American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ενώ εγώ έλεγα τις απόψεις μου και όχι στην καταλονια εγώ βία σας το ξαναλέω δεν είδα ούτε κάποιον να διαμαρτύρεται για αυτο και ψήφισε μόνο το 30% να με βριζουν και να με λενε κομματόσκυλο ενώ υποστηρίζουν τον κόκκινο φασισμό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Εξήγησα γιατί. Ο Τσίπρας είχε προαποφασίσει για τον δρόμο που θα ακολουθούσε. Απλά ήθελε να στηρίξουμε την κωλοτούμπα του. Επειδή αυτό δεν έγινε στο δημοψήφισμα, έκανε τις εκλογές μετά και εκεί όντως τον στηρίξαμε.
γιατι η νδ ταχθηκε υπερ του ναι ;
δεν θα ελεγα κωλοτουμπα (ειμαι υπερ της δραχμης ), αλλα αδιεξοδο. Θεωρω οτι περιμεναν να βγει το ναι(το περιγραφει ο Βαρουφακης στο βιβλιο του) και να παραιτηθει, απλως ειχε και εχει τετοια στηριξη που δεν του το επετρεψαν.
Ενα σημαντικο ερωτημα γιατι τον στηριξαμε στις εκλογες του Σεπτεμβρη ;
Νικησε ο λαος τα ΑΡΔακια του συστηματος καθως και το ιδιο το συστημα τοσο τον Ιουλιο και τον Σεπτεμβριο και νικητης βγηκε ο Αλεξης. Και οπως παει θα κανει τετραετια και μαλλον οκταετια διοτι δεν υπαρχει ικανος αντιπαλος(ας λενε ο,τι θελουν οι δημοσκοπησεις). Φτασαμε λοιπον στην απομυθοποιηση των καρεκλοκενταυρων το 2015.
American Economist
Επιφανές μέλος

Lancelot
Περιβόητο μέλος

Εδώ βλέπω 3 ο ένας ο οποίος είναι διαχειριστής να συκοφαντεί ένα δημόσιο πρόσωπο τον Βενιζελο
Ενώ εγώ έλεγα τις απόψεις μου και όχι στην καταλονια εγώ βία σας το ξαναλέω δεν είδα ούτε κάποιον να διαμαρτύρεται για αυτο και ψήφισε μόνο το 30% να με βριζουν και να με λενε κομματόσκυλο ενώ υποστηρίζουν τον κόκκινο φασισμό
https://www.youtube.com/watch?v=j9UGpBZz7WU
και ποιος απαγορευει να συκοφαντει τον συγκεκριμενο υπευθυνο της καταστροφης ;
Τι εχει προσφερει ο συγκεκριμενος στην χωρα ;
Αν στο βιντεο δεν βλεπεις βια να επισκεφθεις οφαλμιατρο.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

γιατι η νδ ταχθηκε υπερ του ναι ;
δεν θα ελεγα κωλοτουμπα (ειμαι υπερ της δραχμης ), αλλα αδιεξοδο. Θεωρω οτι περιμεναν να βγει το ναι(το περιγραφει ο Βαρουφακης στο βιβλιο του) και να παραιτηθει, απλως ειχε και εχει τετοια στηριξη που δεν του το επετρεψαν.
Ενα σημαντικο ερωτημα γιατι τον στηριξαμε στις εκλογες του Σεπτεμβρη ;
Νικησε ο λαος τα ΑΡΔακια του συστηματος καθως και το ιδιο το συστημα τοσο τον Ιουλιο και τον Σεπτεμβριο και νικητης βγηκε ο Αλεξης. Και οπως παει θα κανει τετραετια και μαλλον οκταετια διοτι δεν υπαρχει ικανος αντιπαλος(ας λενε ο,τι θελουν οι δημοσκοπησεις). Φτασαμε λοιπον στην απομυθοποιηση των καρεκλοκενταυρων το 2015.
Βέβαια υποστηρίζουμε εναν απατεώνα καρτσαπλια αριστερό αντι για ικανα στελεχη της Βουλής
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Φωτη δεν πας να διαβασεις για την Γ λυκειου ;Lancelot καλό βράδυ.Ο τσιπρας δεν θα ξαναβγεί.βεβαια εντάξει υπάρχουν και ονειροπόλοι.
Σωτηρη μια διορθωση ,42,3 % ψηφισαν στην Καταλονια.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=j9UGpBZz7WU
και ποιος απαγορευει να συκοφαντει τον συγκεκριμενο υπευθυνο της καταστροφης ;
Τι εχει προσφερει ο συγκεκριμενος στην χωρα ;
Αν στο βιντεο δεν βλεπεις βια να επισκεφθεις οφαλμιατρο.
Βλέπω αυτό άμυνα επίσης
Η Αλήθεια για το PSI εδώ τα λέει όλα
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Βέβαια υποστηρίζουμε εναν απατεώνα καρτσαπλια αριστερό αντι για ικανα στελεχη της Βουλής
Ικανος ο Βενιζελος ; Ικανος για μιζα ναι αν εννοεις αυτο.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

