγκες για άνθρακα. Ποσοτικά βέβαια δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι ρυπαίνει λιγότερο.Γενικά, μου αρέσει το Prager University (συγκεκριμένα, το κανάλι τους στο tube). Ωστόσο, εάν θέλει κάποιος να είναι αντικειμενικός, καλό είναι να καταδικάζει τα κακά όσων υποστηρίζει. Το παρακάτω βίντεο είναι μια τεράστια κοτσάνα που, κατά την γνώμη μου, εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων.
Το μόνο πλήρως οικολογικό καύσιμο είναι το υδρογόνο. Μόλις κατακτήσουμε την τεχνολογία για να είναι πρακτικό και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως (δηλαδή να είναι και οικονομικό), θα κάνουμε το τεράστιο βήμα για τη διατήρηση της βιωσιμότητας του πλανήτη. Προς το παρόν, υπάρχει και η πράσινη βενζίνη.
xristaras9
Διάσημο μέλος

Απλα το υπουργειο οικονομικών ειπε οτι μπορούμε να βγάζουμε περισσοτερα απο τα ΑΤΜ απο 1 Σεπτεβριου
Για να σηκώσει κάποιος 1800 πρέπει να τα έχει κιόλας

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Giovanni_
Επισκέπτης

αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

- Δικό της νόμισμα
- Σοσιαλιστική κυβέρνηση
- Τίγκα στο πετρέλαιο
- πεινάνε
- Ποιός φταίει;
-Ε, ο καπιταλισμός.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Δεν ισχυει αυτο που γραφεις . Το εγραψε και ο κομιστης θεμος στο πρωτο ψεμα .
Αναφέρεται σε μηνα τα 1800 . Οποτε ειναι περισσότερα .
420*4=1680
450*4=1800 ή κανε 450*52
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

Εντάξει, μην νομίζουμε όμως και ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι και οικολογικά. Ο ηλεκτρισμός παράγεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από άνθρακα. Οπότε βασικά είναι το ίδιο πράγμα. Μεγαλύτερες ανάγκες για ηλεκτρισμό=μεγαλύτερες ανάγκες για άνθρακα. Ποσοτικά βέβαια δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι ρυπαίνει λιγότερο.
Το μόνο πλήρως οικολογικό καύσιμο είναι το υδρογόνο. Μόλις κατακτήσουμε την τεχνολογία για να είναι πρακτικό και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως (δηλαδή να είναι και οικονομικό), θα κάνουμε το τεράστιο βήμα για τη διατήρηση της βιωσιμότητας του πλανήτη. Προς το παρόν, υπάρχει και η πράσινη βενζίνη.
Η Tesla επιθυμεί να τα φορτίζει με ηλιακή ενέργεια που μετατρέπεται σε ηλεκτρική μέσω της θυγατρικής solar city.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.