Το θέμα με τις πλαστικές σακούλες είναι μικρής σημασίας. Εγώ εξ αρχής προβληματίστηκα για τον σκοπό και την αποτελεσματικότητα του μέτρου. Δεν με ενδιαφέρει αν το λέει ο Συριζα η ΝΔ ή η ΕΕ. Εγώ διαφωνώ με τη φύση αυτού του μέτρου. Γιατί να πω "οκ αυτό σωστό μέτρο είναι" αν δεν το θεωρώ σωστό;
Αγαπημενε μου τζωνυ...,καταρχην εγω δεν απευθυνθηκα σε εσενα,μιλησα γενικα,αλλα αφου ρωτας εμενα συγκεκριμενα,μηπως εχεις τη μυγα δεν ξερω και την επιασες,θα σου απαντησω και εγω συγκεκριμενα.Το αν ειναι μικρης σημασιας,για σενα μπορει,για αλλους ΟΧΙ.Αλλα τεσπα,παμε παρακατω.Το να πεις οτι δεν συμφωνεις με το μετρο ειναι απολυτα δεκτο.Δικαιωμα σου,αν και απαραδεχτο,για μενα,αλλα τεσπα δικαιωμα σου.
Εσυ ομως δεν ειπες αυτο,εσυ ειπες αυτα
εδω:
Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το παίζει νταβατζής το κράτος σε όσους θέλουν να παίρνουν σακούλες. Αν έχετε την παραμικρή πεποίθηση ότι γίνεται για το καλό του περιβάλλοντος θα πρέπει να αλλάξετε άποψη. Η κατανάλωση πλαστικών σακουλων σούπερ μάρκετ ή η κατάργηση αυτών δε θα αλλάξει ούτε για 1% το "περιβαλλοντικό πρόβλημα". Κοιτάξτε τη βιομηχανία και τα μέσα παραγωγής ενέργειας που έχουμε στην Ελλάδα. Όλοι εσείς που είστε υπέρ της συνείδησης του περιβάλλοντος θα λέγατε όχι για παράδειγμα σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο που δεν μολύνει το περιβάλλον. Στις μεγάλες αλλαγές λέμε όχι στα νταβατζιλίκια του κράτους λέμε ναι. Πως θα πάμε μπροστά έτσι;
Το χαρακτηριζεις ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ του κρατους.Ενω ΔΕΝ ειναι νταβατζιλικι του κρατους,αλλα της ΕΕ.ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
Η ΕΕ επιβαλει αυτο το μετρο,ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Η κυβερνηση απλα ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.Αλλα θες να δειξεις οτι αυτο το αδικο μετρο,αυτο το χαρατσι..το επιβαλλει η κυνερνηση.Ποσες φορες πρεπει να πουμε οτι Η ΕΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ;800; Και 800 να το πουμε,συ παλι θα το ριχνεις στην κυβερνηση,ακριβως διοτι θες να το ριξεις εκει...για οσους διαφωνουν.Να νομιζουν βρε αδελφε οτι η κακια κυβερνηση το επιβαλει και οχι η ΕΕ.Δημιουργια καθαρα εντυπωσεων.
Αυτο τι ειναι,αν δεν ειναι δημιουργια εντυπωσεων;
Εδω δε,ειναι η χαρα των εντυπωσεων!
Αντισυνταγματική στην Ελλάδα η απαγόρευση πώλησης καφέ στο χέρι. Τι θα κάνουν οι φοιτητές;
Απαγορευσε κανενας στην ελλαδα την πωληση καφε στο χερι;
Εδω,μια απο τα ιδια,ενω 100 φορες το ειπαμε.Συνεχιζεις ακαθεκτος να χρεωνεις στην κυβερνηση την επιταγη της ΕΕ.Και οχι μονο εσυ βεβαια.Απλα εσυ με ρωτησες συγκεκριμενα,για αυτο και απαντω σε εσενα.
Το μέτρο έγινε κυρίως για να μαζέψει λεφτά το κράτος και κατά δεύτερο λόγο για να λέει ότι είναι προοδευτικό και φιλικό προς το περιβάλλον.
Τσου...το μετρο εγινε επειδη το επεβαλλε η ΕΕ,δυστυχως.
Μακαρι να το χρεωνα στον συριζα,αλλα δεν το χρεωνω σε αυτον.Θα εκτιμουσα την κυβερνηση περισσοτερο αν το χρεωνα σ αυτην.
Ομως εντεχνα(νομιζεις..αλλα τεσπα) εσυ το χρεωνεις στο συριζα και οχι στην ΕΕ.
Μα ποσο πιο οφθαλμοφανες αγαπημενε μου;
Οποτε,αυτα τα περι διαφωνεις ,γιατι να μην το πεις....τσου.Διαφωνεις...πεστο ,καθε δικαιωμα εχεις,αλλα
να το χρεωνεις στην κυβερνηση ενω ΞΕΚΑΘΑΡΑ και τοσες φορες το ειπαμε και το δειξαμε και ψαξτο οσο θες..ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΕΕ....Ε..ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ;

Αν θετε να ειστε αξιοπιστοι,να εχετε επιχειρηματα ΑΛΗΘΙΝΑ...και οχι φεηκ νιους.Κανετε πολυ χειροτερο κακο στο κομμα σας,απο οτι καλο.Διοτι κουτοχορτο δεν τρωμε,οσο και να λετε το αντιθετο.
Με ρωτησες,σου απαντησα.