και πάλι μέχρι το 60% που οριζει η ΕΕ για το δψ απέχειΦωτη δεν πας να διαβασεις για την Γ λυκειου ;
Σωτηρη μια διορθωση ,42,3 % ψηφισαν στην Καταλονια.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Την βόλευαν τα πάντα. Η κωλοτούμπα του Συριζα. Επίσης ήταν εξ αρχής υπέρ της συνέχισης της συμφωνίας.γιατι η νδ ταχθηκε υπερ του ναι ;
Μα μπορούσε να επιστρέψει στην δραχμή. Και είχε την στήριξη των πιο μεγάλων προσώπων του τότε Συριζα, βλέπε Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη, Βαρουφάκη κλπ. Απλά θα ήταν πιο καταστροφική η επιστροφή από αυτό που έγινε τώρα, έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Αν μπορούσε θα το έκανε δηλαδή.δεν θα ελεγα κωλοτουμπα (ειμαι υπερ της δραχμης ), αλλα αδιεξοδο. Θεωρω οτι περιμεναν να βγει το ναι(το περιγραφει ο Βαρουφακης στο βιβλιο του) και να παραιτηθει, απλως ειχε και εχει τετοια στηριξη που δεν του το επετρεψαν.
Έλα ντε, δεν ξέρω γιατί τον ξαναψήφισαν όσοι το έκαναν. Ας μας πουν κάποιοι γιατί το έκαναν, εγώ δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τουςΕνα σημαντικο ερωτημα γιατι τον στηριξαμε στις εκλογες του Σεπτεμβρη ;

Με συγχωρείς αλλά δε θα ήμουν τόσο σίγουρος για τη νίκη του. Τον Σεπτέμβρη ο Συριζα νίκησε με 7%. Θεωρείς ότι δε θα έχει καμία απώλεια απολύτως; Πρόσεξε ότι απώλεια προς ΝΔ είναι διπλή απώλεια, δηλαδή αν φύγει ένα 3% και πάει στη ΝΔ η ψαλίδα είναι μόλις 1%. Βέβαια δεν μπορώ να κάνω τον μάντη αλλά θεωρώ ότι θα βγει ο Μητσοτάκης. Επίσης τον θεωρώ καλύτερη εναλλακτική από τον Τσίπρα. Ο ίδιος ο Τσίπρας δεν είχε πει κάποτε άλλωστε χαριτολογώντας "αν θέλετε μνημόνιο ψηφίστε τους μνημονιακούς, μην ψηφίζετε εμένα;"Νικησε ο λαος τα ΑΡΔακια του συστηματος καθως και το ιδιο το συστημα τοσο τον Ιουλιο και τον Σεπτεμβριο και νικητης βγηκε ο Αλεξης. Και οπως παει θα κανει τετραετια και μαλλον οκταετια διοτι δεν υπαρχει ικανος αντιπαλος(ας λενε ο,τι θελουν οι δημοσκοπησεις). Φτασαμε λοιπον στην απομυθοποιηση των καρεκλοκενταυρων το 2015.

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ικανος ο Βενιζελος ; Ικανος για μιζα ναι αν εννοεις αυτο.
ακούω τα σκάνδαλα του
α ναι δεν έχει εσύ είσαι ακόμα 18 και συκοφαντείς χωρίς στοιχεία και λες ψεμματα για ενα τιμιο κομμα
American Economist
Επιφανές μέλος

Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

τα παγωμενα χρεη του ΠΑΟΚ ο μπενι τα εκανε για να παρει ψηφαλακια, αλλα αυτο δεν το λεμε!
τα χρέη του ΠΑΣΟΚ πληρώνονται κανονικά επίσης ο Συριζα ήταν το μόνο κόμμα με 60% κούρεμα χρεών και αυτό πως το ξέρω από τον Σαλαγιάννη
Σωτήρη θες πας τον Μάρτιο στο συνέδριο του κινήματος αλλαγής.
μου αρέσει που το ρωτάς κιόλας
American Economist
Επιφανές μέλος

Μπορεί να πάω και εγώ.Θα συναντηθούμε λες;
Johnny15
Επιφανές μέλος

τα παγωμενα χρεη του ΠΑΟΚ ο μπενι τα εκανε για να παρει ψηφαλακια, αλλα αυτο δεν το λεμε!
Η κυβέρνηση καταπιέζει τον Ολυμπιακό κάθε μερα! Δεν κάνει τίποτα για αυτούς! Τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι κάθε μέρα;

Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

Lancelot
Περιβόητο μέλος

να περιμενουμε και το α εξαμηνο του 2018 για να δουμε πως θα πανε ι δεικτες της οικονομιας και τα τεταρτημορια του ΣΚΑΙΤην βόλευαν τα πάντα. Η κωλοτούμπα του Συριζα. Επίσης ήταν εξ αρχής υπέρ της συνέχισης της συμφωνίας.
Μα μπορούσε να επιστρέψει στην δραχμή. Και είχε την στήριξη των πιο μεγάλων προσώπων του τότε Συριζα, βλέπε Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη, Βαρουφάκη κλπ. Απλά θα ήταν πιο καταστροφική η επιστροφή από αυτό που έγινε τώρα, έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Αν μπορούσε θα το έκανε δηλαδή.
Έλα ντε, δεν ξέρω γιατί τον ξαναψήφισαν όσοι το έκαναν. Ας μας πουν κάποιοι γιατί το έκαναν, εγώ δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους
Με συγχωρείς αλλά δε θα ήμουν τόσο σίγουρος για τη νίκη του. Τον Σεπτέμβρη ο Συριζα νίκησε με 7%. Θεωρείς ότι δε θα έχει καμία απώλεια απολύτως; Πρόσεξε ότι απώλεια προς ΝΔ είναι διπλή απώλεια, δηλαδή αν φύγει ένα 3% και πάει στη ΝΔ η ψαλίδα είναι μόλις 1%. Βέβαια δεν μπορώ να κάνω τον μάντη αλλά θεωρώ ότι θα βγει ο Μητσοτάκης. Επίσης τον θεωρώ καλύτερη εναλλακτική από τον Τσίπρα. Ο ίδιος ο Τσίπρας δεν είχε πει κάποτε άλλωστε χαριτολογώντας "αν θέλετε μνημόνιο ψηφίστε τους μνημονιακούς, μην ψηφίζετε εμένα;"Στην τελική βλέπω ότι η ΝΔ έκανε πολύ σκληρότερη διαπραγμάτευση στις ιδιωτικοποιησεις. Όσα ήθελε να "ξεπουλήσει" όπως λέγατε τότε τα ξεπούλησε ο Τσίπρας σε πολύ μικρότερη τιμή. Άρα ποιο το νόημα να έχουμε αυτόν όταν δεν μπορεί να διαπραγματευτεί ούτε τα βασικά;
Το ότι νικησε μετα την στροφη απο το δημοψηφισμα ξαναλεω λεει πολλα. Δειχνει και την στροφη του λαου απο το διπολο της συμφορας (νδ/πασοκ).
Η διαφορα είναι κανα 2% πανω η νδ, βλεπω τις δημοσκοπησεις για διψηφια διαφορα και γελαω
-ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤακούω τα σκάνδαλα του
α ναι δεν έχει εσύ είσαι ακόμα 18 και συκοφαντείς χωρίς στοιχεία και λες ψεμματα για ενα τιμιο κομμα
-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ
-PSI (να παραθεσεις ουδετερη πηγη και οχι το σαιτ του ιδιου του βενιζελου)
-ΧΑΡΑΤΣΙ
ΜΠΟΝΟΥΣ : Το περιφημο μεγαρο μουσικης στη Θεσ/νικη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 384 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Ilma
- Hased Babis
- giorgos5002
- J.Cameron
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Griff
- Libertus
- giannhs2001
- phleidhs
- Himalaian
- Joji
- Totreno
- Peter Pan13
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Unboxholics
- User2350
- Ryuzaki
- American Economist
- Scandal
- Johnny15
- taketrance
- ggl
- back2967
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- charmander
- camil
- jj!
- Στεφανος56
- Μαυρίκιος
- oups
- Paragontas7000
- ougka pougka
- snowy
- Maraki4you
- Wilsongeo
- fourkaki
- ΘανάσοςG4
- harry akritas
- ]ifrit[
- SlimShady
- Metalhead_4_life
- louminis
- johnsala
- Εριφύλη
- don't touch
- Mexicanos
- Phys39
- grtt
- ag97
- m.kannavia3
- Giii
- Stefania Geo
- Αρίκος
- VFD59
- Sosstoss
- Dreamer_SW
- hirasawayui
- petran_95
- Cookie_Monster
- Kinan
- Ήβηηη
- Athens2002
- tsiobieman
- Satan Claus
- gregory nub
- azula
- Mt73
- Viedo
- allall1
- Meow
- Αλκης Κ.
- nimbus
- TehWinnerGR
- Σαλιγκαρης
- chester20080
- kostas_01
- fockos
- makis999
- Appolon
- korlef
- Jimmy20
- Selfcare
- Nikos350zed
- desp1naa
- George9989
- VasoGrimes
- Panos_02
- Kassiopi
- Mapas26
- Stelios725
- math1234
- Αλκίμαχος
- AK-92
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- skot
- Nickx
- Unseen skygge
- Lucifers
- Cupid
- eukleidhs1821
- jims
- Nina-nana
- lil
- efiger
- Citylights
- physicscrazy
- Helen93
- Φωτεινη Τζα.
- ιμοτζι
- aggelosst9
- Sevasti
- 2Pac
- Thundergirl
- kopii
- gewrgia0298
- Red
- JimRav
- Anna Glamorous
- Uncle Curtis
- True Sigma
- Μάρκος Βασίλης
- T C
- Sense
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Slytherin
- Nala
- TonyMontanaEse
- anastasis06
- orange crush
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Samuel
- WhaleOilBeefHooked
- Scott
- 1011
- sunsetpp
- Loozen
- jimis2001
- Μανος39
- Τodoroki
- Freya Goddes
- kostas83
- Xatzi
- Erudinam
- KGGS
- Tsepeto
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Dimitris2001
- epote
- iminspain
- McManus
- Ace of Spades
- Aksak
- nikoslavi
- malenaaa
- CoolCowboy
- Ευθυμος
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- fretoe
- Vindemiatrix
- don_vito
- johnietraf
- Πέτρος Χουχούλης
- Γατόπαρδος.
- Στωικος
- orchidea
- Αναήλ
- LeoDel
- Μπούκας ο Δεύτερος
- Tzav
- Vivitsous
- Power-13
- Snoopy Doo
- margetta
- Θάνος
- element skate
- Toumpa
- Polipolikalos
- Αγάπη_Πλατωνική
- unπαικτable
- Mara00
- elli russu
- Χαρουβιάν
- pink_panther
- EiriniS20
- edweimaste
- David?
- VforVendetta
- dimospap
- kogba
- L_D
- Corona Borealis
- εξ_άγγελος
- the japanese
- Βλα
- alexrami
- kiyoshi
- Angelo27
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- D.a.i.s.y
- Rene2004
- g_i_a_n_n_i_s_
- Idontknoww
- PromitheasGatos
- kauphy
- mickie
- MarilynSt
- dazed
- T20
- uni77
- den antexw allh apotyxia
- kastoras
- GiorgosAsi
- Έμμα
- Forgetit
- katelogic
- iManosX13
- MarcoReus
- gwgw_5
- Geometric!
- JohnGreek
- panagiotis econ
- Mantri
- betonieras
- panagiotis G
- Georgiapon25
- SkyBlu
- angel of death
- Jocaste
- DonaeB
- Hyper_
- Tony77
- GoddamnRight
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.